bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εδω μιλαμε για τον θρυλο αστα τα πολιτικαEσένα γιατί σε κόβω και για Χρυσαυγίτη ρε τύπε ??
εδω μιλαμε για τον θρυλο αστα τα πολιτικαEσένα γιατί σε κόβω και για Χρυσαυγίτη ρε τύπε ??
Εκτός από την υπερκωλόφαρδη κλήρωση με Παρί, Μπενφίκα και Άντερλεχτ, οι γαύροι αποδεικνύονται υπερκωλόφαρδοι και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Σήμερα μιλήσανε και οι μουγγοί. Η άντερλεχτ είχε τετ-α-τετ, χαμένο πέναλτυ, 18 σουτ, ο γαύρος έβαλε 3 γκολ με 4 σουτ στο τέρμα... Όση κωλοφαρδία τους έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, την έχουν μαζεμένη τώρα.
Στεναχωρήθηκες πολύ; Να σου προτείνω καμιά κωμωδία να κατεβάσεις να πάνε οι πίκρες κάτω;
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑ!!![/size]πως και δεν ειπε κανενας τυπος ακομα οτι φταιει η διαιτησια; :S
Στεναχωρήθηκες πολύ; Να σου προτείνω καμιά κωμωδία να κατεβάσεις να πάνε οι πίκρες κάτω;
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑ!!![/size]
[/quote][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑ!!![/size]15 ευκαιριες + πεναλτυ οι βελγοι =ο γκολ
3 επιθεσεις ο ολυμπιακος=3 γκολ
η αποθεωση της κωλοφαρδιας
ποια ικανοτητα ρε βλαμενε.
ή φανατικος γαυρος εισαι ή εβλεπες αλλο παιχνιδι.
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size][/move]
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size][/move]τρελλο φαρδος...0-1 αντι για 3-1...
σωστα αλλα το αποτελεσμα μετραειΕκτός από την υπερκωλόφαρδη κλήρωση με Παρί, Μπενφίκα και Άντερλεχτ, οι γαύροι αποδεικνύονται υπερκωλόφαρδοι και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Σήμερα μιλήσανε και οι μουγγοί. Η άντερλεχτ είχε τετ-α-τετ, χαμένο πέναλτυ, 18 σουτ, ο γαύρος έβαλε 3 γκολ με 4 σουτ στο τέρμα... Όση κωλοφαρδία τους έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, την έχουν μαζεμένη τώρα.
χρονια τωρα το ιδιο....διαφωνο στο οτι πανηγυριζουμε,σιγα.νικη 0-3 στο τσου λου?ξερεις ποσες τετοιες εχουν οι ευρωπεοι?μια μικρη παρατηρηση.οι γαυροι πανηγυριζουμε,οι βαζελοι μας λενε τα δικα τους,οι κρυφοβαζελοι γιατι δεν γραφουν τοση ωρα τιποτα ενω στις ηττες μας δεν προλαβαινουμε να διαβαζουμε τα σχολια τους.τα συμπερασματα δικα σας
μεχρι το ημιχρονο κελαιδαγανε...ειχαν γραψει ουτε και εγω ξερω τι μαλακιες...μια μικρη παρατηρηση.οι γαυροι πανηγυριζουμε,οι βαζελοι μας λενε τα δικα τους,οι κρυφοβαζελοι γιατι δεν γραφουν τοση ωρα τιποτα ενω στις ηττες μας δεν προλαβαινουμε να διαβαζουμε τα σχολια τους.τα συμπερασματα δικα σας
ο ποα ειχε φερει x με την βιγιαρεαλ απο το πουθενα με μια "φαση" εκεινο το σουτ απο το πουθενα απο το κεντρο φυσικα μετα τον ηπιεχρονια τωρα το ιδιο....διαφωνο στο οτι πανηγυριζουμε,σιγα.νικη 0-3 στο τσου λου?ξερεις ποσες τετοιες εχουν οι ευρωπεοι?
μεχρι το ημιχρονο κελαιδαγανε...ειχαν γραψει ουτε και εγω ξερω τι μαλακιες...
ου ου τι να σου περα απο τη τριαρα ειναι η μονη ελληνικη ομαδα που κερδαει μεσα στο βελγιο και στην αντερλεχτ...χρονια τωρα το ιδιο....διαφωνο στο οτι πανηγυριζουμε,σιγα.νικη 0-3 στο τσου λου?ξερεις ποσες τετοιες εχουν οι ευρωπεοι?
σωστα αλλα το αποτελεσμα μετραει
ειμαι βαζελος επειδη εκραξα την εικονα του ολυμπιακου στο παιχνιδι; δηλαδη εσυ ετσι οπως πηγαινε το ματς περιμενες να νικησεις;μεχρι το ημιχρονο κελαιδαγανε...ειχαν γραψει ουτε και εγω ξερω τι μαλακιες...