Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο talos δεν θα μονομαχηση με τον Υπουργο αλλα με τον podo και σαν επαθλο θα εχουμε την Μαρινα. :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εμένα σήμερα με τιμώρησε κάποιος άγνωστός μου andreoug, ενώ έχω βάσιμες υπόνοιες πλέον οτι ισχύει η ισονομία μεν εδώ, αλλά για κάποιους ..σε σκανδαλωδώς μεγαλύτερο βαθμό, έως και προκλητικής ασυλίας. Ιδίως όταν σε βλέπω χωρίς warned η muted.

όλοι ίσοι είμαστε ρε. Απλώς κάποιοι είναι λίγο πιο ίσοι απ' τους άλλους. :tooth:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά για 15 μέρες σε κόβω...... :helpplea:
Τί αγχώνεσαι εσύ ρε????Αφού θα...κερδίσετε....... :2funny: :2funny: :2funny:
Άφησα την Μαρίνα και την πήρε ο τάλος τώρα.... :uglystupid: :idiot: :jerking:
που εισαι φιλαρακι?
εγω θα κατεβω κατα τις 20:οο εσυ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όλοι ίσοι είμαστε ρε. Απλώς κάποιοι είναι λίγο πιο ίσοι απ' τους άλλους. :tooth:

Εγώ πάντως έχω στραβώσει από χθες στο γυμναστήριο, και έχω και το ματς το βράδυ.... :helpplea:

Χμμμ, αυτό είναι πρόβλημα. Για αρχή, πάντως, προτείνω να ανοίξεις το λεξικό για να δεις τη διαφορά του ''ίσος'' από το ''ίσιος''.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Φεύγω πάω στο ΝΑΟ για την ΛΑΤΡΕΙ :rockon: :rockon: :rockon:Α....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χαλάρωσε φίλε και προσπάθησε να δέχεσε την πλάκα ακόμα και αν έχεις δίκιο.

Χαλαρός είμαι και κάνω κι εγώ πλάκα. Πάντως εσένα οφείλω να σε παραδεχτώ γιατί οι πιο πολλοί στη θέση σου θα είχαν αντιδράσει επιθετικά στο (μάλλον ειρωνικό) μήνυμά μου περί λεξικού. Αυτό το λέω σοβαρά, όχι για πλάκα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
rodooooooo...ξεκίνησες βρε.....να δούμε πως θα γυρίσεις....έχω και αλοιφή να σου προτείνω για τον πόνο.... :2funny:

Υ.Γ.να προσέχεις..έμαθα ότι ο νταρκ έχει στήσει παγίδα στον σταθμό του ηλεκτρικού με την φρόσω δόλωμα... :cheesy:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σημερα παλικαρια τελειωσαν τα αστεια...
Δεν θα ειναι οπως την κυριακη τα πραγματα...τετοι αποδοση ο βαζελος 1 φορα στα 5 χρονια πιανει.....οπως κι ο θρυλος τοσο χαλια!Σημερα θα αποκατασταθει η αληθεια!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργός-Τέρας.......τί γουμάρι είσαι ρε.....25 βάζελους μόνος σου θές......

κατ΄ αρχην τι 25 βαζελους ???? / μια κλανια να ριξω εξαερωθηκαν ......

Λοιπον σχετικα με τις μανες μας εχτες : οποιος θελει απο δω ας μου αποδειξει οτι το συνθημα το ειπα σκεφτομενος υβριστικα / εγω το ειπα για το χαβαλε

Με τους admin εδουμια σχεση εχω και ουτε θελω να αποκτησω / οπως εχω ξαναπει στο σαϊτ δεν μπαινω για δημοσιες σχεσεις / παιρνω και δινω info και κανω την πλακα μου με το DIKY / μερικοι μου φαινεται τα παιρνουν καποια πραματα πολυ σοβαρα και  θιγονται γιατι απλουστατα δεν εχουν κατι σοβαρο να ασχοληθουν / προβλημα τους .....

ΚαI εμενα με εχουν κανει οχι απλα warned αλλα muted μεσα σε μερικες ωρες / ευχαριστω ομως τα παιδια που ανακαλεσανε γιατι δεν ειχα καμια προθεση / ας επιβεβαιωσει και ο sonyp900

Και επειδη το θρεντ ειναι για την ομαδα μου και οχι για ευσιγκηνητους που παρεξηγουνται :
[move]
Το Μαη θα ειναι ωραια με το treble για παρεα .....
[/move]

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κ από πότε η αναφορά σε μανάδες είναι χαβαλές???? Δεν έχεις τ αρχίδια να παραδεχθείς την μαλακία σου κ το ρίχνεις στο χαβαλέ???? Κ πρόσεχε γιατί για χαβαλέ η μάνα σου θα γίνει καθημερινή αναφορά στο σαιτ, με δική σου υπαιτιότητα, στο όνομα του "χαβαλέ"...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια δεν αφηνουμε της μαναδες μας στην κουζινα τους να φτιαξουν κανενα παστιτσιο και να μην της ανακατευουμε στα δικα μας.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κ από πότε η αναφορά σε μανάδες είναι χαβαλές???? Δεν έχεις τ αρχίδια να παραδεχθείς την μαλακία σου κ το ρίχνεις στο χαβαλέ???? Κ πρόσεχε γιατί για χαβαλέ η μάνα σου θα γίνει καθημερινή αναφορά στο σαιτ, με δική σου υπαιτιότητα, στο όνομα του "χαβαλέ"...

Mαγκα το χιουμορ μου ειναι πολυ καυστικο / αν δεν αντεχεις μην με διαβαζεις, μην ασχολεισαι μαζι μου ....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Καυστικό χιουμορ οι μανάδες ρε :headbang: :headbang:???? Ο πολύς "φραπές" σε έχει βαρέσει πολύ άσχημα ή εξομοιώνεις τις μητέρες άλλων με την δικιά σου.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ποιος να 'ναι ρε, ποιος να 'ναι?

Stories