redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ειναι αντικειμενικος τυπεΑμα ειναι κομπλεξικα τα βαζελια,εσυ τι εισαι,με αβαταρ 6 σφυριχτρες η ιστορια σου
ειναι αντικειμενικος τυπεΑμα ειναι κομπλεξικα τα βαζελια,εσυ τι εισαι,με αβαταρ 6 σφυριχτρες η ιστορια σου
ο μαλακας ο αρναουτογλου με τον αλλο τον χοντρο και την καριολα απο διπλα...ευνοηθηκε ποτε ο ολυμπιακος;;φωναξε ρε μαλακα τουν τουιτη και ρωτα αυτον που σκυλιαζει καθε μερα αν ευνοηθηκε ποτε ο πουστης...η καποιον μαλακα αεκατζη κατατρεγμενο και κυνηγημενο....αμα θες να εισαι μαγκας...και οχι ''μαγκας''...Γάτα είναι ο τύπος ρε. Τους δουλεύει ασύστολα ο Τάκαρος και καλά τους κάνει. Θέατρο παραλόγου σε όλα τα πουστράκια και στην λάσπη που ρίχνουν στον Θρύλο μας. Επιπλέον είπε και κάτι εντελώς λογικό ότι οι περισσότεροι βάζελοι είναι κομπλεξικά κωλοτρυπίδια. Το κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο Δαφνοστεφανωμένος ψωλαράς δυναστής τους είναι ατελείωτο και τους ωθεί στο ψέμα και στην ειρωνεία! Καλά τους κάνει ο Τάκαρος και ο Κάθε Τάκαρος που τους ξεφτυλίζει και τους ιντριγκάρει ακόμα και παίζοντας στα σοβαρά θέατρο παραλόγου.
Αμα ειναι κομπλεξικα τα βαζελια,εσυ τι εισαι,με αβαταρ 6 σφυριχτρες η ιστορια σου
Tα λεγομενα σου βλεπω,ΠΟΑ-ΜΠΑΟΚ.Πες μου κατι που εχω πει για την ομαδα σου,και δεν ισχυει.Δες τα γραφόμενα μου ρε τύπε να καταλάβεις αν έχω κόμπλεξ ή όχι. Εσύ είσαι αυτός που σεληνιάζεται και γουστάρει να 'μαλλιοτραβιέται' με τους άλλους για τον Ολυμπιακό. Εσύ είσαι αυτός που έχει την εμπάθεια για τον Θρύλο. Πως μπορεί πραγματικά κάποιος οπαδός του Θρύλου να έχει κόμπλεξ κατωτερότητας προς το σωματείο του ΠΟΑ ή προς την ΑΕΚ ή τον Μπαοκ όταν είστε σε πολύ χειρότερη μοίρα και ουσιαστικά δεν μπορείτε να πληγώσετε τον αυτοκράτορα. Εντάξει μου έχει κλέψει καμιά 3 Πρωταθλήματα στο μπάσκετ ο ΠΟΑ, αλλά σε όλα τα αθλήματα και κυρίως στον βασιλιά των σπορ είστε όλοι μία κωλότριχα μας. Μην λέμε πάλι τα ίδια ότι το μπασκετικό τμήμα του ΠΟΑ ήταν κυρίαρχο τα τελευταία χρόνια δικαίως γιατί είχε σχεδόν κάθε χρονιά καλύτερη ομάδα, αλλά το εύρος της κυριαρχίας του δεν έπρεπε να είναι αυτό που είναι.
ο μαλακας ο αρναουτογλου με τον αλλο τον χοντρο και την καριολα απο διπλα...ευνοηθηκε ποτε ο ολυμπιακος;;φωναξε ρε μαλακα τουν τουιτη και ρωτα αυτον που σκυλιαζει καθε μερα αν ευνοηθηκε ποτε ο πουστης...η καποιον μαλακα αεκατζη κατατρεγμενο και κυνηγημενο....αμα θες να εισαι μαγκας...και οχι ''μαγκας''...
κωλοτρυπιδες ολες...σας χυνει ο θρυλος και μετα σας κατουραει....οσο χτυπιεστε τοσο χυνουμε εμεις μαγικο ζωμο
μετραει και τα γυναικοπαιδα μεσα τυπε6,5 εκ λεει ο μπουκλακιας.
ρε τυπε αμα εισασταν οχι 6,5 εκατομμυρια,αλλα πανω απο 1,5 θα θελατε κανα γηπεδο 200000 θεσεων.Εδω μεμετραει και τα γυναικοπαιδα μεσα τυπε
ρε τυπε τι πληθυσμο εχει η γερμανια και τι η ελλαδα; και τι οικονομικη κατασταση επικρατει εκει σε σχεση με εδω;ρε τυπε αμα εισασταν οχι 6,5 εκατομμυρια,αλλα πανω απο 1,5 θα θελατε κανα γηπεδο 200000 θεσεων.Εδω με
το ζορι εχετε 12000 διαρκειας και τρομαζετε να γεμισετε γηπεδο 33000 θεσεων.Την στιγμη που ομαδα στην Β γερμανιας
εχει 35000 διαρκειας.
ρε τυπε αμα εισασταν οχι 6,5 εκατομμυρια,αλλα πανω απο 1,5 θα θελατε κανα γηπεδο 200000 θεσεων.Εδω με
το ζορι εχετε 12000 διαρκειας και τρομαζετε να γεμισετε γηπεδο 33000 θεσεων.Την στιγμη που ομαδα στην Β γερμανιας
εχει 35000 διαρκειας.
ο κυρ σαββας εχει πει για μιση ελλαδα.ο χρηστιδης.και πολλοι αλλοι.Είδες κανέναν να συμφωνεί με τον αριθμό ρε χαλασμενε, τι κάθεσαι και γράφεις;
τοσο βλακας ειναι τυπε νομιζει οτι εμεις ασπαζομαστε τις μαλακιες του μισθοφορου τσουκαλαΕίδες κανέναν να συμφωνεί με τον αριθμό ρε χαλασμενε, τι κάθεσαι και γράφεις;
ο κυρ σαββας εχει πει για μιση ελλαδα.ο χρηστιδης.και πολλοι αλλοι.
o χριστιδης ειναι ωραιος τυπος τυπεΗ πλάκα είναι ότι νομίζεις ότι διαφερεις απ αυτους, είσαι ο χριστιδης σε κίτρινη βερσιόν αν δεν το χεις καταλαβει
ante γαμησου ρε...γιατι με βριζεις;;εγω σε εβρισα;;Η πλάκα είναι ότι νομίζεις ότι διαφερεις απ αυτους, είσαι ο χριστιδης σε κίτρινη βερσιόν αν δεν το χεις καταλαβει
To ντισελντορφ ειναι οσο η ελλαδα περιπου.Προ κρισης ποσα περισσοτερα ειχε ο γαυρος;ρε τυπε τι πληθυσμο εχει η γερμανια και τι η ελλαδα; και τι οικονομικη κατασταση επικρατει εκει σε σχεση με εδω;
επρεπε να αναφερεις το αεκ σαν παραδειγμα και οχι μια ομαδα της β γερμανιας
To ντισελντορφ ειναι οσο η ελλαδα περιπου.Προ κρισης ποσα περισσοτερα ειχε ο γαυρος;
νομιζω το τα περισσοτερα που ειχαν πουληθει ποτε στην Ελλαδα ηταν 26-27000.Ο βαζελος αν δεν κανω
λαθος το κατεχει το ρεκορ.