psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια,γιατι να μην πανηγυριζει ο βαζελος???στην τελικη τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ νικησε,λιγο το εχετε αυτο??????????
φιλε εγω πιστευω πως πολλοι γαυροι ειναι παναθηναικοι και στο ποδοσφαιρο....... ρε τι αλλο θα ακουσουμε.....
μακάρι φίλε μου.εκλεισε ο βερδου τυποι συμφωνα με τις πηγες μου
καλος παικτης τυπε 9 γκολακια παστελωσε περσυ στο πρωταθλημαμακάρι φίλε μου.
σε ποια ομαδα και σε ποιο πρωταθλ ?καλος παικτης τυπε 9 γκολακια παστελωσε περσυ στο πρωταθλημα
εσπανιολ ισπανια καλος παικτης πρωτος σκορερ της ομαδας ηταν φετος...σε ποια ομαδα και σε ποιο πρωταθλ ?
καλος ειναι?
kai plei meiker xreiazomaste afoy o impagsa den mporei parapanv apo hmixronoεσπανιολ ισπανια καλος παικτης πρωτος σκορερ της ομαδας ηταν φετος...
δεκαρι ειναι τυπεkai plei meiker xreiazomaste afoy o impagsa den mporei parapanv apo hmixrono
τοτε καλα κανανε απο σεντερ φορ ειμαστε κομπλε αντε και δεξι χαφ απεναντι απο τον αμπντουν και κανενα καλο 6αρι για να συμαζευτουμεδεκαρι ειναι τυπε
ναι και κανα δεξι μπακ καλο,θελει και επιθετικο παντως γιατι εχουμε 2 μονο εκτος και βαλει ιωαννιδητοτε καλα κανανε απο σεντερ φορ ειμαστε κομπλε αντε και δεξι χαφ απεναντι απο τον αμπντουν και κανενα καλο 6αρι για να συμαζευτουμε
νομιζω με τζιμουρ και μιτροφκολ ειμαστε επιθετικα καλυμενη απλα πλειμεκερ θελαμε δεξι χαφ 8αρι δεξι μπακ και ισως κανενα ακομα αλλα αυτα που ειπα θελει παιχτες επιπεδου τσαμπιονσ λινγκ εντεκαδατουςναι και κανα δεξι μπακ καλο,θελει και επιθετικο παντως γιατι εχουμε 2 μονο εκτος και βαλει ιωαννιδη
συμφωνω σε ολανομιζω με τζιμουρ και μιτροφκολ ειμαστε επιθετικα καλυμενη απλα πλειμεκερ θελαμε δεξι χαφ 8αρι δεξι μπακ και ισως κανενα ακομα αλλα αυτα που ειπα θελει παιχτες επιπεδου τσαμπιονσ λινγκ εντεκαδατους
ελπιζω να μην χρειστουμε και προπονητη διοττι ο μισελ δεν μου πολυγεμιζει το ματι αλλα ας τον κρινουμε εκ του αποτελεσματος και οχι απο τωρα
και ενα τελευταιο παραπονο μετα το τζολε δεν βγαλαμε καμια εμβληματικη φυσιογνωμια στη μπαλα που να μπορει να παρει στις πλατες του την ομαδα και στα δυσκολα καισ τις γκρινιες να μπαινει μπροστα οπως και στους τσαμπουκαδες-πχ πως ειχε ο μπασκετικος βεζελος τον διαμαντιδησυμφωνω σε ολα
και ενα τελευταιο παραπονο μετα το τζολε δεν βγαλαμε καμια εμβληματικη φυσιογνωμια στη μπαλα που να μπορει να παρει στις πλατες του την ομαδα και στα δυσκολα καισ τις γκρινιες να μπαινει μπροστα οπως και στους τσαμπουκαδες-πχ πως ειχε ο μπασκετικος βεζελος τον διαμαντιδη
χρειζομαστε εναν πραγματικο αρχηγο που να επικοινωνει αμεσα με την κερκιδα για τυχον γκρινιες
πχ στο μπεσκετ του βαζελου γινονται εκτρωπα περι διαιτησιας αλα τα κουκουλωνουν καλα οι αρχηγοι τους διαμαντιδης τσαρτσαρης
ενω τα δικα μας τα ποδοσφαιρικα αμεσως γκρινιαζουμε και εμεις οι ιδιοι σσ και καλα κανουμε αλλα δεν πρεπει να χανουμε την εμπιστοσυνη στην ομαδα και να τις δινουμε χρονο και οχι με το παραμικο η μουρμουρα στο γηπεδο
ο μπασκετικος βαζελος εφαγε στο πρωταθλημα στην κανονικη περιοδο 2 φαπες αλλα ειχε συσπειρωσει και αρχηγους και τα καταφερε-εστω και με διαιτησια αλλα βλεπετε τα μηντια μουκα
μονο την διαιτησια του κυπελλου ποδοσφαιρου ηξεραν να γραφουν
βρε ουστ σε ολα τα μντεμεκ αντικειμενικα σημοσιογραφακια
μουκα απο τιε εφημεριδες για τα αισχη του μπασκετικου βαζελου εις βαρος του πρωταθλητη ευρωπης και οχι εις βαρους μιας μικρομεσαιας ποδοσφαιρικης ελληνικης ομαδας
νομιζω εχει τεραστια διαφορα