Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
θα περασει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο,ειδικα επιθετικα σαν ομαδα...η πιο ευκολη ομαδα που μπορουσε να τους τυχει
σίγουρα κάνεις πλάκα..δεν σε βλέπω καλά διαβασμένο για την Μέταλιστ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πανευκολη ... τώρα τι λέμε..  ο γάυρος την έβαλε 4αρες... :2funny:
εσεις θα παιξετε ταμπουρι οπως παντα....under θα ερθουν και τα 2 παιχνιδακια....ασε τι εκανε ο γαυρος...αμα επαιζες με λυον αιτχοβεν θα ειχες αποκλειστει απο τωρα...αν και οι δυο αυτες ομαδες εχουν πεσει παρα πολυ σε σχεση με παλια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σίγουρα κάνεις πλάκα..δεν σε βλέπω καλά διαβασμένο για την Μέταλιστ.
δεν εχει καποιο παιχτη που να ειναι γκολτζης δυο επιθετικους εχει τον κρισταλντο και τον ντεβιτς που εκανε τα γνωστα στο καραισκακης και πηγε σαχταρ στο τελος της χρονια και δεν ακουμπησε εκει

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
Φίλε αν είχες κατσουρ και τσιολη σήμερα θα έληγε 1-0  και αυριο η φιλάδες θα γράφανε άλλα... ;)
χα χα γελασαμε αμα ειχαμε αυτουσ θα γυριζα το διαρκειασ στο μαρινακη πισω..εναν ρουφιανο κατσουρ και παλαιμαχο τζιολη πιο αργο και απο χελωνα ασε καλυτερα!α εχετε και το μαλακα το γκαρσια που σασ κοροιδευει ολουσ μπουγατσεσ!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χα χα γελασαμε αμα ειχαμε αυτουσ θα γυριζα το διαρκειασ στο μαρινακη πισω..εναν ρουφιανο κατσουρ και παλαιμαχο τζιολη πιο αργο και απο χελωνα ασε καλυτερα!α εχετε και το μαλακα το γκαρσια που σασ κοροιδευει ολουσ μπουγατσεσ!
εδω ρε τυπε εφεραν πισω την παικταρα τον γκαρσια  :grin:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
εσεις θα παιξετε ταμπουρι οπως παντα....under θα ερθουν και τα 2 παιχνιδακια....ασε τι εκανε ο γαυρος...αμα επαιζες με λυον αιτχοβεν θα ειχες αποκλειστει απο τωρα...αν και οι δυο αυτες ομαδες εχουν πεσει παρα πολυ σε σχεση με παλια

Πως την είδες την ομαδάρα εσύ… ? με δύο προσθήκες στα αμυντικά χαφ και δύο καλά σεντερ μπακ και πλαινούς κόλομπακες κατι θα κάνεις αλλά επειδή δεν βλέπω να τους παίρνεις όλους αυτούς  μπορώ να σε δώσω εγώ δανικό κανένα αμυντικό χαφ μου περισσεύουν… θα σου δώσω να μου ψήσεις τον Κάτσε... παρτον πρώτος στα κλεψιματα βγήκε περσι στο πρωτάθλημα.... ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
εδω ρε τυπε εφεραν πισω την παικταρα τον γκαρσια  :grin:
ναι τι να σου πω αλλα τοσο μυαλο που εχουν τοσο τουσ κοβει! γι αυτο παντα τουσ φταιη η αθηνα τοσο κομπλεξικοι μια ζωη..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πως την είδες την ομαδάρα εσύ… ? με δύο προσθήκες στα αμυντικά χαφ και δύο καλά σεντερ μπακ και πλαινούς κόλομπακες κατι θα κάνεις αλλά επειδή δεν βλέπω να τους παίρνεις όλους αυτούς  μπορώ να σε δώσω εγώ δανικό κανένα αμυντικό χαφ μου περισσεύουν… θα σου δώσω να μου ψήσεις τον Κάτσε... παρτον πρώτος στα κλεψιματα βγήκε περσι στο πρωτάθλημα.... ;)
ναι οπως τα λες....ο ολυμπιακος αν επαιρνε καποιον παικτη κατα την γνωμη μου απο τον παοκ θα ηταν μονο ο σαλπιγγιδης και ο αθανασιαδης..αλλα και παλι ως μπακ απ θα ηταν ουτε καν για βασικοι...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ναι τι να σου πω αλλα τοσο μυαλο που εχουν τοσο τουσ κοβει! γι αυτο παντα τουσ φταιη η αθηνα τοσο κομπλεξικοι μια ζωη..
εμεινε και ο λινο τυπε..ηρθαν και 3-4 δανεικοι σαν τον νεσιντ που εχει να παιξει μπαλα 3 χρονια χωρις υπερβολες...και τον βουκιτς που ειναι μια απο τα ιδια και δεν αντεχει να παιξει πανω απο 30 λεπτα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
ναι οπως τα λες....ο ολυμπιακος αν επαιρνε καποιον παικτη κατα την γνωμη μου απο τον παοκ θα ηταν μονο ο σαλπιγγιδης και ο αθανασιαδης..αλλα και παλι ως μπακ απ θα ηταν ουτε καν για βασικοι...
ε οχι και τη κουβαριστρα τον σαλπι ημαρτον

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
δεν εχει καποιο παιχτη που να ειναι γκολτζης δυο επιθετικους εχει τον κρισταλντο και τον ντεβιτς που εκανε τα γνωστα στο καραισκακης και πηγε σαχταρ στο τελος της χρονια και δεν ακουμπησε εκει

:headbang: πωπω   :headbang: :2funny: εντελος άμπαλως  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ε οχι και τη κουβαριστρα τον σαλπι ημαρτον
δεν ειναι ασχημος αν και για ολυμπιακο δεν κανει πιο παλια ισως εκανε εστω για μπακ απ....και ο αθανασιαδης για τριτος καλος ειναι οι υπολοιποι ουτε τζαμπα...ειναι επιπεδου σουμπινιο καται κλπ που δινουμε δανεικους

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
εμεινε και ο λινο τυπε..ηρθαν και 3-4 δανεικοι σαν τον νεσιντ που εχει να παιξει μπαλα 3 χρονια χωρις υπερβολες...και τον βουκιτς που ειναι μια απο τα ιδια και δεν αντεχει να παιξει πανω απο 30 λεπτα
ξεχασεσ και το ροναλντινιο που ειχε πει ο ποντιορωσσοσ οτι εκανε προταση! :2funny: :2funny:γελαει ο κοσμοσ με αυτουσ. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.336
Πόντοι
34.538
Εσύ κάνεις σαν 15 χρονος όλη την ώρα ... εξου και το 15  ;)  εγώ δεν περιμένω ... είμουν και πριν το ματς και τα έλεγα αυτά.... και ούτε κοροιδεύω... την αλήθεια λέω και κάνω καζούρα... άτνε πάνε παίξε τώρα με τα κουβαδάκια σου... :2funny:
Τι καζουρα να κανεις ρε μπομπο?Στα φιλικα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
μήν ξεχνάμε ότι ο μεγάλος Μπάοκ έκλεισε και 3 διάσημους παιχταράδες  , οι οποίοι μάλιστα απέρριψαν τον Ολυμπιακό  :2funny: :2funny: :2funny:
για να πάνε στους μπουγατσοκιμάδες  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom