Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
ζήτησε να βγαίνει κάθε βράδυ στα μπουζούκια , αλλά ο Σαββίδης του αρνήθηκε...
μετά βέβαια έκανε προτάσεις με ανάλογα χρήματα  :grin: :grin: :grin: σε άλλους παιχταράδες , και τελικά πήρε κάποιους που δεν έπαιζαν στις ομάδες τους και
έναν τραυματία δανεικό απο ρώσικη ομάδα , μεταγραφές αεροδρομίου όπως είχε τάξει  :jerking: :jerking: :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παντως εγω το ελεγα απο περσυ ο μιτσελ δεν κανει...παντα ειμαι υπερ του προπονητη σε μια ομαδα και οχι σαν αυτο που επικρατει στο ελλαδισταν να τους αλλαζουν σαν τα πουκαμισα αλλα ο συγκεκριμενος δεν κανει...καλυτερα να βαλει τον αλεφα πιο καλα θα παει...φανηκε και περσυ..αν και θα πει κανεις χωρις να ξερει την ομαδα και χωρις να εχει κανει τις δικες του μεταγραφες δεν μπορεις να βγαλεις ενα ασφαλες συμπερασμα..και περσυ δεν μου αρεσε ο ζαρντιμ αλλα στην ευρωπη τα ειχε παει αριστα αν αναλογιστει κανεις οτι η κληρωση δεν ηταν και η καλυτερη δυνατη ειδικα απο το τεταρτο γκρουπ και οτι δεν ειχαμε και το καλυτερο υλικο σαν ομαδα και στην ελλαδα ηταν αηττητος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
όντως και εμένα ο Μιτσελ δεν  μου γεμίζει το μάτι...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
969570_10151504358686945_1943141750_n.jpg

απο το σημερινο ματσακι  :rolleyes:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
ζήτησε να βγαίνει κάθε βράδυ στα μπουζούκια , αλλά ο Σαββίδης του αρνήθηκε...
μετά βέβαια έκανε προτάσεις με ανάλογα χρήματα  :grin: :grin: :grin: σε άλλους παιχταράδες , και τελικά πήρε κάποιους που δεν έπαιζαν στις ομάδες τους και
έναν τραυματία δανεικό απο ρώσικη ομάδα , μεταγραφές αεροδρομίου όπως είχε τάξει  :jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
όντως και εμένα ο Μιτσελ δεν  μου γεμίζει το μάτι...
και ο ζαρντιμ δεν μας γεμιζε το ματι αλλα τα πηγε πολυ καλα ... ο μιτσελ δεν αλλαξε τιποτα απο τοτε που ηρθε μην σου πω οτι πηγε χειροτερα..και στο γιουροπα πιστευω οτι μπορει να περναγαμε την λεβαντε αν οχι σιγουρα παντως δεν θα ειχαμε την εικονα που εδειξε η ομαδα στους δυο αγωνες και εκτος αλλα και εντος εδρας...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου, στο γήπεδο βρέθηκαν 11.700 φίλαθλοι, ενώ η χωρητικότητα φθάνει τις 30.000.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2013_07/1010660.jpg[/img[/URL]]

;D ;D ;D ;D ;D ;D

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.Εσυ σαλιαριζεις μια ωρα χωρις νοημα ρε μπομπο.

και εσύ ασχολείσαι μετά αλλη μία ώρα μαζί μου....  :2funny: καλά ... μάζεψε τις μυξες σου και άντε τρέχα να πιεις το γαλατάκι σου  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
και ο ζαρντιμ δεν μας γεμιζε το ματι αλλα τα πηγε πολυ καλα ... ο μιτσελ δεν αλλαξε τιποτα απο τοτε που ηρθε μην σου πω οτι πηγε χειροτερα..και στο γιουροπα πιστευω οτι μπορει να περναγαμε την λεβαντε αν οχι σιγουρα παντως δεν θα ειχαμε την εικονα που εδειξε η ομαδα στους δυο αγωνες και εκτος αλλα και εντος εδρας...

προπονητή δεν έχεις.... ομαδα χωρίς προπονητή δεν γίνετε... ή μαλλον στην Ελλάδα γίνετε μόνο με τον Γιάχο  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
προπονητή δεν έχεις.... ομαδα χωρίς προπονητή δεν γίνετε... ή μαλλον στην Ελλάδα γίνετε μόνο με τον Γιάχο  :2funny:
στην ελλαδα και εγω να ειμαι προπονητης θα το παρω το πρωταθλημα τυπε..αφου υπαρχει μεγαλη διαφορα με τις υπολοιπες ομαδες...στην ευρωπη ειναι το θεμα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
στην ελλαδα και εγω να ειμαι προπονητης θα το παρω το πρωταθλημα τυπε..αφου υπαρχει μεγαλη διαφορα με τις υπολοιπες ομαδες...στην ευρωπη ειναι το θεμα

παπαρια διαφορά έχει σε τι ? παίζεις καλύτερο ποδοσφαιρο ? το ποδοσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα.... απλά στην Ελλάδα έχει σμπρωξιμο.... στην Ευρώπη δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν παραγοντά σου για τί αν ενδιέφερε θα φενόταν όλα αυτά τα χρόνια....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.330
Πόντοι
34.538
Πω πω τι βλακας θεε μου.Καθετασι μια ωρα και δινει αξια στους γαυρους.Εισαι το τελειο παραδειγμα μπουφου Παοκτση.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απο σαβιολα περιμενουμε αλλα αλλοι θα μας βγαλουν ματια ...τσορι ντομινγκεζ...αμεση προσαρμογη μιλαει στην μπαλλα βλεπει γηπεδο...
απομενει να τον δουμε στα επισημα...
μεντζανι καλα στοιχεια ...τα βλεπω δυσκολα για αβραμη φετο με μεντζανι και μανωλα...δυσκολα να σπασει αυτο το διδυμο...αναμονη βεβαια και για τα επισημα...
μασαντο πολυ καλος αν και εκανε ενα δυο αβιαστα λαθη...οπως ολοι αλλωστε...
καποια στιγμη νομιζα οτι περιμεναν να τους πιεσουν για να κανουν το λαθος...
η χοφενχασιμ τιποτα ιδιαιτερο απλα μια καλοδουλεμενη γερμανικη ομαδα που ομορφα και απλα εκμεταλλευτηκε τα παιδαριωδη επιπεδου αγ.κοσμα λαθη που κανανε οι δικοι μας...
σφιγμενη η ομαδα χωρις φρεσκαδα ...μονο στοιχεια μπορεις να διακρινεις ατομικα...
εμενα μου αρεσε και ο σαλινο αν και σε δυο φασεις δεν εβγαλε σωστες σεντρες...
παπαζογλου απλα δεν υπαρχει σαν πλαγιος και κακως εξακολουθουν να πειραματιζονται...οχι καλος ο χολεμπας ,ορεξατος και με καλες προσπαθειες ο λυκογιαννης οπως και ο φετφα αν και εκανε καταχρηση σε καποιες φασεις ,λιγος ο ολαιταν και ο ντε βισεντι (χρεωνεται και τραγικο λαθος στο τριτο γκολ) καλουτσικοι σαμαρης σιοβας ,
δυναμη ο κωσταρας ο μανωλας αν και αυτος εκανε δυο αδικαιολογητα ευκολα λαθη (ματιασμενη ηταν σημερα η ομαδα) ο γνωστος μητρογλου ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο ,ο γνωστος διαμαντακος συγκεκριμενου επιπεδου,τον μανιατη δεν τον γουσταρω αρα δεν τον κρινω για να μην ειμαι αδικος κλπ κλπ...
Υ.Γ.ρεντ...ελεος ...κρατησου λιγο...δεν πιστευω να αρχισεις μουρμουρα για προπονητη απο τωρα...μας φτανει ενας μοικανος που θα μπει καβλωμενος ...δεν θελουμε κιαλλον  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παπαρια διαφορά έχει σε τι ? παίζεις καλύτερο ποδοσφαιρο ? το ποδοσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα.... απλά στην Ελλάδα έχει σμπρωξιμο.... στην Ευρώπη δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν παραγοντά σου για τί αν ενδιέφερε θα φενόταν όλα αυτά τα χρόνια....
δηλαδη καθε χρονο που σε νικαμε,σε νικαμε με σπρωξιμο οπως αναφερεις?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
δηλαδη καθε χρονο που σε νικαμε,σε νικαμε με σπρωξιμο οπως αναφερεις?
έχεις από εμένα τις περισσότερες ήτες στην ιστορία σου από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα.... ψαχτο.. και δεν με νικάς κάθε χρόνο... περσι δεν με νικησες ούτε μία φορα  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν πιστευω αυτα που βλεπω...καθεστε και σας γλενταει ενας καρπαζοεισπρακτορας που αποφασισε να κανει πλακ...σοβαρευτειτε και γραφτε τον στα παπαρια σας...οσο του μιλατε τον κρατατε στη ζωη...εχετε να μοιρασετε τιποτα;;οχι...ε γραφτε τον και παμε παρακατω...
εχουμε πει το ιντερνετ κανει μαγκες τις πουτανες και αντιστροφα  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χριστιδη εμενα απο περσυ δεν μου αρεσε ο μιτσελ...δεν δινω σημασια στα φιλικα...καλυτερα να χανουμε μπας και φερει και κανα παιχτη ο βαγγελας...κατα την γνωμη μου πρεπει να ερθει ενα αμυντικο χαφ απο ψιλο ραφι τυπου φλαμινι που ειναι και ελευθερος και σε πολυ καλη ηλικια..και ενα δεξι μπακ αμα μπορει γιατι ο χολεμπας δεν την παλευει καστανο κακα τα ψεματα μιζα του λινεν ειναι δεν κανει για εμας

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.330
Πόντοι
34.538
Ρε REDMAN και ολοι αλλοι οι Ολυμπιακοι,γραψτε τον στα αρχιδια σας το βλακα.να φυγει.Μην τον απαντατε,τον ηλιθιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom