Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Θα συμμετάσχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

Σε ένα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στο 2014 International Champions Cup που θα διεξαχθεί σε διάφορα γήπεδα της Αμερικής και στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις: Ντάλας, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Πίτσμπουργκ, Ντένβερ, Μαϊάμι, Φοίνιξ, Σάρλοτ, Αν Άρμπορ, Χάρτφορντ, Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.

Το επίσημο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη (4/2) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, ενώ αυτό που έχει κυκλοφορήσει για τον Ολυμπιακό είναι:

26 Ιουλίου

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ, Σικάγο, 18.00 (τοπική ώρα),

30 Ιουλίου

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός, Νέα Υόρκη, 21.00 (τοπική ώρα)

2 Αυγούστου

Μίλαν-Ολυμπιακός, Τορόντο, 14.00 (τοπική ώρα)

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 3 Αυγούστου και ο τελικός στις 4 Αυγούστου στο στάδιο "Sun Life" στο Μαϊάμι.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Θα συμμετάσχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

Σε ένα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στο 2014 International Champions Cup που θα διεξαχθεί σε διάφορα γήπεδα της Αμερικής και στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις: Ντάλας, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Πίτσμπουργκ, Ντένβερ, Μαϊάμι, Φοίνιξ, Σάρλοτ, Αν Άρμπορ, Χάρτφορντ, Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.

Το επίσημο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη (4/2) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, ενώ αυτό που έχει κυκλοφορήσει για τον Ολυμπιακό είναι:

26 Ιουλίου

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ, Σικάγο, 18.00 (τοπική ώρα),

30 Ιουλίου

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός, Νέα Υόρκη, 21.00 (τοπική ώρα)

2 Αυγούστου

Μίλαν-Ολυμπιακός, Τορόντο, 14.00 (τοπική ώρα)

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 3 Αυγούστου και ο τελικός στις 4 Αυγούστου στο στάδιο "Sun Life" στο Μαϊάμι.

Τον  παοκ  γιατι  δεν  τον  καλεσαν  αφου  εχει ομαδαρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το GOAL ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ

οπως κ η SPORTDAY το παιζει αντικειμενικη αλλα ειναι φιλοολυμπιακη
η γάτα τύπε τι είναι :think:

18692532_1841.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
για οποιον δυσκολευεται να κατανοησει πραγματα και ποσταρει πρωτοσελιδα μετα απο νικες η θριαμβους προς αγραν πελατων...
η συγκριση γινεται μεταξυ ΟΜΟΙΩΝ γεγονοων..
ποσταρα δυο πρωτοσελιδα μετα απο εντος εδρας ηττα δκις μου απο μπαρτσα και μτα απο εντος εδρας ηττα τουπουστη επιση απο μπαρτσα...
στο ενα εχω προβλημα,και στοα λλο βλεπουμε ''παλληκαρια''
για οποιον δεν ειναι αρρωστος αντιολυμπιακος η αληθεια ειναι μπροστα του καθαρη σαν κρυσταλλο...
για οποιον ειναι αρρωστος αντιολυμπιακος η αληθεια ειναι στην αλλη μερια...
δημαΤΟς ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗς....ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ με σεβαστο ποστο και καιριο στην πυραμιδα των αντιολυμπιακων ''αντικειμενικων'' δημοσιογραφων...
ενα συν ενα ισον δυο...
δυο πρωτοσελιδα μετα απο ιδιες ηττες...
προβλημα...
παλληκαρια..
αυτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τωρα οτι εχει βαλει πανηγυρτικα πρωτοσελιδα για θρυλο και το γκολ δεν ισχυριστηκα ποτε το αντιθετο...
ποιος δεν θα ηθελε κομματι απο την πιττα των γαυρων ...
αλλα και πως αλλοιως θα γινοταν το ξεκαρφωμα οταν καποιος (σωστα) θα υποστηριζε οτι κανει πολεμο στην ομαδα;
αλλωστε αναρωτηθηκε κανεις γιατι ο προεδρος ειχε απαγρευει την δευτερη χρονια της ροεδριας του στον απεσταλμενο της συγκεκριμενης εφημεριδας να παρακολουθησει την προετοιμασια;;
επειδη ελεγε ''αληθειες'';;λω εγω τωρα....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
όλοι στο καραισκάκη σήμερα 3 η ώρα  :rockon:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τον  παοκ  γιατι  δεν  τον  καλεσαν  αφου  εχει ομαδαρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πω ρε μαλακα
κατι ιδιες παπαριες τετοιου επιπεδου λενε τα ανηψια μου στην εκτη δημοτικου και τους σφαλιαριζω
κλαις και οταν σου παιρνουν το γλειφιτζουρι?
βρες κατι πραγματικα αστειο ρε παπαρα και οχι επιπεδου 10χρονου
εκτος αν δεν μπορεις οποτε παω πασο
εδω μπορω εγω που ειμαι και απο νεαπολη και προπονουμαι για πτωμα εδω και χρονια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πω ρε μαλακα
κατι ιδιες παπαριες τετοιου επιπεδου λενε τα ανηψια μου στην εκτη δημοτικου και τους σφαλιαριζω
εδω μπορω εγω που ειμαι και απο νεαπολη και προπονουμαι για πτωμα εδω και χρονια
Γιατι τι ταξη νομιζεις οτι παει  :think:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
πω ρε μαλακα

Αφου  εχετε  ομαδαρα......για  αυτο  το  ειπα  .......τα  ανηψια  σου  ολυμπιακοι  ειναι  ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αφου  εχετε  ομαδαρα......για  αυτο  το  ειπα  .......τα  ανηψια  σου  ολυμπιακοι  ειναι  ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φυσικα και οχι
εδω στην νεαπολη αν βγουν ολυμπιακοι τους πνιγουμε στο ποταμι (που δεν εχουμε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom