εισαι 45 χρ ρε καραγκιοζη και καθεσαι και βριζεις μανες....σα δεν ντρεπεσαι ρε αληταρα...αυτα μαθαινεις στον γιο σου?
ντροπη σου που σε ενα forum με χιλιαδες χρηστες καθεσαι και postareis ενα συνθημα χυδαιο...κατι μαλακες σαν και σενα ειναι αυτοι που καποτε οι γονεις μας μας ελεγαν να προσεχουμε...!!!
Αλλά μάλλον δεν προσέχατε ...
Βέβαια είμαι σίγουρος πως πιο πολύ απ' όλα σε πόνεσαν τα παραπάνω από το σύνθημα .... και όχι το ίδιο το σύνθημα που σίγουρα το έχεις ξανακούσει .... απλά τα παραπάνω τα νιώθεις και η αλήθεια πονάει πολυ περισσότερο από τα συνθήματα
ρε ανιδεε και ασχετε vangog γιατι να με πειραξουν αυτα που ειπες?οι αριθμοι δεν ειναι?την αληθεια δεν λες?θα πω οτι εχω παραπανω τιτλους?στα @@μου οι κουπες ρε...εγω θελω οταν μιλαω με τον φιλο μου στον καφε να του την λεω για το μεταξυ μας ματς...να τον πικαρω με ωραιο τροπο στον χαβαλε...και να πηγαινω γηπεδο να φωναζω για την ομαδα γιατι την αγαπω κι οχι επειδη θα σηκωσει αλλη μια κουπα...!!!
πραγματα που δεν θα καταλαβεις ποτε ρε προβατο...γιατι κανουμε οτι θεωρουμε σωστο κι οχι οτι μας λενε..!!!οταν δνε γουσταρω τον βαρδινογιαννη θα τον βρισω...εσυ ομως αν ηταν μπροστα σου ο κοκκαλης θα του επαιρνες πιπα...!!
κατσε λοιπον σπιτακι σου βλακα και μαθε στον γιο σου το συνθημα που με περηφανια μας ποσταρες για να μαθουμε...!!!
και οσο για το ποιος νιωθει πονο μεσα του ενα πραγμα θα σου πω...!!αν σε αποκλεισω στο κυπελλο μακαρι να το χασω στον τελικο απο την λαρισα και να βγω και τριτος..γιατι για αλλη μια χρονια δεν θα με εχεις κερδισει...!!!