apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν παει που λογικα θα παει ο ιβκοβιτς εκει ειναι σιγουρακι τυπελες?Ντουντα?
καλο.
Ολα επι 12
αν παει που λογικα θα παει ο ιβκοβιτς εκει ειναι σιγουρακι τυπελες?Ντουντα?
καλο.
Ολα επι 12
στο 72-70 καθαρο φαουλ του χαινς πανω στον διαμαντιδη με το σωμα (εκει περνει το επιθετικο ο λασμε) 1.55.00τυπε μου κομμενο το εχετε αλλα δεν το ξερετε....
ειχατε να μιλησετε για μπασκετ απο προπερσυ τυπε ;)
απλα σαν κλασικοι γκαιμπελς τρωτε πεντε ριχνετε εναν και διαγραφετε τα 5 και στεκεστε στο εμα ποτ ριξατε...
εδω και δυο μερες αντε δεκα ξαναθημηθηκατε την λεξη μπασκετ...
και υπαρχουν πολλοι λογοι γιαυτο...
ενας ειναι σιγουρα η ικανοτητα της ομαδας και η συγκυρια του να βαζει τα σουτ ...ξεκινησες τον τριτο τελικο με σχεδον 100% ευστοχια στα τριποντα...
αλλος ειναι η αβαντα του συστηματος στα μαιντ γκειμς και τον απορποσανατολισμο...
οταν εσυ συγκεντρωμενος και απερισπαστος ασχολιοσουνα μονο με τους τελικους εγω εδινα μαχες να διαψευδω με το που θα παει ο σπανουλης ο χαιντς και ο αντιτς...
μιλησε εν ανθρωπακι γλοιωδες για ντοπα και κατευθειαν με κυβερνητικη εντολη κινηθηκαν διαδικασιες με σαφη υπονοουμενα εναντιον του συλλογου μου...οπου και τα μαιντ γκειμς αλλα και ο αποπροσανατολισμος...
και φυσικα πρωτα και κυρια ο κρκινος το αιωνιο κεφαλαιο ελληνικη διαιτησια...
δεν θα ασχοληθω με τα δυο πρωτα ματς οπου σαφως εχω παραπονα...
θα εξετασω μονο τα τελευταια λεπτα του τριτου οπου αν κερδισω παμε παλι οακα οπου θα πρεπει διαιτητες και γραμματεια να περασουν μια ''διαδικασια'' ιδια και χειροτερη με αυτην του δευτερου ματς...
σε αντιθεση με το αν γινει κατι στο τριτο ματς που δεν θα υπαρχει καθαρη νικη του παο η δεν θα τελειωσει το ματς εις βαρος το θρυλου...
παμε λοιπον στα τελευταια λεπτα του τεταρτου δεκαλεπτου...
κλειστο ματς στον ποντο...
και εχουμε τα εξης κανθασμενα 100% σφυριγματα που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ειναι εις βαρος του ολυμπιακου...
και ευκολα μπορεις να καταλαβεις οτι σε μπαρουτιασμενη ατμοσφαιρα και με προκαταληψη εναντιον της διαιτησιας (δικαιολογημενη) μονο ενας βλακας δεν θα μπορουσε να αντιληφθει οτι με δυο τρια σφυριγματα ο οχλος δε3ν θα διεκοπτε το ματς....
παμε λοιπον...
πεντακαθαρο κλεψιμο της μπαλλας στον λασμε απο περπε (το δειχνει καμερα απο τρομερη οπτικη γωνια και ειναι πεντακαθαρο κλεψιμο μπαλλας καμμια επαφη στα χερια του λασμε ) που σημαινει δικη μου επιθεση δινεται φαουλ που σουταρει ευστοχωντας και στις δυο βολες...
επιθεση του ολυμπιακου καθαρο φαουλ - βολες στον κατσιβελη τιποτα...
ισοπαλο το ματς 72 - 72...
κανω επιθεση και σφυριζεται σωστα επιθετικο στον χαιντς ...στην συνεχεια της φασης στην δικη σου επιθεση καθαρο επιθετικο με τον λασμε να ριχνει κατω τον χαιντς δεν δινεται 74 - 72 υπερ σου...
στην επομενη επιθεση σου γλιστραει ο πουστης με τις προβληματικες σιαλλογονους αδενες σερνεται χωρις να διεκδικει κανενας αντιπαλος την μπαλλα στο παρκε,καθαρη περιπτωση παραβασης αλλα ω του θαυματος τα πεντακαθαρα βηματα ''αγνοουνται'' απο τους διαιτητες και αυτοματως το σκορ 76-72...
θεωρεις οτι αυτοι που σφυριζαν δεν γνωριζαν την συνεχεια;;θεωρεις οτι δεν ειδαν τα βηματα η τα φαουλ που ΔΕΝ εδωσαν και γιαυτο δεν σφυριξαν;;
θεωρεις οτι δεν βαζανε ενα τελος στο φετινο πρωταθλημα με συνοπτικες διαιδικασιες οταν μαλιστα αντιλαμβανονται οτι αυτο θα γινει αναιμακτα μιας και δεν ειχ;αν κανενα προβλημα απο τους αντικειμενικους δημοσιογραφους που θα εγραφαν για ''αιωνιους πρωταθλητες'' για ''ομαδες με ειδικο βαρος'' κλπ κλπ;;
σε αντιθεση με τους ποδοσφαιρικους συναδελφους τους που οι εκει ''αντικειμενικοι'' μονο που δεν διαπομπευσαν τους διαιτητες του τελικου για το λαθος τους;;
θαρρεις και στο ποδοσφαιρο ο θρυλος δεν ειναι ''αιωνιος πρωταθλητης'' η δεν εχει ''βαρια φανελλα''
τυπε κομπε...ξερω οτι θα γαρψεις απο υποχρεωση του κοσμου τις παπαριες και θα κανεις και χαβαλε και και...
αλλα επισης γβωριζω οτι μεσα σου αυτες τις αληθειες που μολις σου ειπα επισης τις γνωριζεις και αομα περισσοτερο θα ηθελες να μην ισχυουν...αλλα τυπε μου ισχυουν...
και καθαροπ τοπ κλεψιμο του περπε και φαουλ στον κατσιβελη και φαουλ στον χαιντς και βηματα του καριολη...
το ξερεις και ξερω οτι το ξερεις ;)
αλλα φυσικα περιμενω παραθεση ''απο υποχρεωση'' οπου θα λες χιλιαδες δικαιολογιες προσπαθωντας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα...
ξερεις καλα οτι και η διαιτησια σε εσπρωξε και ''κερδισες'' ματς που δεν τελειωσε ποτε... ;)
Τύπε με άκουσαν σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων! Αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!
1 καθαρα βηματα διαμαντιδηστο 72-70 καθαρο φαουλ του χαινς πανω στον διαμαντιδη με το σωμα (εκει περνει το επιθετικο ο λασμε) 1.55.00
στο 72-72 που λες για φαουλ στον κατσιβελη ο οποιος ειναι στον παγκο τυπε :think τρωει ταπα ο Πριντεζης απο τον Γκιστ
στην αμεσως επομενη φαση φαουλ καθαρο χαινς στον μητσαρα 2 βολες 72-74
στην επιθεση σου καθαρο επιθετικο φαουλ του χαινς
στην επιθεση μου γινετε το επιθετικο που λες Λασμε ο οποιος χανει το καλαθι και περνεις την μπαλα και κανεις επιθεση οπου κλεβουμε τι μπαλα
και ο μητσαρας δεν κανει βηματα αλλα που να ξερεις κανονισμους μπασκετ την μπαλα την σκαει την ωρα που πεφτει τυπε
δες απο 01.55 εως το 02.00
ειπαμε ποναει
:
Τυπε πιο καμμενοι απο τους βαζελες δεν υπάρχουν. Οταν ειναι μπουκωμενοι καταλαβαίνεις με τι, δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν και λένε οτι μ@@@@ τους κατέβει.1 καθαρα βηματα διαμαντιδη
2 στο 76το ποντο του παο ο λασμε στην αρχη κανει φαουλ σκριν στον κατσιβελη δεν σφυριζεται
3 ο λασμε στο 74ρτο ποντο γκρεμιζει με επιθετικο το χαινσ οπως ο χαινσ νωριτρο τον γκιστή λασμε αλλα αυτη τη φορα δεν δινεται επιθετικο του λασμε
4 στο επιθετικο φαουλ του λασμε ο ιδιος κανει και βηματα
4 φυσικα του πεπερογλου ειναι καθαρο κλεψιμο αλλα δωσανε 2 ποντους δωρο στο βαζελο
ολα τα αλλα ειναι μαλακιες
καθαρα πραματα
οτιδηποτε αλλο λενε ειτε οπαδοι του γαυρου ειτε οπαδοι του βαζελου για τα τελευταια λεπτα ειναι μπουρδες
ρε μαλακα θελεις να με τρελλανεις...πρωτον δεν τα εβαλα με σειρα τα λαθη χρονικη οπως τα θυμομουνα αλλα οντως στο 72-74 το κανει με βολες (σωστες) ο πουστης...το 72-72 δεν επρεπε να γινει γιατι ο περπε ΔΕΝ κανει φαουλ αλλα κλεβει καθαρα μπαλλα ,φαουλ στον κατσιβελη γινεται αλλα οταν παιζει (δεν θυμαμαι ακριβως το λεπτο ) και οχι οταν ειναι στον παγκο...στο 72-70 καθαρο φαουλ του χαινς πανω στον διαμαντιδη με το σωμα (εκει περνει το επιθετικο ο λασμε) 1.55.00
στο 72-72 που λες για φαουλ στον κατσιβελη ο οποιος ειναι στον παγκο τυπε :think τρωει ταπα ο Πριντεζης απο τον Γκιστ
στην αμεσως επομενη φαση φαουλ καθαρο χαινς στον μητσαρα 2 βολες 72-74
στην επιθεση σου καθαρο επιθετικο φαουλ του χαινς
στην επιθεση μου γινετε το επιθετικο που λες Λασμε ο οποιος χανει το καλαθι και περνεις την μπαλα και κανεις επιθεση οπου κλεβουμε τι μπαλα
και ο μητσαρας δεν κανει βηματα αλλα που να ξερεις κανονισμους μπασκετ την μπαλα την σκαει την ωρα που πεφτει τυπε
δες απο 01.55 εως το 02.00
ειπαμε ποναει
:
πεστο ρε χρυσοστομε...τι το κρατας;;Τυπε πιο καμμενοι απο τους βαζελες δεν υπάρχουν. Οταν ειναι μπουκωμενοι καταλαβαίνεις με τι, δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν και
[size=90pt]ΜΕ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
πεστο ρε χρυσοστομε...τι το κρατας;;
[size=90pt]ΜΕ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
πριν το φαουλ στον Λασμε καθαρο φαουλ στο διαμαντιδη απο τον χαινς =2 βολες και παλιρε μαλακα θελεις να με τρελλανεις...πρωτον δεν τα εβαλα με σειρα τα λαθη χρονικη οπως τα θυμομουνα αλλα οντως στο 72-74 το κανει με βολες (σωστες) ο πουστης...το 72-72 δεν επρεπε να γινει γιατι ο περπε ΔΕΝ κανει φαουλ αλλα κλεβει καθαρα μπαλλα ,φαουλ στον κατσιβελη γινεται αλλα οταν παιζει (δεν θυμαμαι ακριβως το λεπτο ) και οχι οταν ειναι στον παγκο...
του πουστη ειναι καθαρα βηματα ,εχει αγκαλια την μπαλλα και τα δυο ποδια στον αερα...ελεος δεστο...
τωρα αν εγινε οπως λες φαουλ στον πουστη τι να πω;;συμφωνω μαζι σου αν ειδες πριν...στο αρθρο του πρασινοφρουρου που μιλαγε για 50-50 εγω ειπα οτι κανει λαθος γιατι η διαιτησια επαιξε γαυρο...
τεσπα κομπε προβλεψα την αντιδραση σου...σε ξερω -σας ξερω...
παραδεξου ρε πουστη οτι στο τελος γινανε τεσσερα λαθη ολα εις βαρος μου...τι να κανουμε τωρα;;θες να λεμε μαλακιες;;
το αν δεν εδωσε το επιθετικο στον λασμε ειναι επιχειρημα οτι δεν σκοραρες;
το επνιξε η δεν το επνιξε;;
και οπως δεν το εδωσε στο κατω κατω σε σενα αν δεν το εδινε και σε μενα (οποτε θα ειχαμε ισονομια μιας και δεν θα εδινε απο ενα φαουλ πανομοιτυπο) μπορει εγω να σκοραρα ;)καταλαβαινεις την διαφορα;;
σε μενα το σφυρανε αμεσως και σε σενα στην επομενη φαση ακριβως το ιδιο ΔΕΝ το σφυρανε...
τυπε μαλλον συμφωνεις με τον πρασινοφρουρο τον παπαθεοδωρου για 50-50...
σωστα μαντευω;;
Nα του αποδειξετε οτι δεν ειναι,δεν χρειαζετε να καταφευγουμε σε ακραιες λυσεις.μπαναρετον τον χρηστιδη ακουσε εκει να με λεει πουτανα γιο...
αστονε ρε...δεν εχει καταλαβει για ποιον το ειπα...νομιζει οτι το ειπα γιαυτονNα του αποδειξετε οτι δεν ειναι,δεν χρειαζετε να καταφευγουμε σε ακραιες λυσεις.
Χριστιδη ειναι ο ιδιος που εγραψε το αρθρο,αποκαλυφτηκε η καριολααστονε ρε...δεν εχει καταλαβει για ποιον το ειπα...νομιζει οτι το ειπα γιαυτον
δεν βλεπεις οτι ειναι ασυλο;;
με απογοητευειςτυπε μου τωρα ΔΕΝ χυνω...αλλα ειμαι εδω...
ειτε χυνω ειτε κλαιω ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...
το θεμα ειναι οτι χυνω 20 και κλαιω 2 ...
αλλα ω τι συμπτωσις οταν εγω χυνω υπαρχει μια απεραντη μοναξια στο σαιτ...χυνω μονος μου τυπε και ψαχνω με το φαναρι τις πουτανες αλλα αυτες απλα δεν ειναι εδω...
σε αντιθεση με μενα που ειμαι παντα...
αυτο κανει και την διαφορα αναμεσα στον αντρα και την πουτανα...
αναμεσα στον ΜΑΓΚΑ και τον τζαμπα μαγκα ;)
Χριστιδη ειναι ο ιδιος που εγραψε το αρθρο,αποκαλυφτηκε η καριολα