Απαιτητικός οπαδός αυτός που θέλει η ομάδα του να μπορεί τουλάχιστον να τσουλάει τη γαμημένη τη μπάλα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα, οκ χρηστιδη, συνέχισε να μας διασκεδάζεις που έλεγε κι ο πλέζουρ.
Θέλω να δω πόσο διασκεδιαστικό θα το βρίσκεις να μας κοροϊδεύει ο κάθε μάστερ αν (χτύπα ξύλο) παρουσιάζουμε αυτό το χάλι κατά τη διάρκεια της χρονιάς
το απαιτητικος σε εισαγωγικα αν δεν το προσεξες...
μα τα ιδια λεμε αλλα με αλλα λογια...δεν αρεσει σε κανεναν λες να αρεσει σε μενα αυτο το θεαμα;απλα λεω υπομονη...αν οταν πρεπει δεν ειμαστε ετοιμοι τοτε μαζι σου...πουτανα ολα...
αλλα τοτε ρε φιλε ....οχι τωρα...τι σκατα λεω και δεν το καταλαβαινετε ρε γαμωτο;;
οχι γαμω τη ρατσα μου ΤΟΣΗ γκρινια τωρα....οχι διαλυση αν ειναι δυνατον
υπομονη λιγο και βλεπουμε...
η ομαδα δεν βλεπεται ΤΩΡΑ...λες να μην το βλεπω;αλλο λεω προσπαθηστε να καταλαβετε ρε πουστη μου...
αλλα με τις μαλακιες που φερνετε την καταστροφη και απαξιωνετε τους παντες και τα παντα καλα κανουν και σας γλεντανε οι καθε λογης τραχαναδες οι απλυτοι και αγαμητοι...
και αν μετα βεβαια η ομαδα στρωσει συτοι στο καβλι τους ...θα πουλανε αλλη τρελλα γιοα παραγκες και πετσινα κλπ και σεις θα χτυπιεστε...
γιαυτο σας πιανουν κοροιδα...βαζετε βουτυρο στο ψωμι τους και σας πανε πιπα κωλο...
εμενα στον πουτσο μου....με μενα ξερουν οι κωλοτρυπες οτι βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο...δεν παιρνω χαμπαρι απο πουστριλικια....
εσας ομως κανονικα σας γλεντανε ;)