Προεδρος τοτε ηταν ο Μπεος.Ξεχάσατε ένα από τα μεγαλύτερα παλτά που φέραμε τα τελευταία έτη!Ζιζι Ρόμπερτς ! :S
Ξεκαθαρο ξεπλυμα ηταν η δουλεια.
Προεδρος τοτε ηταν ο Μπεος.Ξεχάσατε ένα από τα μεγαλύτερα παλτά που φέραμε τα τελευταία έτη!Ζιζι Ρόμπερτς ! :S
Αμπονσά - Αμποάγκουε πρέπει να είναι στο τοπ 10πανω απο 100 παικτες παλτα εχουν περασει και δεν ακουμπησαν στον θρυλο! keep up
Καζιμιερσκι...ο μονος τερματοφυλακας που εκανε βουτια για αποκρουση αφου ειχε μπει το γκολ
Τι να πει ο κακομοιρης,οταν ελεγε την πραγματικη του γνωμη,τον σαπισαν στο ξυλο.
καθε πικραμενος βαζει στο στομα του το ΘΡΥΛΟ. Σας τσουζει αδερφαρες... και θα τσουξει ακομη περισσοτερο... υπομονη πλυντε κολαρακια και που ειστε ακομη
Τι να πει ο κακομοιρης,οταν ελεγε την πραγματικη του γνωμη,τον σαπισαν στο ξυλο.
Και τωρα λεει αυτα που θελουν να ακουν τα αυτια των προβατων,για να εχει το κεφαλι του ησυχο.
Αυτο που ειπες τωρα,ειναι πιο γραφικο και απο τις διαμαρτυριες του κυρ Σαββα για την διαιτησια.οταν ειχε "πει τη γνωμη του", ακολουθουσε ολη τη γραμμη της εφημεριδας φως, που τα επαιρνε απο τον βατραχο
Εγω θελω να μου πεις απλα που το διαβασες αυτο..Ειδικα οτι ο μπαγιεβιτς χαρτζηλικωνε ανθρωπο.οτι ειχε αλισβερισια με δημοσιογραφους και πολλους τους χαρτζηλικωνε τωρα τ ακους πρωτη φορα ε
Μαλλον δεν γνωριζες τον μπαγιεβιτς καλα.Να μου λεγες οτι εδινε διαφορα "τιπς" σε δημοσιογραφουςεγινε ρε, (δεν) τα λεμε