Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Καλησπέρα φίλαθλοι (οπαδοί)....

Δεν έχω πάρει διαρκείας ποτέ και επειδή δεν βρήκα εισητήριο με την united, σκέφτομαι να πάρω αυτά του β γύρου με τα 140 εύρω :fuck1:, για να δώ εκτός του champions league, Βάζελο τσόντα  παοκ και οτι άλλο αν περάσουμε. Θέλω να ρωτήσω αν θα πληρώσω κάτι άλλο για το διαρκείας εκτός των 140 (κάρτα φίλαθλου έχω) ευχαρίστω....

Αυτό το σκέφτηκα και εγώ αλλά είσαι σίγουρος ότι οι θέσεις που δε πουλήθηκαν ως διαρκείας δε βγήκαν στην αγορά ως απλά εισητήρια; :think:

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Ας μπει μια ψηφοφορία για τον αγώνα με ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ   :rockon:

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
ρε γαμω και τη γιουναιτεντ και τα κιριζια με τα τσακιρις που δινουν οσα κανουν τρια ματς πρωταθληματος για να δουν τυς φλωρους αγγλους  και να φανε τσακιρης πατατακια και αν στραβωσει το ματς να βριζουν και να διαμαρτυρονται...
θρυλος παντα και παντου και οχι μονο στα ''μεγαλα'' ματς...
προτιμω να δω την ομαδα με πλατανια και βαζελο παρα με μαρκετινγ γιουναιτεντ...
κανενα υπονοουμενο για παιδια εδω γενικα μιλαω....προς αποφυγη παρεξηγησεων

Φίλε μου ήμουν με συνδεσμικό διαρκείας 12 χρόνια έχω φάει τα πέτρινα χρόνια στα σκαλοπάτια του οακα αλλά τώρα πλέον οικογένεια και εργασία δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω όσο χρόνο θα ήθελα για το ΘΡΎΛΟ. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος ο οποίος πηγαίνει αφού μπορεί σε όλα τα ματς είναι περισσότερο Γάβρος από άλλους.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μένει χωρίς φορ ο Ολυμπιακός!

Χωρίς «καθαρό» και «βαρύ» σέντερ φορ θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, καθώς ο Νέλσον Βαλντέζ είναι... off!

Ο Παραγουανός φορ υπέστη υποτροπή στον μυϊκό τραυματισμό που είχε υποστεί στο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» και εκτός σοβαρού απροόπτου δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το σπουδαίο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Βαλντέζ που ήρθε ως... αντι-Μήτρογλου, βιάστηκε να επιστρέψει στην δράση και να φουλάρει και προφανώς το πλήρωσε ακριβά.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε παιδια η αισθηση μου οτι αν εχει γινει οπως λενε σολντ αουτ δεν μπορει τα διαρκειας να περιλαμβανουν και αυτο το ματς...
Μα μιλας σοβαρα τωρα?
Εχει ο αλλος εισιτηριο διαρκειας και θα του πεις οτι δεν ισχυει στο ματς των 16 με την Γιουναιτεντ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Χωρίς «καθαρό» και «βαρύ» σέντερ φορ θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, καθώς ο Νέλσον Βαλντέζ είναι... off!

Ο Παραγουανός φορ υπέστη υποτροπή στον μυϊκό τραυματισμό που είχε υποστεί στο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» και εκτός σοβαρού απροόπτου δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το σπουδαίο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Βαλντέζ που ήρθε ως... αντι-Μήτρογλου, βιάστηκε να επιστρέψει στην δράση και να φουλάρει και προφανώς το πλήρωσε ακριβά.

Καλυτερα.
Θα παιξει με τον ελαφρυ Σαβιολα μπροστα και θα τους κουδουνισει.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

Τα λεγα εγώ!Α ρε χοντρε !Καρντοσο,χουντελαρ :s&m_1:
Σπάσε ρε τον κουμπαρα κ βούλωσε τα στόματα μαλακα :rockon:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Εχεις βαλθει να παρεις τον τιτλο αερα του χρονου  :2funny: :2funny: :2funny:
Στην Ελλάδα οποίο μεγάλο όνομα έρχεται απομυθοποιειται!Οταν έβλεπα το ριβαλντο για παράδειγμα στη λακορουνια κ μπαρτσα με τα Χρύσα παπούτσια στα πόδια του έλεγα στον πατέρα μου οτι κάποτε θα έρθει στο γαύρο κ έβαζε τα γέλια!Ο Σαβιόλα θα το καρφώσει στη μαν γιατι ειναι μεγάλος φορ και έμπειρος για τέτοια ματς!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στην Ελλάδα οποίο μεγάλο όνομα έρχεται απομυθοποιειται!Οταν έβλεπα το ριβαλντο για παράδειγμα στη λακορουνια κ μπαρτσα με τα Χρύσα παπούτσια στα πόδια του έλεγα στον πατέρα μου οτι κάποτε θα έρθει στο γαύρο κ έβαζε τα γέλια!Ο Σαβιόλα θα το καρφώσει στη μαν γιατι ειναι μεγάλος φορ και έμπειρος για τέτοια ματς!
Ριβαλντο,Καρεμπε,Τζιοβανι κανεις δεν μπορει να τους απομυθοποιησει γιατι απλα ηταν παιχταραδες.Ο Σαβιολα επισης,αλλα μονος του δεν μπορει να παρει κανενα ματς.Αν ειναι να βαλει ενα ο Σαβιολα επειδη οπως λες ειναι εμπειρος,ποσα θα βαλουν οι παιχτες της Μαντσεστερ που φτανουν καθε χρονο σχεδον τουλαχιστον μεχρι τους 4;

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Και στο κάτω κάτω τι είμαστε ποδοσφαιρικά στο χάρτη που θα κρίνουμε Σαβιόλα.ριβαλντο,καρεμπε,ντεταρι,παουλο σοουζα κτλ
Πουθεναδες είμαστε και ξεχνάμε το ποιον τους!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ριβαλντο,Καρεμπε,Τζιοβανι κανεις δεν μπορει να τους απομυθοποιησει γιατι απλα ηταν παιχταραδες.Ο Σαβιολα επισης,αλλα μονος του δεν μπορει να παρει κανενα ματς.Αν ειναι να βαλει ενα ο Σαβιολα επειδη οπως λες ειναι εμπειρος,ποσα θα βαλουν οι παιχτες της Μαντσεστερ που φτανουν καθε χρονο σχεδον τουλαχιστον μεχρι τους 4;
ρε παπαρι μη τα γυρνάς!σαβιολα σχολιασες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα μιλας σοβαρα τωρα?
Εχει ο αλλος εισιτηριο διαρκειας και θα του πεις οτι δεν ισχυει στο ματς των 16 με την Γιουναιτεντ?
Μαλλον εννοει τα καινουργια που θα βγαλουν τωρα.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Τώρα πάμε για καλοκαίρι..
τωρα περιμέναμε να χτυπήσουμε μαν!Μειναμε με τις υποσχέσεις!Ηδη η γκρίνια άρχισε κ το καλοκαίρι αν δε τα χωσει θα εχει απέναντι την 7!Και όταν μιλάμε για θ7 καταλαβαίνεις τι γίνεται!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

χαιρέκακος όχι,
κατσικοπόδαρος ίσως.
ρε παιδιά, γιατί να μην τον κρατήσει 3 μήνες ακόμα, να παίξει στο τσου-λου και να κάνει το συμβόλαιο από τώρα για το καλοκαίρι;
χαμένος θα βγει; έχει καλές πιθανότητες, τώρα που είναι σε φόρμα να κυνηγήσει κάτι αλλά τον έδιωξε.
αυτά...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ρε δικε μου καταλαβες τι σχολιασα;Για τον παιχτη το ελεγα;
εγω το μονο που ξέρω ειναι να έρθεις στο λιμάνι να ριξεις καμμιά βουτιά !τι σχολιασες ;Ρε κρυφογαυρε όλη μέρα εδώ σ έχουμε!  :2funnyΈπρεπε να σε πάρω στο Δούναβη  :2on1:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
τωρα περιμέναμε να χτυπήσουμε μαν!Μειναμε με τις υποσχέσεις!Ηδη η γκρίνια άρχισε κ το καλοκαίρι αν δε τα χωσει θα εχει απέναντι την 7!Και όταν μιλάμε για θ7 καταλαβαίνεις τι γίνεται!

Το μόνο που υπολογίζει,μιλάω για το κόσμο του Ολυμπιακού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom