Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
χαλαρα τυπε.χειροτερος κριτης του γαυρου ειναι ο ιδιος ο γαυρος.
Η ουσια ειναι ,εχουμε καλο ροστερ ,θελουμε δουλεια ακομα ,και βλεπουμε.
χαλαρος ειμαι ουτε εχω προσωπικα με τον ρεντ αλλα και αυτος συνεχεια κακια βγαζει για την ομαδ,μου γυρισε το μυαλο γι αυτο του προτεινω να δουμε ενα ματς του θρυλου μαζι.δεσμευομαι οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
απο το βελγιο εχουμε χειροτερο πρωταθλημα αν και μερικοι θα σου πουν το αντιθετο μεγαλη νικη,η αντερλεχτ πουλησε μπιλια στην λατσιο μποκανι στην ντιναμο κιεβου φυσικα με ενα καρο λεφτα και ο γιοβανοβιτς πουλο
Εννοειται πως εχουμε χειροτερο πρωταθλημα απο το Βελγιο.

Μια παρατηρηση ποδοσφαιρικη για τον Οσφπ.
Η αμυνα φανηκε να μπαζει αλλα παρατηρουσα πως ο Βαις ,Σαβιολα,Ολαιταν δε βοηθουσαν καθολου τα μπακ.
Που στο συγχρονο ποδοσφαιρο μαρκαρουν ολοι.
Διορθωνεται ευκολα.
Στη Μπενφικα π.χ αυτο δε θα μεινει ατιμωρητο.

:rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οι κεντρικοι αμυντικοι επαιξαν τελεια..απλα οι βελγοι ηταν ολη την ωρα στην μικρη μας περιοχη γιατι δεν μαρκαρε κανεις μπροστα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οι κεντρικοι αμυντικοι επαιξαν τελεια..απλα οι βελγοι ηταν ολη την ωρα στην μικρη μας περιοχη γιατι δεν μαρκαρε κανεις μπροστα
Αυτο πανω κατω εγραψα ενα ποστ πριν.Ακριβως :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.697
Πόντοι
46.232
καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα για το αποτέλεσμα , επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα τα πανηγύρια πρέπει να σταματήσουν άμεσα , στα του αγώνα
η ομάδα μέχρι το 55 δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και φάνηκε η απουσία του Μασάντο που φέτος που παίζει κανονικά στη θέση του είναι πολύ καλός ,
η ομάδα δεχόταν πολύ εύκολα πλαγιοκοπήσεις απο τους νεαρούς βέλγους , ο Ρομπέρτο έτσι και βελτιώσει τις εξόδους του θα κάνει μεγάλη καριέρα , για τον Μητρογλου
δεν έχω σχόλια , είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα και με την καλύτερη τεχνική , μόνο λόγω του μυαλού του δεν παίζει ήδη στα κορυφαία ευρωπαϊκά clubs ,
ο Βάις είναι περαστικός απο την ελλάδα , του χρόνου τον βλέπω για Αγγλία ,Γερμανια , ο Εντιγκα  δεν μου άρεσε καθόλου , κρατάω μιά πισινή διότι είναι το 3ο παιχνίδι του ,
ο Σαβιόλα δείχνει με την απλότητα και την ψυχραιμία του πόσο μεγάλος παίχτης είναι , ο Σάμαρης    σε 1-2 χρόνια θα παίζει βασικός εθνική Ελλάδος , θα πρέπει να τηθασέψει
λίγο την παρορμητικότητα  του , σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάνει το ίδιο πέναλντι , σήμερα μάλιστα έχει δεχτεί πιο πρίν και συστάσεις απο τον ρέφερι , ο Ολαιτάν είναι πολυεργαλείο ,
Μανιάτης έχει τσαμπουκα και τσαγανό , το ίδιο και ο Μανωλάς αν και θεωρώ ότι αυτός είναι λίγο βλακάκος , ο Φουστέρ έπαιξε τόσο λίγο και έδειξε πόσο πολύτιμος είναι με τα κλεψίματα του το κράτημα μπάλας , ο Μπογκ αν και απο τραυματισμό το προσπάθησε ..

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Εννοειται πως εχουμε χειροτερο πρωταθλημα απο το Βελγιο.

Μια παρατηρηση ποδοσφαιρικη για τον Οσφπ.
Η αμυνα φανηκε να μπαζει αλλα παρατηρουσα πως ο Βαις ,Σαβιολα,Ολαιταν δε βοηθουσαν καθολου τα μπακ.
Που στο συγχρονο ποδοσφαιρο μαρκαρουν ολοι.
Διορθωνεται ευκολα.
Στη Μπενφικα π.χ αυτο δε θα μεινει ατιμωρητο.

:rockon: :rockon: :rockon:

Το σημερινό αποτέλεσμα δεν πρέπει να γίνει φερετζές για κραυγαλέες αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία.Σάμαρης τραγικός,Εντιγκά λίγος,τα πλάγια μπάκ χωνί σε ένας με ένα, και τα στόπερ σε πολλές περιπτώσεις αργά πάνω στην μπάλλα και τον παίχτη.
Χρειάζεται πολύ δουλειά και πάντα προσγειωμένοι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πρώτοι σκόρερ στη διοργάνωση,

1. Κ. Ρονάλντο  6 γκολ
2. Μέσι   3 γκολ
3. Κ. Μήτρογλου  3 γκολ

:headbang2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το σημερινό αποτέλεσμα δεν πρέπει να γίνει φερετζές για κραυγαλέες αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία.Σάμαρης τραγικός,Εντιγκά λίγος,τα πλάγια μπάκ χωνί σε ένας με ένα, και τα στόπερ σε πολλές περιπτώσεις αργά πάνω στην μπάλλα και τον παίχτη.
Χρειάζεται πολύ δουλειά και πάντα προσγειωμένοι.
παναθηναικος είσαι τύπε;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μπράβο στον ΟΣΦΠ!Πάντως με εντυπωσίασαν οι 19χρονοι της Άντερλεχ...έπαιζε και ένας 17χρονος ή κάνω λάθος?Μπράβο τους!

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
3-1 το ματσάκι έχω οίστρο....  :grin: :grin:

Κοντά έπεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κωλογαυράκια κερδίσατε γαμώ τη πουτάνα μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: πουστιά.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πάλι κάτι με τη διαιτησία θα κάνατε δε μπορεί  >:( >:( >:( >:(  :P

Μπράβο πάντως, μεγάλο αποτέλεσμα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κοντά έπεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κωλογαυράκια κερδίσατε γαμώ τη πουτάνα μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: πουστιά.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πάλι κάτι με τη διαιτησία θα κάνατε δε μπορεί   >:( >:( >:( >:(  :P

Μπράβο πάντως, μεγάλο αποτέλεσμα.

Σου  ματωσε  η  σουφρα  ε  ;  Πικρα  μεγαλη ;  Φαε  μια  μπουγατσα  με  κρεμα  να  γλυκαθεις.........

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  το  Γκολοπαιδο...............

Συνημμένα

• MHTROGLOY.jpg
    MHTROGLOY.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 14

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οι βαζελοι θα κεραστουν μπουγατσα την κυριακη.σας περιμενουμε :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom