Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/football/article/530419/o-olympiakos-ehei-thesi-stin-kardia-moy-vid]http://www.gazzetta.gr/football/article/530419/o-olympiakos-ehei-thesi-stin-kardia-moy-vid[/url]

ελα ρε δεν το πιστευω,...μαλακιες λεει για τον διορισμενο...οπου να΄ναι θα βγουν τσακιρης και νικολογιαννης οι μαχητες του ελευθερου λογου να μας πληροφορησουν πως τα ειπε ο στηβι υπο την απειλη μπραβων  :2funny:
ειπε τετοια λογια για τον γαυρο και οχι για αεκ η παο ;η παοκ;τον μαλακα τον ψευτη....αφου ''συλλογος μεγαλος δεν υπαρχει αλλος''  :2funny: :2funny:

Υ.Γ.υπαρχουν καποια πραγματα που ξεχωριζουν τις ''ομαδες'' απο το ''κατι περισσοτερο απο μια ομαδα''
ενα απο αυτα ειναι και το χτεσινο ...
καλη συνεχεια...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ενυαξει....αστο να παει να γαμηθει...
θες να ποσταρω αναλογα με ερνεστο με αμπντουν με με με...
γαμησε με...η προσπαθησε να καταλαβεις τι λεω ηακανε οτι θες και πες οτι θες και γκρινιαξε οσο θες...
δικαιωμα σου και δεν μου πεφτει και λογος στο κατω κατω....

Μετα  το  παιχνιδι  της  τεταρτης  θα  πω  περισοτερα  γιατι  θα  εχω  αποψη  απο  κοντα..................σιγουρα  δε  συμφωνουμε  σε  αυτο  που  βλεπουμε

αλλα  μη  συγκρινεις  ερνεστο  με  μιτσελ...........υπαρχει  τεραστια  διαφορα...............

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μετα   το  παιχνιδι  της  τεταρτης  θα  πω  περισοτερα  γιατι  θα  εχω  αποψη  απο  κοντα..................σιγουρα  δε  συμφωνουμε   σε  αυτο  που  βλεπουμε

αλλα  μη  συγκρινεις   ερνεστο  με  μιτσελ...........υπαρχει  τεραστια  διαφορα...............
με ποιους παίζεται???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
το απαιτητικος σε εισαγωγικα αν δεν το προσεξες...
μα τα ιδια λεμε αλλα με αλλα λογια...δεν αρεσει σε κανεναν λες να αρεσει σε μενα αυτο το θεαμα;απλα λεω υπομονη...αν οταν πρεπει δεν ειμαστε ετοιμοι τοτε μαζι σου...πουτανα ολα...
αλλα τοτε ρε φιλε ....οχι τωρα...τι σκατα λεω και δεν το καταλαβαινετε ρε γαμωτο;;
οχι γαμω τη ρατσα μου ΤΟΣΗ γκρινια τωρα....οχι διαλυση αν ειναι δυνατον  :headbang:
υπομονη λιγο και βλεπουμε...
η ομαδα δεν βλεπεται ΤΩΡΑ...λες να μην το βλεπω;αλλο λεω προσπαθηστε να καταλαβετε ρε πουστη μου...
αλλα με τις μαλακιες που φερνετε την καταστροφη και απαξιωνετε τους παντες και τα παντα καλα κανουν και σας γλεντανε οι καθε λογης τραχαναδες οι απλυτοι και αγαμητοι...
και αν μετα βεβαια η ομαδα στρωσει συτοι στο καβλι τους ...θα πουλανε αλλη τρελλα γιοα παραγκες και πετσινα κλπ και σεις θα χτυπιεστε...
γιαυτο σας πιανουν κοροιδα...βαζετε βουτυρο στο ψωμι τους και σας πανε πιπα κωλο...
εμενα στον πουτσο μου....με μενα ξερουν οι κωλοτρυπες οτι βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο...δεν παιρνω χαμπαρι απο πουστριλικια....
εσας ομως κανονικα σας γλεντανε  ;)

Δε γίνεται να μην υπάρχει γκρίνια, γαύρος είσαι, έχεις υψηλές απαιτήσεις. Δεν είσαι ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ναι θελω να θαυμασω την υπερομαδα σας..

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................τραβα  να  δεις  σημερα  τη  δικη  σου  την    υπερομαδα  τον  κυριο    ΠΡΕΣΒΗ....... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Βλεπω   η  αληθεια  σε  ενοχλει   αντε  μωρη  λεκανατζου  και  συ................... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
το απαιτητικος σε εισαγωγικα αν δεν το προσεξες...
μα τα ιδια λεμε αλλα με αλλα λογια...δεν αρεσει σε κανεναν λες να αρεσει σε μενα αυτο το θεαμα;απλα λεω υπομονη...αν οταν πρεπει δεν ειμαστε ετοιμοι τοτε μαζι σου...πουτανα ολα...
αλλα τοτε ρε φιλε ....οχι τωρα...τι σκατα λεω και δεν το καταλαβαινετε ρε γαμωτο;;
οχι γαμω τη ρατσα μου ΤΟΣΗ γκρινια τωρα....οχι διαλυση αν ειναι δυνατον  :headbang:
υπομονη λιγο και βλεπουμε...
η ομαδα δεν βλεπεται ΤΩΡΑ...λες να μην το βλεπω;αλλο λεω προσπαθηστε να καταλαβετε ρε πουστη μου...
αλλα με τις μαλακιες που φερνετε την καταστροφη και απαξιωνετε τους παντες και τα παντα καλα κανουν και σας γλεντανε οι καθε λογης τραχαναδες οι απλυτοι και αγαμητοι...
και αν μετα βεβαια η ομαδα στρωσει συτοι στο καβλι τους ...θα πουλανε αλλη τρελλα γιοα παραγκες και πετσινα κλπ και σεις θα χτυπιεστε...
γιαυτο σας πιανουν κοροιδα...βαζετε βουτυρο στο ψωμι τους και σας πανε πιπα κωλο...
εμενα στον πουτσο μου....με μενα ξερουν οι κωλοτρυπες οτι βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο...δεν παιρνω χαμπαρι απο πουστριλικια....
εσας ομως κανονικα σας γλεντανε  ;)
τα λεσ και τα λεσ συνεχεια μηπωσ ακουνε! αστουσ εδω θα ειμαστε οταν περασει ο καιροσ να δουμε τι θα λενε.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
θα πεσουν φετος πολλα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Εσυ  εισαι  σα  το  Σαμαρα  τον  πρωθυπουργο  τους  κατεβαζεις  τα  παντελονια  και  τους  αρχιζεις  στις  πιπες   :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:  πως  θα  γαμησεις

δεν  καταλαβαινω......................

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε γίνεται να μην υπάρχει γκρίνια, γαύρος είσαι, έχεις υψηλές απαιτήσεις. Δεν είσαι ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.
ρε αδερφε ...μισο...δηλαδη στην ομαδα που σαρωνει στην ελλαδα που ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πλεον πρεσβευτης της ελλαδας στην ευρωπη ,που παιρνει ριερες σαβιολες και το'να και τ'αλλο αξιζει αυτη η συμπεριφορα απο τους ιδους της τους οπαδους;;για φιλικα προετοιμασιας ιουλιο μηνα και τους παιχτες πιασμενους;;εδω εσεις εχετε φερει την καταστροφη και σας γλενταει (με το δικιο του ) ο καθε πικραμενος με κοκκινο σβερο...ο καθε τζανεττακος...
και εσυ αυτο το ονομαζεις ''λιγη γκρινια'';;
ρε φιλε μαλλον με κοροιδευεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα λεσ και τα λεσ συνεχεια μηπωσ ακουνε! αστουσ εδω θα ειμαστε οταν περασει ο καιροσ να δουμε τι θα λενε.
ναι ρε...εγω θα τα λεω ...σιγα...μπαινω μια ωρα στα μπου και λεω τα δικα μου...το θεμα ειναι οτι μυαλο δεν βαζουνε...και το μυαλο ποιο ειναι;;
οχι αν κατι ειναι καλο η κακο...οχι ...απλα υπομονη και οταν ειναι η ωρα το βαφτιζουμε και κρινουμε...
που να δεις στο μπασκετ και τις δυο περασμενες χρονμιες πανω κατω με τα ιδια ατομα...
γκρινια μουρμουρα ο μιστερ μπιν τονα τ'αλλο ...ρε αραχτε λιγο θα παρουμε ευρωπαικο να λεει ο χρηστιδης και δωστου τα γελια και οι αλαλαγμοι...
εμ ελα μου ντε που δικαιωθηκε ο χρηστιδης...ε λεω παει στο διαλο...θα πηρανε οι εδω γαυροι κανα χαμπαρι...
αλλα που;αντε ιουλη μηνα το'να βρωμαει και τ'αλλο μυριζει...
και δωστου και οι ''δημοσιογραφοι'' που ξερουν που απευθυνονται και δενει το γλυκο...
και θα δεις τους ιδιους που μιζεριαζουν τωρα να πανηγυριζουν και να καμωνονται τους καμποσους...
και την επομενη παλι χρονια με την πρωτη αφορμη απο μηνα ιουνη ξανα μανα τα ιδια...
και η ζωη θα συνεχιζεται και καποιοι θα συνεχισουν να κυνηγανε σαν το σκυλο την ουρα τους και θα νομιζουν οτι βρισκονται στο ταξιδι της επιστροφης για την ιθακη...και θα γυρνανε μονιμως γυρω απο τον αξονα τους...
τεσπα ο καθενας οτι μυαλα κουβαλαει το κανει τελικα για την παρτη του...
και για μενα ισχυει αλλα και για ολους...
καλη συνεχεια...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
ναι ρε...εγω θα τα λεω ...σιγα...μπαινω μια ωρα στα μπου και λεω τα δικα μου...το θεμα ειναι οτι μυαλο δεν βαζουνε...και το μυαλο ποιο ειναι;;
οχι αν κατι ειναι καλο η κακο...οχι ...απλα υπομονη και οταν ειναι η ωρα το βαφτιζουμε και κρινουμε...
που να δεις στο μπασκετ και τις δυο περασμενες χρονμιες πανω κατω με τα ιδια ατομα...
γκρινια μουρμουρα ο μιστερ μπιν τονα τ'αλλο ...ρε αραχτε λιγο θα παρουμε ευρωπαικο να λεει ο χρηστιδης και δωστου τα γελια και οι αλαλαγμοι...
εμ ελα μου ντε που δικαιωθηκε ο χρηστιδης...ε λεω παει στο διαλο...θα πηρανε οι εδω γαυροι κανα χαμπαρι...
αλλα που;αντε ιουλη μηνα το'να βρωμαει και τ'αλλο μυριζει...
και δωστου και οι ''δημοσιογραφοι'' που ξερουν που απευθυνονται και δενει το γλυκο...
και θα δεις τους ιδιους που μιζεριαζουν τωρα να πανηγυριζουν και να καμωνονται τους καμποσους...
και την επομενη παλι χρονια με την πρωτη αφορμη απο μηνα ιουνη ξανα μανα τα ιδια...
και η ζωη θα συνεχιζεται και καποιοι θα συνεχισουν να κυνηγανε σαν το σκυλο την ουρα τους και θα νομιζουν οτι βρισκονται στο ταξιδι της επιστροφης για την ιθακη...και θα γυρνανε μονιμως γυρω απο τον αξονα τους...
τεσπα ο καθενας οτι μυαλα κουβαλαει το κανει τελικα για την παρτη του...
και για μενα ισχυει αλλα και για ολους...
καλη συνεχεια...
τα ιδια λεμε και την ιδια σκεψη για την ομαδα εχουμε!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
δε βλεπεισ τα σαιτ gazzeta sentragoal και αλλα τι πολεμο κανουνε χτεσ με το που τελειωσε ο αγωνασ λεσ και χασαμε τον τελικο σχολια του δεν βλεπετε χαλια δεν παει πουθενα ετσι και αλλα διαφορα!μερικοι τσιμπανε με την προπαγανδα εναντιον τησ ομαδασ αλλοι οχι εχουν μυαλο και αποψη!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα ιδια λεμε και την ιδια σκεψη για την ομαδα εχουμε!
μαγκια σου  :grin:
ρε συ τα πραγματα ειναι τοσο απλα που απλουστερα δεν γινεται...
εμεις ειμαστε υποστηρικτες μιας ομαδας...ουτε παιχτες ουτε προπονητες και φσυικα ουτε διοικηση...
εννοειται πως το θεαμα που βλεπουμε ειναι αποκρουστικο και φυσικα εννοειται οτι εγω προσωπικα εσκασα χτες απο αυτο που εβλεπα...(τα ιδια βεβαια με τον περιφημο πρεσβη μονο που ο κωλοφαρδος πρεσνης εκλεβε κανενα διπλο και τον λιβανιζαν ολοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι που τωρα κρινουν αποδοση σε φιλικα ιουλιου αυγουστου)
παμε παρακατω...ελεγα λοιπον οτι και τα δικα μας τα ματια πονεσανε...οπως πονεσανε και περσυ που ειχαμε παλι γκρινια γιαυτο εστειλε τον ζαρντιμ και εφερε τον μιτσελ...ειδαμε λοιπον οτι εχουμε ξανα γκρινια αρα η λυση δεν ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που ειχαν ολοι λυσσαξει τοτε ΑΛΛΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...
εγω σου λεω οτι αλαλζει τωρα προπονητη που ειναι το πιο ευκολο και το πιο απλο...και τι εγινε ;;μου αγγυασαι οτι θα παιξω μπαλλα;αν ηταν ετσι απλα οσο το να γραφεις με ενα τσιγαρο και καφε στο χερι στο μπου τοτε θα ειχε λυθει την επομενη στιγμη...
το να μετατρεπουμε το καραισκακης σε ρωμαικη αρενα ειναι λυση;;θα παιξουμε τοτε μπαλα;;εκανε ο προεδρος μεταγραφες εφερε ολοκληρο σαβιολα και θα φερει και αλλο-ους...
δεν βλεποθυμε οτι προσπαθει;;δεν βλεπουμε οτι και αυτος στεναχωριεται αν δεν παιζουμε καλα η αν δεν προχωραμε σε ευρωπη;;
εφταιγε ο ζαρντιμ...ωραιαααα...εφερε με τις ευλογιες ΚΑΙ του ερνεστο τον μιτσελ...να μην του δωσουμε μια πιστωση χρονου;;να αρχισουμε παλι την γκρινια;;παλι φυγε πουλα;;ελεος πια...ετσι κανουν και στην πραγματικη τους ζωη;;δεν εχουν υπομονη ,δεν δουλευουν παρα με την πρωτη αρχιζουν τα παραπαονα και τος απαιτησεις ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που προσπαθουν κιολας απο μονοι τους;;
ρε γιαυτο σου λεω κυνηγανε τις ουρες τους...και εχω εξηγησει και ποιοι τους βαζουν μπας και παρουν χαμπαρι τι παιζει...αλλα μπααα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom