Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ποιά είναι τα πραγματικά νούμερα ρε συ;
ρε πουστη ντιμη μας δουλευεις;; :headbang:
παμε...οι υπολογισμοι του μπακαλη...

Από τον Παναθηναϊκό έφυγαν οι Σχορτσιανίτης των 600.000 ευρώ, ο Τσαρτσαρής των 220.000 ευρώ, ο Ξανθόπουλος των 80.000 και ο Γιαννόπουλος των 40.000. Δηλαδή «γλίτωσε» περίπου 940.000 ευρώ.

Και πρόσθεσε: Φώτση με ένα εκατομμύριο ευρώ, Μαυροκεφαλίδη με 750.000, Λάσμε με 950.000 ευρώ (από 400.000 που έπαιρνε πέρυσι!), Κάρι με 220.000 ευρώ, Γκιστ με 700.000 ευρώ, Πινγκ Σανγκ με 200.000 ευρώ, Γιάνκοβιτς και Παππά από 150.000 ευρώ. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι ο Διαμαντίδης παρέμεινε περίπου με τα ΙΔΙΑ χρήματα και από τους υπόλοιπους άλλοι παρέμειναν στα ίδια συμβόλαια κι άλλοι πήραν μια αύξηση βάσει της κλιμακωτής συμφωνίας που είχαν (ή επιβράβευσης όπως για παράδειγμα ο Πεδουλάκης). Με κορυφαία αυτή του Ούκιτς που από 800.000 εκτινάχθηκε στο 1 εκ.!

Διόλου τυχαία, αντιλαμβανόμενος τις υψηλές απαιτήσεις, επί ένα μήνα ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις μέσα στο καλοκαίρι, με δάσκαλο μάλιστα τον Ράτζα για να μάθει να ποστάρει!

Το συνολικό (επιπλέον) έξοδο έναντι της προηγούμενης σεζόν φτάνει σχεδόν στα 4,5 εκ. ευρώ. Αφαιρέστε τα 940.000 ευρώ από όσους έφυγαν και έχετε τη σούμα της αύξησης. Με μια διαφορά: Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσε

Διάβασε περισσότερα στο: Μπάτζετ (και ευρωστόχων) ανάβασις! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

λεει λοιπον ο ''μπακαλης''

Φώτση με ένα εκατομμύριο ευρώ, Μαυροκεφαλίδη με 750.000, Λάσμε με 950.000 ευρώ (από 400.000 που έπαιρνε πέρυσι!), Κάρι με 220.000 ευρώ, Γκιστ με 700.000 ευρώ, Πινγκ Σανγκ με 200.000 ευρώ, Γιάνκοβιτς και Παππά από 150.000 ευρώ. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι ο Διαμαντίδης παρέμεινε περίπου με τα ΙΔΙΑ χρήματα και από τους υπόλοιπους άλλοι παρέμειναν στα ίδια συμβόλαια κι άλλοι πήραν μια αύξηση βάσει της κλιμακωτής συμφωνίας που είχαν (ή επιβράβευσης όπως για παράδειγμα ο Πεδουλάκης). Με κορυφαία αυτή του Ούκιτς που από 800.000 εκτινάχθηκε στο 1 εκ.!

Διάβασε περισσότερα στο: Μπάτζετ (και ευρωστόχων) ανάβασις! | gazzetta.gr

4320000 ειναι το μπατζετ που βγαζει ο πρασινοφρουρος...και το στρογγυλευει στα 4,5...
και ρωταω τωρα εγω...αφου οπως λεει επαιρνε περσυ ο λασμε 400 σημαινει οτι στη σουμα των ''παραπανω '' θα μπουν μονο 550 μιας και 950 -400 =550 σωστα;
αρα εχουμε ηδη 4320 μυρια μειον 550 χαρτια = 3770 .σωστα;;
παμε ξανα τωρα...
υπολογιζει στην αυξηση και τα λεφτα των καρι και γκιστ...
ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...αρα δεν μιλαμε για ΦΕΤΙΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ...
αρα μειον 920000 απο εκει (700 ο γκιστ και 220 ο καρυ_) εχουμε 2850 ...
2850000 ειναι αυτα που εδωσε ο πουστης παραπανω ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ...
και σε ρωταω το 4.500.000 ειναι ιδιο με 2.850.000;;
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ντιμη με στεναχωρησες γιατι ειχε πριν πει πως μονο αυτοι με επιπεδο master21 δεν θα εβλεπαν την απατη  :'(

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ωπα, έχεις εν μέρει δίκιο...
για Λάσμε και Γκιστ έχεις δίκιο πρέπει να υπολογιστεί μόνο η διαφορά από το περσινό συμβόλαιο (αν και με δημιουργική λογιστική μπορείς να θεωρήσεις πως ο Λάσμε έφυγε και υπέγραψε ξανά, αλλά το προσπερνώ...)
ο Γκιστ πέρσι πρέπει να πήρε κοντά στα 500, τα οποία είχε συμφωνήσει ο Πάνκο, άρα έχουμε περίπου +200
ο Κάρυ πήρε ελάχιστα χρήματα για το χρονικό διάστημα που έπαιξε, ίσως και κάτω απο 50, άρα πιθανόν να υπάρχει μια αύξηση +170
αυτό που είναι αδιευκρίνιστο, είναι το επιπλέον που έλαβαν οι παίκτες και το επιτελείο, σε αυτό δεν αναφέρει ποσό για ολους...

ΟΚ, ίσως να μην φτάνει τα 4,5Μ το επιπλέον ποσό... και λοιπόν; αυτό δεν κάνει τον συγκεκριμένο να είναι αλήτης κλπ... λες και όλα τα ρεπορταζ αθλητικών εφημερίδων είναι ακριβη στα ποσά που γράφουν για μεταγραφές, ανανεώσεις κλπ...

είπαμε, καλοκαίρι είναι πρέπει να διαβάσει κάτι το κοινό στην παραλία!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωπα, έχεις εν μέρει δίκιο...
για Λάσμε και Γκιστ έχεις δίκιο πρέπει να υπολογιστεί μόνο η διαφορά από το περσινό συμβόλαιο (αν και με δημιουργική λογιστική μπορείς να θεωρήσεις πως ο Λάσμε έφυγε και υπέγραψε ξανά, αλλά το προσπερνώ...)
ο Γκιστ πέρσι πρέπει να πήρε κοντά στα 500, τα οποία είχε συμφωνήσει ο Πάνκο, άρα έχουμε περίπου +200
ο Κάρυ πήρε ελάχιστα χρήματα για το χρονικό διάστημα που έπαιξε, ίσως και κάτω απο 50, άρα πιθανόν να υπάρχει μια αύξηση +170
αυτό που είναι αδιευκρίνιστο, είναι το επιπλέον που έλαβαν οι παίκτες και το επιτελείο, σε αυτό δεν αναφέρει ποσό για ολους...

ΟΚ, ίσως να μην φτάνει τα 4,5Μ το επιπλέον ποσό... και λοιπόν; αυτό δεν κάνει τον συγκεκριμένο να είναι αλήτης κλπ... λες και όλα τα ρεπορταζ αθλητικών εφημερίδων είναι ακριβη στα ποσά που γράφουν για μεταγραφές, ανανεώσεις κλπ...

είπαμε, καλοκαίρι είναι πρέπει να διαβάσει κάτι το κοινό στην παραλία!!!
χαιρομαι που συμφωνησες μαζι μου εστω μια φορα...
οταν ενας δημοσιογραφος γραφει καποια ποσα μπορει να βαζει σαλτσα...συμφωνουμε...
εδω ομως τον λεω αλητη γιατι ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ προσπαθει να περασει την γραμμη του...
εγω δεν ειπα αν ειναι αυτα η οχι τα ποσα...
εγω ειπα οτι απευθυνεται η σε ηλιθιους η σε προβατα γιατι σε κοροιδευει μεσα στη μουρη σου....
αλλο αν ειναι σωστα τα ποσα οπου οπως λες πολλοι δημοσιογραφοι γραφουν του κεφαλιου τους και ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ
πιστευω να καταλαβες το νοημα αυτων που θελω να πω  ;)
δεν με ενδιαφερει καθολου αν τα ποσα ειναι αληθινα η μουφα  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
χαιρομαι που συμφωνησες μαζι μου εστω μια φορα...
οταν ενας δημοσιογραφος γραφει καποια ποσα μπορει να βαζει σαλτσα...συμφωνουμε...
εδω ομως τον λεω αλητη γιατι ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ προσπαθει να περασει την γραμμη του...
εγω δεν ειπα αν ειναι αυτα η οχι τα ποσα...
εγω ειπα οτι απευθυνεται η σε ηλιθιους η σε προβατα γιατι σε κοροιδευει μεσα στη μουρη σου....
αλλο αν ειναι σωστα τα ποσα οπου οπως λες πολλοι δημοσιογραφοι γραφουν του κεφαλιου τους και ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ
πιστευω να καταλαβες το νοημα αυτων που θελω να πω  ;)
δεν με ενδιαφερει καθολου αν τα ποσα ειναι αληθινα η μουφα  ;)

δεν ξέρω αν έχει νόημα να το ξαναπω αλλά ότι διαβάζεις σε site ή εφημερίδα που είναι φιλικά προσκείμενο προς τον ΠΑΟ, το ερμηνεύεις ως γραμμή, αλητεία κλπ
δεν ξέρω αν έχεις συναναστραφεί με δημοσιογράφους και σου έχουν πει πως έτσι λειτουργούν αλλά νομίζω πως μέσα στο οπαδικό σου πάθος υπερβάλεις και μου δίνεις την εντύπωση πως ψάχνεις να βρεις αυτά τα άρθρα που βγάζουν τέτοια εικόνα
πχ για τον συγκεκριμένο που προφανώς έχει κάνει υπολογιστικό λάθος (αν και με δημιουργική λογιστική... μην τα ξαναλέμε) δεν ερμηνεύεις αυτό που γράφει σαν "του κεφαλιού του" αλλά σαν γραμμή... για ποιό λόγο; μόνο οι άλλοι δημοσιογράφοι έχουν αυτό το προνόμιο; θα μπορούσε κάλλιστα να είναι απλά νούμερα "του κεφαλιού του"...

και μην μου παρουσιάσεις το ιστορικό του συγκεκριμένου δημοσιογράφου... αν δεν ήταν κάτι τύποι σαν εσένα να τονίζουν την "αλητεία" όλα αυτά τα άθρα θα περνούσαν στο ντούκου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φατε εναν πουστη προπαγανδιστη ρουφιανο βαζελο σκατοψυχο...εναν αλητη που τον λενε βασιλη παπαθεοδωρου...ειναι ο πρωην πρασινοφρουρος της πρασινης...
διαβαστε το αρθρο πηγαινετε στα λογιστικα και στο πως υπολογιζει το μπατζετ του πουστη (περσινο και φετινο)και πως βγαζει ψευτικα νουμερα παραπανισια για φετο ο απατεωνας για να δειξει οτι ανεβασανε το μπατζετ (το ανεβασανε μεν αλλα οχι τοσο οσο το πασρουσιαζει αυτος ο πουστης δε)
μιλαμε για μαλακα μιας και δημοτικο να εχεις βγαλει και αν δεν εισαι επιπεδου master21 δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβεις την απατη...
και ομως ο γαμημενος εκει...να βαλει το αρθρο...να κανει αβαντα  :jerking: :jerking:

www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/529208/mpatzet-kai-eyrostohon-anavasis]http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/529208/mpatzet-kai-eyrostohon-anavasis[/url]
Μιλαμε για αισχος τωρα οχι μαλακιες.Αλλη μια σκευωρια κατα του γαυρου  :2funny: :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
προεδρε χθες αποκλειστηκε ο μπαοκ.ηταν μεγαλη συμφορα μια τετοια υπερομαδα να μενει εκτος απο τοσο νωρις αλλα αυτα εχει η ζωη,το τσαμπιονς λιγκ θα ειναι φτωχοτερο αλλα θ αντεξει.στο θεμα μας τωρα,θα τσεπωσεις παλι 20 μυρια κανε κουμαντο και φερε ενα αμυντικο χαφ

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
προεδρε χθες αποκλειστηκε ο μπαοκ.ηταν μεγαλη συμφορα μια τετοια υπερομαδα να μενει εκτος απο τοσο νωρις αλλα αυτα εχει η ζωη,το τσαμπιονς λιγκ θα ειναι φτωχοτερο αλλα θ αντεξει.στο θεμα μας τωρα,θα τσεπωσεις παλι 20 μυρια κανε κουμαντο και φερε ενα αμυντικο χαφ

Δεν θα τσεπώσει μόνο 20μυρια  αλλά εκεί που θα μοιραζόταν το prize pool της UEFA και τα τηλεοπτικά ... τώρα δεν θα τα μοιραστεί και θα τα πάρει όλα... δηλαδή εκεί που θα έπαιρνε 20μυρια τώρα θα πάρει 30! Ο ΠΑΟΚ αν αποκλειστεί κάνει δώρο στον Μαρινάκη τον Σαβίολα και όλες τις μεταγραφές μαζί.... ;)

Για αυτό συμφέρει στον Μαρινάκη η όλη αυτή κατάσταση… ;)

Δηλαδή σου λέει ο Μαρινάκης… Το πρωτάθλημα και το κύπελλο το ελεγχω εγώ….
Δεύτερος αν βγεις παίζεις δύο προκριματικά με δύο μεγαθήρια…
Οπότε όποιος και να είσαι όπως και να λέγεσαι μην ρίχνεις φράγκο στην ομάδα σου γιατί ποτέ δεν θα τα πάρεις πίσω… ;)

Κάτι παρόμοιο γίνεται και στα υπόλοιπα γενικά μεταξύ κράτος των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας…..
Γενικά τελικά η μόνη λύση για να απαλλαγούν οι υπόλοιποι έλληνες από το κράτος των Αθηνών και τους νταβατζίδες και τους κηφήνες είναι η διάσπαση και αυτή προωθούν όλοι! και αυτή θα έρθει σύντομα… Ανεξάρτητη Μακεδονία (υπάρχει προτζεκτ με ένωση με τα Σκόπια) – Ανεξάρτητη Θράκη (είδη οι Βούλγαροι έχουν αγοράσει την μισή Θράκη) -Ανεξάρτητη Κρήτη κτλ… και χρεοκοπημένη Ελλαδα-Αθήνα!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
πςςςςςςςςςς μητσαρα999 με ψαρωσες εμπλεξες αθλητικ με πολιτικα.δεν το χωραει το μυαλο μου,δεν παιζεσαι.αν ξερεις  κατι και για ανεξαρτητη λακωνια ενημερωσε για να την κανω με ελαφρα απ την αθηνα.φιλε αληθεια σου λεω το πηγες πολυ ψηλα δεν σε φτανω.ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΣ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι ωρα παιζουμε σημερα;

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
πςςςςςςςςςς μητσαρα999 με ψαρωσες εμπλεξες αθλητικ με πολιτικα.δεν το χωραει το μυαλο μου,δεν παιζεσαι.αν ξερεις  κατι και για ανεξαρτητη λακωνια ενημερωσε για να την κανω με ελαφρα απ την αθηνα.φιλε αληθεια σου λεω το πηγες πολυ ψηλα δεν σε φτανω.ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΣ

Είμαι έτη φωτός μπροστά φίλε δεν παίζομαι... να με διαβάζεις να μορφώνεσαι... φροντιστήριο τζάμπα σε κάνω σε λέω... ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ετσι γαμαει ο ολαιταν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ποσο ηταν περσυ -40? περιπου ε? φετος θα το τερματισουμε    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α ρε πουτανα ομαδα    :think: :think: :think: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πω ρε πουστη τι πανδαισια ειναι αυτη,τι ποδοσφαιρικη μαγεια.Μαλακες θα γινω και εγω γαυρος,κενταει φετος η ομαδα σας.Πιο πολυ απο περυσι.και αυτος ο ολαινταν εφαμιλος του μαραντονα,καλα σας τα ελεγε ο νικολακοπουλος και τον κραζατε μερικοι.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πω ρε πουστη τι πανδαισια ειναι αυτη,τι ποδοσφαιρικη μαγεια.Μαλακες θα γινω και εγω γαυρος,κενταει φετος η ομαδα σας.Πιο πολυ απο περυσι.και αυτος ο ολαινταν εφαμιλος του μαραντονα,καλα σας τα ελεγε ο νικολακοπουλος και τον κραζατε μερικοι.

Ασχολησου  με  αυτα  που  εχεις  -αν  εχεις-  αναμεσα  στα  μπουτια  σου  ...........και

με  την  υπερομαδα σου  που  θα  δουμε  σε  2  σε  3  σε 33  χρονια  ποιος  ξερει

και  παρατα  μας.........εισαι  ο  καραγκιοζης  του  σαιτ  αν  δεν  το  εχεις  καταλαβει...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εσυ προςτοπαρων με αο βαρης και θα δουμε τι θα κανουμε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom