αντε να μην γραψω αυτα που ειδα γιατι θα λετε οτι γκρινιαζουμε παλι.αυτη την γαμιολα την λιβερπουλ δεν την γουσταρω καθολολ και ηθελα να την κερδισω ετσι για το σπασιμο.φιλε χρηστιδη τι εννοεις με το στιβικη προπονηση για αναλυσε το λιγο αν θες και επισης ξερεις αν τους εχει κανει και ποδοσφαιρικη προπονηση;μπαλιτσα παιζουν οχι στιβο
τους εχει γαμησει στο τρεξιμο και στα βαρη...μπαλλα πιασανε ελαχιστα ουσιαστικα στα φιλικα...
η ομαδα απο φυσικη κατασταση ΘΑ πεταει...τωρα ειναι ολοι πιασμενοι ...υπαρχουν μουρμουρες γιατι ως γνωστον ολοι οι ποδοσφαιριστες του κοσμου θελουν να παιζουν και οχι να τρεχουν χωρις μπαλλα (στην προπονηση)
τι θα γινει δεν ξερω...η ομαδα σε λιγο καιρο απο κουραγια θα φυσαει...οχι αυτο το χαλι του ερνεστο που μετα το 60-70 φουσκωνανε...
τωρα προσωπικα πιστευω πως καλυτερα να εχω σιγουρα φυσικη κατασταση και τα συστηματα τα βρισκουμε λιγο πολυ σε αυτα τα επιπεδα...
απλα η προπονηση που κανει ο μιτσελ θα φανει σε δυο μηνες και σε τρεις και σε τεσσερις οταν θα εχουν ξεπιαστει...τωρα ειναι απολυτως φυσιολογικα να ειναι κουρασμενοι και πιασμενοι...αν στα επισημα θα ειναι 100% δεν το ξερω ...αλλα αμφιαβαλλω...οκτωβρη και βλεπουμε...
αυτα μου τα εχει πει τυπος που γνωριζει απο τους ιδιους τπους παιχτες...αν μου εχει πει μαλακια σου λεω μαλακιες....μπροστα δεν ημουνα...
προσωπικα προτιμω καλη φυσικη κατασταση και κουραγια να μην εχει κατοχη ο αλλος και ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΕΣΩ ΨΗΛΑ οταν θα ειμαι ετοιμος (αυτα που συζηταγαμε) και με τα ποδοσφαιρικα συστηματα θα την βρουμε ρε αδερφε την ακρη...αυτο ειναι το πιο ευκολο...
γιαυτο φωναζω και λεω υπομονη...
ναι αδερφε...μπαλλα ειναι...αλλα αμα δεν εχεις κουραγια ...αντιο ζωη...
και στην τελικη αυτα που βλεπετε ολοι τα ιδια βλεπω και εγω ...δεν βλεπω αλλα ματς...πιστευει κανεις οτι μου αρεσει αυτο που βλεπω;
απλα λεω υπομονη γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λεω θα δουμε αλλη ομαδα σε δυο μηνες...τωρα αν εχουμε προλαβει και εχουμε φαει καβλι στους ομιλους αλλουνου παπα ευαγγελιο