Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Επισκέπτης
:think: Redmanftw βλέπω έχεις καλές πιθανότητες φέτος να περάσεις στους 16….  :dancing: :2funny:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :2funny:

απο τους <αθλητικους> φαβορι για την 16αδα ειναι ο master21 (προς μεγαλη μου λυπη) και ο foufoutos_30
o redmanftw ειναι πολυ μακρια απο την 16αδα  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
απο τους <αθλητικους> φαβορι για την 16αδα ειναι ο master21 (προς μεγαλη μου λυπη) και ο foufoutos_30
o redmanftw ειναι πολυ μακρια απο την 16αδα  :2funny:

δεν είναι δικαιο... o redmanftw προσπάθησε πολύ αλλά οι άλλοι ήταν ντοπε και τον πέρασαν  :dancing: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:think: Redmanftw βλέπω έχεις καλές πιθανότητες φέτος να περάσεις στους 16….  :dancing: :2funny:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :2funny:
αντε γαμησου μητσο...μη μου πειραζεις τον ρεντ...ειναι τυπος και δεν επρεπε καν να ειναι εκει με σαπακια τυπου εκτορα κυλοτα και μαστερ κυλοτα  :s&m_3:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε φιλε χρηστιδη

εχουμε σοβαρα θεματα κι εσυ ασχολησε με αυτα;;;;
redmanftw
master21
foufoutos_30

εκπροσωπουν τους <αθλητικου> στο μιστερ μαλακας 2013 κι εσυ ακομα ασχολεισε με μικρα θεματα;;; :2funny:
εχεις δικιο αλλα εχω πει αποψη...καν δεν επρεπε να ειναι εκει ο ρεντ...γνωμη μου...καλα για μαστερ και φουφουτο δεν συζηταω...γκραντε φαβορι με το σπαθι τους  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εχεις δικιο αλλα εχω πει αποψη...καν δεν επρεπε να ειναι εκει ο ρεντ...γνωμη μου...καλα για μαστερ και φουφουτο δεν συζηταω...γκραντε φαβορι με το σπαθι τους  :2funny:
Eσυ τι χαιρεσαι,εχετε περασει μαζι με τον βλακαρχο στον επομενο γυρο ανευ συναγωνισμου.
Τωρα βγαινουμε οι υπολοιποι που θα ειμαστε μαζι σας. :grin:

Επισκέπτης
o master21 ειναι η αδυναμια μου....διαφωνω για την επιλογη του  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε παλι τα ιδια...χιλιες φορες τα εχουμε πει εσυ εκει...
γιαυτο εισαι σημαιοφορος στο αλλο ...
ρε μαλακα μιλανε ενας αιγαλεωτης και ενας γαυρος...συζητανε τα αποτελεσματα της κυριακης...λεει ο ενας στον αλλο...κατω ραχουλα ανω λιανοκλαδι Χ
στάρχιδια μου λεει ο αλλος...τι μας νοιαζει...ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε...
ερωτησεις...
αφου τα ΄΄κουμαντα΄΄ οι παραγκαρχες ειπαν αυτο αρα και το εκαναν

ερωτηση 1η...που ειναι το αιγαλεω τωρα (η μαλλον απο τοτε)
ερωτηση 2η...παρακολουθουνταν τα τηλεφωνο τους επι 2μιση χρονια ....ποιο ματς στηθηκε υπερ ολυμπιακου...
συγκεκριμενο ματς και διαλογοι τηλεφωνικοι που δειχνουν χειραγωγηση...
αναμενω κυλοτα...
αντιθετως ο σπαθας ακουγεται να δινει οδηγιες σε διαιτητη του συνδεσμου του (πειραια) να ευνοησει μεσω καρτων τον παο αδικωντας τον παοκ με τριτες κιτρινες σε ενα οφη παοκ που την αλλη κυριακη γινοτανε το παοκ παο...(τοτε ισχυε με τρεις κιτρινε εχανες το επομενο ματς και μετα απο αυτο αλλαξε και διαλεγουν οι ομαδες )
ακομα τοτε ισχυε ακομα η εντοπιοτητα και οι διαιτητες του πειραια δεν σφυριζαν γαυρο  ;)
περιμενω ματς συγκεκριμενο μετα απο στενη παρακολουθηση δυο χρονων που ευνοηθηκε απο την παραγκα ο θρυλος...
αν δεν βαλεις εισαι (καλα ετσι κιαλλοιως εισαι) μια τεραστια κυλοτα...
περιμενω ματς τυπε...
παμε...οχι μα μου ...βιντεακι και ματς απο την ζουγκλα και τις παρακολουθησεις...
να δω τα αρχιδια σου ...εχεις;; η τα εφαγε η γατα;;
αντε και στους 8 και γιατι οχι τελικο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αντε παλι τα ιδια...χιλιες φορες τα εχουμε πει εσυ εκει...
γιαυτο εισαι σημαιοφορος στο αλλο ...
ρε μαλακα μιλανε ενας αιγαλεωτης και ενας γαυρος...συζητανε τα αποτελεσματα της κυριακης...λεει ο ενας στον αλλο...κατω ραχουλα ανω λιανοκλαδι Χ
στάρχιδια μου λεει ο αλλος...τι μας νοιαζει...ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε...
ερωτησεις...
αφου τα ΄΄κουμαντα΄΄ οι παραγκαρχες ειπαν αυτο αρα και το εκαναν

ερωτηση 1η...που ειναι το αιγαλεω τωρα (η μαλλον απο τοτε)
ερωτηση 2η...παρακολουθουνταν τα τηλεφωνο τους επι 2μιση χρονια ....ποιο ματς στηθηκε υπερ ολυμπιακου...
συγκεκριμενο ματς και διαλογοι τηλεφωνικοι που δειχνουν χειραγωγηση...
αναμενω κυλοτα...
αντιθετως ο σπαθας ακουγεται να δινει οδηγιες σε διαιτητη του συνδεσμου του (πειραια) να ευνοησει μεσω καρτων τον παο αδικωντας τον παοκ με τριτες κιτρινες σε ενα οφη παοκ που την αλλη κυριακη γινοτανε το παοκ παο...(τοτε ισχυε με τρεις κιτρινε εχανες το επομενο ματς και μετα απο αυτο αλλαξε και διαλεγουν οι ομαδες )
ακομα τοτε ισχυε ακομα η εντοπιοτητα και οι διαιτητες του πειραια δεν σφυριζαν γαυρο  ;)
περιμενω ματς συγκεκριμενο μετα απο στενη παρακολουθηση δυο χρονων που ευνοηθηκε απο την παραγκα ο θρυλος...
αν δεν βαλεις εισαι (καλα ετσι κιαλλοιως εισαι) μια τεραστια κυλοτα...
περιμενω ματς τυπε...
παμε...οχι μα μου ...βιντεακι και ματς απο την ζουγκλα και τις παρακολουθησεις...
να δω τα αρχιδια σου ...εχεις;; η τα εφαγε η γατα;;
αντε και στους 8 και γιατι οχι τελικο...
ενας αιγαλεωτης λεει,με εναν γαυρο...Το γεγονος οτι ο ενας ηταν στην διοικηση σας τοτε,και ο αλλος επικεφαλης στην ΚΕΔ,δεν λεει τιποτα. :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε φιλε τωρα χωρις μαλακιες και πειραγματα.Εσυ οντως πιστευεις οτι ο γαυρος δεν ειχε ποτε παραγκα;
Και οτι ολα ειναι σκευωρια κατα του ολυμπιακου;Εγω σου λεω οτι δεν υπαρχει ουτε ενας απο εσας που να πιστευει
κατι τετοιο.ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.Τελος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενας αιγαλεωτης λεει,με εναν γαυρο...Το γεγονος οτι ο ενας ηταν στην διοικηση σας τοτε,και ο αλλος επικεφαλης στην ΚΕΔ,δεν λεει τιποτα. :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε φιλε τωρα χωρις μαλακιες και πειραγματα.Εσυ οντως πιστευεις οτι ο γαυρος δεν ειχε ποτε παραγκα;
Και οτι ολα ειναι σκευωρια κατα του ολυμπιακου;Εγω σου λεω οτι δεν υπαρχει ουτε ενας απο εσας που να πιστευει
κατι τετοιο.ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.Τελος.
κυλοτα σπας τα ρεκορ σου...δυο προτασεις τρια ψεματα...
ο κοκκαλιαρης ΔΕΝ ηταν στη διοικηση μου οταν γραφηκε αυτο...τρεις τεσσερις μηνες εκατσε σα γενικος αρχηγος και τον εστειλε ο αλλος γιατι πηρε χαμπαρι οτι τον χρησιμοποιει (το ονομα του για να ξηγιεταια αλανιαρικα)
δευτερον ο σπαθας ΔΕΝ ηταν στην κεδ ηταν προεδρος του συνδεσμου διαιτητων πειραια ...
πιο ψευτης και λιγο πιο κυλοτας πεθαινεις...
και ξαναρωταω και επιμενω...
μετα απο 2,5 χρονια τηλεφωνικης παρακολουθησης ΄΄παραγκας'' ποιο ματσακι στηθηκε υπερ μου...
περιμενω...ακουω....ριχτο....υπαρχει;;ναι η οχι;;οεο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom