Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.005
Πόντοι
5.006
Δεν αλλάζει κάτι απο το ημίχρονο φίλε μου.Εγώ βάση λογικής επιμένω ότι αυτός ο Ολυμπιακός είναι πολύ μέτριος και ότι η Άντερλεχτ θα τελειώσει με μηδέν...
αποψη σου και δεν λεω κατι προσωπικα για σενα...για τους αλλους τους δηδεν ολυμπιακαρες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Άμα κάτσω να μετρήσω πόσες φορές δεν έχουμε κερδίσει από γκαντεμιά στην ευρώπη θα χάσω το μέτρημα. Βέβαια τότε είμαστε ο περίγελος της ευρώπης, ενώ όταν νικαμε είμαστε απλά... υπερκωλόφαρδοι.

BTW τον ρομπέρτο πρέπει οπωσδήποτε να τον πάρουμε, χτες κιόλας.
ναι με λα κορουνια βαλενθια λιβερπουλ ασε φαλτσοσφυριγματα οπως αυτο με τον ρομπερτο καρλος..ο ρομπερτο δεν εχει οψιον μας τον εδωσαν γιατι του χρονου θα παρει πισω η τσελσι τον κουρτουα τον εδωσε και παλι φετος δανεικο στην αθλετικο

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ειμαι βαζελος επειδη εκραξα την εικονα του ολυμπιακου στο παιχνιδι; δηλαδη εσυ ετσι οπως πηγαινε το ματς περιμενες να νικησεις;
οκ αφου οπως λες δεν εισαι βαζελος παμε μαζι σ εναν αγωνα του θρυλου.τα διαδικαστικα αστα πανω μο,στην 7 εννοειται θα το δουμε το ματσακι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.005
Πόντοι
5.006
ειμαι βαζελος επειδη εκραξα την εικονα του ολυμπιακου στο παιχνιδι; δηλαδη εσυ ετσι οπως πηγαινε το ματς περιμενες να νικησεις;
ρε συ red επαναλειμενος απο το καλοκαιρι συνεχως φωναζεις και συνεχεια κανεις κριτικη στον ολυμπιακο...στα φιλικα που παιζαμε και ουτε καθε εξης...εχεις.εκτεθει ανεπανορθωτα με την.αντερλεχτ εδω και 10 μερες μου τη παρουσιασες λιβερπουλ..με το παραμικρο κραξιμο...στο ειχα πει οκτωμβρη και νοεμβρη μαζι με το χρηστιδη υπομονη και θα ερθουν τα αποτελεσματα...εσυ συνεχιχεις το ιδιο μπουζουκι...απλως ο καθενας κρινεται απο αυτα που λεει...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οκ αφου οπως λες δεν εισαι βαζελος παμε μαζι σ εναν αγωνα του θρυλου.τα διαδικαστικα αστα πανω μο,στην 7 εννοειται θα το δουμε το ματσακι
χαλαρα τυπε.χειροτερος κριτης του γαυρου ειναι ο ιδιος ο γαυρος.
Η ουσια ειναι ,εχουμε καλο ροστερ ,θελουμε δουλεια ακομα ,και βλεπουμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/slo-gun]http://www.gazzetta.gr/slo-gun[/url]
σε χυνω στη μαπα πουτνοσπερμα....για σενα και μονο εχυσα δυο κουταλια της σουπας...πονααααααα...

ΥΓ.ΡΕΝΤ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙς ΓΑΜΗΣΕΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΚΑΝΕς ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕς ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕς ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΧΥΜΕΝΕς ΚΑΡΙΟΛΕς ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕς ΑΛΛΑ...ΕΛΕΟς...ΞΕΚΟΛΛΑ...
αλλοιως θα τρως την καζουρα απο τα ''αδερφια '' σου...στο λεω φιλικα...
ενταξει εισαι ''αντικειμενικος'' εισαι ''μαγκας'' σου λεει μπραβο ο μαστερ αλλα μην γινεσαι πιο βασιλικος και απο τον βασιλια...
νηφαλια σου μιλαω...οτι θες βεβαια κανεις απλα παρε χαμπαρι οτι στα λεω ηρεμα και ψυχραιμα....το γαμας...
δικαιωμα σου απλα μην σου κανε3ι περιεργα που σε κραζουν καποιοι...
αυτα...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.005
Πόντοι
5.006
Τα ποστ εχουν μεινει αμα τα βγαλουμε τι εχεις γραφει επρεπε να ειχε φυγει ολη η ομαδα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε συ red επαναλειμενος απο το καλοκαιρι συνεχως φωναζεις και συνεχεια κανεις κριτικη στον ολυμπιακο...στα φιλικα που παιζαμε και ουτε καθε εξης...εχεις.εκτεθει ανεπανορθωτα με την.αντερλεχτ εδω και 10 μερες μου τη παρουσιασες λιβερπουλ..με το παραμικρο κραξιμο...στο ειχα πει οκτωμβρη και νοεμβρη μαζι με το χρηστιδη υπομονη και θα ερθουν τα αποτελεσματα...εσυ συνεχιχεις το ιδιο μπουζουκι...απλως ο καθενας κρινεται απο αυτα που λεει...
στα αρχιδια μου δεν θα απολογηθω σε κανεναν πιστευε οτι νομιζεις εγω προτιμω να αναφερω τα αρνητικα παρα να πεταω στα συννεφα και να κανω το μαυρο ασπρο,σημερα δηλαδη παιξαμε καλα; νικησαμε ομως αυτο μετραει αλλα εσυ επιμενεις οτι παιξαμε καλα..μερικοι ειστε αρρωστοι που μεχρι και περσυ στον τελικο λεγατε οτι τον πηραμε στο γηπεδο και το πιστευεται κιολας!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η ομαδα σημερα κακη...μαγικη εικονα το σκορ...αλλα καλοδεχουμενο φυσικα ....τρια ποντακια και 0-3...καθολου ασχημα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ελπίζω να μην ξαναδούμε αυτόν το Μετζανί σέντερ μπακ ούτε για χαβαλέ, μια χαρά ταιριάξανε σιόβας μανωλάς. Και μανιάτης καλός αμυντικά, βασικά δε χρειάζεται να μαρκάρει, μόνο να κοιτάξει με γουρλωμένο βλέμα τον αντίπαλο αρκεί.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στα αρχιδια μου δεν θα απολογηθω σε κανεναν πιστευε οτι νομιζεις εγω προτιμω να αναφερω τα αρνητικα παρα να πεταω στα συννεφα και να κανω το μαυρο ασπρο,σημερα δηλαδη παιξαμε καλα; νικησαμε ομως αυτο μετραει αλλα εσυ επιμενεις οτι παιξαμε καλα..μερικοι ειστε αρρωστοι που μεχρι και περσυ στον τελικο λεγατε οτι τον πηραμε στο γηπεδο και το πιστευεται κιολας!
εννοειται οτι δεν θα απολογηθεις...απλα σου υπενθυμιζω οτι οταν καμμια φορα αρμενιζουμε στραβα καλο ειναι να ακουμε αυτα που μας λενε οι αλλοι και οχι να νομιζουμε οτι ειναι στραβος ο γυαλος...
ειπαμε ο καθενας οπως γουσταρει ξηγιεται αλλοιμονο απλα ξερεις οτι εγω δεν ειμαι απεναντι σου εχθρικα κειμενος και οτι λεω το λεω απο καρδιας...
θες ακουμε θες γραψε με στο καβλι σου...
προμπλεμα ναδα  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα ποστ εχουν μεινει αμα τα βγαλουμε τι εχεις γραφει επρεπε να ειχε φυγει ολη η ομαδα...
ρε τυπε αυτους που ειπα να κανει αλλαγη τους εκανε βγηκε ο ολαιταν μπηκε ο φουστερ και ο χολεμπας ποιοι ειπα οτι δεν επαιξαν καλα; ο ολαιταν ο σαμαρης και ο μπόνγκ,εσυ γιατι φορας κοκκινα γυαλια τα βλεπεις αλλιως τι να κανουμε,αντιθετα απο το ημιχρονο ειπα οτι επαιξε καλα ο σιοβας με τον μανωλα ο μανιατης ο ρομπερτο και ο μητρογλου φυσικα και ο σαβιολα που ανταποκριθηκε επαξια στην θεση και στον ρολο που ειχε στο γηπεδο

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Γνωμη μου,πως στην ευρωπη μετρανε τα τριποντα,οι βαθμοι,η προκριση.
Απο εκει και περα μια καλη εμφανιση καλοδεχουμενη.

Καλα θα κανουν οι φιλοι του Ολυμπιακου να εχουν απαιτησεις, αλλα μη ξεχνιομαστε....η οντως λιγο ανανεωμενη (αλλα προς το χειροτερο) Αντερλεχτ ειναι πρωταθλητρια Βελγιου.

Δε πιστευω να θεωρειται πως εχουμε και πολυ καλυτερο πρωταθλημα απο το Βελγιο.?

Ολες αυτες οι νικες και ειδικα εκτος,ειναι μεγαλες νικες για οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα.

:rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.005
Πόντοι
5.006
κανε οτι νομιζεις εσυ θα εκτιθεσαι...αρα θα τα ακους οταν λες παπαριες...τα ποστ μενουν που εχεις γραψει...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
παρολο που βρεχει τα σαλιγκαρια εχουν κρυφτει. πουτανακια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Καλα θα κανουν οι φιλοι του Ολυμπιακου να εχουν απαιτησεις, αλλα μη ξεχνιομαστε....η οντως λιγο ανανεωμενη (αλλα προς το χειροτερο) Αντερλεχτ ειναι πρωταθλητρια Βελγιου.

Ολες αυτες οι νικες και ειδικα εκτος,ειναι μεγαλες νικες για οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα.

καλησπερα φιλε...σωστα τα λες...
και καληνυχτα...πρωινο ξυπνημα γαρ...τα λεμε..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

απο το βελγιο εχουμε χειροτερο πρωταθλημα αν και μερικοι θα σου πουν το αντιθετο μεγαλη νικη,η αντερλεχτ πουλησε μπιλια στην λατσιο μποκανι στην ντιναμο κιεβου φυσικα με ενα καρο λεφτα και ο γιοβανοβιτς πουλο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.005
Πόντοι
5.006
ρε τυπε αυτους που ειπα να κανει αλλαγη τους εκανε βγηκε ο ολαιταν μπηκε ο φουστερ και ο χολεμπας ποιοι ειπα οτι δεν επαιξαν καλα; ο ολαιταν ο σαμαρης και ο μπόνγκ,εσυ γιατι φορας κοκκινα γυαλια τα βλεπεις αλλιως τι να κανουμε,αντιθετα απο το ημιχρονο ειπα οτι επαιξε καλα ο σιοβας με τον μανωλα ο μανιατης ο ρομπερτο και ο μητρογλου φυσικα και ο σαβιολα που ανταποκριθηκε επαξια στην θεση και στον ρολο που ειχε στο γηπεδο
δεν καταλαβαινεις δυστυχως εσυ μου λες για σημερα και εγω σου λεω τι λες εδω και πολυ καιρο...καλα καληνυχτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom