Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε φουφουτε αλλαξε ομαδα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα ρε μαλακα γιατι να βγαλω χολη για σενα εχουμε κανα χωραφι και δεν μπορουμε να το χωρισουμε.ξεκολλα χαβαλε κανουμε

Ξεκόλλα και εσύ ρε....δεν είσαι καμένος εγκεφαλικά,σαν κάτι μαλάκες τύπου ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ..........κτλ.....σου έχω πει είναι γαύρος ο μικρός...τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά..................... :thumbsup: Οι πιο πολλοί είναι ζώα εδώ μέσα.......σαν τον κλώνο "6 σφυρίχτρες στο μουνί του".......... :piss:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μαλακα

ποιο ασχημος και απο τζολε ή γεωργατο
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

917463_2.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαλακα φουφουτε απο ποτε εχεις να δεις σεντόνι;;Μηπως απο την εποχή της φαπας κ ταρίφας;;ελα σ εχω πρωτη θεση με τα καλοπαιδα :grin:
Μπορει να μη δεις το ΓΑΜΙΑ σου αλλα θα δεις σαβιολο! :grin:

Ρε τσαμπατζή......στο ματς με την Μπενφίκα....φίλη μου γαυρίνα... πήγε σε σουίτα,με 175€........μάθε μπαλίτσα...... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ξεκόλλα και εσύ ρε....δεν είσαι καμένος εγκεφαλικά,σαν κάτι μαλάκες τύπου ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ..........κτλ.....σου έχω πει είναι γαύρος ο μικρός...τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά..................... :thumbsup: Οι πιο πολλοί είναι ζώα εδώ μέσα.......σαν τον κλώνο "6 σφυρίχτρες στο μουνί του".......... :piss:

Θα σε γλεντάω όπου σε βρίσκω θρασύπουστα και κομπλεξικέ λαγέ! ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Οι πούτσες θα είναι αμέτρητες! Η ροδελίτσα σου θα γίνει σαν το ζαντολάστιχο του ποδηλάτου του Γιωργάκη!Ξεφτιλισμένε...  :birdman:  :fuck1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα σε γλεντάω όπου σε βρίσκω θρασύπουστα και κομπλεξικέ λαγέ! ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Οι πούτσες θα είναι αμέτρητες! Η ροδελίτσα σου θα γίνει σαν το ζαντολάστιχο του ποδηλάτου του Γιωργάκη!Ξεφτιλισμένε...  :birdman:  :fuck1:
Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχέ..............κάποιος τραβεστόπουστας....κλώνος...τάχα μου,μπασκετικός έχασε την ψυχραιμία του.... :birdman:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
καλα ξεκολλαω αλλα και συ δεν θελω να πειραζεις τον 6 σφυριχτρες :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα ξεκολλαω αλλα και συ δεν θελω να πειραζεις τον 6 σφυριχτρες :grin:

Σε πάω και το ξέρεις....αλλά όταν βλέπω κλώνους......σεληνιάζομαι......και καλά μπασκετικός τώρα ο άλλος......είδες δεν άντεξε...
Με τα 2-3 πρώτα πουστριλίκια........έχασε την ψυχραιμία του........... :cheesy:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
O παίκτης που είναι το... ακλόνητο φαβορί να
πάει στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού, σε
περίπτωση που ο Κολοβός πιάσει λιμάνι τον
Ιανουάριο, είναι ο Μάρκο Σέποβτις.
Ο νεαρός Σέρβος φορ πίσω από Μήτρογλου,
Σαβιόλα και Ολαϊτάν δεν θα έχει την ευκαιρία
για χρόνο συμμετοχής και στο λιμάνι
επιθυμούν ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα
πόδια του και να δείξει τι μπορεί να προσφέρει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
O παίκτης που είναι το... ακλόνητο φαβορί να
πάει στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού, σε
περίπτωση που ο Κολοβός πιάσει λιμάνι τον
Ιανουάριο, είναι ο Μάρκο Σέποβτις.
Ο νεαρός Σέρβος φορ πίσω από Μήτρογλου,
Σαβιόλα και Ολαϊτάν δεν θα έχει την ευκαιρία
για χρόνο συμμετοχής και στο λιμάνι
επιθυμούν ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα
πόδια του και να δείξει τι μπορεί να προσφέρει.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχέ..............κάποιος τραβεστόπουστας....κλώνος...τάχα μου,μπασκετικός έχασε την ψυχραιμία του.... :birdman:

Δεν έχασα την ψυχραιμία μου ρε. Ήθελα να σε καργιολικώσω λίγο έτσι για να αρχίσει καλά η μέρα! Το πιο ανώδυνο γλέντι του σάιτ είσαι. Αδερφή νοσοκόμα ε αδερφή νοσοκόμα!  :grin:. Θα μου μιλήσεις και για μπασκετάκι λούλη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν έχασα την ψυχραιμία μου ρε. Ήθελα να σε καργιολικώσω λίγο έτσι για να αρχίσει καλά η μέρα! Το πιο ανώδυνο γλέντι του σάιτ είσαι. Αδερφή νοσοκόμα ε αδερφή νοσοκόμα!  :grin:. Θα μου μιλήσεις και για μπασκετάκι λούλη.

Ααααά,είπα και εγώ.............δεν μπορεί να είσαι τόσο καθυστερημένος........ Οι ΑΜΕΑ μπροστά σου είναι καλά......... Βάλε το DVD του F4/2007,που ήμουν μέσα.......να ξεστραβωθείς....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ααααά,είπα και εγώ.............δεν μπορεί να είσαι τόσο καθυστερημένος........ Οι ΑΜΕΑ μπροστά σου είναι καλά......... Βάλε το DVD του F4/2007,που ήμουν μέσα.......να ξεστραβωθείς....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
ποτε μπαινει ο γιαννακοπουλος στη παε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom