Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
:sunglasses:

Συνημμένα

• broom.jpg
    broom.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
....και το κορυφαιο ΟΛΩΝ φυσικα για το τελος.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

-Ο Σπανουλης τελειωσε τον Διαμαντιδη. Χρηστιδης 2013

[move]XA....XAXA....XAXAXA.....MΠOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!![/move]

Επικη δηλωση παιδι του Διαμαντιδη. Καλο καλοκαιρι και οχι σπερμα σε θαλασσες και ακτες.  :grin:
Μετα το μπουκωμα, ακολουθει παντα η καταποση.  :grin:
Φιλουρες στο κωλαρακι σου(ειναι και ατριχο το γαμηδι) :grin:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πουτανα....ρομπα...εγω ειμαι παντα εδω...ξερεις οτι εμενα μου κπανεις τα παπαρια και ολες οι πουτανες που εμφανιζεστε μια η καμμια φορα τον χρονο.....ξερεις οτι εμενα το καβλι μου ειναι απο ατσαλι...
Σε γραφω στην πσολαρα μου απο το πολυ χυσιμο και κατουρημα σας εχω καν3ι κομπλεξικα με ψυχολογικα πρροβληματα...7λη σας η υπαρξη εξαρταται απο το να καταφερετε να την πειτε μια φορα στον χρηστιδη....οσο περισσοτερο νομιζετε οτι μου τη λετε τοσο πιο πολυ ρομπες γινεστε...σας γαμαω ολημερις και ολονυχτις και μια φορα που σηκωνετε κεφαλι νομιζετε οτι γινεστε μαγκες....σου εχω ανο7ξει κινουριες τρυπεςνγια ξα προλαβαινω να σε γςμαω...σκουζεις αποτην πουτσα  ...
Σου ξαναλεω η πουτσα μου ειναι απο ατσαλι....αν επαιρνα χαμπαρι απο ξεπεταγματα πουτανων σαν την παρτη σου δεν θα ημουνα ο χρηστιδης...αυτο σας τρελλαινει και το ξερω...οτι καμμια δεκαρια αρχιδια μαζευεστε μετα απο καμμια νικη και χτυπιεστε σαν τις πουτανες ....σας εσω κανει τιγκα στο απωθημενο...σας εχω καταστρεψει τις ζωες και το ξερεις....
Μολις ξερεις οτι θα ποσταριστει η γνωστη χυσαδα  χεζεσαι πανω σου γιαυτο και με την πρωτηνευκαιρια ψαχνει2 νς μου την πεις....
Πουστη αγνωστου πατρος.....θα σε θυαμαι ειδικα εσενα....να εισαι σιγουρος οτι απο εδω και μπρος θα σου γαμησω οτι μπορει να σου εχει μεινει κατα λαθος αγαμητο.....λαγε,κοττα,πουταν....
Γαυρος δεν θα γινει2 ποτε....μια ζωη λαγοςνπουτης ρουφιανος...
Με τα αλλα τα αρχιδις δ2ν ασχολουμαι καν και αυτο ειναι η τιμωρια τους...
Αλλα πουστθ και ρουφιανε εσ2να θα σε παω γαμιοντας...
Εδω θα ειμαστε καριολη λαγε...εδω...θυμισου το παλιοπουτανα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
πουτανα....ρομπα...εγω ειμαι παντα εδω...ξερεις οτι εμενα μου κπανεις τα παπαρια και ολες οι πουτανες που εμφανιζεστε μια η καμμια φορα τον χρονο.....ξερεις οτι εμενα το καβλι μου ειναι απο ατσαλι...
Σε γραφω στην πσολαρα μου απο το πολυ χυσιμο και κατουρημα σας εχω καν3ι κομπλεξικα με ψυχολογικα πρροβληματα...7λη σας η υπαρξη εξαρταται απο το να καταφερετε να την πειτε μια φορα στον χρηστιδη....οσο περισσοτερο νομιζετε οτι μου τη λετε τοσο πιο πολυ ρομπες γινεστε...σας γαμαω ολημερις και ολονυχτις και μια φορα που σηκωνετε κεφαλι νομιζετε οτι γινεστε μαγκες....σου εχω ανο7ξει κινουριες τρυπεςνγια ξα προλαβαινω να σε γςμαω...σκουζεις αποτην πουτσα   ...
Σου ξαναλεω η πουτσα μου ειναι απο ατσαλι....αν επαιρνα χαμπαρι απο ξεπεταγματα πουτανων σαν την παρτη σου δεν θα ημουνα ο χρηστιδης...αυτο σας τρελλαινει και το ξερω...οτι καμμια δεκαρια αρχιδια μαζευεστε μετα απο καμμια νικη και χτυπιεστε σαν τις πουτανες ....σας εσω κανει τιγκα στο απωθημενο...σας εχω καταστρεψει τις ζωες και το ξερεις....
Μολις ξερεις οτι θα ποσταριστει η γνωστη χυσαδα  χεζεσαι πανω σου γιαυτο και με την πρωτηνευκαιρια ψαχνει2 νς μου την πεις....
Πουστη αγνωστου πατρος.....θα σε θυαμαι ειδικα εσενα....να εισαι σιγουρος οτι απο εδω και μπρος θα σου γαμησω οτι μπορει να σου εχει μεινει κατα λαθος αγαμητο.....λαγε,κοττα,πουταν....
Τύπε εγκεφαλικό; Κρατήσου λίγο μην πάθεις τίποτα γιατί έχει Τίγρη από του χρόνου, σε χρειαζόμαστε. :2on1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Σε γραφω στην πσολαρα μου απο το πολυ χυσιμο και κατουρημα σας εχω καν3ι κομπλεξικα με ψυχολογικα πρροβληματα...7λη σας η υπαρξη εξαρταται απο το να καταφερετε να την πειτε μια φορα στον χρηστιδη....οσο περισσοτερο νομιζετε οτι μου τη λετε τοσο πιο πολυ ρομπες γινεστε...σας γαμαω ολημερις και ολονυχτις και μια φορα που σηκωνετε κεφαλι νομιζετε οτι γινεστε μαγκες....σου εχω ανο7ξει κινουριες τρυπεςνγια ξα προλαβαινω να σε γςμαω...σκουζεις αποτην πουτσα   ...
Μολις ξερεις οτι θα ποσταριστει η γνωστη χυσαδα  χεζεσαι πανω σου γιαυτο και με την πρωτηνευκαιρια ψαχνει2 νς μου την πεις....

Οπαδοί του ιουνίου, μια φορά το μήνα θυμούνται τι ομάδα είναι! Εδώ έγραψε "έχυσα" ο αχαχούχας! Κουφοί κουτσοί στον άγιο παντελεήμονα στην κυριολεξία!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τύπε εγκεφαλικό; Κρατήσου λίγο μην πάθεις τίποτα γιατί έχει Τίγρη από το[size=10pt]υ χρόνου[/size] [size=30pt]3013 που θα επιστρέψουμε στη super league,[/size] σε χρειαζόμαστε να μας περάσεις και ενα και δυο και τρια άμα λάχει να ουμ'  :2on1:  :pipa2: :zfuck: :fuck1: :s&m_1: :pipa1: :s&m_3: :s&m_2: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Τώρα τα γράφεις ωραία... :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε γραφω στην πσολαρα μου απο το πολυ χυσιμο και κατουρημα σας εχω καν3ι κομπλεξικα με ψυχολογικα πρροβληματα...7λη σας η υπαρξη εξαρταται απο το να καταφερετε να την πειτε μια φορα στον χρηστιδη....οσο περισσοτερο νομιζετε οτι μου τη λετε τοσο πιο πολυ ρομπες γινεστε...σας γαμαω ολημερις και ολονυχτις και μια φορα που σηκωνετε κεφαλι νομιζετε οτι γινεστε μαγκες....σου εχω ανο7ξει κινουριες τρυπεςνγια ξα προλαβαινω να σε γςμαω...σκουζεις αποτην πουτσα   ...
Μολις ξερεις οτι θα ποσταριστει η γνωστη χυσαδα  χεζεσαι πανω σου γιαυτο και με την πρωτηνευκαιρια ψαχνει2 νς μου την πεις....

σκασε. ηλιθιε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οπαδοί του ιουνίου, μια φορά το μήνα θυμούνται τι ομάδα είναι! [size=30pt]Εδώ έγραψε "Με έχυσαν στη μάπα" ο αχαχούχας![/size] Κουφοί κουτσοί στον άγιο παντελεήμονα στην κυριολεξία!
Τώρα τα γράφεις σωστά κι ωραία... :grin: :grin: :grin:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και γιατι να μην πανηγυριζει ο  βαζελος?τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ νικησε :)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι έγινε ρε μάγκες? Τελειώσαν τα αλληλοχυσίματα?  :2on1:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
panathinaikos_olympiakos_05.jpg
καλοχώνευτη[/URL]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ημερα περηφανειας.jpg
    ημερα περηφανειας.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 11

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny:
ρε μαλακες ο λαγος εχει χαζεψει απο φαπα και πουτσα...
ουτε οι ιδοι δεν περιμεναν οτι τους ειχε ετοιμασει χαρτινο ο σωληνας και θα επαιρναν εστω λιγη χαρα και εχουν χαζεψει τελειως...
ο αλλος κανει παραθεση σε δικο μου ποστ ....και εχω αυτο το εμοτικον που ειναι και καλα πανηγυρι χαρα και τετοια  :rockon:το χεντμπανγκινγκ...
και τι γραφει στην παραθεση;;
κλαψε κλαψε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα...τι τους εχω κανει ρε μαλακα...ματιασμενοι ειναι ολη μερα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom