vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλό λινκ για το βόλλεϋ τώρα.
1.Εννοειται πως ηταν,εκτος και αν εσυ πιστευεις,σαν χριστιδης,οτι ο θωμας μπηκε στον ολυμπιακο επειδη ηταν αγνος παραγοντας..ξαναπαμε ενα ενα να τα τακτοποιησουμε ολα...
1ον) ηταν παραγκαρχες ο θωμας και ο σπαθας;;
2ον)παρακολουθουνταν τα τηλεφωνα τους για πανω απο 2 χρονια;;
3ον)πλην της γνωστης φρασης υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ματς που δειχνει να χειραγωγειται υπερ θρυλου μετα απο παρακολουθηση 2 ετων;ναι η οχι;
κυλοτα τα βλεπεις...1 . 2 . 3...
περιμενω...ομορφα και ωραια...
1 2 3 ;)
παμε κυλοτιτσα μου
Γαμιουνται οι διαιτητες στην Γ εθνικη.Μας δινουν συνεχεια καρτες.Τα 'χουμε πει χίλιες φορές. Η φράση "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν" είναι απαράδεκτη και ποτέ δεν εξέφρασε κανέναν Ολυμπιακό. Γιατί στ' αρχίδια μας για το Αιγάλεω.
master21 η διαιτησία στη γ' εθνική πώς είναι;
ασε τις μαλακιες και ενημερωσου για το στοιχημακαλα αυτή η άεκ όλο εντός έδρας παίζει ρε πούστη μου;μέχρι το περιστέρι εχει παει
νωρίς είναι ακόμα τύπεασε τις μαλακιες και ενημερωσου για το στοιχημα
αυτο το ΣΚ θελω ταμειο
αναθεμα αμα εχεις παει ποτε στο καραισκακη εσυολοι οι πραγματικοι γαυροι στηριζουμε ρεντμαν στην ψηφοφορια
εσυ προλαβες το παλιο καραισκακη?αναθεμα αμα εχεις παει ποτε στο καραισκακη εσυ
τυπε εγω εχω παει και στο εξωτερικο για τον θρυλοεσυ προλαβες το παλιο καραισκακη?
αχαχαχαχαχα το μπου ειναι μαγικο.βγηκε ο κρυφοβαζελος να μου πει για το καραισκακη :2funny οταν εσυ γεννιουσουν εγω ετρεχα για την ομαδααναθεμα αμα εχεις παει ποτε στο καραισκακη εσυ
καλα αμα θες να σου δωσω κανα εισιτήριο με την αντερλεχτ ;)αχαχαχαχαχα το μπου ειναι μαγικο.βγηκε ο κρυφοβαζελος να μου πει για το καραισκακη :2funny οταν εσυ γεννιουσουν εγω ετρεχα για την ομαδα
τυπε εγω εχω παει και στο εξωτερικο για τον θρυλο
ολοι οι πραγματικοι γαυροι στηριζουμε ρεντμαν στην ψηφοφορια
παιχτη μπορουμε να κανουμε μια μαγκια για να λυθουν ολες οι αμφιβολιες που εχω για σενα.θα παρω 2 εισιτηρια και θα παμε μαζι στον αγωνα με την αντερλεχ,δεχεσαι;καλα αμα θες να σου δωσω κανα εισιτήριο με την αντερλεχτ ;)
λαθος σου,επρεπε να δωσεις μια ευκαιρια σε εναν νεο ανθρωπο να παει ψηλα
παντως εγω αλλον ψηφισα μονοκουκι
μεσαπαιχτη μπορουμε να κανουμε μια μαγκια για να λυθουν ολες οι αμφιβολιες που εχω για σενα.θα παρω 2 εισιτηρια και θα παμε μαζι στον αγωνα με την αντερλεχ,δεχεσαι;
ωραιος,θα επικοινωνησουμε τις επομενες μερες