Δ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πουτανα....ρομπα...εγω ειμαι παντα εδω...ξερεις οτι εμενα μου κπανεις τα παπαρια και ολες οι πουτανες που εμφανιζεστε μια η καμμια φορα τον χρονο.....ξερεις οτι εμενα το καβλι μου ειναι απο ατσαλι.......και το κορυφαιο ΟΛΩΝ φυσικα για το τελος.
-Ο Σπανουλης τελειωσε τον Διαμαντιδη. Χρηστιδης 2013
[move]XA....XAXA....XAXAXA.....MΠOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!![/move]
Επικη δηλωση παιδι του Διαμαντιδη. Καλο καλοκαιρι και οχι σπερμα σε θαλασσες και ακτες.
Μετα το μπουκωμα, ακολουθει παντα η καταποση.
Φιλουρες στο κωλαρακι σου(ειναι και ατριχο το γαμηδι)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε γραφω στην πσολαρα μου απο το πολυ χυσιμο και κατουρημα σας εχω καν3ι κομπλεξικα με ψυχολογικα πρροβληματα...7λη σας η υπαρξη εξαρταται απο το να καταφερετε να την πειτε μια φορα στον χρηστιδη....οσο περισσοτερο νομιζετε οτι μου τη λετε τοσο πιο πολυ ρομπες γινεστε...σας γαμαω ολημερις και ολονυχτις και μια φορα που σηκωνετε κεφαλι νομιζετε οτι γινεστε μαγκες....σου εχω ανο7ξει κινουριες τρυπεςνγια ξα προλαβαινω να σε γςμαω...σκουζεις αποτην πουτσα ...
Σου ξαναλεω η πουτσα μου ειναι απο ατσαλι....αν επαιρνα χαμπαρι απο ξεπεταγματα πουτανων σαν την παρτη σου δεν θα ημουνα ο χρηστιδης...αυτο σας τρελλαινει και το ξερω...οτι καμμια δεκαρια αρχιδια μαζευεστε μετα απο καμμια νικη και χτυπιεστε σαν τις πουτανες ....σας εσω κανει τιγκα στο απωθημενο...σας εχω καταστρεψει τις ζωες και το ξερεις....
Μολις ξερεις οτι θα ποσταριστει η γνωστη χυσαδα χεζεσαι πανω σου γιαυτο και με την πρωτηνευκαιρια ψαχνει2 νς μου την πεις....
Πουστη αγνωστου πατρος.....θα σε θυαμαι ειδικα εσενα....να εισαι σιγουρος οτι απο εδω και μπρος θα σου γαμησω οτι μπορει να σου εχει μεινει κατα λαθος αγαμητο.....λαγε,κοττα,πουταν....
Γαυρος δεν θα γινει2 ποτε....μια ζωη λαγοςνπουτης ρουφιανος...
Με τα αλλα τα αρχιδις δ2ν ασχολουμαι καν και αυτο ειναι η τιμωρια τους...
Αλλα πουστθ και ρουφιανε εσ2να θα σε παω γαμιοντας...
Εδω θα ειμαστε καριολη λαγε...εδω...θυμισου το παλιοπουτανα...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
7λη σας η υπαρξη εξαρταται απο το να καταφερετε να την πειτε μια φορα στον χρηστιδη....
πόσα ποστ έχεις ρε τελειωμένε να βγάζεις τα απωθημένα σου??
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Τύπε εγκεφαλικό; Κρατήσου λίγο μην πάθεις τίποτα γιατί έχει Τίγρη από του χρόνου, σε χρειαζόμαστε.πουτανα....ρομπα...εγω ειμαι παντα εδω...ξερεις οτι εμενα μου κπανεις τα παπαρια και ολες οι πουτανες που εμφανιζεστε μια η καμμια φορα τον χρονο.....ξερεις οτι εμενα το καβλι μου ειναι απο ατσαλι...
Σε γραφω στην πσολαρα μου απο το πολυ χυσιμο και κατουρημα σας εχω καν3ι κομπλεξικα με ψυχολογικα πρροβληματα...7λη σας η υπαρξη εξαρταται απο το να καταφερετε να την πειτε μια φορα στον χρηστιδη....οσο περισσοτερο νομιζετε οτι μου τη λετε τοσο πιο πολυ ρομπες γινεστε...σας γαμαω ολημερις και ολονυχτις και μια φορα που σηκωνετε κεφαλι νομιζετε οτι γινεστε μαγκες....σου εχω ανο7ξει κινουριες τρυπεςνγια ξα προλαβαινω να σε γςμαω...σκουζεις αποτην πουτσα ...
Σου ξαναλεω η πουτσα μου ειναι απο ατσαλι....αν επαιρνα χαμπαρι απο ξεπεταγματα πουτανων σαν την παρτη σου δεν θα ημουνα ο χρηστιδης...αυτο σας τρελλαινει και το ξερω...οτι καμμια δεκαρια αρχιδια μαζευεστε μετα απο καμμια νικη και χτυπιεστε σαν τις πουτανες ....σας εσω κανει τιγκα στο απωθημενο...σας εχω καταστρεψει τις ζωες και το ξερεις....
Μολις ξερεις οτι θα ποσταριστει η γνωστη χυσαδα χεζεσαι πανω σου γιαυτο και με την πρωτηνευκαιρια ψαχνει2 νς μου την πεις....
Πουστη αγνωστου πατρος.....θα σε θυαμαι ειδικα εσενα....να εισαι σιγουρος οτι απο εδω και μπρος θα σου γαμησω οτι μπορει να σου εχει μεινει κατα λαθος αγαμητο.....λαγε,κοττα,πουταν....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
πουτανα....ρομπα...εγω ειμαι παντα εδω...ξερεις οτι εμενα μου κπανεις τα παπαρια και ολες οι πουτανες που εμφανιζεστε μια η καμμια φορα τον χρονο.....ξερεις οτι εμενα το καβλι μου ειναι απο ατσαλι...
Οπαδοί του ιουνίου, μια φορά το μήνα θυμούνται τι ομάδα είναι! Εδώ έγραψε "έχυσα" ο αχαχούχας! Κουφοί κουτσοί στον άγιο παντελεήμονα στην κυριολεξία!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
Τύπε εγκεφαλικό; Κρατήσου λίγο μην πάθεις τίποτα γιατί έχει Τίγρη από του χρόνου, σε χρειαζόμαστε.
Α καλά, ο καθένας με τον πόνο του
Τώρα τα γράφεις ωραία...Τύπε εγκεφαλικό; Κρατήσου λίγο μην πάθεις τίποτα γιατί έχει Τίγρη από το[size=10pt]υ χρόνου[/size][size=30pt]3013 που θα επιστρέψουμε στη super league,[/size] σε χρειαζόμαστε να μας περάσεις και ενα και δυο και τρια άμα λάχει να ουμ'
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Α καλά, ο καθένας με τον πόνο του
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πουτανα....ρομπα...εγω ειμαι παντα εδω...ξερεις οτι εμενα μου κπανεις τα παπαρια και ολες οι πουτανες που εμφανιζεστε μια η καμμια φορα τον χρονο.....ξερεις οτι εμενα το καβλι μου ειναι απο ατσαλι...
σκασε. ηλιθιε.
Τώρα τα γράφεις σωστά κι ωραία...Οπαδοί του ιουνίου, μια φορά το μήνα θυμούνται τι ομάδα είναι! [size=30pt]Εδώ έγραψε "Με έχυσαν στη μάπα" ο αχαχούχας![/size] Κουφοί κουτσοί στον άγιο παντελεήμονα στην κυριολεξία!
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και γιατι να μην πανηγυριζει ο βαζελος?τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ νικησε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι έγινε ρε μάγκες? Τελειώσαν τα αλληλοχυσίματα?
καλημερα αγαπη. υπαρχει ενας νεος κλωνος pavlosyn
καλημέραααααααααααααααααααακαλημερα αγαπη. υπαρχει ενας νεος κλωνος pavlosyn
τον καλωσόρισες?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλημέραααααααααααααααααααα
τον καλωσόρισες?
ειμαι επιφυλακτικος. ποιος ειναι?
αι χεβ νο φακιν αιντιαειμαι επιφυλακτικος. ποιος ειναι?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μαλακες ο λαγος εχει χαζεψει απο φαπα και πουτσα...
ουτε οι ιδοι δεν περιμεναν οτι τους ειχε ετοιμασει χαρτινο ο σωληνας και θα επαιρναν εστω λιγη χαρα και εχουν χαζεψει τελειως...
ο αλλος κανει παραθεση σε δικο μου ποστ ....και εχω αυτο το εμοτικον που ειναι και καλα πανηγυρι χαρα και τετοια το χεντμπανγκινγκ...
και τι γραφει στην παραθεση;;
κλαψε κλαψε...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα...τι τους εχω κανει ρε μαλακα...ματιασμενοι ειναι ολη μερα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις