Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.192
Πόντοι
5.006
Πες  μου  τι  ΚΑΛΟ  εχεις  δει  απο  την  ομαδα  σε ολα  τα  μεχρι  στιγμης  φιλικα  .......

γιατι  η  οντως  ειμαι  μαλακας  η  ειμαι  τυφλος.......δεν  ειναι  θεμα  υπομονης

ειναι  θεμα  οπτικης  παρατηρησης  σε  οτι  εχω  δει  μεχρι  τωρα..........

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Θα  παω  σε  οφθαλμιατρο........

Οι  αλλες  ομαδες  οι  αντιπαλοι  γιατι  παιζουν  το  τοπι  και  εμεις  παζουμε :jerking:

δωσε  μου  μια  πειστικη  απαντηση  γιατι  εχω  τρελαθει  με  οτι  βλεπω...... :headbang:
θυμασαι την πρωτη χρονια με ερνεστο τι λεγαμε παλι που ειχαμε αρπαξει και την τριαρα απο τον κετσπαγια! δεν βλεπομασταν και μετα ειδεσ τα αποτελεσματα και τη μπαλλα παιζαμε γι αυτο υπομονη και οχι γκρινια!εσυ εφερεσ την καταστροφη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οι κλασικές μαλακίες του έλληνα
τον Αύγουστο ανέτοιμοι,τον Σεπτέμβριο πιασμένοι από την προετοιμασία,τον Δεκέμβριο δεν έχουμε ακόμα αφομοιώσει τα συστήματα του προπονητή,τον Ιανουάριο πήραμε κιλά λόγω Χριστουγέννων και φυσικά τον Μάρτιο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ επειδή σκάβαμε όλη την χρονιά

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οι κλασικές μαλακίες του έλληνα
τον Αύγουστο ανέτοιμοι,τον Σεπτέμβριο πιασμένοι από την προετοιμασία,τον Δεκέμβριο δεν έχουμε ακόμα αφομοιώσει τα συστήματα του προπονητή,τον Ιανουάριο πήραμε κιλά λόγω Χριστουγέννων και φυσικά τον Μάρτιο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ επειδή σκάβαμε όλη την χρονιά
:thumbsup: :thumbsup:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
2 - 0

Κυριε  Χρηστιδη  η  υπομονη  μου  εξαντληθηκε  .........τα  ματια  μου   πονανε........

δεν  μπορω  να  λεω  οτι  αυτο  που  βλεπω  ειναι ο  Ολυμπιακος   της  Ευρωπης  που

μας  εταξε  ο  Βαγγελας.........κατι  ειναι  λαθος  στη  συνταγη  και  εγω  νομιζω  οτι  

ειναι  ο  προπονητης    το  εχω  αναφερει  και  πιο  πισω  ......

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και λιγα εχουμε φαει

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τι κάνει ρε ο Μανωλάς θέλει να τον δαγκώσει  :humpleg:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
θυμασαι την πρωτη χρονια με ερνεστο τι λεγαμε παλι που ειχαμε αρπαξει και την τριαρα απο τον κετσπαγια! δεν βλεπομασταν και μετα ειδεσ τα αποτελεσματα και τη μπαλλα παιζαμε γι αυτο υπομονη και οχι γκρινια!εσυ εφερεσ την καταστροφη

Ειχαμε  φαει  τριαρα  απο  μαλακια  του  ερνεστο  αν  θυμασαι  μετα  ομως  που  καταλαβε

τι  γινεται  εστρωσε  το  πραμα..........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τι έγινε ρε, βάζουν και παλαίμαχους αυτοί;
Έπρεπε να φέρουμε κι εμείς τον βαμβακούλα  :zfuck:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.192
Πόντοι
5.006
Ειχαμε  φαει  τριαρα  απο  μαλακια  του  ερνεστο  αν  θυμασαι  μετα  ομως  που  καταλαβε

τι  γινεται  εστρωσε  το  πραμα..........
το θυμαμαι πολυ καλα και μολισ αποκλειστικαμε αμεσωσ πεσαμε πανω να τον διωξουμε τα θυμασαι γκρινιεσ και κακο!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
αυγουστο μην σε καταμεστο ανφιλντ με ετοιμη λιβερπουλ

Δεν είναι ότι έχεις τελείως άδικο, αλλά γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι μέχρι το σεπτέμβριο θα "τυχαίνει" να παίζουμε με  ομάδες πιο έτοιμες από μας;

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αν βαλει γκολ και ο Φαουλερ ο Μιτσελ πρεπει να σηκωθει απο τον παγκο και να παει αεροδρομιο για Ισπανια.Τι τωρα τι τον Οκτωβριο

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τη  δευτερα  θα  κατεβω καραισκακη  να  παρω  εισητηριο  για  Αντερλεχτ.........για  να  δω

θα βλεπω  την  ιδια  εικονα  που  βλεπουμε  μεχρι  σημερα  ,  η  απο  το  γηπεδο  θα  δω

κατι  διαφορετικο ;..........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τη  δευτερα  θα  κατεβω καραισκακη  να  παρω  εισητηριο  για  Αντερλεχτ.........για  να  δω

θα βλεπω  την  ιδια  εικονα  που  βλεπουμε  μεχρι  σημερα  ,  η  απο  το  γηπεδο  θα  δω

κατι  διαφορετικο ;..........

Είναι πιο έτοιμη η άντερλεκτ  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το θυμαμαι πολυ καλα και μολισ αποκλειστικαμε αμεσωσ πεσαμε πανω να τον διωξουμε τα θυμασαι γκρινιεσ και κακο!
ελα μωρε οι ιδιες μαλακιες μονιμως...εγω τα ελεγα με τον ερνεστο οταν οι σημερινοι ''γατοι'' ποσταρανε τζαμπο της ιμπιρια... :jerking:
δεν λεω οτι ειναι καλος η κακος ο μιτσελ...
λεω οτι ειναι νωρις να κριθει...τους εχει κανει στιβικη προπονηση και ειναι πιασμενοι...
εδω θα ειμαστε...εχω πολλες φορες αναγκαστει να ψαξω παλια μου ποστ και να υπενθυμισω πραγματα και σε μπαλλα και σε μπασκετ οταν ΟΛΟΙ χλευαζαν...
τα γραπτα μενουν...
μαλλον σε λιγο καιρο θα αναγκαστω να ξαναποσταρω  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom