Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αγαπητε Χριστιδη αυτο που εγω ηθελα να πω ειναι οτι αν ενας προπονητης εχει ενα πλανο,οπως ο Βαλβερδε,αυτο φαινεται απο το 2-3 παιχνιδι με οποιους παικτες και να εχει.Ο Μιτσελ ακομα η ψαχνεται, η δεν μπορει να μεταδωσει αυτα που ξερει, οποτε παλι ειναι προβλημα.Ιδωμεν
εν πασει περιπτωσει να συμφωνησουμε οτι ειναι λιγο νωρις για μουρμουρα (ακομα και για γαυρους  :2funny:) και να κανουμε λιγη υπομονη τρεις τεσσερις μηνες...
και να δεν εχουμε δει κατι μαζι σου...
αλλα μεχρι τοτε ψυχραιμια και υπομονη...εστω και για χατηρι του προεδρου που οσο να'ναι εκανε κινησεις δυνατες σε εποχες κρισεις και με καπαρωμενο το πρωταθλημα (λογω ελλειψεως αντιπαλου)...που θα μπορουσε ανετα να κοροιδεψει και να μεινει με ολαιταν και ντε βισεντι...σωστα;;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
καλα και εσυ γιατι ουτε σε φιλικα δεν μπορεις να παιξεις με ομαδα απο το εξωτερικο,φιλικο ηταν πως κανεις ετσι;;; εσυ που ειχες αποκλειστει απο την ααχεν στο ουεφα και ηταν στην β' κατηγορια; οχι φιλικο

Τι  ασχολεισαι  με  μπαγλαμαδες  ;

Ο  τυπος  θα  τρεχει  να  βλεπει  το  αεκακι  στην  αλεποτρυπα  και  ξεροχυνει  απο  

τη  χαρα  του......... :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ηρεμα μαγκες θα στρωσει η ομαδα..απλα πρεπει να κοψει τις πολλες αλλαγες ο μιτσελ σιγα σιγα..ερχονται δυνατα φιλικα...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Λόγω απουσίας είμαι πλήρως ανενημέρωτος περί μεταγραφών και το ποιόν των μεταγραφέντων.Αν κάποιος φίλος Ολυμπιακός θέλει, ας κάνει μια μίνι ενημέρωση με πμ να μην κουράζουμε τον κόσμο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
ηρεμα μαγκες θα στρωσει η ομαδα..απλα πρεπει να κοψει τις πολλες αλλαγες ο μιτσελ σιγα σιγα..ερχονται δυνατα φιλικα...
ακριβωσ φιλε αυτο πιστευω και εγω! οταν στρωσουμε θα ειμαστε πολυ καλοι! :thumbsup:

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
απο την μεση και μπροστα ειμαστε παρα πολυ καλοι..ειδικα για ελλαδα..απλα θελει ενα μαυρο σκυλο στο κεντρο,να δαγκωνει!!και κανα αριστερο μαπκ για ευρωπη..οταν θα δεσει η ομαδα θα βγαζει φωτιες πιστευω!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μανωλας δεν θα παιζει βασικος φετος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
απο την μεση και μπροστα ειμαστε παρα πολυ καλοι..ειδικα για ελλαδα..απλα θελει ενα μαυρο σκυλο στο κεντρο,να δαγκωνει!!και κανα αριστερο μαπκ για ευρωπη..οταν θα δεσει η ομαδα θα βγαζει φωτιες πιστευω!!!
ο σισοκο ειναι καλοσ αν τον παρουμε θα δεσουμε πολυ!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Εργοτέλη.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Για τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, αναφέροντας τα εξής: «Είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι σε μια ομάδα που αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές της και ειδικά τους νεαρούς και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθώ σταδιακά και να εξελιχθώ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Ο τραυματισμός μου με έκανε να βιώσω και μια άλλη διάσταση του ποδοσφαίρου, η οποία αν και δυσάρεστη, με έκανε πιο δυνατό.

Πάντοτε προσπαθούσα να κάνω επιλογές με γνώμονα την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Το γεγονός ότι υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτηση μου ήταν κάτι πολύ τιμητικό και με έκανε να προσανατολιστώ στην επόμενη μου μέρα. Ο τραυματισμός μου με έκανε να καταλάβω πως στο ποδόσφαιρο ο χρόνος είναι σκληρός και πως μια επιλογή, μια καλή ή μια κακή στιγμή, μπορούν να καθορίσουν το υπόλοιπο της καριέρας σου. Μια σεζόν ισοδυναμεί με πέντε χρόνια στην κανονική ζωή.

Αφού ξεκαθάρισα αυτά στο μυαλό μου, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για μένα λόγω και της αυξημένης πλέον ευθύνης μου απέναντι στην οικογένειά μου, μπήκα στη διαδικασία να δω και τι θέλω, που γουστάρω τελικά να πάω με τα σημερινά δεδομένα. Η απόφασή μου λοιπόν είναι να πάω στον Ολυμπιακό. Δεν με φοβίζει η πρόκληση αφού έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και ξέρω πως αν είμαι υγιής θα μπορέσω να εξελιχθώ και να ανέβω επίπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιώνιου διότι πέρα από την στήριξη που μου παρείχε, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σεβάστηκε ένα πολύ σημαντικό πράγμα για εμένα: «το πραγματικό θέλω μου». Η στάση τους αυτή είναι και η μεγάλη απόδειξη του γιατί ο Πανιώνιος ήταν, είναι και θα είναι μια ξεχωριστή ομάδα-οικογένεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και επιθυμώ να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στις τάξεις του Πανιωνίου, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων και ταυτόχρονα να βοηθήσω όσο μπορώ και στην οικονομική εξυγίανση».

Ευτυχως  και  προλαβε  ο  Βαγγελας  και  δεν  τον  πηρε  ο  τιγρης......... :2funny: :2funny: :2funny:
Πάναγια  μου  Γρηγορουσα  σε ευχαριστω  ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1146512_678464885501864_100483510_n.png

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
αντε για να δουμε την ομαδα μασ πωσ θα τα παει! και η λιβερπουλ ομαδα μασ ειναι! :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κανα λινκ για το ματσακι με ελληνικη περιγραφη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom