Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του επιβεβαίωσε ο Πάολο Μασάντο, δηλώνοντας κολακευμένος που βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του αγγλικού συλλόγου.

«Είναι αλήθεια πως η Λίβερπουλ με έχει παρακολουθήσει κάποιες φορές. Είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρεται ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και στο αγγλικό. Η Premier League είναι αγαπητή στην Πορτογαλία και μια μετακίνηση στη Λίβερπουλ θα με βοηθούσε να καθιερωθώ στην Εθνική» τόνισε ο διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Όσο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ο Μασάντο κατέληξε: «Θέλω να παίξω πολύ στην Αγγλία, αλλά ξέρω ότι έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου».

Αντε  ρε  Βαγγελα  στειλετον   να  ησυχασουμε............σε  παρακαλω.....αφου  υπαρχουν
μαλακες  που  τον  θελουν   στειλετον........... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αν  ειμαι  λαθος  να  μου  το  πεις  ρε  συ  red  το  παληκαρι  δε  βλεπετε.......

[move]Ε  Λ  Ε  Ο  Σ  ...................[/move]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αν  ειμαι  λαθος  να  μου  το  πεις  ρε  συ  red   το  παληκαρι  δε  βλεπετε.......

[move]Ε  Λ  Ε  Ο  Σ  ...................[/move]
οχι τυπε δεν εισαι λαθος....το θεμα ειναι οτι αμα υπηρχε ενδιαφερον απο καποια ομαδα θα τον ειχαν στειλει αμεσως οποτε δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφερον απο την λιβερπουλ με 5εκ ουτε καν απο την ρουμπιν καζαν...μουφες ειναι :sunglasses:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός αναζητεί «τριάρι», που θα καλύψει το κενό από την πώληση του Κώστα Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα, με την αμερικανική ιστοσελίδα realgm.com ν’ αποκαλύπτει ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν τον Τζος Τσίλντες!

«Ο Τσίλντρες έχει επικεντρώσει την καριέρα του στο ΝΒΑ κι απέρριψε δελεαστική πρόταση απ' τον Ολυμπιακό αφού θέλει να παραμείνει στην Αμερική» ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Πάντως το σενάριο αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, μετά το πέρασμα του «αφάνα» από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα χρήματα που θα πάρει στο ΝΒΑ δεν θα ξεπερνούν τις 900.000 ευρώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ουτε  την  πρωταπριλια  δεν  ακους  τετοιες  μαλακιες........... :headbang: :headbang:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
οχι τυπε δεν εισαι λαθος....το θεμα ειναι οτι αμα υπηρχε ενδιαφερον απο καποια ομαδα θα τον ειχαν στειλει αμεσως οποτε δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφερον απο την λιβερπουλ με 5εκ ουτε καν απο την ρουμπιν καζαν...μουφες ειναι :sunglasses:

Να  τον  χαρισει  ,αρκει  να  απαλαγουμε................ :headbang: :headbang: :headbang:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
εκτοσ απο ροναλντινιο πηρε και τον ντρογμπα και τον μπερμπατωφ ο ρωσοποντιοσ ρε τι πλακα που εχουν η μπουγατσεσ!σμυρνη αυτουσ μαλλον θα ελεγεσ τουσ τρεισ. :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
οταν θα παιξουν ολοι θα μιλησουμε τοτε μεγαλε και οχι με 10 αλλαγεσ!προσεχε γιατι η τριτη ειναι κοντα και θα ψαχνεισ να κρυφτεισ εξαλλου ωραιο το διπλο τησ μεταλιστ 2+80 το βρισκω... :grin: :grin: :grin:
για να μην ξεχνιομαστε 2+80 το δωρο! :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
ελα ρε δημητρη 999999 γιουβεντινε μεγαλε παοκ.... :grin: :grin: :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Για  αλλη  μια  φορα  ο  Βαγγελας  θα  παρει  ολο  το  χαρτι  20  μυρια  περιπου

και  οι  μιζεροι  θα  ψαχνονται  κανοντας  ανιερες  συμαχιες  με  τον  ανυπαρκτο

γατο  και  τους  λοιπους  φτωχους  συγγενεις.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
;
Για  αλλη  μια  φορα  ο  Βαγγελας  θα  παρει  ολο  το  χαρτι  20  μυρια  περιπου

και  οι  μιζεροι  θα  ψαχνονται  κανοντας  ανιερες  συμαχιες  με  τον  ανυπαρκτο

γατο  και  τους  λοιπους  φτωχους  συγγενεις.............

κριμα γαμωτο.. :grin: :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εκτοσ απο ροναλντινιο πηρε και τον ντρογμπα και τον μπερμπατωφ ο ρωσοποντιοσ ρε τι πλακα που εχουν η μπουγατσεσ!σμυρνη αυτουσ μαλλον θα ελεγεσ τουσ τρεισ. :2funny: :2funny:
Τυπε ορθογραφια στο πικπα εμαθες; :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
Τυπε ορθογραφια στο πικπα εμαθες; :think:
ελα ρε μανταλε καθηγητη ναι στο πικπα εμαθα τελικα ρε συ τυπε ο σαβιολα θα ερθει? η να μαθω ορθογραφια? τι πλακα εχεισ ρε  μανταλε! 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φατε εναν πουστη προπαγανδιστη ρουφιανο βαζελο σκατοψυχο...εναν αλητη που τον λενε βασιλη παπαθεοδωρου...ειναι ο πρωην πρασινοφρουρος της πρασινης...
διαβαστε το αρθρο πηγαινετε στα λογιστικα και στο πως υπολογιζει το μπατζετ του πουστη (περσινο και φετινο)και πως βγαζει ψευτικα νουμερα παραπανισια για φετο ο απατεωνας για να δειξει οτι ανεβασανε το μπατζετ (το ανεβασανε μεν αλλα οχι τοσο οσο το πασρουσιαζει αυτος ο πουστης δε)
μιλαμε για μαλακα μιας και δημοτικο να εχεις βγαλει και αν δεν εισαι επιπεδου master21 δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβεις την απατη...
και ομως ο γαμημενος εκει...να βαλει το αρθρο...να κανει αβαντα  :jerking: :jerking:

www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/529208/mpatzet-kai-eyrostohon-anavasis]http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/529208/mpatzet-kai-eyrostohon-anavasis[/url]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και ποιά είναι τα πραγματικά νούμερα ρε συ;

Stories