alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν παιζει ο Γκαλετι ε?
Παπαριές Μαρίτσα μου .... και αλλα λόγια ρε παιδιάασε ρε κολοτουμπα λουα-λουα......
δεν ακουσα κατι τετοιοΔεν παιζει ο Γκαλετι ε?
Το γραφει ο Πρωταθλητης στο εξωφυλλοδεν ακουσα κατι τετοιο
καλα δε νομιζω φιλαρακι.εχω σταματησει να πιστευω τετοια. μπορει δεν αντιλεγω αλλα αν δεν ακουσω καπου αλλου. παντως απο την ανακοινωση της χθεσινης προπονησης δεν ακουσα κατιΤο γραφει ο Πρωταθλητης στο εξωφυλλο
το ειπαν & στο ματζικ εχτες το βραδυ..καλα δε νομιζω φιλαρακι.εχω σταματησει να πιστευω τετοια. μπορει δεν αντιλεγω αλλα αν δεν ακουσω καπου αλλου. παντως απο την ανακοινωση της χθεσινης προπονησης δεν ακουσα κατι
και για ποιο λογο ρε παιδια?το ειπαν & στο ματζικ εχτες το βραδυ..
Απο οτι ειδες και την κυριακη ...και για ποιο λογο ρε παιδια?
δεν ξερω τι να πω.Απο οτι ειδες και την κυριακη ...
Εχει εξαντληση λενε!!!
τωρα απο τι ???
τι να πω....
κοψε ρε φιλε τις προβλεψεις..θα δουμε το βραδυ..δεν ξερω τι να πω.
παντως χωρις γκαλετι,ιερο,λεντεσμα θα ειναι δυσκολη η νικη μας
και να τον βαλει σε κανα 65 λες?
ίσα ίσα που χωρίς αυτούς εφ όσον κερδίσετε θα έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη σας αρκεί να πιστέψετε σε αυτήν.δεν ξερω τι να πω.
ναι ρε φιλαρακι ετσι καζουρα κανω. τι νομιζεις οτι και καφρος να ειμαι πιστευω οτι θα παμε περιπατο με τετοιες απωλειες?κοψε ρε φιλε τις προβλεψεις..θα δουμε το βραδυ..
Ασε ρε τον Ανθρωπο να μιλησεικοψε ρε φιλε τις προβλεψεις..θα δουμε το βραδυ..
δεν ξερω τι να πω.
οχι να μην μιλαει..ανοιξε & θρεντ για το κυριακατικο ματς & ειδαμε τι μαυρογατα ειναι..ξεπερασε & τον κηφηνα..εξυπακουεται οτι θα ειμαι κατα τις 8(μαλλον)..Ασε ρε τον Ανθρωπο να μιλησει
τι ειπε ?
θα εισαι στο γνωστο σημειο σημερα?
Ετσι πιστευω και εγω !!!
ρε φιλαρακι αν ειναι να ειμαι γκαντεμης ε τοτε συγνωμη. αλλα μακαρι να κρινοταν απο μενα το ντρεμπι τι να πωοχι να μην μιλαει..ανοιξε & θρεντ για το κυριακατικο ματς & ειδαμε τι μαυρογατα ειναι..ξεπερασε & τον κηφηνα..εξυπακουεται οτι θα ειμαι κατα τις 8(μαλλον)..
Καλημέρα σε όλους τους άρρωστους. Ο κόκκινος θεός κοιμήθηκε την Κυριακή και αξίωσε ο βάζελος να πανυγηρήσει ξέφρενα μια ισοπαλία... Αν απόψε ο θεός έχει το ένα μάτι ανοιχτό ;) η νίκη είναι δική μας, αν έχει και τα δύο τότε θα μετρήσουν πολλά...
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. >
XAXAXA εχεις δικιο δεν το ειχα δει!!!!οχι να μην μιλαει..ανοιξε & θρεντ για το κυριακατικο ματς & ειδαμε τι μαυρογατα ειναι..ξεπερασε & τον κηφηνα..εξυπακουεται οτι θα ειμαι κατα τις 8(μαλλον)..