Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι το ελεγες απο τοτε...και εγω διαφωνουσα αλλα αναγνωριζω οτι ειχες απολυτο δικιο...
ειναι το ματς ισοπαλο...θελει 2 λεπτα...δινουν (σωστα) επιθετικο στον χαιντς...στην επομενη επιθεση κανει ολοφαβερο επιθετικο ο λασμε ,τιποτα οι γκρι 74-72...χανουμε την μπαλλα ,επιθεση ο πουστης η μπαλλα στον φυματικο ,γλιστραει με την μπαλλα στα χερια χωρις διεκδικηση τιποτα ,πεντακαθαρα βηματα ,τιποτα οι γκρι ασιστ κατω απο το καλαθι 76-72
καθαρα βηματα...
τι να βγουν και τι να κανουν σε 1.23 υπο Κ.Σ. θεωρητικα ειχαμε τυχη,η διαφορα καλυπτοταν...αλλα στην πραγματικοτητα;;

Mετά το final four ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αυτό φάνηκε και στα προηγούμενα παιγνίδια και με τον Απόλλωνα και με το Ρέθυμνο.Δεν μπόρεσε να συνέλθει,βάλε περίπτωση Λο και Περπέρογλου, δεν ήταν καλός και έχασε το πρωτάθλημα τέλος, πάμε για του χρόνου.

bluwat169

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
η αληθεια ειναι οτι το ελεγες απο τοτε...και εγω διαφωνουσα αλλα αναγνωριζω οτι ειχες απολυτο δικιο...
ειναι το ματς ισοπαλο...θελει 2 λεπτα...δινουν (σωστα) επιθετικο στον χαιντς...στην επομενη επιθεση κανει ολοφαβερο επιθετικο ο λασμε ,τιποτα οι γκρι 74-72...χανουμε την μπαλλα ,επιθεση ο πουστης η μπαλλα στον φυματικο ,γλιστραει με την μπαλλα στα χερια χωρις διεκδικηση τιποτα ,πεντακαθαρα βηματα ,τιποτα οι γκρι ασιστ κατω απο το καλαθι 76-72
καθαρα βηματα...
τι να βγουν και τι να κανουν σε 1.23 υπο Κ.Σ. θεωρητικα ειχαμε τυχη,η διαφορα καλυπτοταν...αλλα στην πραγματικοτητα;;
Εχω πλεονεκτημα εδρας Κερδιζω.
Εχεις πλεονεκτημα εδρας παλι κερδιζω.
Εχω παρει ευρωπαικο σε κερδιζω.
Εχεις παρει ευρωπαικο παλι σε κερδιζω.
Εχω μεγαλυτερο μπατζετ σε κερδιζω .
Εχεις μεγαλυτερο μπατζετ παλι σε κερδιζω.
Ειμαι στα καλυτερα μου σε κερδιζω .
Ειμαι στα χειροτερα μου και υπο διαλυση το καλοκαιρι παλι σε κερδιζω.
Ειναι η διαιτησια υπερ μου σε κερδιζω.
Ειναι η διαιτησια υπερ σου παλι σε κερδιζω.
Κανω καφριλικια σε κερδιζω.
Κανεις χειροτερα καφριλικια παλι σε κερδιζω.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μη γαμάς τόσο πολύ - κατούρα και λιγάκι μη στουμπώσεις.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Δείτε τους διαλόγους των 100 οπαδών που διέκοψαν τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ με τους υπάλληλους του ΣΕΦ, όπως τους δημοσίευσε το redsagainsthemachine.gr.

Security: Μάγκες, πηγαίνετε έξω, σας παρακαλούμε. Θα τιμωρηθούμε.
Κόσμος: Ε και? Τι θα γίνει? Θα χάσουμε το πρωτάθλημα? Αφού χαμένο είναι.
Security: Ρε παιδιά, 1,5 λεπτό έμεινε, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό.
Κόσμος: Δηλαδή αν φύγουμε και παιχτεί αυτό το 1,5 λεπτό, θα κερδίσουμε? Θα μας αφήσουν? Άντε και μας άφησαν. Την Κυριακή τι θα γίνει, που μας περιμένει ο Τανατζής? Δεν θα πανηγυρίσουν οι άλλοι όπως θέλουν, από το σπίτι μας ΔΕΝ φεύγουμε.
Security: …

Λίγο αργότερα

Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: Σας εκλιπαρούμε, παιδιά, φύγετε. Κινδυνεύουμε με βαριά καμπάνα.
Κόσμος: Πόσο βαριά? Σαν αυτή που έφαγε ο Γιαννακόπουλος για το ξύλο στον Καρούση?
Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: … Ρε παιδιά, είμαστε υπότροποι. Τι θέλετε, να ξεκινήσουμε με μείον βαθμούς του χρόνου?
Κόσμος: Και τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε με μείον βαθμούς? Το πολύ πολύ να χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Μήπως τώρα που το έχουμε, μας αφήνουν να το χαρούμε? Αφού μας το κλέβουν. Και ο Γιαννακόπουλος υπότροπος ήταν, αλλά για τα του Καρούση πώς τον τιμώρησαν?
Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: …
Κόσμος: Γιατί δεν παίρνετε την ομάδα να φύγετε? Γιατί συνεχίζετε αυτήν την ιστορία?
Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: …
Κόσμος: Ωραία λοιπόν, Αυτό που δεν μπορείτε εσείς να κάνετε, το κάνουμε εμείς για εσάς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.

Το καλύτερο

ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: Σας παρακαλώ προσωπικά, φύγετε, κινδυνεύουμε να τιμωρηθούμε.
Κόσμος: Ρε ΜΙΛΑΝ , μας γαμάνε ρε ΜΙΛΑΝ. Να μην αντιδράσουμε? Εσύ τα έζησες και τα ξέρεις.
ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: Ακούστε, αυτή η κουβέντα μπορεί να κρατήσει 2 ώρες. Δεν είναι να την κάνουμε τώρα. Φύγετε, σας παρακαλώ, κινδυνεύουμε με τιμωρία.
Κόσμος: Ωραία, θα φύγουμε. Πες μας μόνο για ποιο λόγο στο ΟΑΚΑ οι διαιτητές τρώνε ξύλο και συνεχίζουν το ματς κι εδώ στο πρώτο ντου γίνονται καπνός, διακόπτουν το παιχνίδι και ζητούν εκκένωση του γηπέδου.
ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: … Τι να σας πω, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.
Κόσμος: ΜΙΛΑΝ, κάνε το καθήκον σου, όπως τότε με την Μποντιρόμπα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
δεκαρι ειναι τυπε

Καλός πασαδόρος φαίνεται, ό,τι πρέπει για αντι-ιμπαγάσα.
Τώρα δεξί μπακ οπωσδήποτε, δεξί εξτρέμ, αμυντικό χαφ όπωσδήποτε και φύγαμε για τελικό! (κυπέλου ελλάδας)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.......
Eγω χω ενα επιχειρημα πολυ πιο απλο..χωρις να βαζω τη λογικη
Οταν παιζει ο παναθηναικος με τον ολυμπιακο,ο παναθηναικος εμφανιζεται 30% καλυτερη ομαδα απ οτι ειναι,και ο ολυμπιακος 30% χειροτερος απ οτι ειναι,το ποσοστο ειναι κατα προσσεγγιση
Ο γκιστ,ο κοντος μαυρουκος,ο ουκιτς και ο διαμαντιδης το πιο κλασσικο παραδειγμα,τα βαζουν ολα και τους πιανουν ολα,και στον ολυμπιακο τα χανουν ολα
Για μενα και το κυπελο και το πρωταθλημα το πηρε μαγκιορικα ο δημητρης ο γιαννακοπουλος
Οι δικοι μας προεδροι πιαστηκανε στον υπνο,σε ολα τα επιπεδα..απο παικτες που μπορουσαν να παρουν αντι του παουελ,του περκινς που πηρανε,και της  διαιτησιας
Το τραβηγμα στον αντιτς ηταν ολα τα λεφτα
Και στα τρια ματς ο παναθηναικος ηταν πολυ καλυτερος,ο ολυμπιακος ουτε για ενα λεπτο σε τρια ματς δε θυμισε την ομαδα που πηρε το ευρωπαικο

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Και στα τρια ματς ο παναθηναικος ηταν πολυ καλυτερος,ο ολυμπιακος ουτε για ενα λεπτο σε τρια ματς δε θυμισε την ομαδα που πηρε το ευρωπαικο
επιτελους ακουω εναν ολυμπιακο που παραδέχεται την ανωτεροτητα του παναθηναικου φετος :thumbsup: :thumbsup:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Xριστιδη αποσυρθηκε ο ποιο παλιος βιαστης σου
Tsartsaris_telikos_kipelou_2012.jpg

Εμαθε στα υπολοιπα νεα παιδια τι πρεπει να κανουν στα πουτανακια του
μαζι με τον
diamantidis-stolis-kollaz.jpg

υγ.Οπως ειπες και εσυ μας κανατε να κοψουμε και το μπασκετ  :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
www.olympiacos24.gr/content/columns/to-limani/17888-laquo-masonoi-kai-antikeimenikoi-raquo-einai-to-idio-magazi]http://www.olympiacos24.gr/content/columns/to-limani/17888-laquo-masonoi-kai-antikeimenikoi-raquo-einai-to-idio-magazi[/url]

Η δημοσιογραφική ΠΙΑΤΣΑ του μπάσκετ και οι «αντικειμενικοί» ξερόλες που στην πραγματικότητα είναι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, κρύβουν το μεγαλύτερο βιασμό ομαδικού αθλήματος από μια ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Η πράσινη… ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ του μπάσκετ είναι αόρατη ρε ξεφτίλες;

Ένα ακόμα μάθημα ήταν το τρίτο παιχνίδι των τελικών του μπάσκετ. Του αθλήματος στο οποίο η οικογένεια Γιανακόπουλου και ο Βασιλακόπουλος έχουν στήσει όχι… ΠΑΡΑΓΚΑ, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ! Έχουν ξεφτιλίσει κάθετι την τελευταία 15ετία, έχουν κάνει ΟΡΓΙΑ διαιτητικά που δεν έχουν γίνει ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ άθλημα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αλλά παρόλα αυτά υπάρχει ΣΙΩΠΗ. Γιατί; Ώρα να πούμε γιατί…

1.   Οι δημοσιογράφοι, τους ρεπόρτερ του μπάσκετ τους λένε «ΜΑΣΟΝΟΥΣ». Ξέρετε γιατί; Γιατί για να προφυλάξουν το μπάσκετ, κάτι τύποι σαν τον Συρίγο που χρόνια χύνει χολή για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ειδικά για το ποδόσφαιρο) αλλοιώνουν την πραγματικότητα και δεν παρουσιάζουν την αλήθεια. Λένε (οι ίδιοι οι Συρίγοι και οι Παπαδογιάννηδες) για το «καλό μπάσκετ» και το «κακό ποδόσφαιρο».

Έχουν τη… ΣΤΟΑ της ΣΙΩΠΗΣ οι μπασκετικοί. Ακόμα και όσοι είναι «Ολυμπιακοί» γράφουν μαλακίες μην τυχόν και χαλάσει «η πιάτσα». Αυτή είναι η αλήθεια μάγκες και αφού δεν τη γράφουν κάποιες κουράδες κονδυλοφόροι, ας τη γράψουμε εμείς που είμαστε οπαδοί και την έχουμε ΧΕΣΜΕΝΗ την πιάτσα.

2.   Ο Βασιλακόπουλος, ο άνθρωπος-δικτάτορας του Ελληνικού μπάσκετ και ΒΑΖΕΛΟΣ μέχρι το κόκκαλο είναι αυτός που διοικεί το μπάσκετ. Διοικεί κανονικότατα και την Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και την Ομοσπονδία. Μήπως νομίζετε ότι ήταν τυχαίο ότι στον τελικό του μπάσκετ, ΟΛΗ Η ΘΥΡΑ 13 είχε διαπιστεύσεις; Μήπως είναι τυχαίο ότι μετά την εκκένωση του γηπέδου είχαν μείνει μέσα όλοι οι ένοικοι του τριόροφου της Λ.Αλεξάνδρας (ξέρετε, εκεί που μένει ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν και ο Ζορό); Όχι βέβαια. Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ στη διαιτησία και στην Ομοσπονδία είναι σε σημείο ΣΗΨΗΣ. Αλλά δεν θα το διαβάσετε ποτέ!

3.   Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Δείτε τις πολιτικές εφημερίδες. Ξέρετε τι έγραφε ο γιός του Συρίγου, του ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ του Βασιλακόπουλου, στην «Ελευθεροτυπία» (καλά, παντού οικογενειακώς πάνε αυτοί;); «Εκκενώσεις Βόθρων» είχε τίτλο ο Γιωργάκης ο Συρίγος. Ποιος είναι ο ΒΟΘΡΟΣ; Το ΣΕΦ; Το γήπεδο των Πρωταθλητών Ευρώπης; Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; Ποιος είναι ΒΟΘΡΟΣ; Μήπως ΒΟΘΡΟΣ είναι η Παραγκούπολη που έχετε στήσει με το πράσινο παρακράτος και ΚΛΕΒΕΤΕ και ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ; Γιατί μια φορά ένας δημοσιογράφος δεν έκατσε να μας πεί για το «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ» του μπάσκετ, όπως με τόση ευκολία γράφετε «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»;

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΦΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΧΙΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ;

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΥΚΟΡΝΙΑ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΣΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ «ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΑΘΛΗΜΑ». ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ…

ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ «ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΣΤΕ;

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ; ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΧΙΝΑ, ΤΟΝ ΤΕΝΤΙ, ΤΖΟΝΙ, ΤΟΜΙ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

ΥΓ.: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ «ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ» ΚΑΙ «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ» ΤΗ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ «ΖΟΥΓΚΛΑ» ΣΤΟ ΣΕΦ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ…

ΥΓ.2: ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…

ΥΓ.3: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ…ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ…

ΥΓ.4: ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΡΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ… ΟΝΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ…

ΥΓ.5: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΓΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. Α, ΞΕΧΑΣΑ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…

ΥΓ.6: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ: ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥ ΣΧΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ… ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…

ΥΓ.7: ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ…
Βεντουζα και τις μπαλες μεσα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Xριστιδη αποσυρθηκε ο ποιο παλιος βιαστης σου
Tsartsaris_telikos_kipelou_2012.jpg

Εμαθε στα υπολοιπα νεα παιδια τι πρεπει να κανουν στα πουτανακια του
μαζι με τον
diamantidis-stolis-kollaz.jpg

υγ.Οπως ειπες και εσυ μας κανατε να κοψουμε και το μπασκετ  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μου κομμενο το εχετε αλλα δεν το ξερετε....
ειχατε να μιλησετε για μπασκετ απο προπερσυ τυπε ;)
απλα σαν κλασικοι γκαιμπελς τρωτε πεντε ριχνετε εναν και διαγραφετε τα 5 και στεκεστε στο εμα ποτ ριξατε...
εδω και δυο μερες αντε δεκα ξαναθημηθηκατε την λεξη μπασκετ...
και υπαρχουν πολλοι λογοι γιαυτο...
ενας ειναι σιγουρα η ικανοτητα της ομαδας και η συγκυρια του να βαζει τα σουτ ...ξεκινησες τον τριτο τελικο με σχεδον 100% ευστοχια στα τριποντα...
αλλος ειναι η αβαντα του συστηματος στα μαιντ γκειμς και τον απορποσανατολισμο...
οταν εσυ συγκεντρωμενος και απερισπαστος ασχολιοσουνα μονο με τους τελικους εγω εδινα μαχες να διαψευδω με το που θα παει ο σπανουλης ο χαιντς και ο αντιτς...
μιλησε εν ανθρωπακι γλοιωδες για ντοπα και κατευθειαν με κυβερνητικη εντολη κινηθηκαν διαδικασιες με σαφη υπονοουμενα εναντιον του συλλογου μου...οπου και τα μαιντ γκειμς αλλα και ο αποπροσανατολισμος...
και φυσικα πρωτα και κυρια ο κρκινος το αιωνιο κεφαλαιο ελληνικη διαιτησια...
δεν θα ασχοληθω με τα δυο πρωτα ματς οπου σαφως εχω παραπονα...
θα εξετασω μονο τα τελευταια λεπτα του τριτου οπου αν κερδισω παμε παλι οακα οπου θα πρεπει διαιτητες και γραμματεια να περασουν μια ''διαδικασια'' ιδια και χειροτερη με αυτην του δευτερου ματς...
σε αντιθεση με το αν γινει κατι στο τριτο ματς που δεν θα υπαρχει καθαρη νικη του παο η δεν θα τελειωσει το ματς εις βαρος το θρυλου...
παμε λοιπον στα τελευταια λεπτα του τεταρτου δεκαλεπτου...
κλειστο ματς στον ποντο...
και εχουμε τα εξης κανθασμενα 100% σφυριγματα που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ειναι εις βαρος του ολυμπιακου...
και ευκολα μπορεις να καταλαβεις οτι σε μπαρουτιασμενη ατμοσφαιρα και με προκαταληψη εναντιον της διαιτησιας (δικαιολογημενη) μονο ενας βλακας δεν θα μπορουσε να αντιληφθει οτι με δυο τρια σφυριγματα ο οχλος δε3ν θα διεκοπτε το ματς....
παμε λοιπον...
πεντακαθαρο κλεψιμο της μπαλλας στον λασμε απο περπε (το δειχνει καμερα απο τρομερη οπτικη γωνια και ειναι πεντακαθαρο κλεψιμο μπαλλας καμμια επαφη στα χερια του λασμε ) που σημαινει δικη μου επιθεση δινεται φαουλ  :headbang: που σουταρει ευστοχωντας και στις δυο βολες...
επιθεση του ολυμπιακου καθαρο φαουλ - βολες στον κατσιβελη τιποτα...
ισοπαλο το ματς 72 - 72...
κανω επιθεση και σφυριζεται σωστα επιθετικο στον χαιντς ...στην συνεχεια της φασης στην δικη σου επιθεση καθαρο επιθετικο με τον λασμε να ριχνει κατω τον χαιντς δεν δινεται 74 - 72 υπερ σου...
στην επομενη επιθεση σου γλιστραει ο πουστης με τις προβληματικες σιαλλογονους αδενες σερνεται χωρις να διεκδικει κανενας αντιπαλος την μπαλλα στο παρκε,καθαρη περιπτωση παραβασης αλλα ω του θαυματος τα πεντακαθαρα βηματα ''αγνοουνται'' απο τους διαιτητες και αυτοματως το σκορ 76-72...
θεωρεις οτι αυτοι που σφυριζαν δεν γνωριζαν την συνεχεια;;θεωρεις οτι δεν ειδαν τα βηματα η τα φαουλ που ΔΕΝ εδωσαν και γιαυτο δεν σφυριξαν;;
θεωρεις οτι δεν βαζανε ενα τελος στο φετινο πρωταθλημα με συνοπτικες διαιδικασιες οταν μαλιστα αντιλαμβανονται οτι αυτο θα γινει αναιμακτα μιας και δεν ειχ;αν κανενα προβλημα απο τους αντικειμενικους δημοσιογραφους που θα εγραφαν για ''αιωνιους πρωταθλητες'' για ''ομαδες με ειδικο βαρος'' κλπ κλπ;;
σε αντιθεση με τους ποδοσφαιρικους συναδελφους τους που οι εκει ''αντικειμενικοι'' μονο που δεν διαπομπευσαν τους διαιτητες του τελικου για το λαθος τους;;
θαρρεις και στο ποδοσφαιρο ο θρυλος δεν ειναι ''αιωνιος πρωταθλητης'' η δεν εχει ''βαρια φανελλα''
τυπε κομπε...ξερω οτι θα γαρψεις απο υποχρεωση του κοσμου τις παπαριες και θα κανεις και χαβαλε και και...
αλλα επισης γβωριζω οτι μεσα σου αυτες τις αληθειες που μολις σου ειπα επισης τις γνωριζεις και αομα περισσοτερο θα ηθελες να μην ισχυουν...αλλα τυπε μου ισχυουν...
και καθαροπ τοπ κλεψιμο του περπε και φαουλ στον κατσιβελη και φαουλ στον χαιντς και βηματα του καριολη...
το ξερεις και ξερω οτι το ξερεις  ;)
αλλα φυσικα περιμενω παραθεση ''απο υποχρεωση'' οπου θα λες χιλιαδες δικαιολογιες προσπαθωντας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα...
ξερεις καλα οτι και η διαιτησια σε εσπρωξε και ''κερδισες'' ματς που δεν τελειωσε ποτε... ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πολυ κλαμα ο χυσιδης :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/515268/pio-vary-tis-15etias]http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/515268/pio-vary-tis-15etias[/url]
οχι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ...
δεν ηταν 50-50 η διαιτησια...σε αδικησε αλλα που να βρεις το δικιο σου κοντρα στο κοκκινο παρασκηνιο  :jerking:

οριστε και ο συντακτης του κειμενου...αγκαλια με ευρωπαικο του βαζελου... :2funny:
50-50 η διατησια...υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη για διατητικη σφαγη οταν ο συγκεκριμενος λεει για 50-50;;

Συνημμένα

• πρασινοφρουρος γκαζετα .jpg
    πρασινοφρουρος γκαζετα .jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 11

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλός πασαδόρος φαίνεται, ό,τι πρέπει για αντι-ιμπαγάσα.
Τώρα δεξί μπακ οπωσδήποτε, δεξί εξτρέμ, αμυντικό χαφ όπωσδήποτε και φύγαμε για τελικό! (κυπέλου ελλάδας)
3 παικτες για εντεκαδα σε αυτες τις θεσεις θελουμε και ισως επιθετικο γιατι μητρογλου και τζιμπουρ ειναι για ενδεκαδα αλλα παιζουμε σε 3 διοργανωσεις και ισως χρειαστει ενας εκει εστω οχι τοσο καλος..αλλα προτεραιοτητα πρεπει να δωσουν στις θεσεις που ανεφερες θα δειξει!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
www.gazzetta.gr/euroleague-panathinaikos/article/389468-ayto-soyt-tha-krinei-eyropaiko]http://www.gazzetta.gr/euroleague-panathinaikos/article/389468-ayto-soyt-tha-krinei-eyropaiko[/url]
τελικα τι εγινε ρε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ;
κριθηκε απο αυτο το σουτ το ευρωπαικο;; :2funny:
καριολη αντρα...οταν θα φας το μπερτακι σου βεβαια θα κλαις σαν πουτανα   ;)
ακόμα κλαίς μωρή κάρια?.....ρίξε ένα χύσιμο να ξεθυμάνεις......δεν σ αντέχω έτσι...... :grin: :grin: :grin:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μπαναρετον τον χρηστιδη ακουσε εκει να με λεει πουτανα γιο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ακόμα κλαίς μωρή κάρια?.....ρίξε ένα χύσιμο να ξεθυμάνεις......δεν σ αντέχω έτσι...... :grin: :grin: :grin:
τυπε μου τωρα ΔΕΝ χυνω...αλλα ειμαι εδω...
ειτε χυνω ειτε κλαιω ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...
το θεμα ειναι οτι χυνω 20 και κλαιω 2 ...
αλλα ω τι συμπτωσις οταν εγω χυνω υπαρχει μια απεραντη μοναξια στο σαιτ...χυνω μονος μου τυπε και ψαχνω με το φαναρι τις πουτανες αλλα αυτες απλα δεν ειναι εδω...
σε αντιθεση με μενα που ειμαι παντα...
αυτο κανει και την διαφορα αναμεσα στον αντρα και την πουτανα...
αναμεσα στον ΜΑΓΚΑ και τον τζαμπα μαγκα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom