You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
καλα ξεκαλα εχει γινει παμπλουτος.Ελατε μωρε...Αφού ο ανθρωπος δεν ειναι καλα, τι φταιει αυτος?
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Γάμησέ τα....για το τρελοκομείο είναι....Ελατε μωρε...Αφού ο ανθρωπος δεν ειναι καλα, τι φταιει αυτος?
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Πριν λίγο είπε τι ακριβώς έγινε.....δεν έγινε πλούσιος....καλα ξεκαλα εχει γινει παμπλουτος.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αυτος ειπε οτι δεν ηταν αυτος που ηταν στην λιστα με τους κερδισμενος απο το στοιχημα..Πριν λίγο είπε τι ακριβώς έγινε.....δεν έγινε πλούσιος....
Δεν ειπε ομως πως εχει τοσο μεγαλη περιουσια και απο που.Μονο οτι δεν ηταν αυτος στην λιστα ειπε.
οταν τον ρωτησε ο αρναουτογλου για το κτιριο στον πειραια που εχει τα μασησε και αλλαξε κουβεντα.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Δεν τον έχω για τόσο έξυπνο.....Αυτος ειπε οτι δεν ηταν αυτος που ηταν στην λιστα με τους κερδισμενος απο το στοιχημα..
Δεν ειπε ομως πως εχει τοσο μεγαλη περιουσια και απο που.Μονο οτι δεν ηταν αυτος στην λιστα ειπε.
οταν τον ρωτησε ο αρναουτογλου για το κτιριο στον πειραια που εχει τα μασησε και αλλαξε κουβεντα.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου .... !!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εν τω μεταξυ γκρεμισε ολη την προπαγανδα των γαυρων οτι η λιστα ηταν ψευτικη και δεν υπηρχε.καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου .... !!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
σε δημήτρη τσουκαλά το μόνο όνομα που μου έρχεται είναι αυτό το μπουμπούκι του συριζα ... εκτός αν είναι κανένας ξάδελφος του τακη ως μπροστινός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου .... !!
δεν ειχε συνδεσμο ποτε ετσι οπως το εννοεις (δεν ηταν ποτε προεδρος συνδεσμου δλδ)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
χαιρετω το θρεντ των 6,5 εκατομμυριων οπαδων στην ελλαδα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.137
- Πόντοι
- 5.006
χαιρετω το θρεντ των 6,5 εκατομμυριων οπαδων στην ελλαδα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πιο μαλακας πεθαινεις
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γάτα είναι ο τύπος ρε. Τους δουλεύει ασύστολα ο Τάκαρος και καλά τους κάνει. Θέατρο παραλόγου σε όλα τα πουστράκια και στην λάσπη που ρίχνουν στον Θρύλο μας. Επιπλέον είπε και κάτι εντελώς λογικό ότι οι περισσότεροι βάζελοι είναι κομπλεξικά κωλοτρυπίδια. Το κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο Δαφνοστεφανωμένος ψωλαράς δυναστής τους είναι ατελείωτο και τους ωθεί στο ψέμα και στην ειρωνεία! Καλά τους κάνει ο Τάκαρος και ο Κάθε Τάκαρος που τους ξεφτυλίζει και τους ιντριγκάρει ακόμα και παίζοντας στα σοβαρά θέατρο παραλόγου.πιο μαλακας πεθαινεις
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αμα ειναι κομπλεξικα τα βαζελια,εσυ τι εισαι,με αβαταρ 6 σφυριχτρες η ιστορια σουΓάτα είναι ο τύπος ρε. Τους δουλεύει ασύστολα ο Τάκαρος και καλά τους κάνει. Θέατρο παραλόγου σε όλα τα πουστράκια και στην λάσπη που ρίχνουν στον Θρύλο μας. Επιπλέον είπε και κάτι εντελώς λογικό ότι οι περισσότεροι βάζελοι είναι κομπλεξικά κωλοτρυπίδια. Το κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο Δαφνοστεφανωμένος ψωλαράς δυναστής τους είναι ατελείωτο και τους ωθεί στο ψέμα και στην ειρωνεία! Καλά τους κάνει ο Τάκαρος και ο Κάθε Τάκαρος που τους ξεφτυλίζει και τους ιντριγκάρει ακόμα και παίζοντας στα σοβαρά θέατρο παραλόγου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις