Επισκέπτης
τραμπολινο & τσιμπουκοδρομιες..ποια αθληματα τα ξερεις?γελαει ο κοσμος
τραμπολινο & τσιμπουκοδρομιες..ποια αθληματα τα ξερεις?γελαει ο κοσμος
μαζι τα παμε συγγαυρετραμπολινο & τσιμπουκοδρομιες..
σουρωτηρι στον εχω κανει βρεεεεεεεεεε..κοκκινα φορανε οι πουτανες στα μπουρδελα ......καταλαβαμε οτι θα ιδρυθει η μεγαλυτερη πουτανα και σας την δωσαμε τιμης ενεκεν χαχαχαχα
Κυρίως στο δεύτεροτραμπολινο & τσιμπουκοδρομιες..
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..δεν υπαρχει αν στο λεξιλογιο μας..θα κερδισουμε..και για να δειτε ποσο αγαπω τον θρυλο επειδη με λετε μαυρογατα δεν ξαναμιλαω μεχρι το βραδυ και αν κερδισουμε δηλωνω οτι δεν ξανακανω σχολιο εδω μεσα για το καλο του θρυλου μας
Φίλε μου το πρόβλημα σου είναι ότι τα δημοσιευματα είναι πραγματικά ....κι οχι μαϊμουδένια σαν αυτό που ποστάρισες και σαν τα πέναλτι του καλόπουλουΕ, τότε, μιας και το ρίξαμε στα δημοσιεύματα και τα αποκόμματα, δείτε κι αυτό:
Όσο για το βράδι, έρχεται, μην ανησυχείτε!
fethry,orca κλπ "αντρικα" ονοματα ολοι τους..ρε τι τραβαμε για να ειμαστε γλυκοπουτσοι..
Όπως το έγραψες φίλε μου ακριβως από την ΓιουβέντουςΟκ. Θες τότε το πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ την επομένη μετά την 7άρα απο τη Γιουβέντους, που λέει να πάνε όλοι σπίτια τους οι άχρηστοι;
Όπως το έγραψες φίλε μου ακριβως από την Γιουβέντους
Άλλο όμως Γιουβέντους και άλλο ο πόνος από τον αιώνιο .... κι εσυ σαν βάζελος την διαφορά την ξέρεις
Αν τώρα το κατόρθωμα του Παναθηναϊκού είναι τα 7 από την Γιουβέντους πες το μας να το ξέρουμε
Εμεις μιλάμε για το τι σας κάναμε όχι μπανιστήρι !!!!