Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΤΕΛΙΚΟΣ
22-6-77 Καραϊσκάκη
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-2' (Πλατόπουλος, Παπαδημητρίου)
Αποβλήθηκε ο Γούναρης.
Μετά τη λήξη του τελικού οι σφαγιασθέντες Θεσσαλονικείς από τη διαιτησία αρνήθηκαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους και η ΕΠΟ ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΕ να τους τιμωρήσει. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο δολοφόνησαν και το ελληνικό ποδόσφαιρο, Τι σημασία, όμως, είχε αυτό αφού «κέρδισαν» το δεύτερο νταμπλ της - άντε να μην χαρακτηρίσουμε το ποιόν της - ιστορίας τους. Οι ΠΑΟΚτζήδες - προς τιμήν τους - αρνήθηκαν στον τελικό να παραλάβουν τα μετάλλια του «ηττημένου» φιναλίστ ύστερα από αστραπιαία συμφωνία του Γιώργου Παντελόκη με τους παίκτες του. Τέτοια αξιοπρεπή στάση και τέτοιο φτύσιμο στο άθλιο κατεστημένο δεν τόλμησε έως τώρα ( 1998 ) κανείς άλλος. Όπως δεν τόλμησε και η ΕΠΟ να τιμωρήσει τους γενναίους και ηθικούς νικητές του Κυπέλλου 1977 Μακεδόνες.

1977 Παναθηναικός-ΠΑΟΚ 3-2

Το 1977 ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ο διαιτητής του αγώνα, Μανώλης Πλατόπουλος, σφυρίζει δέκα... τεχνικές ποινές έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ μέχρι να πάρουν τη νίκη οι Πράσινοι με 3-2.

Ο κόσμος του Δικέφαλου πίεσε τότε τον Παντελάκη να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο, πολύ περισσότερο από το ίδιο το πρωτάθλημα, αλλά ο κορυφαίος παράγοντας που έβγαλε ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν το έκανε. Πίστευε ότι ακόμα και μ' αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να πετύχει.

Το έπος του γουεμπλει το στιγμάτισαν οι καταγγελίες των γερμανών της εφημερίδας "bild" η οποία είχε βάσιμες υποψίες (και στοιχεία, αργότερα) Ωνάσσης και Ασλανίδηςήταν πίσω από την "πορεία" της ομάδας προς τον τελικό. highlight οι κατηγορίες για δωροδοκία των παικτών του ερυθρού αστέρα και η αντίδραση του σέρβου ποδοσφαιριστή μόλις είδε τον Βασίλη Κωνσταντίνου να διώχνει τη μπάλα σε κρνερ στη λεωφόρο (όσοι έχουν δει το βίντεο, καταλαβαίνουν)...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΕΚΑΡΑ...

1968/69
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την θέληση κάποιων να κατακτήσει επιτέλους ο Παναθηναϊκος Νταμπλ και δυστυχώς δε μπορεί να εναντιωθεί με... αγωνιστικούς τουλάχιστον τρόπους! Έτσι το υπάρχον καθεστώς αναδεικνύει τον ΠΑΟ πρωταθλητή Ελλάδας αλλά και Κυπελλούχο με πολύ περίεργο τρόπο μάλιστα.
Συγκεκριμένα στον τελικό και ενώ οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 1-0 αποβάλλεται ο Μποτίνος γιατί καθύβρισε την θεία του συμπαίκτη του Γκαϊτατζή!!! Κατόπιν σε ανύποπτο χρόνο και ενώ οι πράσινοι είχαν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, ο διαιτητής έστηνε το τείχος, ο Δομάζος σούταρε και αφού η μπάλα προσέκρουσε στον Λιαδέλη κατέληξε στα δίχτυα με το σκορ να γίνεται 1-1.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που ανέδειξε τον ΠΑΟ Κυπελλούχο μετά την διαδικασία του στριψίματος του κέρματος που ήταν μια έμπνευση του διαιτητή της συνάντησης κ.κ Μίχα!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΜΠΟΧΑ-ΒΡΩΜΑ

...καθιζιματα της ιστορίας, πλανεμένοι αρριβίστες, άρχοντες των καταγωγείων, χαλκευτές συνομωσιών αυτή είναι η ιστορική αλήθεια την οποία επιμελώς κρύβετε τόσα χρόνια. Καιροσκόποι και άρπαγες είσαστε και όταν πέφτουν τα δεκανίκια σας φαίνεται πραγματική σας αξία ή καλύτερα η ανυπαρξία σας... κανένας δεν έγινε προφήτης στον τόπο του ανόητοι, τα εγκλήματα σας απέναντυ στον Ελληνικό αθλητισμό δεν θα τα αφήσουμε να ξεχαστούν ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ - ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ- ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, χαλαρωνουμε λιγο. το ντερμπυ δεν εχει αρχισει καν και εχω παρει καινουριες γυαλιστερες καρτες..  :cheesy:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια! Πόσες φορές θα μας τα ξαναποστάρετε αυτά;
Ενώ το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ απόκομμα της Bild (που εσείς επικαλεστήκατε) ΔΕΝ το προσκομίζετε.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια! Πόσες φορές θα μας τα ξαναποστάρετε αυτά;
Ενώ το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ απόκομμα της Bild (που εσείς επικαλεστήκατε) ΔΕΝ το προσκομίζετε.
Ρε μεγαλε σου εχω ποσταρει 50 κομματια της μποχας και της βρωμας σας
και μου μιλας για την bild????

απαντα για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και θα το βρω και αυτο μην σε νοιαζει!!!!!

ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ!!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Παίδες 9:30 στον ALPHA παίζουμε έτσι ???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παληκαρια, χαλαρωνουμε λιγο. το ντερμπυ δεν εχει αρχισει καν και εχω παρει καινουριες γυαλιστερες καρτες..  :cheesy:

Ok man.
Πάντως με εξαίρεση κάτι ψιλά, σε κόσμια επίπεδα γενικά παίζεται η συζήτηση. Και έχω την εντύπωση οτι κακώς μου βάλατε το warned, δεν έβρισα κανέναν. Ενώ πέσανε και κάτι "άκομψα" απο δω κι απο κει που ελπίζω να τα σβήσατε.

roxzor

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα ενα γαυρο που θεωπρει σοβαρο τον εαυτο του.....χαχα ειναι δυνατον πραγματικα να σε παρει κανεισ στα σοβαρα εισαι γαυρος και μιλας για διαιτησια με αυτο μονο καταλαβαινουμε πολλα (κυριος οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολειθει κανεις μαζι σου).

Υ.Γ. Αυτος για τον οποιο μιλαω θα δειτε θα απαντησει αμεσως...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ok man.
Πάντως με εξαίρεση κάτι ψιλά, σε κόσμια επίπεδα γενικά παίζεται η συζήτηση. Και έχω την εντύπωση οτι κακώς μου βάλατε το warned, δεν έβρισα κανέναν. Ενώ πέσανε και κάτι "άκομψα" απο δω κι απο κει που ελπίζω να τα σβήσατε.
αυτο ειναι κατι που ποτέ δεν θα γινει απολυτα αποδεκτο. οι μεν λενε οτι οι δε εχουν καλλιτερη μεταχειριση και το αντιστροφο.  :boobies: :boobies:
η πλακα ειναι οτι μπερδευομαι και ο ιδιος διοτι αν δεν εχει καποιος αναλογο αβαταρ δεν καταλαβαινω τι ομαδα ειναι..  :cheesy:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε μεγαλε σου εχω ποσταρει 50 κομματια της μποχας και της βρωμας σας
και μου μιλας για την bild????

απαντα για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και θα το βρω και αυτο μην σε νοιαζει!!!!!

ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ!!!!!!

Και για να τελειώσω, μην αφήνοντας εκκρεμότητες, δεν γίνεται να απαντάω σε κάτι φίλε μου, που εσύ ο ίδιος που το ποστάρεις δεν μας λες απο που είναι. Γιατί δεν είναι το ίδιο έγκυρο φυσικά ένα δημοσίευμα της New York Times με ένα βιβλίο κάποιου άρρωστου οπαδού που ισχυρίζεται διάφορα. Και το οτι τα ισχυρίζεται δεν σημαίνει και οτι τα αποδεικνύει κιόλας.
Λοιπόν, αυτά και τέλος απο μένα.
Το βράδι φτάνει όπου νά' ναι!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πόσο κρατάει ρε παιδιά αυτό το Warned εδώ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom