mr anderson 21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Tυχερος ο απογονος σημερα ηταν για 3 γκολ στο β μερος και καταφερε και νικησε . Στους 16 τον θελω με ομαδαρα να φαει πολλα.
καλα θα ηταν να ηταν μικρομεσαια η αεκΔεν παίζει στην αεκούλα τύπε.
οταν τελειωσε ο αγωνας κοιταξα τον ουρανο,εκανα τον σταυρο μου και εφυγα καρφι για το σουβλατζιδικο
Tυχερος ο απογονος σημερα ηταν για 3 γκολ στο β μερος και καταφερε και νικησε . Στους 16 τον θελω με ομαδαρα να φαει πολλα.
+
ειμαι γαβρος....αν τελικα περασουμε, 8α εχουμε δυσαρεστες....καταστασεις
ναι καλά σε πιστέψαμε και εσένα ούτω να γραφεις το γαύρος δεν ξέρεις
κατι ασχετο να σε ρωτησω , απο Αθηνα εισαι ?
ναι τύπε μου
Πάρε τώρα την πούτσα και κάνε νάνι γαμημένε.
Ανάρχιδε.
τυπε στην ελλαδα υπαρχουν δυο ομαδες.ο ολυμπιακος,και ο αντιολυμπιακος.αλλα και ετσι,οι ολυμπιακοι ειναι περισσοτεροι
Ρε συ είναι σοβαροί αντίπαλοι αυτοί?
Έχουν γαμηθεί από όλες τις τρύπες και με κάθε τρόπο και το μόνο που έχουν να σου πουν είναι το 7-0 της γιούβε.
Με ξένα αρχίδια δεν γάμησε κανείς.
Όπως το είπες αντιολυμπιακοί.
την κυριακη να δειτε τους δικου σας.....Πατάρες!!!!!!
Ε και με τι να ασχοληθουν?μετα θα πρεπει να κοψουν τη μπαλα και ναα βλεπουν χαντμπολ