Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
έχεις από εμένα τις περισσότερες ήτες στην ιστορία σου από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα.... ψαχτο.. και δεν με νικάς κάθε χρόνο... περσι δεν με νικησες ούτε μία φορα  ;)
και τι εγινε?  :think: 1-1 εκτος 0-0 εντος

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
δεν πιστευω αυτα που βλεπω...καθεστε και σας γλενταει ενας καρπαζοεισπρακτορας που αποφασισε να κανει πλακ...σοβαρευτειτε και γραφτε τον στα παπαρια σας...οσο του μιλατε τον κρατατε στη ζωη...εχετε να μοιρασετε τιποτα;;οχι...ε γραφτε τον και παμε παρακατω...
εχουμε πει το ιντερνετ κανει μαγκες τις πουτανες και αντιστροφα  ;)

πες τα Χριστίδη έχει πόσες μέρες που τους γλεντάω... καλά που τους άνοιξες τα μάτια .... τους άνοιξες τα μάτια γενικώς με την κριτική σου... πολύ μπαλα ξέρεις  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απο σαβιολα περιμενουμε αλλα αλλοι θα μας βγαλουν ματια ...τσορι ντομινγκεζ...αμεση προσαρμογη μιλαει στην μπαλλα βλεπει γηπεδο...
απομενει να τον δουμε στα επισημα...
μεντζανι καλα στοιχεια ...τα βλεπω δυσκολα για αβραμη φετο με μεντζανι και μανωλα...δυσκολα να σπασει αυτο το διδυμο...αναμονη βεβαια και για τα επισημα...
μασαντο πολυ καλος αν και εκανε ενα δυο αβιαστα λαθη...οπως ολοι αλλωστε...
καποια στιγμη νομιζα οτι περιμεναν να τους πιεσουν για να κανουν το λαθος...
η χοφενχασιμ τιποτα ιδιαιτερο απλα μια καλοδουλεμενη γερμανικη ομαδα που ομορφα και απλα εκμεταλλευτηκε τα παιδαριωδη επιπεδου αγ.κοσμα λαθη που κανανε οι δικοι μας...
σφιγμενη η ομαδα χωρις φρεσκαδα ...μονο στοιχεια μπορεις να διακρινεις ατομικα...
εμενα μου αρεσε και ο σαλινο αν και σε δυο φασεις δεν εβγαλε σωστες σεντρες...
παπαζογλου απλα δεν υπαρχει σαν πλαγιος και κακως εξακολουθουν να πειραματιζονται...οχι καλος ο χολεμπας ,ορεξατος και με καλες προσπαθειες ο λυκογιαννης οπως και ο φετφα αν και εκανε καταχρηση σε καποιες φασεις ,λιγος ο ολαιταν και ο ντε βισεντι (χρεωνεται και τραγικο λαθος στο τριτο γκολ) καλουτσικοι σαμαρης σιοβας ,
δυναμη ο κωσταρας ο μανωλας αν και αυτος εκανε δυο αδικαιολογητα ευκολα λαθη (ματιασμενη ηταν σημερα η ομαδα) ο γνωστος μητρογλου ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο ,ο γνωστος διαμαντακος συγκεκριμενου επιπεδου,τον μανιατη δεν τον γουσταρω αρα δεν τον κρινω για να μην ειμαι αδικος κλπ κλπ...
Υ.Γ.ρεντ...ελεος ...κρατησου λιγο...δεν πιστευω να αρχισεις μουρμουρα για προπονητη απο τωρα...μας φτανει ενας μοικανος που θα μπει καβλωμενος ...δεν θελουμε κιαλλον  :grin:
ο σαλινο παιζει καλα αν και κατα την γνωμη μου ισως μπορει να παιξει και σαν χαφ στα εκτος εδρας στην ευρωπη

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πες τα Χριστίδη έχει πόσες μέρες που τους γλεντάω... καλά που τους άνοιξες τα μάτια .... τους άνοιξες τα μάτια γενικώς με την κριτική σου... πολύ μπαλα ξέρεις  :2funny:
ποιον γλεντας τυπε? εμεις γελαμε μαζι σου και δεν εχεις παρει χαμπαρι...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.303
Πόντοι
5.006
ποιον γλεντας τυπε? εμεις γελαμε μαζι σου και δεν εχεις παρει χαμπαρι...
χα χα χα ρε συ τι πλακα εχει ο μπουγατσοκιμασ καυλαντα κανουμε και αυτοσ ονειρευεται! :grin: :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μην κοιτατε τα φιλικα δεν εχουν σημασια,στα επισημα μας θελω  ετοιμουςπροσωπικα το μονο φιλικο που θα κατσω να δω ειναι με την λιβερπουλ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χριστιδη εμενα απο περσυ δεν μου αρεσε ο μιτσελ...δεν δινω σημασια στα φιλικα...καλυτερα να χανουμε μπας και φερει και κανα παιχτη ο βαγγελας...κατα την γνωμη μου πρεπει να ερθει ενα αμυντικο χαφ απο ψιλο ραφι τυπου φλαμινι που ειναι και ελευθερος και σε πολυ καλη ηλικια..και ενα δεξι μπακ αμα μπορει γιατι ο χολεμπας δεν την παλευει καστανο κακα τα ψεματα μιζα του λινεν ειναι δεν κανει για εμας
πλην του μιτσελ στα υπολοιπα πανω κατω δεν διαφωνω...με τον γερμανο οχι τοσο γιατι ειναι σταμπαρισμενος και το καθε λαθος του συζητιεται δυο φορες παραπανω...δεν εφταιγε αυτος που εκαναν συνεχεια αβιαστα λαθη οι αλλοι και βρισκοταν εκτεθιμενος ....
προσοχη τωρα...μετα απο κατι τετοιες ανουσιες και χαζες ηττες ειναι η εποχη που σκανε σα σαλιγγαρια οι οχτροι (βαζελετες σπορντογκια και λοιποι ''αντικειμενικοι'' )που στοχοποιουν και διακωμωδουν παιχτες ετοιμαζοντες τους γαυρους με το πρωτο ακελ μεσα στο τηγανι να αρχισουν τα γιουχα και τις αποδοκιμασιες με στοχο την αναμπουμπουλα ,την αμφισβητηση και το μπερδεμα στην προσπαθεια να απαξιωθουν κινησεις τις διοικησης...
γνωστος και μη εξαιρετεος τροπος των πουστηδων...
προσοχη μεγαλη δεν πρεπει να τσιμπησει κανεις...
η ομαδα ας δουλεψει απροσκοπτα και αν κανει η δεν κανει καποιος υπαρχουν αρμοδιοι που ειναι η δουλεια τους να το κρινουν...
θεωρω και φοβαμαι οτι οι πιο ''ευκολοι'' στοχοι ειναι ο σαλινο και ο μεντζανι...
εδω θα ειμαστε  ;)
στηριξη στην ομαδα...τα υπολοιπα τα βρισκουμε...
οι αλλοι εχουν διαλυθει...δεν χρειαζεται εμεις να ειμαστε σε κατασταση πανικου ...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.303
Πόντοι
5.006
απο σαβιολα περιμενουμε αλλα αλλοι θα μας βγαλουν ματια ...τσορι ντομινγκεζ...αμεση προσαρμογη μιλαει στην μπαλλα βλεπει γηπεδο...
απομενει να τον δουμε στα επισημα...
μεντζανι καλα στοιχεια ...τα βλεπω δυσκολα για αβραμη φετο με μεντζανι και μανωλα...δυσκολα να σπασει αυτο το διδυμο...αναμονη βεβαια και για τα επισημα...
μασαντο πολυ καλος αν και εκανε ενα δυο αβιαστα λαθη...οπως ολοι αλλωστε...
καποια στιγμη νομιζα οτι περιμεναν να τους πιεσουν για να κανουν το λαθος...
η χοφενχασιμ τιποτα ιδιαιτερο απλα μια καλοδουλεμενη γερμανικη ομαδα που ομορφα και απλα εκμεταλλευτηκε τα παιδαριωδη επιπεδου αγ.κοσμα λαθη που κανανε οι δικοι μας...
σφιγμενη η ομαδα χωρις φρεσκαδα ...μονο στοιχεια μπορεις να διακρινεις ατομικα...
εμενα μου αρεσε και ο σαλινο αν και σε δυο φασεις δεν εβγαλε σωστες σεντρες...
παπαζογλου απλα δεν υπαρχει σαν πλαγιος και κακως εξακολουθουν να πειραματιζονται...οχι καλος ο χολεμπας ,ορεξατος και με καλες προσπαθειες ο λυκογιαννης οπως και ο φετφα αν και εκανε καταχρηση σε καποιες φασεις ,λιγος ο ολαιταν και ο ντε βισεντι (χρεωνεται και τραγικο λαθος στο τριτο γκολ) καλουτσικοι σαμαρης σιοβας ,
δυναμη ο κωσταρας ο μανωλας αν και αυτος εκανε δυο αδικαιολογητα ευκολα λαθη (ματιασμενη ηταν σημερα η ομαδα) ο γνωστος μητρογλου ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο ,ο γνωστος διαμαντακος συγκεκριμενου επιπεδου,τον μανιατη δεν τον γουσταρω αρα δεν τον κρινω για να μην ειμαι αδικος κλπ κλπ...
Υ.Γ.ρεντ...ελεος ...κρατησου λιγο...δεν πιστευω να αρχισεις μουρμουρα για προπονητη απο τωρα...μας φτανει ενας μοικανος που θα μπει καβλωμενος ...δεν θελουμε κιαλλον  :grin:
οσο για το προπονητη μασ μαζι σου οχι τοσο νωρισ γκρινα καλα λεσ και στα αλλα οταν ερθει και το αμυντικο χαφ και παιξουμε κομπλε θα ειμαστε πολυ καλοι...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε δεν αντεχω τους βλαχοπαοκτσηδες ειλικρινα.Θελω να εχω ενα επιπεδο σαν ΠΑΟΚ και οχι να κανω σαν παιδακι.

και εγώ δεν γουστάρω να διαβάζω έσενα γιατί σε θεωρώ μαλθακό και παιδάκι αλλά δεν ασχολούμε μαζί σου... εσύ όμως ασχολείσαι ...think about it... ;) :cheesy:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μην κοιτατε τα φιλικα δεν εχουν σημασια,στα επισημα μας θελω  ετοιμουςπροσωπικα το μονο φιλικο που θα κατσω να δω ειναι με την λιβερπουλ
τα φιλικα ειναι για να κανεις δοκιμες..ουτε εγω δινω σημασια...γενικα ομως η ομαδα θελει προσθηκες οπως και πολλες αποδεσμευσεις oπως μπουχαλακης,καται,γκρεκο,ντε βισεντι,ολαιταν,πινο,καραγκουνης,λυκογιαννης μερικοι ειτε ως μεταγραφη η ελευθεροι και αλλοι ως δανεικοι

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
[size=20pt]οι αλλοι εχουν διαλυθει...δεν χρειαζεται εμεις να ειμαστε σε κατασταση πανικου ...[/size]

:2funny: στους τυφλούς βασιελύει ο μονόφθαλμος καλά σας λέει μην βγάλετε και το άλλο μάτι τώρα... :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τα φιλικα ειναι για να κανεις δοκιμες..ουτε εγω δινω σημασια...γενικα ομως η ομαδα θελει προσθηκες οπως και πολλες αποδεσμευσεις oπως μπουχαλακης,καται,γκρεκο,ντε βισεντι,ολαιταν,πινο,καραγκουνης,λυκογιαννης μερικοι ειτε ως μεταγραφη η ελευθεροι και αλλοι ως δανεικοι
σωστος.στα φιλικα μονο την καργιολα την λιβερπουλ θελω να κερδισω και ας χασω στα  υπολοιπα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επισης θεωρω δεδομενη την μεταγραφη η αποδεσμευση ενος κεντρικου αμυντικου...ειτε ο μανωλας με μεταγραφη η ο σιοβας (μακαρι να μην συμβει κατι τετοιο) ειτε δανεικος ο παπαζογλου η ελευθερος ο κοντρερας μετα την αποκτηση του μετζανι

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
αφου εχεις καλυτερη ομαδα ρε τυπε πως εισαι μονοφθαλμος μπροστα σε εμας? :think:

Είμαι σύμφωνα με τον εκπρωσοπο της ΠΑΕ Χρηστίδη... κάνε οτι σου λέει ο Χρηστίδης ... αγνόησε με να σταματήσω... αλλά άμα ξάνα μπεις στου ΠΑΟΚ το νήμα και κάνεις καζούρα ή κάνεις παράθεση δικό μου ποστ πρέπει μετά να ανεχτείς και την απάντηση  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Magevoun oi galaktikos

Tsori,bais, kokompikos

Proedre εισαι θεος

Stories