Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η  αμυνα  ειναι  ..................

[move]Χ  Ω  Ν  Ι  ..............[/move]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στην αμυνα βλεπω παραξενα πραγματα εξω ο αβρααμ που ειναι ακομα ανετοιμοσ και μανωλα παγκο! μελιντζανι και σιοβα στην ευρωπη θα εχουμε προβλημα μεγαλο δυστυχωσσ!
ο αβρααμ δεν θα ξαναπαιξει μπαλα τυπε τωρα το πηρες πρεφα? :think:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η  ομαδα  που  κατεβασε  σα  βασικη  ηταν  ασυνδετη  με  αμυνα  χωνι  και  χωρις

οι  χαφ  να  μπορουν  να  κρατησουν  λιγο  μπαλα.........με  αποτελεσμα  ο  Κωστακης

να  ειναι  στο  γηπεδο  τουριστας, ο  Μεγγερι  οπου  χρειαστηκε  πολυ  καλος.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ο τερματοφύσκουλας της λίβερπουλ πρέπει να έχει κάνει τον καλύτερο ύπνο της ζωής του  :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
στην αμυνα βλεπω παραξενα πραγματα εξω ο αβρααμ που ειναι ακομα ανετοιμοσ και μανωλα παγκο! μελιντζανι και σιοβα στην ευρωπη θα εχουμε προβλημα μεγαλο δυστυχωσσ!

τύπε θέλει ένα γρήγορο και έναν ψηλότερο για τα στημένα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
άμα δεν ψάχναν όλοι τον Τζέραρντ για να βάλει αυτός γκολ θα είχαμε μαζέψει πολλά 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
άμα δεν ψάχναν όλοι τον Τζέραρντ για να βάλει αυτός γκολ θα είχαμε μαζέψει πολλά 

Ή άμα έπαιζε ο σουάρεζ. Καλά το 'γραψε ένας στο γκαζέτα, καλύτερα να παίρναμε την έξυπνη σίτα παρά τον μεντζανί  :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γραφω  οτι  γραφω  γιατι  πιστευω  σε  αυτο  που  βλεπω  και  οχι  σε αυτο  που  θελω  να

βλεπω.............οπως  οι  μπαοκτζηδες  που  εφαγαν  2  τεμαχια  για  πλακα  και  λενε

οτι  εχουν  ομαδαρα  και  πανε  για  πρωταθλημα......... :jerking: :jerking: :jerking:

Εγω  ειμαι  γαυρος  δεν  ειμαι  Μ Α Λ Α Κ Α Σ..............

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες τελικα ειστε αρρωστοι...δεν εξηγειται αλλοιως,,,τι θελετε ρε πουστη;;ενα τιμητικο φιλικο με μια τεραστια ομαδα ,καλυτερη απο μας ποιο ετοιμη απο μας σε ενα καταμεστο γηπεδο με ιδιαιτερη σημασια για αυτους ,εδω τρωγαμε τεσσερα απο κατι παραξενες και εσεις θελετε να αλλαξετε και μπαλλα εκει μεσα...τωρα...3 αυγουστου...με την ομαδα να εχει κανει προετοιμασια αθλητων στιβου,...
Δ Ε Ν    Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι !!!
χωνευτε το ηρεμειστε και δειτε μπαλλιτσα...
και αν θελετε συγκρισεις και αναγωγες συγκρινετε τους εαυτους σας και την ''συμπεριφορα '' σας απεναντι στην ομαδα με τους αντιστοιχους που εχουν κατακλυσει το ανφιλντ για να αποδωσου τιμη στην ομαδα τους και στον αρχηγο τους...
εσεις οι κακομοιροι μιζεροι και ''απαιτητικοι'' οπαδοι συγκριθειτε με τους ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ που βλεπετε...
και μετα συγκρινουμε και ομαδες και τροπο παιχνιδιου και αποδοση και και και...
αυτα...
ελεος  :helpplea:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η νεοφώτιστη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Έλτσε ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπουρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «diarioinformacion.com» ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ισπανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η μετεγγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Αντε  να  και  ενα  καλο  νεο.....αλλα   ρε  σεις  ο  μπαοκ  δεν  ηταν  να  τον παρει....;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Εντάξει, μπήκε ο παπάζογλου. Νιώθω πιο ασφαλής  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γραφω  οτι  γραφω  γιατι  πιστευω  σε  αυτο  που  βλεπω  και  οχι  σε αυτο  που  θελω  να

βλεπω.............οπως  οι  μπαοκτζηδες  που  εφαγαν  2  τεμαχια  για  πλακα  και  λενε

οτι  εχουν  ομαδαρα  και  πανε  για  πρωταθλημα......... :jerking: :jerking: :jerking:

Εγω  ειμαι  γαυρος  δεν  ειμαι  Μ Α Λ Α Κ Α Σ..............
συγνωμη αλλα εισαι...η τουλαχιστον εισαι ασχετος απο αθλητισμο...
βιαζεσαι θες να κρινεις αδικωντας και χωρις υπομονη...σου εχω ξαναπει ...δεν λεω ουτε ασπρο ουτε μαυρο ...
απλα λεω υπομονη και να κρινουμε οταν ερθει η ωρα...τωρα δεν ειναι αυτη...
αυγουστο μην σε καταμεστο ανφιλντ με ετοιμη λιβερπουλ εσυ στεκεσαι με το γιαταγανι ετοιμο να κοψεις κεφαλια  :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

μασωνος ο βαις :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
συγνωμη αλλα εισαι...η τουλαχιστον εισαι ασχετος απο αθλητισμο...
βιαζεσαι θες να κρινεις αδικωντας και χωρις υπομονη...σου εχω ξαναπει ...δεν λεω ουτε ασπρο ουτε μαυρο ...
απλα λεω υπομονη και να κρινουμε οταν ερθει η ωρα...τωρα δεν ειναι αυτη...
αυγουστο μην σε καταμεστο ανφιλντ με ετοιμη λιβερπουλ εσυ στεκεσαι με το γιαταγανι ετοιμο να κοψεις κεφαλια  :headbang:

Πες  μου  τι  ΚΑΛΟ  εχεις  δει  απο  την  ομαδα  σε ολα  τα  μεχρι  στιγμης  φιλικα  .......

γιατι  η  οντως  ειμαι  μαλακας  η  ειμαι  τυφλος.......δεν  ειναι  θεμα  υπομονης

ειναι  θεμα  οπτικης  παρατηρησης  σε  οτι  εχω  δει  μεχρι  τωρα..........

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Θα  παω  σε  οφθαλμιατρο........

Οι  αλλες  ομαδες  οι  αντιπαλοι  γιατι  παιζουν  το  τοπι  και  εμεις  παζουμε :jerking:

δωσε  μου  μια  πειστικη  απαντηση  γιατι  εχω  τρελαθει  με  οτι  βλεπω...... :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα μπει ο κανιβαλος?

Stories