bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οταν τελειωσε ο αγωνας κοιταξα τον ουρανο,εκανα τον σταυρο μου και εφυγα καρφι για το σουβλατζιδικοακριβως φιλε αυτο οσοι ηταν μεσα μονο το αισθανθηκανε....
οταν τελειωσε ο αγωνας κοιταξα τον ουρανο,εκανα τον σταυρο μου και εφυγα καρφι για το σουβλατζιδικοακριβως φιλε αυτο οσοι ηταν μεσα μονο το αισθανθηκανε....
και εκτος με την μπενφικα επρεπε να νικησουμε αλλα.....με την αντερλεχτ το αντιθετο...ετσι ειναι το ποδοσφαιρο...Α μάλιστα, το τσούκου τσούκου μαγκιά, και σε πείραξε ο ολυμπιακός σημερα που έβαλε το γκολ και πολύ φυσιολογικά έκατσε να διαφυλάξει το σκορ. Στον πρώτο αγώνα με την παρί που στο α ημίχρονο έπρεπε να νικάμε 2-0 τουλάχιστον και φάγαμε μαλακίες γκολ δε σε είδα να σχολιάζεις.
Και τι γκολ έβαλε ρε σύντροφε ? Απο στημένη φάση και λάθος του τερματοφύλακα !
Α μάλιστα, το τσούκου τσούκου μαγκιά, και σε πείραξε ο ολυμπιακός σημερα που έβαλε το γκολ και πολύ φυσιολογικά έκατσε να διαφυλάξει το σκορ. Στον πρώτο αγώνα με την παρί που στο α ημίχρονο έπρεπε να νικάμε 2-0 τουλάχιστον και φάγαμε μαλακίες γκολ δε σε είδα να σχολιάζεις.
Άλλο το τσούκου-τσούκου μπολ που είνια μαγκιά(κι'η Ελλάδα πήρε euro έτσι) κι'άλλο η κωλοφαρδία και να μη φτιάχνεις ούτε μια φάση σε 90 λεπτά σύντροφε.Έτσι τα χώνω και στην εθνική του Σάντος...
γινεται να περασουν πρωτοι;;;;; γινεται;;;
αυτος ο γαυρος ειναι ο χειροτερος της 10ετιας
η ομαδα προχωραει στον αυτοματο..
στην ελλαδα εχει ν αντιμετωπισει τον παοκ του τζιωλη και στην ευρωπη την ατυχια των αλλων
Ο φετινός είναι χειρότερος από τον περσινό; Περαστικά.
Εισαι χειροτερος απο τον ολυμπιακο του 7-0 σιγουρα...απο υλικο..
οποτε..................
ειπαμε..πρωτοι να περασετε
keep up τοτε ειχαμε τατση γκωνια βενετιδη κωστουλα μαυρογενιδη κουσμπαΕισαι χειροτερος απο τον ολυμπιακο του 7-0 σιγουρα...απο υλικο..
οποτε..................
ειπαμε..πρωτοι να περασετε
Εμένα μου αρκεί που κάθεσαι και παρακολουθείς ολυμπιακό τα βράδια τριτοτετάρτης, όλα τ άλλα είναι δευτερεύοντα
δεν εχει καμια ελληνικη ταινια τυπου ζηκου..οποτε..
Τετοια κωλοφαρδια εχω να δω απο τον αγωνα ΑΕΚ-Μιλαν 1-0 που ο Σορεντινο ειχε σωσει 6-7 γκολ.Αυτος ο Ρομπερτο τρομερος παιχτης,δεν του αξιζει να χαραμιζεται σε μικρομεσαια ελληνικη ομαδα.Ευτυχως για αυτον που του χρονου θα παιζει στην Ατλετικο.
Αυτος ο Ρομπερτο τρομερος παιχτης,δεν του αξιζει να χαραμιζεται σε μικρομεσαια ελληνικη ομαδα.