Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ελατε μωρε...Αφού ο ανθρωπος δεν ειναι καλα, τι φταιει αυτος?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πριν λίγο είπε τι ακριβώς έγινε.....δεν έγινε πλούσιος....
Αυτος ειπε οτι δεν ηταν αυτος που ηταν στην λιστα με τους κερδισμενος απο το στοιχημα..
Δεν ειπε ομως πως εχει τοσο μεγαλη περιουσια και απο που.Μονο οτι δεν ηταν αυτος στην λιστα ειπε.
οταν τον ρωτησε ο αρναουτογλου για το κτιριο στον πειραια που εχει τα μασησε και αλλαξε κουβεντα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αυτος ειπε οτι δεν ηταν αυτος που ηταν στην λιστα με τους κερδισμενος απο το στοιχημα..
Δεν ειπε ομως πως εχει τοσο μεγαλη περιουσια και απο που.Μονο οτι δεν ηταν αυτος στην λιστα ειπε.
οταν τον ρωτησε ο αρναουτογλου για το κτιριο στον πειραια που εχει τα μασησε και αλλαξε κουβεντα.
Δεν τον έχω για τόσο έξυπνο.....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου ....  :think:!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου ....  :think:!!
Εν τω μεταξυ γκρεμισε ολη την προπαγανδα των γαυρων οτι η λιστα ηταν ψευτικη και δεν υπηρχε. :2funny: :2funny: :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
σε δημήτρη τσουκαλά το μόνο όνομα που μου έρχεται είναι αυτό το μπουμπούκι του συριζα ... εκτός αν είναι κανένας ξάδελφος του τακη ως μπροστινός

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλά ο άνθρωπος είναι για το Δαφνή .... αλλά λεφτά επί Σωκράτη είχε βγάλει , νομίζω είχε και συνδεσμο , εν τω μεταξυ πως ζουσε αφου εκλεισε το μαγαζι του και από την εκπομπη δεν πληρωνόταν ;;;; δεν μας ειπε ... αυτός λεει λεγεται παναγιωτης και ο αλλος ειναι ο δημητρης που τα πηρε , και λεει στο τελος λεει καπου παει το μυαλο μου ....  :think:!!

δεν ειχε συνδεσμο ποτε ετσι οπως το εννοεις (δεν ηταν ποτε προεδρος συνδεσμου δλδ)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
χαιρετω το θρεντ των 6,5 εκατομμυριων οπαδων στην ελλαδα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο τσουκαλας ουθτε για εγκλεισμο ειναι ουτε τιποτα, επαγγελματιας οπαδος ειναι, και τα φραγκα του τα εβγαλε και τα βγαζει μια χαρα απο τον ολυμπιακο

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
πιο μαλακας πεθαινεις
Γάτα είναι ο τύπος ρε. Τους δουλεύει ασύστολα ο Τάκαρος και καλά τους κάνει. Θέατρο παραλόγου σε όλα τα πουστράκια και στην λάσπη που ρίχνουν στον Θρύλο μας. Επιπλέον είπε και κάτι εντελώς λογικό ότι οι περισσότεροι βάζελοι είναι κομπλεξικά κωλοτρυπίδια. Το κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο Δαφνοστεφανωμένος ψωλαράς δυναστής τους είναι ατελείωτο και τους ωθεί στο ψέμα και στην ειρωνεία! Καλά τους κάνει ο Τάκαρος και ο Κάθε Τάκαρος που τους ξεφτυλίζει και τους ιντριγκάρει ακόμα και παίζοντας στα σοβαρά θέατρο παραλόγου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γάτα είναι ο τύπος ρε. Τους δουλεύει ασύστολα ο Τάκαρος και καλά τους κάνει. Θέατρο παραλόγου σε όλα τα πουστράκια και στην λάσπη που ρίχνουν στον Θρύλο μας. Επιπλέον είπε και κάτι εντελώς λογικό ότι οι περισσότεροι βάζελοι είναι κομπλεξικά κωλοτρυπίδια. Το κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο Δαφνοστεφανωμένος ψωλαράς δυναστής τους είναι ατελείωτο και τους ωθεί στο ψέμα και στην ειρωνεία! Καλά τους κάνει ο Τάκαρος και ο Κάθε Τάκαρος που τους ξεφτυλίζει και τους ιντριγκάρει ακόμα και παίζοντας στα σοβαρά θέατρο παραλόγου.
Αμα ειναι κομπλεξικα τα βαζελια,εσυ τι εισαι,με αβαταρ 6 σφυριχτρες η ιστορια σου  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom