Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και σαν το μισθό, έ?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλησπερα αδερφια,
Με τις γνωστες απουσιες σημερα η ομαδα, με τις γνωστες και οι λαγοι.
Ο Τακαρος , διαβαζω θα κανει καποιες αλλαγες( Σεζαρ και Σισιτς βασικοι) οι οποιες ελπιζω να δωσουν την ενεργεια που ελειπε απο την ομαδα την Κυριακη.
Απο κει και περα ο Ναος θα γεμισει παλι και ελπιζουμε ολοι να αποκατασταθει η ταξη και να περασει στο παρελθον η μαγικη εικονα της Κυριακης.
Για το τελος αφησα τον Κακο-Θυρα13. Το καλο που του θελω να σφυριξει καλα. Γιατι αν σημερα η ομαδα ειναι οπως πρεπει και δουμε απο τα κορακια το γνωστο εργο, τοτε να δω ποιος θα μας κρατησει...
21:30 λοιπον, ραντεβου στο Ναο.

Συνημμένα

• derby085.jpg
    derby085.jpg
    105,9 KB · Εμφανίσεις: 19

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πόσο κρατάει ρε παιδιά αυτό το Warned εδώ?
Πές σου πως είσαι απο χτές το βράδυ εδώ...μόνο αυτό πές σου...ΤΕΛΟΣ!!!!!
Είδες που εδώ δεν σε έδιωξε κανένας...τα αδέρφια pleasure και Άλεξ σου έλυσαν όλες τις απορείες...και είσαι άτυχος που λείπει ο Έλβις......ελπίζω να είσαι και το βραδάκι...μην κοπεί ξαφνικά καμία σύνδεση...και για να σε προλάβω.....εγώ αύριο θα είμαι...σήμερα δεν θα μπορέσω...απλά για να ξέρεις.....
ΥΓ1--->Τελικά το σύνθημα με τον...''αιώνιο λαγό''...πολύ το πάω...
ΥΓ2--->Χαιρετώ όλα τα ερυθρόλευκα αδέρφια......με την ευχή να πάνε όλα καλά (που θα πάνε...)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πές σου πως είσαι απο χτές το βράδυ εδώ...μόνο αυτό πές σου...ΤΕΛΟΣ!!!!!
Είδες που εδώ δεν σε έδιωξε κανένας...τα αδέρφια pleasure και Άλεξ σου έλυσαν όλες τις απορείες...και είσαι άτυχος που λείπει ο Έλβις......ελπίζω να είσαι και το βραδάκι...μην κοπεί ξαφνικά καμία σύνδεση...και για να σε προλάβω.....εγώ αύριο θα είμαι...σήμερα δεν θα μπορέσω...απλά για να ξέρεις.....
ΥΓ1--->Τελικά το σύνθημα με τον...''αιώνιο λαγό''...πολύ το πάω...
ΥΓ2--->Χαιρετώ όλα τα ερυθρόλευκα αδέρφια......με την ευχή να πάνε όλα καλά (που θα πάνε...)

Ναι, είμαι εδώ, αλλά είμαι και warned, αν και δεν έβρισα κανέναν όπως ξέρεις.
Αντίθετα, δεν έμαθα τι έγινε με το παλικάρι (τον Υπουργό) που χτες την είχε δει θερμόαιμος με τις μανούλες ημών των βάζελων.
Αν δεν του είπαν τίποτα, τι να πω... Εύχομαι να του είπαν πάντως.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ναι, είμαι εδώ, αλλά είμαι και warned, αν και δεν έβρισα κανέναν όπως ξέρεις.
Αντίθετα, δεν έμαθα τι έγινε με το παλικάρι (τον Υπουργό) που χτες την είχε δει θερμόαιμος με τις μανούλες ημών των βάζελων.
Αν δεν του είπαν τίποτα, τι να πω... Εύχομαι να του είπαν πάντως.
Δεν ξέρω τί έγινε με τον Υπουργό...ούτε και με εσένα....ρώτα γιατί έφαγες...αλλά τί σε πειράζει???Εξάλλου πράσινος εσύ...πράσινη η προειδοποίηση......χεχεχεχεχε
ΥΓ1--->Το ban να σε πειράζει......είναι κόκκινο......
ΥΓ2--->Χωρίς να δικαιολογώ κανέναν πρέπει η μάνες και οι οικογένειες να μένουν εκτός.....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Δεν το κάνεις λιανά αυτό ρε παλικάρι? Τι ακριβώς εννοείς;
Γιατί δεν με ήξερες και χτες νομίζω,
Εκτός αν είσαι κι εσύ το ίδιο γενναίος με τον Υπουργό, που αφού πρώτα μιλούσε για μανούλες κλπ και τον κράξανε όλοι, μετά θεώρησε σκόπιμο να εξαφανιστεί. Ο άντρακλας!

Ειμαι εδω και σε καλω σε μαχη στα ψηλα αλωνια .... / ανακαλω αν προκαλεσα με αυτο που ειπα αλλα το ποστ μου μπορει να το εκλαβει κανεις ποικιλοτροπως και οχι ετσι υβριστικα οπως εκανες εσυ ....

[youtube=425,350]Y_RxV6-3cWY[/youtube]

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ειμαι εδω και σε καλω σε μαχη στα ψηλα αλωνια .... / ανακαλω αν προκαλεσα με αυτο που ειπα αλλα το ποστ μου μπορει να το εκλαβει κανεις ποικιλοτροπως και οχι ετσι υβριστικα οπως εκανες εσυ ....

Υπουργός-Τέρας.......τί γουμάρι είσαι ρε.....25 βάζελους μόνος σου θές......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Δεν είμαι ούτε για μάχη στα ψηλά αλώνια ούτε για τίποτα, για μένα τελείωσε το θέμα.
Μου κάνει όμως εντύπωση πως απο τους δυο μας είμαι εγώ αυτός που τιμωρήθηκε, αν και δεν εξεστόμισα καμμία περίεργη κουβέντα για μανούλες, όπως εσύ. Που δεν έχεις μάλιστα και το θάρρος να παραδεχτείς οτι όντως την έγραψες υβριστικά και τώρα το ρίχνεις στο ..ποικιλοτρόπως (που, έστω κι έτσι, περιμένω να μου εξηγήσεις, το ανεξήgητο). Ειλικρινά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έβγαινες και να έλεγες "σόρρυ ρε παιδιά, είπα μια μαλακία παραπάνω πάνω στα νεύρα μου" κλπ, ενώ όλοι ξέρουμε πως σε έκραξε (χωρίς όμως να σε κάνει warned) ακόμα και o sonyp. Εμένα σήμερα με τιμώρησε κάποιος άγνωστός μου andreoug, ενώ έχω βάσιμες υπόνοιες πλέον οτι ισχύει η ισονομία μεν εδώ, αλλά για κάποιους ..σε σκανδαλωδώς μεγαλύτερο βαθμό, έως και προκλητικής ασυλίας. Ιδίως όταν σε βλέπω χωρίς warned η muted.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαυράκια καλησπέρα..όσο πλησιαζει η ώρα σκέφτεστε καθόλου αν θα είσαστε καλλίτεροι απο την κυριακή ή τα ίδια?γιατί αν είσαστε τα ίδια κάτι δεν πάει καλά στο τηγάνι....σωστά?...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
γαυράκια καλησπέρα..όσο πλησιαζει η ώρα σκέφτεστε καθόλου αν θα είσαστε καλλίτεροι απο την κυριακή ή τα ίδια?γιατί αν είσαστε τα ίδια κάτι δεν πάει καλά στο τηγάνι....σωστά?...
Χειροτεροι παντως δυσκολο να ειμαστε.
Θα δουμε, αγωνιουμε και προσμενουμε.

Επισκέπτης
που χάθηκες ρε μεγάλε αυτοσυγκέντρωση έκανες για την σημερινή βραδιά?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε καλώς τον. Γύρισε ο podo και χάσαμε την αφεντιά σου για δυο μέρες.
Για τα άλλα που υπαινίσεσαι, εσείς θα παίξετε όπως την Κυριακή????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν είμαι ούτε για μάχη στα ψηλά αλώνια ούτε για τίποτα, για μένα τελείωσε το θέμα.
Μου κάνει όμως εντύπωση πως απο τους δυο μας είμαι εγώ αυτός που τιμωρήθηκε, αν και δεν εξεστόμισα καμμία περίεργη κουβέντα για μανούλες, όπως εσύ. Που δεν έχεις μάλιστα και το θάρρος να παραδεχτείς οτι όντως την έγραψες υβριστικά και τώρα το ρίχνεις στο ..ποικιλοτρόπως (που, έστω κι έτσι, περιμένω να μου εξηγήσεις, το ανεξήgητο). Ειλικρινά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έβγαινες και να έλεγες "σόρρυ ρε παιδιά, είπα μια μαλακία παραπάνω πάνω στα νεύρα μου" κλπ, ενώ όλοι ξέρουμε πως σε έκραξε (χωρίς όμως να σε κάνει warned) ακόμα και o sonyp. Εμένα σήμερα με τιμώρησε κάποιος άγνωστός μου andreoug, ενώ έχω βάσιμες υπόνοιες πλέον οτι ισχύει η ισονομία μεν εδώ, αλλά για κάποιους ..σε σκανδαλωδώς μεγαλύτερο βαθμό, έως και προκλητικής ασυλίας. Ιδίως όταν σε βλέπω χωρίς warned η muted.
Τελικά για 15 μέρες σε κόβω...... :helpplea:

Τί αγχώνεσαι εσύ ρε????Αφού θα...κερδίσετε....... :2funny: :2funny: :2funny:

Άφησα την Μαρίνα και την πήρε ο τάλος τώρα.... :uglystupid: :idiot: :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δύσκολο αλλά ποιός ξέρει?...εκτός αν κάνει ροτέισον ο μαλακοπίτουρας και ..τρέχουμε...χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom