Με τη μύτη στα αυτιά και κάνα δεκαπενθήμερο ζαλούρες σαν να περπατάς πάνω σε σχεδία σε τρικυμία θα σουν φουκαρά..
Χεχεχεχεχεχεχέ............ποιο απάτη κλώνος ever......εκδηλώθηκες μωρή ψωλαποθήκη.....
Με τη μύτη στα αυτιά και κάνα δεκαπενθήμερο ζαλούρες σαν να περπατάς πάνω σε σχεδία σε τρικυμία θα σουν φουκαρά..
τώρα χωρίς μήτρογλου μπίλλυ μου να τους δούμε πως θα παίξει η ομάδα....Χεχεχεχεχεχεχέ............ποιο απάτη κλώνος ever......εκδηλώθηκες μωρή ψωλαποθήκη.....
τώρα χωρίς μήτρογλου μπίλλυ μου να τους δούμε πως θα παίξει η ομάδα....
Καλημέρα.............παίχτη.........τώρα χωρίς μήτρογλου μπίλλυ μου να τους δούμε πως θα παίξει η ομάδα....
τώρα χωρίς μήτρογλου μπίλλυ μου να τους δούμε πως θα παίξει η ομάδα....
ο φετινός ειδικά όχι....αλλά μέχρι τώρα την παραγωή του μήτρογλου δεν την έχει κανένας...ποιος θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος...ο ολαιτάν ή ο σκέποβιτς???θεωρεις δηλαδή ότι ο Ολυμπιακος είναι ενας παιχτης ?
ο φετινός ειδικά όχι....αλλά μέχρι τώρα την παραγωή του μήτρογλου δεν την έχει κανένας...ποιος θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος...ο ολαιτάν ή ο σκέποβιτς???
νταξει μη τρελαθουμε μεχρι στιγμης η ομαδα ειναι συνεπης στις απαιτησεις.τα ματς που θελαμε τα εχει παρει ολα και με στυλ,η εικονα ειναι καλη σε ολες τις διοργανωσεις,κανει οτι θελει στην ελλαδα και εμενα προσωπικα δε με πολυνοιαζει αν θα παμε 16τσ λου η ουεφα,να ξαναβλουμε κοντομανικα ηταν το ζητημα.υπερβαση των απαιτησεων πια ειναι μονο μια συμμετοχη σε ημητελικο η προημιτελικο ευρωπης.τωρα οι παιχτες,ετσι ειναι, εχουν καλους και κακους μηνες,ο μιτσελ παιρνει το καλυτερο δυνατο νομιζω χωρις να κανει την ομαδα ακορντεον.με ενα συστημα και ενα προσανατλισμο οποιος κ αν ειναι ο αντιπαλο.ειναι πολυ καλη εικονα για αρχη ενος προπονητη.ευχομαι βαση σχεδιου να γινομαστε ολο και καλυτεροι ολο και πιο συμπαγεις.θα στηθει η ομαδα διαφορετικα .... και για εμενα όπως ειπε και ενας φιλος πριν πρεπει να ξεκινησει με Σαβιολα και να φορτσαρει ποιο πολύ !
και μη ξεχναμε ότι το ηθικο είναι ανεβασμενο
νταξει μη τρελαθουμε μεχρι στιγμης η ομαδα ειναι συνεπης στις απαιτησεις.τα ματς που θελαμε τα εχει παρει ολα και με στυλ,η εικονα ειναι καλη σε ολες τις διοργανωσεις,κανει οτι θελει στην ελλαδα και εμενα προσωπικα δε με πολυνοιαζει αν θα παμε 16τσ λου η ουεφα,να ξαναβλουμε κοντομανικα ηταν το ζητημα.υπερβαση των απαιτησεων πια ειναι μονο μια συμμετοχη σε ημητελικο η προημιτελικο ευρωπης.τωρα οι παιχτες,ετσι ειναι, εχουν καλους και κακους μηνες,ο μιτσελ παιρνει το καλυτερο δυνατο νομιζω χωρις να κανει την ομαδα ακορντεον.με ενα συστημα και ενα προσανατλισμο οποιος κ αν ειναι ο αντιπαλο.ειναι πολυ καλη εικονα για αρχη ενος προπονητη.ευχομαι βαση σχεδιου να γινομαστε ολο και καλυτεροι ολο και πιο συμπαγεις.
Δεν τον ειδαν στον παγκο μονο,τον ειδαν σε ματς της Εθνικης,και των ανδρων και τις μικροτερες.Απλα οι ελληνικες ομαδες δεν εχουν ματια για τους ελληνες παιχτες,ουτε θα αποκτησουν ποτε.Για αυτο και χαιρομαι να βλεπω να φευγουν ελληνες παιχτες στην ευρωπη και να δειχνουν το ταλεντο τους εκει.ακριβως .. το τον ειδαν από τον παγκο και τον πηραν τοσα χρηματα κατι λεει αυτό ...
δεν είναι μαλακες αυτοι και εμεις οι εξυπνοι ...
ο Βαλβερδε τον ελιωσε στον παγκο . . .
Δεν τον ειδαν στον παγκο μονο,τον ειδαν σε ματς της Εθνικης,και των ανδρων και τις μικροτερες.Απλα οι ελληνικες ομαδες δεν εχουν ματια για τους ελληνες παιχτες,ουτε θα αποκτησουν ποτε.Για αυτο και χαιρομαι να βλεπω να φευγουν ελληνες παιχτες στην ευρωπη και να δειχνουν το ταλεντο τους εκει.
Δεν τον ειδαν στον παγκο μονο,τον ειδαν σε ματς της Εθνικης,και των ανδρων και τις μικροτερες.Απλα οι ελληνικες ομαδες δεν εχουν ματια για τους ελληνες παιχτες,ουτε θα αποκτησουν ποτε.Για αυτο και χαιρομαι να βλεπω να φευγουν ελληνες παιχτες στην ευρωπη και να δειχνουν το ταλεντο τους εκει.
Ρε χριστιδη πάλι ζητάς να σου απαντήσει το πουτανογέννημα ο πουστερ21?
Ποιος έχασε αρχίδια να τα βρει η λούλα?
Επίσης όταν λέω πως είναι συνειδητά ο πιο ρουφιάνος και ψευταράς...
Δες εδώ τι σκαρφίστηκε το πουτανογέννημα πάλι.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=187836.1275]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=187836.1275[/url]
Μπορείς να με κάνεις παράθεση πάντως.
Θα πάρει ένα "s" το νικ μου και η μανούλα του θα φάει άλλη μια πούτσα.
Ρε χριστιδη πάλι ζητάς να σου απαντήσει το πουτανογέννημα ο πουστερ21?
Ποιος έχασε αρχίδια να τα βρει η λούλα?
Επίσης όταν λέω πως είναι συνειδητά ο πιο ρουφιάνος και ψευταράς...
Δες εδώ τι σκαρφίστηκε το πουτανογέννημα πάλι.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=187836.1275]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=187836.1275[/url]
Μπορείς να με κάνεις παράθεση πάντως.
Θα πάρει ένα "s" το νικ μου και η μανούλα του θα φάει άλλη μια πούτσα.