Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εκτός από την υπερκωλόφαρδη κλήρωση με Παρί, Μπενφίκα και Άντερλεχτ, οι γαύροι αποδεικνύονται υπερκωλόφαρδοι και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Σήμερα μιλήσανε και οι μουγγοί. Η άντερλεχτ είχε τετ-α-τετ, χαμένο πέναλτυ, 18 σουτ, ο γαύρος έβαλε 3 γκολ με 4 σουτ στο τέρμα... Όση κωλοφαρδία τους έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, την έχουν μαζεμένη τώρα.

Στεναχωρήθηκες πολύ; Να σου προτείνω καμιά κωμωδία να κατεβάσεις να πάνε οι πίκρες κάτω;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Panathinaikos1.jpg
    Panathinaikos1.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 22

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πολυ καλο ροστερ ο θρυλος μπαι δε γουει....

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μια μικρη παρατηρηση.οι γαυροι πανηγυριζουμε,οι βαζελοι μας  λενε τα δικα τους,οι κρυφοβαζελοι γιατι δεν γραφουν τοση ωρα τιποτα ενω στις ηττες μας δεν προλαβαινουμε να διαβαζουμε τα σχολια τους.τα συμπερασματα δικα σας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εκτός από την υπερκωλόφαρδη κλήρωση με Παρί, Μπενφίκα και Άντερλεχτ, οι γαύροι αποδεικνύονται υπερκωλόφαρδοι και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Σήμερα μιλήσανε και οι μουγγοί. Η άντερλεχτ είχε τετ-α-τετ, χαμένο πέναλτυ, 18 σουτ, ο γαύρος έβαλε 3 γκολ με 4 σουτ στο τέρμα... Όση κωλοφαρδία τους έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, την έχουν μαζεμένη τώρα.
σωστα αλλα το αποτελεσμα μετραει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μια μικρη παρατηρηση.οι γαυροι πανηγυριζουμε,οι βαζελοι μας  λενε τα δικα τους,οι κρυφοβαζελοι γιατι δεν γραφουν τοση ωρα τιποτα ενω στις ηττες μας δεν προλαβαινουμε να διαβαζουμε τα σχολια τους.τα συμπερασματα δικα σας
χρονια τωρα το ιδιο....διαφωνο στο οτι πανηγυριζουμε,σιγα.νικη 0-3 στο τσου λου?ξερεις ποσες τετοιες εχουν οι ευρωπεοι?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.086
Πόντοι
5.006
μεχρι το ημιχρονο κελαιδαγανε...ειχαν γραψει ουτε και εγω ξερω τι μαλακιες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χρονια τωρα το ιδιο....διαφωνο στο οτι πανηγυριζουμε,σιγα.νικη 0-3 στο τσου λου?ξερεις ποσες τετοιες εχουν οι ευρωπεοι?
ο ποα ειχε φερει x με την βιγιαρεαλ απο το πουθενα με μια "φαση" εκεινο το σουτ απο το πουθενα απο το κεντρο  :grin: φυσικα μετα τον ηπιε

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Δεν αλλάζει κάτι απο το ημίχρονο φίλε μου.Εγώ βάση λογικής επιμένω ότι αυτός ο Ολυμπιακός είναι πολύ μέτριος και ότι η Άντερλεχτ θα τελειώσει με μηδέν...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.086
Πόντοι
5.006
ου ου τι να σου περα απο τη τριαρα ειναι η μονη ελληνικη ομαδα που κερδαει μεσα στο βελγιο και στην αντερλεχτ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
σωστα αλλα το αποτελεσμα μετραει

Άμα κάτσω να μετρήσω πόσες φορές δεν έχουμε κερδίσει από γκαντεμιά στην ευρώπη θα χάσω το μέτρημα. Βέβαια τότε είμαστε ο περίγελος της ευρώπης, ενώ όταν νικαμε είμαστε απλά... υπερκωλόφαρδοι.

BTW τον ρομπέρτο πρέπει οπωσδήποτε να τον πάρουμε, χτες κιόλας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειμαι βαζελος επειδη εκραξα την εικονα του ολυμπιακου στο παιχνιδι; δηλαδη εσυ ετσι οπως πηγαινε το ματς περιμενες να νικησεις;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
να φυγουν ΑΜΜΕΣΑ οι....Μιτσελ,ρομπερτο,το κατσικι ο μητρογλου,ο φουστερ ,5,6 αλλοι και τελος ο Μαρινακης!
αλλοιως προκοπη δεν κανουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom