Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ο ολυμπιακος, θα περασει και μαλιστα αξια.....το θεμα ειναι τι θα κανει στη συνεχεια, οταν θα κληρωθει με πιο δυνατες ομαδες, γιατι η αληθεια ειναι οτι και η αντερλεχτ αλλα και η μπενφικα δεν ειναι υψηλης δυναμικοτητας...ο ολυμπιακος χθες δεν ηταν πολυ καλος και εδειξε αδυναμιες, που στους νοκ αυτ αγωνες και με πιο δυσκολες ομαδες, δεν συγχωρουνται....
επομενος το ζητημα ειναι να συνεχισει στην ευρωπη και στα νοκ αουτ
νομιζω παντως οτι στο γιουροπα, θα ειχε ειδικα φετος, πολλες πιθανοτητες να κανει μια μεγαλη πορεια, ακομα και να φτασει πολυ ψηλα

τυπε καποτε ο ολυμπιακος εχανε απο αυτες τις ομαδες,τωρα τις κερδιζει.και στους 16 να χασει απο τους δυνατους,καποτε,σε 5,σε 10 χρονια,θα τους παιζει και αυτους στα ισα.ολοι οι υπολοιποι καφροι,που ειτε παιζουν στην γ εθνικη,ειτε τρωνε 5 απο μαντσεστερ και απο μπαρτσελονα,θα συνεχισουν να ειναι στον καναπε και να τρωνε πιτσα.οποιος ειναι εξω απο τον χωρο,πολλα τραγουδια ξερει  :S
οταν σε καμια 10αρια χρονια,η και παραπανω παιξουν τσου λου,και φανε κι αυτοι την πουτσα,το ξανασυζηταμε.αλλα και τοτε θα φταει η διαιτησια  ;)

Συνημμένα

• Screen%20Shot%202013-04-11%20at%208_00_07%20PM.png
    Screen%20Shot%202013-04-11%20at%208_00_07%20PM.png
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 15

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε καποτε ο ολυμπιακος εχανε απο αυτες τις ομαδες,τωρα τις κερδιζει.και στους 16 να χασει απο τους δυνατους,καποτε,σε 5,σε 10 χρονια,θα τους παιζει και αυτους στα ισα.ολοι οι υπολοιποι καφροι,που ειτε παιζουν στην γ εθνικη,ειτε τρωνε 5 απο μαντσεστερ και απο μπαρτσελονα,θα συνεχισουν να ειναι στον καναπε και να τρωνε πιτσα.οποιος ειναι εξω απο τον χωρο,πολλα τραγουδια ξερει  :S
οταν σε καμια 10αρια χρονια,η και παραπανω παιξουν τσου λου,και φανε κι αυτοι την πουτσα,το ξανασυζηταμε.αλλα και τοτε θα φταει η διαιτησια  ;)

λογικο επιχειρημα
κανεις δεν ξερει γιατι
αλλα λογικο

κατα τα αλλα η νικη ειναι νικη
στα παπαρια σου πως εγινε
στην ιστορια η νικη θα μεινει

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
λογικο επιχειρημα
κανεις δεν ξερει γιατι
αλλα λογικο

κατα τα αλλα η νικη ειναι νικη
στα παπαρια σου πως εγινε
στην ιστορια η νικη θα μεινει

τυπε γιατι δεν ξερει κανενας;σε καθε χωρα το ποδοσφαιρο ανεβαινει,και μετα πεφτει.να σου υπενθυμισω οτι καποτε η μπενφικα ηταν η μεγαλη δυναμη της ευρωπης,και οι ουγγαρια ηταν δυναμη του παγκοσμιου ποδοσφαιρου.ετσι ειναι αυτα.ακμη και παρακμη  ;)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε γιατι δεν ξερει κανενας;σε καθε χωρα το ποδοσφαιρο ανεβαινει,και μετα πεφτει.να σου υπενθυμισω οτι καποτε η μπενφικα ηταν η μεγαλη δυναμη της ευρωπης,και οι ουγγαρια ηταν δυναμη του παγκοσμιου ποδοσφαιρου.ετσι ειναι αυτα.ακμη και παρακμη  ;)

στις εποχες που ειμαστε τωρα πιστευεις οτι μπορει να ανεβει το ελληνικο ποδόσφαιρο?
50+ ειμαι και ολο με αυτη την ελπιδα ζουμε

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
στις εποχες που ειμαστε τωρα πιστευεις οτι μπορει να ανεβει το ελληνικο ποδόσφαιρο?
50+ ειμαι και ολο με αυτη την ελπιδα ζουμε

θα ανεβει,να εισαι σιγουρος.γι'αυτο ειπα σε 5-10 χρονια.ισως και παραπανω.για τις ομαδες της περιφερειας ακομα παραπανω,αλλα θα ανεβει.αλλα θα ανεβει,αυτο ειναι σιγουρο.κρινε απο το παρελθον αλλωστε.και περα απο το επιπεδο των συλλογων,παρε παραδειγμα την εθνικη που την υποστιριζουμε ολοι.ομαδα της 7αρας ηταν πριν 25 χρονια  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
τυπε γιατι δεν ξερει κανενας;σε καθε χωρα το ποδοσφαιρο ανεβαινει,και μετα πεφτει.να σου υπενθυμισω οτι καποτε η μπενφικα ηταν η μεγαλη δυναμη της ευρωπης,και οι ουγγαρια ηταν δυναμη του παγκοσμιου ποδοσφαιρου.ετσι ειναι αυτα.ακμη και παρακμη  ;)
αυτο υποννοω, οτι φετος που δειχνει να εχει πιο εμπειρη και καλη ομαδα απο το προσφατο παρελλθον, που ειναι στο πικ του, το πρωταθλημα το χει για τη πλακα του, ισως ηταν ευκαιρια και για μια μεγαλη διακριση στη ευρωπη...κι αυτο με τα δεδομενα που εχουμε θα γινοταν πιο ευκολα στο γιουροπα.
εδω εχουν παρει αλλοι κι αλλοι....για cl βεβαια νομιζω οτι ομαδα που προερχονται απο πρωταθληματα σαν το δικο μας, ουτε στα πιο τρελα της ονειρα

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
αυτο υποννοω, οτι φετος που δειχνει να εχει πιο εμπειρη και καλη ομαδα απο το προσφατο παρελλθον, που ειναι στο πικ του, το πρωταθλημα το χει για τη πλακα του, ισως ηταν ευκαιρια και για μια μεγαλη διακριση στη ευρωπη...κι αυτο με τα δεδομενα που εχουμε θα γινοταν πιο ευκολα στο γιουροπα.
εδω εχουν παρει αλλοι κι αλλοι....για cl βεβαια νομιζω οτι ομαδα που προερχονται απο πρωταθληματα σαν το δικο μας, ουτε στα πιο τρελα της ονειρα

τυπε η μεγαλη διακριση στην ευρωπη θα αργησει  :S
μην κοιτας τι ελεγε ο κοκκαλης οτι το 2007 θα το εφερνε στο λιμανι.και ο γαπ ελεγε οτι λεφτα υπαρχουν  :zombie: :zombie:
παντως τωρα ειναι ανετα ομαδα κατηγοριας γιουροπα.δεν ειν'κακο  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
τυπε η μεγαλη διακριση στην ευρωπη θα αργησει  :S
μην κοιτας τι ελεγε ο κοκκαλης οτι το 2007 θα το εφερνε στο λιμανι.και ο γαπ ελεγε οτι λεφτα υπαρχουν  :zombie: :zombie:
λογω επιπεδου το ελληνικου πρωταθληματος??? οτι δεν ειναι ανταγωνιστικο???? ή λογω ομαδας???
για παραδειγμα δες απο ποιους αποκλειστηκε περυσι ο ολυμπιακος στο γιουροπα? απο μια μετρια σχετικα ομαδα...διοτι κατα την αποψη μου στο μεσω διαστημα που εγινε η διακοπη μετα το δεκεμβρη και για δυο μηνες ο ολυμπιακος δεν ειχε καποιο σοβαρο εγχωριο αντιπαλο ωστε να ειναι σε ανταγωνιστικη ετοιμοτητα
με πιανεις νομιζω που θελω να εστιασω
νομιζω οτι στο γιουροπα οτι με μια καλη ομαδα κι εστω με ενα μετριο ανταγωνιστικο πρωταθλημα το χτυπας!!!
εδω προπερσι πηγε η μπραγκα τελικο!!!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
λογω επιπεδου το ελληνικου πρωταθληματος??? οτι δεν ειναι ανταγωνιστικο???? ή λογω ομαδας???
για παραδειγμα δες απο ποιους αποκλειστηκε περυσι ο ολυμπιακος στο γιουροπα? απο μια μετρια σχετικα ομαδα...διοτι κατα την αποψη μου στο μεσω διαστημα που εγινε η διακοπη μετα το δεκεμβρη και για δυο μηνες ο ολυμπιακος δεν ειχε καποιο σοβαρο εγχωριο αντιπαλο ωστε να ειναι σε ανταγωνιστικη ετοιμοτητα
με πιανεις νομιζω που θελω να εστιασω
νομιζω οτι στο γιουροπα οτι με μια καλη ομαδα κι εστω με ενα μετριο ανταγωνιστικο πρωταθλημα το χτυπας!!!
εδω προπερσι πηγε η μπραγκα τελικο!!!

:thumbsup:

ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα τυπε.τι ομαδες μπορει να δωσει στην ευρωπη ενα κακο πρωταθλημα;
το αντιστρεφω:οι ομαδες που πρωταγωνιστουν στην ευρωπη,δεν προερχονται απο τα καλυτερα πρωταθληματα;δεν γινεται ξαφνικα μια ομαδα απο το τιποτα να παει ψηλα.βελγιο,λιχτενσταϊν,γιατι οι ομαδε τους δεν προχωρανε;
τυπε εδω βλεπεις οτι οι ολλανδικες ομαδες κολλανε.θυμασαι τι σημαινε αγιαξ και αϊντχοβεν πριν 20 χρονια;τελειωσε,τωρα ηρθε η σειρα αλλων.το ποδοσφαιρο ειναι και αυτο μια επενδυση.εαν δεν πεσουν συστηματικα λεφτα για πολλα χρονια δεν θα γινει τιποτα.γι'αυτο δεν θα εχει καμια τυχη ο βαζελος με αυτον τον τσιπη που εμπλεξε.καθε χρονο που μενει ο τουϊτι στην ηγεσια του παναθηναϊκου,αλλον ενα χρονο θα πηγαινει πισω ο βαζελος.ολες οι ομαδες στην ελλαδα θα πηγαινουν μπροστα,και ο βαζελος θα πηγαινει πισω με τον τουϊτι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
:thumbsup:

ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα τυπε.τι ομαδες μπορει να δωσει στην ευρωπη ενα κακο πρωταθλημα;
το αντιστρεφω:οι ομαδες που πρωταγωνιστουν στην ευρωπη,δεν προερχονται απο τα καλυτερα πρωταθληματα;δεν γινεται ξαφνιακ μια ομαδα απο το τιποτα να παει ψηλα.βελγιο,λιχτενσταϊν,γιατι οι ομαδε τους δεν προχωρανε;
τυπε εδω βλεπεις οτι οι ολανδικες ομαδες κολλανε.θυμασαι τι σημαινε αγιαξ και αϊντχοβεν πριν 20 χρονια;τελειωσε,τωρα ηρθε η σειρα αλλων.το ποδοσφαιρο ειναι και αυτο μια επενδυση.εαν δεν πεσουν συστηματικα λεφτα για πολλα χρονια δεν θα γινει τιποτα.γι'αυτο δεν θα εχει καμια τυχη ο βαζελος με αυτον τον τσιπη που εμπελε.καθε χρονο που μενει ο τουϊτι στην ηγεσια του παναθηναϊκου,αλλον ενα χρονο θα πηγαινει πισω ο βαζελος.ολες οι ομαδες στην ελλαδα θα πηγαινουν μπροστα,και ο βαζελος θα πηγαινει πισω με τον τουϊτι
συμφωνω

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε τουλαχιστον οι προεδροι του ολυμπιακου εριξαν λεφτα.λιγα,πολλα,εριξαν μια φορα.ο τουϊτι δεν ριχνει.τελειωσε.και πολλα να εχει,δεν θα ριξει.δεν γινεται με το δελτιο ειδησεων να φτιαξεις ομαδα,πως να το κανουμε;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
τυπε τουλαχιστον οι προεδροι του ολυμπιακου εριξαν λεφτα.λιγα,πολλα,εριξαν μια φορα.ο τουϊτι δεν ριχνει.τελειωσε.και πολλα να εχει,δεν θα ριξει.δεν γινεται με το δελτιο ειδησεων να φτιαξεις ομαδα,πως να το κανουμε;
γαμω τον τουιτι (και τα μνημονια που στηριζει) 

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
:grin:
ναι το (μ)πουστη κορακι  :S

και τυπε δεν παιζει με την καμια να ειναι παναθηναϊκος.εγω θυμαμαι οτι πριν εχει την ατυχια ο παναθηναϊκος να πεσει στα χερια του,ο σκαϊ εγλυφε τα παπαρια του ολυμπιακου,και ολη την ωρα μεταδοσεις,και νεα για τον ολυμπιακο.
τυπε ευτυχως που δεν πεσαμε στα χερια του,μπρρρρρρρρ  :zombie: :zombie:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
και τυπε δεν παιζει με την καμια να ειναι παναθηναϊκος.εγω θυμαμαι οτι πριν εχει την ατυχια ο παναθηναϊκος να πεσει στα χερια του,ο σκαϊ εγλυφε τα παπαρια του ολυμπιακου,και ολη την ωρα μεταδοσεις,και νεα για τον ολυμπιακο.
τυπε ευτυχως που δεν πεσαμε στα χερια του,μπρρρρρρρρ  :zombie: :zombie:
τοτε ειχε ακομα μετοχες στο σκαι και ο βαγγελας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως εχθές δεν υπήρχε κέντρο.
πάλι, όπως και με τον ΠΑΟ.
παίκτης να κρατήσει τη μπάλα και να τη σπάσει εδν υπήρχε.
Στο πρωτο προσπαθούσε ο Σαβιόλα, στο δεύτερο τον έβγαλε (!!)

δεν έχω ξαναδει πιο χάλια παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Να είμαι σε σουίτα στο Καραϊσκάκη να το βλέπω και να μου τύχει αυτό το ματς.... αυτό είναι τραγωδία

Τέσπα, η μπάλα γυρίζει, άλλα χάνουμε αδίκως και άλλα όπως το χθεσινό τα κερδίζουμε αδίκως...αλλα ... δεν βλεπότανε εχθές.

Όσο πριν ήθελε να τους δώσει για τις δύο νίκες...όλο πρέπει να το δώσει όπως είναι για να κρατήσει το Ρομπέρτο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

δεν έχω ξαναδει πιο χάλια παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Να είμαι σε σουίτα στο Καραϊσκάκη να το βλέπω και να μου τύχει αυτό το ματς.... αυτό είναι τραγωδία

Τέσπα, η μπάλα γυρίζει, άλλα χάνουμε αδίκως και άλλα όπως το χθεσινό τα κερδίζουμε αδίκως...αλλα ... δεν βλεπότανε εχθές.

Όσο πριν ήθελε να τους δώσει για τις δύο νίκες...όλο πρέπει να το δώσει όπως είναι για να κρατήσει το Ρομπέρτο.

Ο ρμπέρτο δε μένει, ξέχνα το. Η ατλέτικο δίνει κουρτουά στη τσέλσι πίσω οπότε παίρνει πίσω και τον δικό της μετά απ' αυτές τις εμφανίσεις

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Έτσι το βλέπω και εγώ. Για τον Ρομπέρτο ακούγεται ένα απαγορευτικό για τα Ελληνικά δεδομένα νούμερο και εκτός αυτού είναι φυσικό ο παίκτης να έχει φιλοδοξία για σοβαρότερα πρωταθλήματα από το Ελληνικό.
Όταν σε μια ομάδα έρχονται 18 παίχτες είναι δύσκολο να μοντάρεις την ομάδα αμέσως, και κυρίως κάποιοι από αυτούς η πολλοί δεν θα κάνουν. Χρειάζεται 10άρι της προκοπής, όταν ο Τσόρι παίζει στοιχειωδώς η ομάδα ανεβάζει επίπεδο αυτόματα, και σέντερ μπακ επιπέδου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι φέτος στο τσουλου μία παίζουμε καλά μία σκατά, οπότε στο παρίσι παίζει να παίξουμε καλά :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom