Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
τυπε μου κομμενο το εχετε αλλα δεν το ξερετε....
ειχατε να μιλησετε για μπασκετ απο προπερσυ τυπε ;)
απλα σαν κλασικοι γκαιμπελς τρωτε πεντε ριχνετε εναν και διαγραφετε τα 5 και στεκεστε στο εμα ποτ ριξατε...
εδω και δυο μερες αντε δεκα ξαναθημηθηκατε την λεξη μπασκετ...
και υπαρχουν πολλοι λογοι γιαυτο...
ενας ειναι σιγουρα η ικανοτητα της ομαδας και η συγκυρια του να βαζει τα σουτ ...ξεκινησες τον τριτο τελικο με σχεδον 100% ευστοχια στα τριποντα...
αλλος ειναι η αβαντα του συστηματος στα μαιντ γκειμς και τον απορποσανατολισμο...
οταν εσυ συγκεντρωμενος και απερισπαστος ασχολιοσουνα μονο με τους τελικους εγω εδινα μαχες να διαψευδω με το που θα παει ο σπανουλης ο χαιντς και ο αντιτς...
μιλησε εν ανθρωπακι γλοιωδες για ντοπα και κατευθειαν με κυβερνητικη εντολη κινηθηκαν διαδικασιες με σαφη υπονοουμενα εναντιον του συλλογου μου...οπου και τα μαιντ γκειμς αλλα και ο αποπροσανατολισμος...
και φυσικα πρωτα και κυρια ο κρκινος το αιωνιο κεφαλαιο ελληνικη διαιτησια...
δεν θα ασχοληθω με τα δυο πρωτα ματς οπου σαφως εχω παραπονα...
θα εξετασω μονο τα τελευταια λεπτα του τριτου οπου αν κερδισω παμε παλι οακα οπου θα πρεπει διαιτητες και γραμματεια να περασουν μια ''διαδικασια'' ιδια και χειροτερη με αυτην του δευτερου ματς...
σε αντιθεση με το αν γινει κατι στο τριτο ματς που δεν θα υπαρχει καθαρη νικη του παο η δεν θα τελειωσει το ματς εις βαρος το θρυλου...
παμε λοιπον στα τελευταια λεπτα του τεταρτου δεκαλεπτου...
κλειστο ματς στον ποντο...
και εχουμε τα εξης κανθασμενα 100% σφυριγματα που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ειναι εις βαρος του ολυμπιακου...
και ευκολα μπορεις να καταλαβεις οτι σε μπαρουτιασμενη ατμοσφαιρα και με προκαταληψη εναντιον της διαιτησιας (δικαιολογημενη) μονο ενας βλακας δεν θα μπορουσε να αντιληφθει οτι με δυο τρια σφυριγματα ο οχλος δε3ν θα διεκοπτε το ματς....
παμε λοιπον...
πεντακαθαρο κλεψιμο της μπαλλας στον λασμε απο περπε (το δειχνει καμερα απο τρομερη οπτικη γωνια και ειναι πεντακαθαρο κλεψιμο μπαλλας καμμια επαφη στα χερια του λασμε ) που σημαινει δικη μου επιθεση δινεται φαουλ  :headbang: που σουταρει ευστοχωντας και στις δυο βολες...
επιθεση του ολυμπιακου καθαρο φαουλ - βολες στον κατσιβελη τιποτα...
ισοπαλο το ματς 72 - 72...
κανω επιθεση και σφυριζεται σωστα επιθετικο στον χαιντς ...στην συνεχεια της φασης στην δικη σου επιθεση καθαρο επιθετικο με τον λασμε να ριχνει κατω τον χαιντς δεν δινεται 74 - 72 υπερ σου...
στην επομενη επιθεση σου γλιστραει ο πουστης με τις προβληματικες σιαλλογονους αδενες σερνεται χωρις να διεκδικει κανενας αντιπαλος την μπαλλα στο παρκε,καθαρη περιπτωση παραβασης αλλα ω του θαυματος τα πεντακαθαρα βηματα ''αγνοουνται'' απο τους διαιτητες και αυτοματως το σκορ 76-72...
θεωρεις οτι αυτοι που σφυριζαν δεν γνωριζαν την συνεχεια;;θεωρεις οτι δεν ειδαν τα βηματα η τα φαουλ που ΔΕΝ εδωσαν και γιαυτο δεν σφυριξαν;;
θεωρεις οτι δεν βαζανε ενα τελος στο φετινο πρωταθλημα με συνοπτικες διαιδικασιες οταν μαλιστα αντιλαμβανονται οτι αυτο θα γινει αναιμακτα μιας και δεν ειχ;αν κανενα προβλημα απο τους αντικειμενικους δημοσιογραφους που θα εγραφαν για ''αιωνιους πρωταθλητες'' για ''ομαδες με ειδικο βαρος'' κλπ κλπ;;
σε αντιθεση με τους ποδοσφαιρικους συναδελφους τους που οι εκει ''αντικειμενικοι'' μονο που δεν διαπομπευσαν τους διαιτητες του τελικου για το λαθος τους;;
θαρρεις και στο ποδοσφαιρο ο θρυλος δεν ειναι ''αιωνιος πρωταθλητης'' η δεν εχει ''βαρια φανελλα''
τυπε κομπε...ξερω οτι θα γαρψεις απο υποχρεωση του κοσμου τις παπαριες και θα κανεις και χαβαλε και και...
αλλα επισης γβωριζω οτι μεσα σου αυτες τις αληθειες που μολις σου ειπα επισης τις γνωριζεις και αομα περισσοτερο θα ηθελες να μην ισχυουν...αλλα τυπε μου ισχυουν...
και καθαροπ τοπ κλεψιμο του περπε και φαουλ στον κατσιβελη και φαουλ στον χαιντς και βηματα του καριολη...
το ξερεις και ξερω οτι το ξερεις  ;)
αλλα φυσικα περιμενω παραθεση ''απο υποχρεωση'' οπου θα λες χιλιαδες δικαιολογιες προσπαθωντας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα...
ξερεις καλα οτι και η διαιτησια σε εσπρωξε και ''κερδισες'' ματς που δεν τελειωσε ποτε... ;)
στο 72-70 καθαρο φαουλ του χαινς πανω στον διαμαντιδη με το σωμα (εκει περνει το επιθετικο ο λασμε) 1.55.00
στο 72-72 που λες για φαουλ στον κατσιβελη ο οποιος ειναι στον παγκο  τυπε  :think τρωει ταπα ο Πριντεζης απο τον Γκιστ
στην αμεσως επομενη φαση φαουλ καθαρο χαινς στον μητσαρα 2 βολες 72-74
στην επιθεση σου καθαρο επιθετικο φαουλ του χαινς
στην επιθεση μου γινετε το επιθετικο που λες Λασμε ο οποιος χανει το καλαθι και περνεις την μπαλα και κανεις επιθεση οπου κλεβουμε τι μπαλα
και ο μητσαρας δεν κανει βηματα αλλα που να ξερεις κανονισμους μπασκετ την μπαλα την σκαει την ωρα που πεφτει τυπε
δες απο 01.55 εως το 02.00
ειπαμε ποναει

:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
1017119_10201336261875365_757035425_n.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.773
Πόντοι
26.141
στο 72-70 καθαρο φαουλ του χαινς πανω στον διαμαντιδη με το σωμα (εκει περνει το επιθετικο ο λασμε) 1.55.00
στο 72-72 που λες για φαουλ στον κατσιβελη ο οποιος ειναι στον παγκο  τυπε  :think τρωει ταπα ο Πριντεζης απο τον Γκιστ
στην επιθεση μου γινετε το επιθετικο που λες Λασμε ο οποιος χανει το καλαθι και περνεις την μπαλα και κανεις επιθεση οπου κλεβουμε τι μπαλα
και ο μητσαρας δεν κανει βηματα αλλα που να ξερεις κανονισμους μπασκετ την μπαλα την σκαει την ωρα που πεφτει τυπε
ειπαμε ποναει

:
1 καθαρα βηματα διαμαντιδη
2 στο 76το ποντο του παο ο λασμε στην αρχη κανει φαουλ σκριν στον κατσιβελη δεν σφυριζεται
3 ο λασμε στο 74ρτο ποντο γκρεμιζει με επιθετικο το χαινσ οπως ο χαινσ νωριτρο τον γκιστή λασμε αλλα αυτη τη φορα δεν δινεται επιθετικο του λασμε
4 στο επιθετικο φαουλ του λασμε ο ιδιος κανει και βηματα
4 φυσικα του πεπερογλου ειναι καθαρο κλεψιμο αλλα δωσανε 2 ποντους δωρο στο βαζελο
ολα τα αλλα ειναι μαλακιες
καθαρα πραματα
οτιδηποτε αλλο λενε ειτε οπαδοι του γαυρου ειτε οπαδοι του βαζελου για τα τελευταια λεπτα ειναι μπουρδες

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.338
Πόντοι
2.306
1 καθαρα βηματα διαμαντιδη
2 στο 76το ποντο του παο ο λασμε στην αρχη κανει φαουλ σκριν στον κατσιβελη δεν σφυριζεται
3 ο λασμε στο 74ρτο ποντο γκρεμιζει με επιθετικο το χαινσ οπως ο χαινσ νωριτρο τον γκιστή λασμε αλλα αυτη τη φορα δεν δινεται επιθετικο του λασμε
4 στο επιθετικο φαουλ του λασμε ο ιδιος κανει και βηματα
4 φυσικα του πεπερογλου ειναι καθαρο κλεψιμο αλλα δωσανε 2 ποντους δωρο στο βαζελο
ολα τα αλλα ειναι μαλακιες
καθαρα πραματα
οτιδηποτε αλλο λενε ειτε οπαδοι του γαυρου ειτε οπαδοι του βαζελου για τα τελευταια λεπτα ειναι μπουρδες
Τυπε πιο καμμενοι απο τους βαζελες δεν υπάρχουν. Οταν ειναι μπουκωμενοι καταλαβαίνεις με τι, δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν και λένε οτι μ@@@@ τους κατέβει.
:idiot: και  :jerking: μαζι. Δυο σε ένα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειπαμε ποναει

:
ρε μαλακα θελεις να με τρελλανεις...πρωτον δεν τα εβαλα με σειρα τα λαθη χρονικη οπως τα θυμομουνα αλλα οντως στο 72-74 το κανει με βολες (σωστες) ο πουστης...το 72-72 δεν επρεπε να γινει γιατι ο περπε ΔΕΝ κανει φαουλ αλλα κλεβει καθαρα μπαλλα ,φαουλ στον κατσιβελη γινεται αλλα οταν παιζει (δεν θυμαμαι ακριβως το λεπτο ) και οχι οταν ειναι στον παγκο...
του πουστη ειναι καθαρα βηματα ,εχει αγκαλια την μπαλλα και τα δυο ποδια στον αερα...ελεος δεστο...
τωρα αν εγινε οπως λες φαουλ στον πουστη τι να πω;;συμφωνω μαζι σου αν ειδες πριν...στο αρθρο του πρασινοφρουρου που μιλαγε για 50-50 εγω ειπα οτι κανει λαθος γιατι η διαιτησια επαιξε γαυρο...
τεσπα κομπε προβλεψα την αντιδραση σου...σε ξερω -σας ξερω...
παραδεξου ρε πουστη οτι στο τελος γινανε τεσσερα λαθη ολα εις βαρος μου...τι να κανουμε τωρα;;θες να λεμε μαλακιες;;
το αν δεν εδωσε το επιθετικο στον λασμε ειναι επιχειρημα οτι δεν σκοραρες; :headbang:
το επνιξε η δεν το επνιξε;;
και οπως δεν το εδωσε στο κατω κατω σε σενα αν δεν το εδινε και σε μενα (οποτε θα ειχαμε ισονομια μιας και δεν θα εδινε απο ενα φαουλ πανομοιτυπο) μπορει εγω να σκοραρα  ;)καταλαβαινεις την διαφορα;;
σε μενα το σφυρανε αμεσως και σε σενα στην επομενη φαση ακριβως το ιδιο ΔΕΝ το σφυρανε...
τυπε μαλλον συμφωνεις με τον πρασινοφρουρο τον παπαθεοδωρου για 50-50...
σωστα μαντευω;; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τυπε πιο καμμενοι απο τους βαζελες δεν υπάρχουν. Οταν ειναι μπουκωμενοι καταλαβαίνεις με τι, δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν και 
πεστο ρε χρυσοστομε...τι το κρατας;;

[size=90pt]ΜΕ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ!!![/size]

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ρε μαλακα θελεις να με τρελλανεις...πρωτον δεν τα εβαλα με σειρα τα λαθη χρονικη οπως τα θυμομουνα αλλα οντως στο 72-74 το κανει με βολες (σωστες) ο πουστης...το 72-72 δεν επρεπε να γινει γιατι ο περπε ΔΕΝ κανει φαουλ αλλα κλεβει καθαρα μπαλλα ,φαουλ στον κατσιβελη γινεται αλλα οταν παιζει (δεν θυμαμαι ακριβως το λεπτο ) και οχι οταν ειναι στον παγκο...
του πουστη ειναι καθαρα βηματα ,εχει αγκαλια την μπαλλα και τα δυο ποδια στον αερα...ελεος δεστο...
τωρα αν εγινε οπως λες φαουλ στον πουστη τι να πω;;συμφωνω μαζι σου αν ειδες πριν...στο αρθρο του πρασινοφρουρου που μιλαγε για 50-50 εγω ειπα οτι κανει λαθος γιατι η διαιτησια επαιξε γαυρο...
τεσπα κομπε προβλεψα την αντιδραση σου...σε ξερω -σας ξερω...
παραδεξου ρε πουστη οτι στο τελος γινανε τεσσερα λαθη ολα εις βαρος μου...τι να κανουμε τωρα;;θες να λεμε μαλακιες;;
το αν δεν εδωσε το επιθετικο στον λασμε ειναι επιχειρημα οτι δεν σκοραρες; :headbang:
το επνιξε η δεν το επνιξε;;
και οπως δεν το εδωσε στο κατω κατω σε σενα αν δεν το εδινε και σε μενα (οποτε θα ειχαμε ισονομια μιας και δεν θα εδινε απο ενα φαουλ πανομοιτυπο) μπορει εγω να σκοραρα  ;)καταλαβαινεις την διαφορα;;
σε μενα το σφυρανε αμεσως και σε σενα στην επομενη φαση ακριβως το ιδιο ΔΕΝ το σφυρανε...
τυπε μαλλον συμφωνεις με τον πρασινοφρουρο τον παπαθεοδωρου για 50-50...
σωστα μαντευω;; :think:
πριν το φαουλ στον Λασμε καθαρο φαουλ στο διαμαντιδη απο τον χαινς =2 βολες και παλι
απο την στιγμη που δεν μπηκε καλαθι στο επιθετικο του Λασμε που λες(ασχετα αν ο χαινς κινηται και δεν υπαρχει επιθετικο κινητο εδω και αρκετα χρονια)δεν ειχα κανενα οφελος σαν ομαδα
αν το φαουλ στο κατσιβελη που λες εγινε στο 8-3 ναι ρε φιλε σας σφαξαμε  :cheesy:
πριν ριξει τις βολες ο Λασμε οι βολες ηταν 28-14 υπερ σας
θυμασαι τι ελεγες τοσα χρονια για τις βολες οταν ειχαμε εμεις παραπανο αλλα οι 28-14 υπερ σας φυσιολογικο

οσα και να λες ενα αρχιδατο σκουπισμα ηταν 2 φορες φιλαρακι μεσα στο Σεφ στους τελικους σε σεζον που ηταν μεταβατικη για την ομαδα μου
εσυ δεν με εχεις κερδισει ποτε στο οακα σε τελικους το ρεκορ ειναι 26-0 φιλαρακι απο το 1996 και μετα με την ομαδα σου και 37-0 με ολες τις ομαδες εχω να χασω σε τελικους εντος εδρας απο το 1993 στην Γλυφαδα 20 ολοκληρα χρονια ουτε μια ηττα
ενω αντιστοιχα στο Σεφ σε εχω κερδισει 8 φορες
περαστικα σου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Nα του αποδειξετε οτι δεν ειναι,δεν χρειαζετε να καταφευγουμε σε ακραιες λυσεις.
αστονε ρε...δεν εχει καταλαβει για ποιον το ειπα...νομιζει οτι το ειπα γιαυτον :2funny:
δεν βλεπεις οτι ειναι ασυλο;;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Χρηστίδη , πολύ γουστάρω που πονάς ακόμα.... :fuck2:

20 πόστ την μέρα για τους τελικούς.... :2funny:

Keep post-ing και για μας τους πανάθες keep cumming Hristidis.... :zfuck:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αστονε ρε...δεν εχει καταλαβει για ποιον το ειπα...νομιζει οτι το ειπα γιαυτον :2funny:
δεν βλεπεις οτι ειναι ασυλο;;
Χριστιδη ειναι ο ιδιος που εγραψε το αρθρο,αποκαλυφτηκε η καριολα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Τέλος ο Μοδέστο από τον Ολυμπιακό

Μετά από τρία χρόνια στον Πειραιά, ο Φρανσουά Μοδέστο αποχαιρετά τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. "Είχε τον πνεύμα του νικητή... Θα ξανασυναντηθούμε", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Κορσικανό. Διαβάστε το συγκινητικό αντίο του Μοδέστο.

Επισκέπτης
τυπε μου τωρα ΔΕΝ χυνω...αλλα ειμαι εδω...
ειτε χυνω ειτε κλαιω ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...
το θεμα ειναι οτι χυνω 20 και κλαιω 2 ...
αλλα ω τι συμπτωσις οταν εγω χυνω υπαρχει μια απεραντη μοναξια στο σαιτ...χυνω μονος μου τυπε και ψαχνω με το φαναρι τις πουτανες αλλα αυτες απλα δεν ειναι εδω...
σε αντιθεση με μενα που ειμαι παντα...
αυτο κανει και την διαφορα αναμεσα στον αντρα και την πουτανα...
αναμεσα στον ΜΑΓΚΑ και τον τζαμπα μαγκα  ;)
με απογοητευεις
κλαιγεσε γα το μπασκετ σαν βαζελακος
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
τρωνε τοσες πουτσες παντου οι πτωχευμενοι και ξεσπασαν λιγακι

ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΑ ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ

ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Με  ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Βιγιαρεάλ ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του ισπανικού  συλλόγου.

Ο Σουηδός πρώην άσος του Ολυμπιακό που βοήθησε το «κίτρινο υποβρύχιο» για να πάρει την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεν θα συνεχίσει στο «Μαδριγάλ», δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Βιγιαρεάλ τα εξής:

«Ήταν ένας καλός χρόνος τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και φεύγω με την ικανοποίηση ότι βοήθησα την ομάδα να επανέλθει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που μου έδωσαν αυτή τη χρονιά μέχρι σήμερα, σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Από τώρα είμαι φίλαθλος της Βιγιαρεάλ».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom