You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Αυτο του λεω και εγω,να γινει ΑΕΚ.ρε φουφουτε αλλαξε ομαδα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τουλαχιστον αμα γινει αεκακι θα παρει και πρωταθλημα γ εθνικης και κυπελλο ερασιτεχνωνΑυτο του λεω και εγω,να γινει ΑΕΚ.
καλα ρε μαλακα γιατι να βγαλω χολη για σενα εχουμε κανα χωραφι και δεν μπορουμε να το χωρισουμε.ξεκολλα χαβαλε κανουμε
Ξεκόλλα και εσύ ρε....δεν είσαι καμένος εγκεφαλικά,σαν κάτι μαλάκες τύπου ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ..........κτλ.....σου έχω πει είναι γαύρος ο μικρός...τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά..................... Οι πιο πολλοί είναι ζώα εδώ μέσα.......σαν τον κλώνο "6 σφυρίχτρες στο μουνί του"..........
Μαλακα φουφουτε απο ποτε εχεις να δεις σεντόνι;;Μηπως απο την εποχή της φαπας κ ταρίφας;;ελα σ εχω πρωτη θεση με τα καλοπαιδα
Μπορει να μη δεις το ΓΑΜΙΑ σου αλλα θα δεις σαβιολο!
Ρε τσαμπατζή......στο ματς με την Μπενφίκα....φίλη μου γαυρίνα... πήγε σε σουίτα,με 175€........μάθε μπαλίτσα......
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ξεκόλλα και εσύ ρε....δεν είσαι καμένος εγκεφαλικά,σαν κάτι μαλάκες τύπου ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ..........κτλ.....σου έχω πει είναι γαύρος ο μικρός...τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά..................... Οι πιο πολλοί είναι ζώα εδώ μέσα.......σαν τον κλώνο "6 σφυρίχτρες στο μουνί του"..........
Θα σε γλεντάω όπου σε βρίσκω θρασύπουστα και κομπλεξικέ λαγέ! ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Οι πούτσες θα είναι αμέτρητες! Η ροδελίτσα σου θα γίνει σαν το ζαντολάστιχο του ποδηλάτου του Γιωργάκη!Ξεφτιλισμένε...
Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχέ..............κάποιος τραβεστόπουστας....κλώνος...τάχα μου,μπασκετικός έχασε την ψυχραιμία του....Θα σε γλεντάω όπου σε βρίσκω θρασύπουστα και κομπλεξικέ λαγέ! ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Οι πούτσες θα είναι αμέτρητες! Η ροδελίτσα σου θα γίνει σαν το ζαντολάστιχο του ποδηλάτου του Γιωργάκη!Ξεφτιλισμένε...
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
καλα ξεκολλαω αλλα και συ δεν θελω να πειραζεις τον 6 σφυριχτρεςΞεκόλλα και εσύ ρε....δεν είσαι καμένος εγκεφαλικά,σαν κάτι μαλάκες τύπου ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ..........κτλ.....σου έχω πει είναι γαύρος ο μικρός...τον έχω συναντήσει πολλές φορές από κοντά..................... Οι πιο πολλοί είναι ζώα εδώ μέσα.......σαν τον κλώνο "6 σφυρίχτρες στο μουνί του"..........
καλα ξεκολλαω αλλα και συ δεν θελω να πειραζεις τον 6 σφυριχτρες
Σε πάω και το ξέρεις....αλλά όταν βλέπω κλώνους......σεληνιάζομαι......και καλά μπασκετικός τώρα ο άλλος......είδες δεν άντεξε...
Με τα 2-3 πρώτα πουστριλίκια........έχασε την ψυχραιμία του...........
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
μαλακα
ποιο ασχημος και απο τζολε ή γεωργατο
δεν ξερω πως να ποστερω φωτο εδώ αλλα ποιο ασχημος από ολους παιζει να είναι και Καφες ....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο γκώνιας ειναι ρε τύπεδεν ξερω πως να ποστερω φωτο εδώ αλλα ποιο ασχημος από ολους παιζει να είναι και Καφες ....
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
ο γκώνιας ειναι ρε τύπε
πεσ μου πως ποσταρουν φωτο εδώ γιατ πρεπει να στειλω αποδεικτικο στοιχειο !!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
O παίκτης που είναι το... ακλόνητο φαβορί να
πάει στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού, σε
περίπτωση που ο Κολοβός πιάσει λιμάνι τον
Ιανουάριο, είναι ο Μάρκο Σέποβτις.
Ο νεαρός Σέρβος φορ πίσω από Μήτρογλου,
Σαβιόλα και Ολαϊτάν δεν θα έχει την ευκαιρία
για χρόνο συμμετοχής και στο λιμάνι
επιθυμούν ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα
πόδια του και να δείξει τι μπορεί να προσφέρει.
O παίκτης που είναι το... ακλόνητο φαβορί να
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχέ..............κάποιος τραβεστόπουστας....κλώνος...τάχα μου,μπασκετικός έχασε την ψυχραιμία του....
Δεν έχασα την ψυχραιμία μου ρε. Ήθελα να σε καργιολικώσω λίγο έτσι για να αρχίσει καλά η μέρα! Το πιο ανώδυνο γλέντι του σάιτ είσαι. Αδερφή νοσοκόμα ε αδερφή νοσοκόμα! . Θα μου μιλήσεις και για μπασκετάκι λούλη.
Δεν έχασα την ψυχραιμία μου ρε. Ήθελα να σε καργιολικώσω λίγο έτσι για να αρχίσει καλά η μέρα! Το πιο ανώδυνο γλέντι του σάιτ είσαι. Αδερφή νοσοκόμα ε αδερφή νοσοκόμα! . Θα μου μιλήσεις και για μπασκετάκι λούλη.
Ααααά,είπα και εγώ.............δεν μπορεί να είσαι τόσο καθυστερημένος........ Οι ΑΜΕΑ μπροστά σου είναι καλά......... Βάλε το DVD του F4/2007,που ήμουν μέσα.......να ξεστραβωθείς....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ααααά,είπα και εγώ.............δεν μπορεί να είσαι τόσο καθυστερημένος........ Οι ΑΜΕΑ μπροστά σου είναι καλά......... Βάλε το DVD του F4/2007,που ήμουν μέσα.......να ξεστραβωθείς....
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
ποτε μπαινει ο γιαννακοπουλος στη παε?Ααααά,είπα και εγώ.............δεν μπορεί να είσαι τόσο καθυστερημένος........ Οι ΑΜΕΑ μπροστά σου είναι καλά......... Βάλε το DVD του F4/2007,που ήμουν μέσα.......να ξεστραβωθείς....
Ποτέ,τύπε......κατά την γνώμη μου......για μαλάκα τον έχεις....? ;)ποτε μπαινει ο γιαννακοπουλος στη παε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις