Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ελλάς Σουπερλίγκα
ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η
1. Ολυμπιακός 30
2. ΠΑΟΚ 30
3. Αστέρας Τρίπολης
4. Ατρόμητος 30
5. ΠΑΣ Γιάννενα
6. Παναθηναϊκός
7. Ξάνθη 30
8. Πανιώνιος 30
9. Πλατανιάς 30
10. Πανθρακικός
11. Λεβαδειακός
12. Βέροια 30
13. Αρης 30
14. ΟΦΗ 30
15. ΑΕΚ 30
16. Κέρκυρα 30

[move][size=80pt]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[/size][/move]

[move][size=80pt]ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ[/size][/move]

[move][size=80pt]ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ[/size][/move]

σουπερ τι;;;;; χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
αμα ξερεις κανα τροπο να σας κανουμε αντρες να τελειωνετε τα παιχνιδια πεστο να βοηθησουμε.

ρε τυπε εσυ δεν ανεβηκες στο παρκε να το τελειωσεις το ματσακι, τι μας λες τωρα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο... Ολυμπιακός!

1000919.jpg

Παρότι εντός παρκέ οι διαφορές τους είναι μεγάλες, εκτός παρκέ οι αποστολές των δύο «αιωνίων» δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, όπως αποδείχθηκε κι έπειτα την οριστική διακοπή του τρίτου τελικού στο Σ.Ε.Φ. (72-76). Οι Μπαρτζώκας, Τόμιτς, Λο και Χάινς δε δίστασαν να βρεθούν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και του έδωσαν «συγχαρητήρια» για τη σε βάρος τους κατάκτηση του τίτλου της Α1.

Ξυπνα Χριστιδη

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λες οι μπουκμεικερς να σου δίνουν απόδοση 5 σε κάτι που έχει πιθανότητα 50%; Θα 'χαν κλείσει όλες οι μπουκ εταιρίες

Θεώρησα ότι αγωνιστικά είχα 50 % να το πάρει ο ολυμπιακούλης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ, ΠΑΡ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ,

ΤΕΛΙΚΑ...

ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ 99.99999 % ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ 50 ΛΥΚΕΙΟΠΑΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ,

...

ΟΧΙ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,

ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ 50 ΛΥΚΕΙΟΠΑΙΔΑ, ΕΝΩ ΕΦΕΡΕ ΠΛΗΡΗ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο... Ολυμπιακός!

1000919.jpg

Παρότι εντός παρκέ οι διαφορές τους είναι μεγάλες, εκτός παρκέ οι αποστολές των δύο «αιωνίων» δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, όπως αποδείχθηκε κι έπειτα την οριστική διακοπή του τρίτου τελικού στο Σ.Ε.Φ. (72-76). Οι Μπαρτζώκας, Τόμιτς, Λο και Χάινς δε δίστασαν να βρεθούν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και του έδωσαν «συγχαρητήρια» για τη σε βάρος τους κατάκτηση του τίτλου της Α1.

Ξυπνα Χριστιδη
για όλους ο.κ....εκτός απ το μουνί τον τόμιτς.......το πουτανόσπερμα....

Επισκέπτης
τα βαζελακια εχουν πολυ πλακα
πηραν ενα πρωταθλημα και μας τα εχουν κανει σαν να εχουν παθει ελφαντιαση
νταξ χαρειτε
εισαστε καλυτερη

μην ακουσω ομως του χρονου παραπονα για διατησιες μαρινακιδες και λοιπα
τζ πιπερι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εμενα προσωπικα εσυ τιποτα δεν καταφερες να μου κανεις

εσυ βγηκες και δηλωσες οτι ο κωλος σου ειναι πρωταθλητης ευρωπης

να προσεχεις τι γραφεις :2funny:

καλά φιλαράκι το ότι είσαι άσχετος φαίνεται από άλλα post σου... για να μην μιλήσω για τις ανορθογραφίες σου...

μια χαρά το έγραψα!!!!!

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
και να κερδιζαμε σημερα ο βαζελος θα το επαιρνε στο ΟΑΚΑ γιατι πολυ απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κερδισει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκει μεσα σε φαση play off...για να μην ξεχνιομαστε,τελευταια του ηττα εντος εδρας σε τελικους...1992-93 απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...μιλαμε για 20 χρονια περιπου 40 με 50 παιχνιδια τελικων στην εδρα του και ειναι χωρις ηττα...!!!!σημερα το ματς πηγαινε να ληξει χαλαρα,μπορουσαν να κερδισουν και οι 2,ηταν πολυ ισορροπημενο,αλλα στο τελευταιο 2λεπτο η διαιτησια για αλλη μια φορα ηταν 100-0...τι να πω το κλεψιμο του περπερογλου που βγαζει καθαρα μετα ο λασμε...?το φαουλ πανω στον σλουκα απο τον λάσμε ενω βγαινει στον αιφνιδιασμο(στην εξελιξη της φασης εγινε λαθος πασα ενω αν το σφυραγε ητανε 2 βολες)...?ή η τσουλιθρα του διαμαντακου στην τελευταια φαση(καθαρα βηματα,και στην συνεχεια καλαθι...?για αλλη μια φορα η οικογενεια γιαννακοπουλου εκανε επιδειξη δυναμης στο ελληνικο μπασκετ...αν ημουνα αγγελοπουλος θα τα παρατουσα...πιστευω πως ειναι η καταλληλη στιγμη...το ελληνικο μπασκετ δεν χωραει το ηθος τους...

Επισκέπτης
καλά φιλαράκι το ότι είσαι άσχετος φαίνεται από άλλα post σου... για να μην μιλήσω για τις ανορθογραφίες σου...

μια χαρά το έγραψα!!!!!
συμφωνω ειμαι ασχετος και ανορθογραφος

εσυ διδακτωρ του πανεπιστημιου εγραψες

πρωταθλητης ευρωπης my ass!!----ΟΠΕΡ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ

απο τα λιγα που ξερω στον γραπτο λογο για να δειξεις την ειρωνια επρεπε να γραψεις

πρωταθλητης ευρωπης
(αποσιωπητικα) my ass EKEI ΦΕΝΕΤΕ Η ΕΙΡΩΝΙΑ

ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΨΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ  :grin:

Αλλα αν δεν καταλαβενεις κι απο χιουμορ

ε οκ τσακωσου μαζι μου να βριζομαστε οοοολο το βραδυ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
συμφωνω ειμαι ασχετος και ανορθογραφος

εσυ διδακτωρ του πανεπιστημιου εγραψες

πρωταθλητης ευρωπης my ass!!----ΟΠΕΡ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ

απο τα λιγα που ξερω στον γραπτο λογο για να δειξεις την ειρωνια επρεπε να γραψεις

πρωταθλητης ευρωπης
(αποσιωπητικα) my ass EKEI ΦΕΝΕΤΕ Η ΕΙΡΩΝΙΑ

ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΨΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ  :grin:

Αλλα αν δεν καταλαβενεις κι απο χιουμορ

ε οκ τσακωσου μαζι μου να βριζομαστε οοοολο το βραδυ

γιατί να το γράψω εγώ;;; το έγραψες μόνος σου!!!!

από την Οξφόρδη έχεις δίπλωμα;;;;

χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
γιατί να το γράψω εγώ;;; το έγραψες μόνος σου!!!!

από την Οξφόρδη έχεις δίπλωμα;;;;

χαχαχαχαχαχα
του κωλου ξε του κωλου η ιστορια γραφει οτι ειμαι

τωρα μεταξυ μας σιγα το σπορ
οχι οτι δεν το νλεπω και δεν μ αρεσει
αλλα σν την μπαλα τιποτις

τεικα πως ο κωλος σου εγινε πρωταθλητης ευρωπης;;; οεο;;;

δι εντ

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ, ΠΑΡ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ,

ΤΕΛΙΚΑ...

ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ 99.99999 % ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ 50 ΛΥΚΕΙΟΠΑΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ,

...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ 50 ΛΥΚΕΙΟΠΑΙΔΑ, ΕΝΩ ΕΦΕΡΕ ΠΛΗΡΗ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ
ΕΛΑ ΡΕ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΠΕΛ. ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΣ ΕΝ ΖΩΗ.

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩς ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΞΥΠΟΛΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ

ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

ΤΕΛΙΚΑ...

...

ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ
Ρε σκιουρε τελικα 5-10 ηταν η 50 αποφασισε.Υποχρεωση της γηπεδουχου ειναι να αδειασει το γηπεδο και οχι των ματ.Πρεπει να χαιρομαστε οτι εφαρμοζονται οι νομοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οπως εγινε και με εμας με τον πανθρακικο.Ο βαζελος ηταν καλυτερος στους τελικους,δεχτειτε το.Εσεις ειστε πρωταθλητες ευρωπης,αυτο δεν μπορει να σας το παρει κανεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
του κωλου ξε του κωλου η ιστορια γραφει οτι ειμαι

τωρα μεταξυ μας σιγα το σπορ
οχι οτι δεν το νλεπω και δεν μ αρεσει
αλλα σν την μπαλα τιποτις

τεικα πως ο κωλος σου εγινε πρωταθλητης ευρωπης;;; οεο;;;

δι εντ

κάτσε να βάλω στο google αυτά που γράφεις γιατί ούτε τα Ελληνικά σου καταλαβαίνω!!!!!

ο δικός μου κώλος σώθηκε απόψε... κάποιοι άλλοι όμως... χαχαχαχαχαχα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
τα βαζελακια εχουν πολυ πλακα
πηραν ενα πρωταθλημα και μας τα εχουν κανει σαν να εχουν παθει ελφαντιαση
Μην τους αδικείς. Είναι το άθλημα που τους έχει κάπως κρατήσει τόσα χρόνια και δεν έχουν γίνει αεκάκι. Ζωτικής σημασίας στην κυριολεξία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μην τους αδικείς. Είναι το άθλημα που τους έχει κάπως κρατήσει τόσα χρόνια και δεν έχουν γίνει αεκάκι. Ζωτικής σημασίας στην κυριολεξία.
ΔΕν θα γινω μοντ θα δεις τι μπαναρισμα που θα φας για αυτα που λες.
σου ρχεται με φορα
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom