ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.207
- Πόντοι
- 5.006
Και λιγο χιουμορ............λετε ο Βαγγελας να εχει κανονισει το αποτελεσμα
σε λογικα πλαισια ;.....χιουμορ κανω...........
Και λιγο χιουμορ............λετε ο Βαγγελας να εχει κανονισει το αποτελεσμα
σε λογικα πλαισια ;.....χιουμορ κανω...........
ο αβρααμ δεν θα ξαναπαιξει μπαλα τυπε τωρα το πηρες πρεφα?στην αμυνα βλεπω παραξενα πραγματα εξω ο αβρααμ που ειναι ακομα ανετοιμοσ και μανωλα παγκο! μελιντζανι και σιοβα στην ευρωπη θα εχουμε προβλημα μεγαλο δυστυχωσσ!
ακριβωσ ....Η αμυνα ειναι ..................
[move]Χ Ω Ν Ι ..............[/move]
μπα ειναι γερο σκαρι θα συνελθειο αβρααμ δεν θα ξαναπαιξει μπαλα τυπε τωρα το πηρες πρεφα?
Ο τερματοφύσκουλας της λίβερπουλ πρέπει να έχει κάνει τον καλύτερο ύπνο της ζωής του
στην αμυνα βλεπω παραξενα πραγματα εξω ο αβρααμ που ειναι ακομα ανετοιμοσ και μανωλα παγκο! μελιντζανι και σιοβα στην ευρωπη θα εχουμε προβλημα μεγαλο δυστυχωσσ!
άμα δεν ψάχναν όλοι τον Τζέραρντ για να βάλει αυτός γκολ θα είχαμε μαζέψει πολλά
και ο αχαχουχας να ηταν δεν θα ειχε φαει γκολΟ τερματοφύσκουλας της λίβερπουλ πρέπει να έχει κάνει τον καλύτερο ύπνο της ζωής του
συγνωμη αλλα εισαι...η τουλαχιστον εισαι ασχετος απο αθλητισμο...Γραφω οτι γραφω γιατι πιστευω σε αυτο που βλεπω και οχι σε αυτο που θελω να
βλεπω.............οπως οι μπαοκτζηδες που εφαγαν 2 τεμαχια για πλακα και λενε
οτι εχουν ομαδαρα και πανε για πρωταθλημα.........
Εγω ειμαι γαυρος δεν ειμαι Μ Α Λ Α Κ Α Σ..............
συγνωμη αλλα εισαι...η τουλαχιστον εισαι ασχετος απο αθλητισμο...
βιαζεσαι θες να κρινεις αδικωντας και χωρις υπομονη...σου εχω ξαναπει ...δεν λεω ουτε ασπρο ουτε μαυρο ...
απλα λεω υπομονη και να κρινουμε οταν ερθει η ωρα...τωρα δεν ειναι αυτη...
αυγουστο μην σε καταμεστο ανφιλντ με ετοιμη λιβερπουλ εσυ στεκεσαι με το γιαταγανι ετοιμο να κοψεις κεφαλια