ρε πουστρακο ...σιγουρα εσυ εισαι ο εφευρετης της αλητειας;;
καλα ...κατι θα ξερεις παραπανω...
η μαμα σου ξερει οτι την τεταρτη θα μου'ρθεις;;
πουταναρες μου καλησπερα...με λενε χρηστιδη και σας σκιζω τα πατουρακια παρεα με τους κατωθι υπογεγραμμενους κυριους...
θαρρω τους γνωριζετε οποτε ειναι περιττες και οι συστασεις...
Γεια σου καβλιαρα μου.
Ειμαι ο kaza και ειμαι απο την Σπαρτη.
Οπως και οι ακολουθοι κυριοι.
Δεν νομιζω οτι χρειαζονται ονοματα....
http://[URL unfurl="true"]www.trifiliworld.gr/images/ar8ra%20basket/PAVLOS+KAI+THANASIS.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/Image/2013/jun/07/giannakopoulos.jpg[/img[/URL]]
Εμεις οι Σπαρτιατες ειμαστε περιεργοι τυποι γενικα.
.....Αλητες μωρακι μου. Γιατι ΝΑΙ εμεις την εχουμε εφευρει την αλητεια απο αρχαιοτατων χρονων. :fuck1:
Δεν σου χαν πει τι συμβαινει οταν κανεις πουτανιες σε Σπαρτιατες?
Αλητες ειπαμε :-*
Ε και να μην ηξερες, τοσα χρονια μετα εμαθες μονη σου ;D
Ολοκληρη γενια, χιλιετια και αιωνας περασε και εσυ παντα εκει. Τσιμπουκωτης.... :pipa1:
Μας καβλωνεις μωρακι μου...κι εσυ παντα ηξερες τον τροπο....Αλητες ειπαμε :-*
Αναγνωριζουμε αξιες ομως.
Μετα απο αλλαγες γενιας, χιλιετιας, αιωνα, δεκαετιων το καλο πραγμα παντα φαινεται.
Μωρακι μου....
εισαι η κορυφαια τσιμπουκλου της πολης. Δινεις και κωλο σαφως. Και ολα τα κομφορ.
Τρελλαινομαστε ομως που τον εχεις μονιμως στο στομα. Και καταπινεις κιολας.
Μονιμως εδω και ποσα χρονια.
Το πιο vfm πουτανακι της πολης των Αθηνων(το οποιο βεβαια γουσταρει τα καλα τα ραντεβου του να τα κλεινει στο Φαληρο....με την αλμυρα ;D), φυσικα και θα το γλεντανε μονο ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.
Οποτε εχουμε καβλες(ποτε δεν εχουμε? ;D) παντα στον Χρηστιδη.
Πουτανακι περιωπης οχι μαλακιες.
Εισαι ενα αξιο παιδι Λακεδαιμονιων.
Σου το αναγνωριζω ;D
Παμε για αλλα 20,30 χρονια γλεντιου καβλιαρα μου.
Ειναι και μικρος ο τρακης....μονο που το σκεφτομαι....ειναι και κοκακιας...πω πω πω τσιμπουκια που θα πεσουν :2funny: :2funny: :2funny:
καβλιαρα μου... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1: