Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Είμαι σύμφωνα με τον εκπρωσοπο της ΠΑΕ Χρηστίδη... κάνε οτι σου λέει ο Χρηστίδης ... αγνόησε με να σταματήσω... αλλά άμα ξάνα μπεις στου ΠΑΟΚ το νήμα και κάνεις καζούρα ή κάνεις παράθεση δικό μου ποστ πρέπει μετά να ανεχτείς και την απάντηση  ;)
ποτε εκανα καζουρα τυπε? :think: :think: :think: δεν ειμαι μπαχαλακιας εγω :-

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
επισης θεωρω δεδομενη την μεταγραφη η αποδεσμευση ενος κεντρικου αμυντικου...ειτε ο μανωλας με μεταγραφη η ο σιοβας (μακαρι να μην συμβει κατι τετοιο) ειτε δανεικος ο παπαζογλου η ελευθερος ο κοντρερας μετα την αποκτηση του μετζανι

ο μετζανι δεν κάνει γραφτο... στο λέω ... τσαμπα αφήσαν ελευθερο τον Κοντρερας... Με Μανολά και κουτσο αβράμ δεν πας πουθενά... Ο Νεσιντ και ο Αθανασιαδης και ο Σαλπι θα σε βάλουν στα δύχτια...  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
επισης θεωρω δεδομενη την μεταγραφη η αποδεσμευση ενος κεντρικου αμυντικου...ειτε ο μανωλας με μεταγραφη η ο σιοβας (μακαρι να μην συμβει κατι τετοιο) ειτε δανεικος ο παπαζογλου η ελευθερος ο κοντρερας μετα την αποκτηση του μετζανι
ποιος παπάζογλου τώρα...δωστον σε κανά ατρόμητο...μπενζανί παιχτούρα..

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
ποτε εκανα καζουρα τυπε? :think: :think: :think: δεν ειμαι μπαχαλακιας εγω :-

Δεν είναι κακό να κάνεις καζούρα... κακό είναι να περεξιγιέσαι όταν σε κάνει άλλος... εγώ δεν έχω κάτι πρωσοπικό με εσένα ... ισα ισα... Χρυση Αυγή είμαι και εγώ... η ομάδα σου όμως δεν με συγκινεί εμένα σαν ΠΑΟΚτσή... σαν γαυροι πολυ light είστε... πρεπει να έχετε απετήσεις γιατί σε δύο χρόνια ο Μαρινάκης όταν δει ότι ο πρωτος δεν μπαίνει στους ομίλους και θα παίζεις σαν τον ΠΑΟΚ τρίτο προκριματικό θα είναι αργά για όλους...  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Kala min milane kaI ta paokia

Den exoun peksei sthn istoria tous s omilous

Aola oi gay kai fetod ellada protoi k ekso asimantoi

Aftoi eine

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Kala min milane kaI ta paokia

Den exoun peksei sthn istoria tous s omilous

Aola oi gay kai fetod ellada protoi k ekso asimantoi

Aftoi eine

Και εσύ μπορεί να μην παίξεις ποτέ ξανά στην ιστορία σου...και την θέση να παίρνει η κάθε  Ξανθη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάς....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για μενα ο μανωλας πρεπει να μεινει...δυσκολα αναπληρωνεται το κενο του...με μεντζανι η αβρααμ απο τα κορυφαια αμυντικα διδυμα στην ευρωπη (για μεντζανι με μια υποσημειωση να τον δουμε παραπανω και στα επισημα γιατι ειναι νωρις.αλλα παιρνω σαν δεδομενο οτι θα συνεχισει ετσι )
απο εκει και περα ο μαρινακηςε κανει πολλες κινησεις και το παλευει σε δυσκολες εποχες με ολες τις συνθηκες εναντιον (οικονομικη κριση ,αδυναμο πρωταθλημα και προσπαθεια των γυρω γυρω για ακομα μεγαλυτερη απαξιωση του ηδη αρκετα απαξιωμενου πρωταθληματος)οσο γινεται...
δεν νομιζω με τετοιες συνθηκες ακομα και ο αμπραμοβιτς να ηταν εδω να εκανε πολλα περισσοτερα...εκτος αν αναλαμβανε και τις υπολοιπες ομαδες και τους εκανε ο ιδος μεταγραφες  :cheesy:
εχουμε διοικηση εχεουμε προπονητη εχουμε κοσμο εχουμε υλικο μακραν για τα ελληνικα επιπεδα ,δουλεια και ηρεμια θελει η ομαδα...
ο καθενας στο ποστο του...
και εμας το ποστο μας ειναι να στηριζουμε ...ενιοτε και να κριτικαρουμε αλλοιμονο αλλα οχι να απαξιωνουμε να μειωνουμε και να δημιουργουμε προβλημα στην λειτουργια ....
εμεις οπαδοι ειμαστε ,ομαδα υποστηριζουμε...και σε ευκολα και σε δυσκολα...
που θεωρω οτι τωρα ειναι σχετικα ευκολα...
κανενας λογος για γκρινια και μουρμουρα και ''καψιμο'' παιχτων απο την εξεδρα...
μην τσιμπαμε στην προβοκατσια...βασικο...
αλλοιμονο αν ακουμε τον ''πρασινοφρουρο'' παπαθεοδωρου η τον κιτρινο καμικαζι σαμπρακο η τον ενα και τον αλλο...
πιστη στην ομαδα στην διοικηση αλλα και στον προεδρο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
μεγαλη δουλεια μαγκες να εχεις μαρινακη σημερα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μετζανι δεν κάνει γραφτο... στο λέω ... τσαμπα αφήσαν ελευθερο τον Κοντρερας... Με Μανολά και κουτσο αβράμ δεν πας πουθενά... Ο Νεσιντ και ο Αθανασιαδης και ο Σαλπι θα σε βάλουν στα δύχτια...  ;)
καλα θα δουμε... :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με τα οποια λαθη του(για τον προεδρο μιλαω σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ)ετσι και αλλοιως μονο οι νεκροι δεν κανουν λαθη...
αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι αρχιδατος,εχει μαρουλι ,το χωνει ,αγαπαει την ομαδα ,ασχολειται μαζι της ,ειπαμε θα κανει και λαθη δεν ειναι δυνατον να μην κανει ,το θεμα ειναι να μαθαινει απο αυτα...που θεωρω οτι αυτο συμβαινει...
εδω οι αλλοι τους εριξε ο αλλος ερασιτεχνικο για να παρει τζαμπα και τον εχουν γοια θεο πριν ακομα φταρνιστει...και εμεις τον χωστη τον κρινουμε αφ'υψηλου...
και ειχε κονομησει και το γατακι μια φορα οταν πουλησε την ''ιδεα'' στον τροχανα  :2funny:
και τον εχουν θεο τα γιουσουφακια...γιατι ελπιζουν ΜΗΠΩΣ και γινει κατι...
και εμεις εχουμε τον τιτανα και ψαχνουμε μηπως το΄να και μηπως τ'αλλο...
και μην πει κανενα μουνι για τσατσιλικια και ρεστα...σαν ανθρωπος θελω να ειμαι δικαιος και να αποδιδω στον καθενα αυτο που του αξιζει (η τουλαχιστον αυτο που εγω θεωρω πως αξιζει)
δεν ειναι μαγκια να μην γραφεις κατι καλο για καποιον για να μην εισαι και καλα ''τσατσος''
ισα ισα το αντιθετο αδικει.. ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Και εσύ μπορεί να μην παίξεις ποτέ ξανά στην ιστορία σου...και την θέση να παίρνει η κάθε  Ξανθη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάς....

αυτο δεν το πιστευεις ουτε εσυ π το εγραψες

ξερεις πολυ καλα πως ο παναθηναικος δεν ειναι αεκακι

και επισης ξερεις οτι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...

θα φτασεις σε ευρωπαικο τελικο;;;

στους 4;;;;

στους 8;;;;

θα υποκλιθει ο μουρινιο ;;;;;

θα παιξεις την μπαρτσα στο μισο γηπεδο και θα κλεινουν τα ματια οι οπαδοι της σε ευκαιριες σου οπως σ εμενα το 2002;;;;;

ολα αυτα ειναι ονειρα για εσενα..ανεκπληρωτα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

στους 4;;;;

στους 8;;;;

θα παιξεις την μπαρτσα στο μισο γηπεδο και θα κλεινουν τα ματια οι οπαδοι της σε ευκαιριες σου οπως σ εμενα το 2002;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
και κρατατε μικρο καλαθι παοκια...

θα επρεπε ηδη να ειστε πονηρεμενοι με μεταγραφες τυπου τζιολη, σπυροπουλου και νεσιντ..

νυχτα θα φυγει ο ρωσσοποντιος

και ειπαμε...

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

στους 4;;;;

στους 8;;;;

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Δωσε  και αλλο.............

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ [size=30pt]7[/size]  :2funny:

40 Πρωταθλήματα Ελλάδος

1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013
  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom