ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
μονο που δεν εβαλες 300 τετοια ()
ειναι μια βελτιωση
μαθαινω σιγα - σιγα
μονο που δεν εβαλες 300 τετοια ()
ειναι μια βελτιωση
τωρα οτι εχει βαλει πανηγυρτικα πρωτοσελιδα για θρυλο και το γκολ δεν ισχυριστηκα ποτε το αντιθετο...
ποιος δεν θα ηθελε κομματι απο την πιττα των γαυρων ...
αλλα και πως αλλοιως θα γινοταν το ξεκαρφωμα οταν καποιος (σωστα) θα υποστηριζε οτι κανει πολεμο στην ομαδα;
αλλωστε αναρωτηθηκε κανεις γιατι ο προεδρος ειχε απαγρευει την δευτερη χρονια της ροεδριας του στον απεσταλμενο της συγκεκριμενης εφημεριδας να παρακολουθησει την προετοιμασια;;
επειδη ελεγε ''αληθειες'';;λω εγω τωρα....
Αληθευει οτι ο μητρογλου θα βαλει το τιμονι απο το παπι στην σελα μιας και στον ιννγκλαντ οδηγουν αναποδα:;
πόσοι λές να είχαν πάει τύπε κανα 5 χίλιαροΡεντ και εσεις τιμωρημενοι με κεκλεισμενων των θυρων εισαστε;
δεν πειράζει τύπε η μείωση των εισιτηρίων είναι δεδομένη,άλλωστε το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι,ας βάλει μυαλό ο βαγγέλαςκαι επειδη εχει κουρασει το θεμα με το και καλα αδειο καραισκακη . μ.ο. εχω 17145 , χωρις να εχω παιξει με τον βαζελο ακομα. ενω ο παοκ εχει 13 χιλ και εχει παιξει και με βαζελο και με αρη.
τύπε με ατρόμητο θα αποκλειστούμε :-Έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλια στα αθλητικα σάιτ, πολύ κλάμα
Θα τα διαβάζει κανένας που δεν είδε τον αγώνα και θα νομίζει ότι έγινε η σφαγή του αιώνα!
Για τον αγώνα τι να πεις, κουτουλιά στα παχιά φρύδια του μανιάτη και του σάμαρη να συνέλθουν