foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Κρυφοβαζελος ειναι..αδικα χανεις τον χρονο σου..μπορει να βαλει κανα γκολ ο θρυλος και να του ξεφυγει τπτ του στυλ οχι ρε πουστη
ωχ λες να κανει καμια μαλακια και να χουμε αλλα.αντε να δω πως θα τον ξεμπλεξω μεταΚρυφοβαζελος ειναι..αδικα χανεις τον χρονο σου..μπορει να βαλει κανα γκολ ο θρυλος και να του ξεφυγει τπτ του στυλ οχι ρε πουστη
ωχ λες να κανει καμια μαλακια και να χουμε αλλα.αντε να δω πως θα τον ξεμπλεξω μετα
παιχτη μ εβαλε σε σκεψεις ο φουφουτος.αν γινει τετοια μαλακια δεν υπαρχει επιστροφη :S
εσυ εισαι μεσα στην δεκα-εξαδαΚρυφοβαζελος ειναι..αδικα χανεις τον χρονο σου..μπορει να βαλει κανα γκολ ο θρυλος και να του ξεφυγει τπτ του στυλ οχι ρε πουστη
Πρόσεχε γιατί θα φας και εσύ ξύλο μέσα στο γήπεδο τσάμπα και άδικα :Sπαιχτη μ εβαλε σε σκεψεις ο φουφουτος.αν γινει τετοια μαλακια δεν υπαρχει επιστροφη :S
κοιτα μπελας που με βρηκε ακυρο ρεντμαν παμε οπου αλλου θες αλλα στο γηπεδο δεν το διακινδυνευω.η παραμικρη μαλακια ισουται με απειρες μερες στο νοσοκομειοΠρόσεχε γιατί θα φας και εσύ ξύλο μέσα στο γήπεδο τσάμπα και άδικα :S
κορωνα ευχαριστω που μου εδειξες μια κακοτοπια που δεν ειχα σκεφτειΡε κορωνα ο red ειναι για κανα αλου φαν παρκ να παιξει με τις νεροτσουληθρες και να φαει χοτ ντογκ...που πας να μπλεξεις....
αφου δεν εχεις λεφτα για εισιτηρια ρε ουτε ακρες για να βρεις εχουν εξαντληθεικοιτα μπελας που με βρηκε ακυρο ρεντμαν παμε οπου αλλου θες αλλα στο γηπεδο δεν το διακινδυνευω.η παραμικρη μαλακια ισουται με απειρες μερες στο νοσοκομειο
με το νεο ετος τυπεΕγω παντως θελω να παω να δω μητρογλου πριν φυγει για μπορουσια...
Δινω οσα οσα..να εχω να το θυμαμαι..
Κάτσε ρε......έχω πάει στο ματς........... GAYρος - Πόρτο (με γκολ Γιαννακόπουλου ΟΑΚΑ).......και GAYρος - Newecastle (με Σίρερ - Κλάιφερτ)....θεωρούμαι γαύρος....?ωχ λες να κανει καμια μαλακια και να χουμε αλλα.αντε να δω πως θα τον ξεμπλεξω μετα
Γαύρο γαμιά έψαχνες μωρή κυρία?Κάτσε ρε......έχω πάει στο ματς........... GAYρος - Πόρτο (με γκολ Γιαννακόπουλου ΟΑΚΑ).......και GAYρος - Newecastle (με Σίρερ - Κλάιφερτ)....θεωρούμαι γαύρος....?
με νιουκαστλ ειχαμε προηγηθει με πεναλτυ και μετα μας γαμησε ο σιρερ 1-3Κάτσε ρε......έχω πάει στο ματς........... GAYρος - Πόρτο (με γκολ Γιαννακόπουλου ΟΑΚΑ).......και GAYρος - Newecastle (με Σίρερ - Κλάιφερτ)....θεωρούμαι γαύρος....?
βρε παιδακι μου σταματα να γραφεις μαλακιες.ακρη και λεφτα υπαρχουν αλλου ειναι το προβλημααφου δεν εχεις λεφτα για εισιτηρια ρε ουτε ακρες για να βρεις εχουν εξαντληθει
καλα λεει το συνθημαΓαύρο γαμιά έψαχνες μωρή κυρία?
με το νεο ετος τυπε
Γαύρο γαμιά έψαχνες μωρή κυρία?