You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Γάτος είσαι, κι ο Δημάτος Αεκτζής είναι, από που κι ως που φιλο-παναθηναϊκή η GOAL;Μπραουδακης Αεκτζης τρελλος..
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Θα συμμετάσχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.
Σε ένα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα στο 2014 International Champions Cup που θα διεξαχθεί σε διάφορα γήπεδα της Αμερικής και στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις: Ντάλας, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Πίτσμπουργκ, Ντένβερ, Μαϊάμι, Φοίνιξ, Σάρλοτ, Αν Άρμπορ, Χάρτφορντ, Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.
Το επίσημο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη (4/2) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, ενώ αυτό που έχει κυκλοφορήσει για τον Ολυμπιακό είναι:
26 Ιουλίου
Ολυμπιακός-Λίβερπουλ, Σικάγο, 18.00 (τοπική ώρα),
30 Ιουλίου
Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός, Νέα Υόρκη, 21.00 (τοπική ώρα)
2 Αυγούστου
Μίλαν-Ολυμπιακός, Τορόντο, 14.00 (τοπική ώρα)
Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 3 Αυγούστου και ο τελικός στις 4 Αυγούστου στο στάδιο "Sun Life" στο Μαϊάμι.
Σε ένα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα στο 2014 International Champions Cup που θα διεξαχθεί σε διάφορα γήπεδα της Αμερικής και στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις: Ντάλας, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Πίτσμπουργκ, Ντένβερ, Μαϊάμι, Φοίνιξ, Σάρλοτ, Αν Άρμπορ, Χάρτφορντ, Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.
Το επίσημο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη (4/2) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, ενώ αυτό που έχει κυκλοφορήσει για τον Ολυμπιακό είναι:
26 Ιουλίου
30 Ιουλίου
2 Αυγούστου
Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 3 Αυγούστου και ο τελικός στις 4 Αυγούστου στο στάδιο "Sun Life" στο Μαϊάμι.
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Θα συμμετάσχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.
26 Ιουλίου
30 Ιουλίου
2 Αυγούστου
Τον παοκ γιατι δεν τον καλεσαν αφου εχει ομαδαρα.....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γιατί θα παίζει προκριματικά για τσουλου και θα πλει οφ σουπερλιγκ τύπεΤον παοκ γιατι δεν τον καλεσαν αφου εχει ομαδαρα.....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
η γάτα τύπε τι είναιτο GOAL ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ
οπως κ η SPORTDAY το παιζει αντικειμενικη αλλα ειναι φιλοολυμπιακη
η γάτα τύπε τι είναι
Για τον πούτσο. Γενικά.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δινει καλα προγνωστικα τυπεΓια τον πούτσο. Γενικά.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Ελεος ρε τυπε εσυ δεν εισαι βλακαςπες τα με τις καργιολες γι αυτο θα κλεισουν η κολοφιλαδες...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
για οποιον δυσκολευεται να κατανοησει πραγματα και ποσταρει πρωτοσελιδα μετα απο νικες η θριαμβους προς αγραν πελατων...
η συγκριση γινεται μεταξυ ΟΜΟΙΩΝ γεγονοων..
ποσταρα δυο πρωτοσελιδα μετα απο εντος εδρας ηττα δκις μου απο μπαρτσα και μτα απο εντος εδρας ηττα τουπουστη επιση απο μπαρτσα...
στο ενα εχω προβλημα,και στοα λλο βλεπουμε ''παλληκαρια''
για οποιον δεν ειναι αρρωστος αντιολυμπιακος η αληθεια ειναι μπροστα του καθαρη σαν κρυσταλλο...
για οποιον ειναι αρρωστος αντιολυμπιακος η αληθεια ειναι στην αλλη μερια...
δημαΤΟς ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗς....ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ με σεβαστο ποστο και καιριο στην πυραμιδα των αντιολυμπιακων ''αντικειμενικων'' δημοσιογραφων...
ενα συν ενα ισον δυο...
δυο πρωτοσελιδα μετα απο ιδιες ηττες...
προβλημα...
παλληκαρια..
αυτα...
η συγκριση γινεται μεταξυ ΟΜΟΙΩΝ γεγονοων..
ποσταρα δυο πρωτοσελιδα μετα απο εντος εδρας ηττα δκις μου απο μπαρτσα και μτα απο εντος εδρας ηττα τουπουστη επιση απο μπαρτσα...
στο ενα εχω προβλημα,και στοα λλο βλεπουμε ''παλληκαρια''
για οποιον δεν ειναι αρρωστος αντιολυμπιακος η αληθεια ειναι μπροστα του καθαρη σαν κρυσταλλο...
για οποιον ειναι αρρωστος αντιολυμπιακος η αληθεια ειναι στην αλλη μερια...
δημαΤΟς ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗς....ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ με σεβαστο ποστο και καιριο στην πυραμιδα των αντιολυμπιακων ''αντικειμενικων'' δημοσιογραφων...
ενα συν ενα ισον δυο...
δυο πρωτοσελιδα μετα απο ιδιες ηττες...
προβλημα...
παλληκαρια..
αυτα...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
τωρα οτι εχει βαλει πανηγυρτικα πρωτοσελιδα για θρυλο και το γκολ δεν ισχυριστηκα ποτε το αντιθετο...
ποιος δεν θα ηθελε κομματι απο την πιττα των γαυρων ...
αλλα και πως αλλοιως θα γινοταν το ξεκαρφωμα οταν καποιος (σωστα) θα υποστηριζε οτι κανει πολεμο στην ομαδα;
αλλωστε αναρωτηθηκε κανεις γιατι ο προεδρος ειχε απαγρευει την δευτερη χρονια της ροεδριας του στον απεσταλμενο της συγκεκριμενης εφημεριδας να παρακολουθησει την προετοιμασια;;
επειδη ελεγε ''αληθειες'';;λω εγω τωρα....
ποιος δεν θα ηθελε κομματι απο την πιττα των γαυρων ...
αλλα και πως αλλοιως θα γινοταν το ξεκαρφωμα οταν καποιος (σωστα) θα υποστηριζε οτι κανει πολεμο στην ομαδα;
αλλωστε αναρωτηθηκε κανεις γιατι ο προεδρος ειχε απαγρευει την δευτερη χρονια της ροεδριας του στον απεσταλμενο της συγκεκριμενης εφημεριδας να παρακολουθησει την προετοιμασια;;
επειδη ελεγε ''αληθειες'';;λω εγω τωρα....
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τον παοκ γιατι δεν τον καλεσαν αφου εχει ομαδαρα.....
πω ρε μαλακα
κατι ιδιες παπαριες τετοιου επιπεδου λενε τα ανηψια μου στην εκτη δημοτικου και τους σφαλιαριζω
κλαις και οταν σου παιρνουν το γλειφιτζουρι?
βρες κατι πραγματικα αστειο ρε παπαρα και οχι επιπεδου 10χρονου
εκτος αν δεν μπορεις οποτε παω πασο
εδω μπορω εγω που ειμαι και απο νεαπολη και προπονουμαι για πτωμα εδω και χρονια
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
όλοι στο καραισκάκη σήμερα 3 η ώρα
εχει πανηγυρι;;;;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Γιατι τι ταξη νομιζεις οτι παειπω ρε μαλακα
κατι ιδιες παπαριες τετοιου επιπεδου λενε τα ανηψια μου στην εκτη δημοτικου και τους σφαλιαριζω
εδω μπορω εγω που ειμαι και απο νεαπολη και προπονουμαι για πτωμα εδω και χρονια
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
πω ρε μαλακα
Αφου εχετε ομαδαρα......για αυτο το ειπα .......τα ανηψια σου ολυμπιακοι ειναι ;
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αφου εχετε ομαδαρα......για αυτο το ειπα .......τα ανηψια σου ολυμπιακοι ειναι ;
φυσικα και οχι
εδω στην νεαπολη αν βγουν ολυμπιακοι τους πνιγουμε στο ποταμι (που δεν εχουμε)
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
φυσικα και οχι
εδω στην νεαπολη αν βγουν ολυμπιακοι τους πνιγουμε στο ποταμι (που δεν εχουμε)
ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΠΕ..............βρωμισαμε τραγιλα ............
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΠΕ..............βρωμισαμε τραγιλα ............
μονο που δεν εβαλες 300 τετοια ()
ειναι μια βελτιωση
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις