Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Μην τους αδικείς. Είναι το άθλημα που τους έχει κάπως κρατήσει τόσα χρόνια και δεν έχουν γίνει αεκάκι. Ζωτικής σημασίας στην κυριολεξία.

admina έχει περισέψει και για σένα.... :grin:

Συνημμένα

• soufro-calm.jpg
    soufro-calm.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 45

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
[move][size=40pt]ΠΑΙΔΙΑ του ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ[/size][/move]

τι κανετε?  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ο αλλος ο μαλακας στον παγκο εχει ξεχασει τον γκιστ και παιζει με την κωλογρια τον τσαρτσαρη τυπε

Ρε τυπε.....ρε τυπε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Sorry κιολας αλλα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε μου πως τον ειδες τον τρακη? 4 τελικοι φετος, 4 πουτσες.
10 τελικοι τα τελευταια δυο χρονια που πηγαν να σηκωσουν κεφαλι, 7 πουτσες.
Ξεπατωμα κανονικο ε?
Σπαρτιατες τυπε μου. Πατριδα  :rockon:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ρε τυπε.....ρε τυπε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Sorry κιολας αλλα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε μου πως τον ειδες τον τρακη? 4 τελικοι φετος, 4 πουτσες.
10 τελικοι τα τελευταια δυο χρονια που πηγαν να σηκωσουν κεφαλι, 7 πουτσες.
Ξεπατωμα κανονικο ε?
Σπαρτιατες τυπε μου. Πατριδα  :rockon:
Αφού δεν μας άφησε ο Πουστομέου να γίνει το 5 στα 5, να κάνουμε ένα ωραιότατο treple(καπάκια μετά την αποχώρηση Ζοτς!!!!!!!!!!!) και σε όλους τους τελικούς να έχεις ματώσει τα κωλόψαρα; Να φωνάζουν  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: και να μην τους ακούει κανείς!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ρε πουστρακο ...σιγουρα εσυ εισαι ο εφευρετης της αλητειας;;
καλα ...κατι θα ξερεις παραπανω...
η μαμα σου ξερει οτι την τεταρτη θα μου'ρθεις;; :knockinb: :knockinb:

πουταναρες μου καλησπερα...με λενε χρηστιδη και σας σκιζω τα πατουρακια παρεα με τους κατωθι υπογεγραμμενους κυριους...
θαρρω τους γνωριζετε οποτε ειναι περιττες και οι συστασεις...

Γεια σου καβλιαρα μου.
Ειμαι ο kaza και ειμαι απο την Σπαρτη.  :grin:
Οπως και οι ακολουθοι κυριοι.
Δεν νομιζω οτι χρειαζονται ονοματα....

http://[URL unfurl="true"]www.trifiliworld.gr/images/ar8ra%20basket/PAVLOS+KAI+THANASIS.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/Image/2013/jun/07/giannakopoulos.jpg[/img[/URL]]

Εμεις οι Σπαρτιατες ειμαστε περιεργοι τυποι γενικα.
.....Αλητες μωρακι μου. Γιατι ΝΑΙ εμεις την εχουμε εφευρει την αλητεια απο αρχαιοτατων χρονων.  :fuck1:
Δεν σου χαν πει τι συμβαινει οταν κανεις πουτανιες σε Σπαρτιατες?
Αλητες ειπαμε :-*
Ε και να μην ηξερες, τοσα χρονια μετα εμαθες μονη σου  ;D
Ολοκληρη γενια, χιλιετια και αιωνας περασε και εσυ παντα εκει. Τσιμπουκωτης.... :pipa1:
Μας καβλωνεις μωρακι μου...κι εσυ παντα ηξερες τον τροπο....Αλητες ειπαμε :-*
Αναγνωριζουμε αξιες ομως.
Μετα απο αλλαγες γενιας, χιλιετιας, αιωνα, δεκαετιων το καλο πραγμα παντα φαινεται.
Μωρακι μου....
εισαι η κορυφαια τσιμπουκλου της πολης. Δινεις και κωλο σαφως. Και ολα τα κομφορ.
Τρελλαινομαστε ομως που τον εχεις μονιμως στο στομα. Και καταπινεις κιολας.
Μονιμως εδω και ποσα χρονια.

Το πιο vfm πουτανακι της πολης των Αθηνων(το οποιο βεβαια γουσταρει τα καλα τα ραντεβου του να τα κλεινει στο Φαληρο....με την αλμυρα  ;D), φυσικα και θα το γλεντανε μονο ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.
Οποτε εχουμε καβλες(ποτε δεν εχουμε?  ;D) παντα στον Χρηστιδη.
Πουτανακι περιωπης οχι μαλακιες.

Εισαι ενα αξιο παιδι Λακεδαιμονιων.
Σου το αναγνωριζω  ;D
Παμε για αλλα 20,30 χρονια γλεντιου καβλιαρα μου.
Ειναι και μικρος ο τρακης....μονο που το σκεφτομαι....ειναι και κοκακιας...πω πω πω τσιμπουκια που θα πεσουν :2funny: :2funny: :2funny:
καβλιαρα μου...  :fuck1: :fuck1: :fuck1:  :pipa1: :pipa1: :pipa1:  :2on1: :2on1: :2on1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Ανακοινώνει την απόφασή του ο Βερδού

Ο άσος της Εσπανιόλ δεν έχει καταφέρει να τα βρει ακόμα με τη διοίκηση των Καταλανών, αφού οι διαπραγματεύσεις έχουν «κολλήσει» στις οικονομικές του απαιτήσεις. Οι Ισπανοί τονίζουν ότι αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, θα ανακοινώσει τη φυγή του από την ομάδα.

Όλοι λοιπόν περιμένουν να «αποχαιρετήσει» και να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με αρκετές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/06) στις 13:00 ώρα Ισπανίας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δισέλιδο το φύλλο αγώνα

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2013-06/fylloagwnatritoutelikou.jpg?itok=uSKV2vLQ[/img[/URL]]

«Ζητήθηκε άμεσα εκκένωση του γηπέδου από τους οπαδούς, οι οποίοι συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ. Μετά από 1 ώρα και 10 λεπτά από την διακοπή (11:05), δηλαδή στις 12:15 και με δεδομένο ότι δεν κατέστη εφικτή η εκκένωση του γηπέδου και μετά τη σύμφωνη γνώμη και της Αστυνομίας, το παιχνίδια διακόπηκε οριστικά. 1:27’’ προ της λήξεως και ενώ το σκορ ήταν 72-76 υπέρ του ΠΑΟ» αναφέρει  το φύλλο αγώνα αναφορικά με τη διακοπή του τελικού. Επίσης οι διαιτητές έχουν γράψει για τα υβριστικά συνθήματα, για τα βαρελότα που έπεφταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για τα λέιζερ, αλλά και για το πώς προήλθε η διακοπή του αγώνα. 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τον Ολυμπιακό περιμένει πολύ βαριά «καμπάνα».

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αφού δεν μας άφησε ο Πουστομέου να γίνει το 5 στα 5, να κάνουμε ένα ωραιότατο treple(καπάκια μετά την αποχώρηση Ζοτς!!!!!!!!!!!) και σε όλους τους τελικούς να έχεις ματώσει τα κωλόψαρα; Να φωνάζουν  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: και να μην τους ακούει κανείς!

Τυπε μου στο 8' περιπου πριν το τελος...

δεν θα θυμηθηκαν τα παιδια του διαμαντιδη
.....αυτο?  :grin:

Deja Vu τυπε. Καλος μπαμπας ο μητσος(οι μητσοι γενικοτερα θα ελεγα  :grin:).
Παντα χαριζει σπερμα απλοχερα.  :grin:
Για ενα καλο καλοκαιρι παντα  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
....και το κορυφαιο ΟΛΩΝ φυσικα για το τελος.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

-Ο Σπανουλης τελειωσε τον Διαμαντιδη. Χρηστιδης 2013

[move]XA....XAXA....XAXAXA.....MΠOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!![/move]

Επικη δηλωση παιδι του Διαμαντιδη. Καλο καλοκαιρι και οχι σπερμα σε θαλασσες και ακτες.  :grin:
Μετα το μπουκωμα, ακολουθει παντα η καταποση.  :grin:
Φιλουρες στο κωλαρακι σου(ειναι και ατριχο το γαμηδι) :grin:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
[move][size=80pt]3-0 ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΔΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ...... ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ολοι διπλα στην ομαδα και στους αγγελοπουλους..αυτο χρειαζεται τωρα.

sexotronic

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γι' αυτο δεν αξιζει να βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα. Για ακομα μια φορα στεγνο καθαρισμα απο τους διαιτητες.
Εχουμε τον καλυτερο παιχτη στην ευρωπη, τους καλυτερους ελληνες και μας σφυρανε λες και ειμαστε ο κολοσσος ροδου.Γι αυτο παιδια μην βλεπετε ελληνικο πρωταθλημα, γιατι οσο ζει ο βασιλακοπουλος μια ζωη τα ιδια θα γινονται. Εχει 2 χρονια που εφυγε ο Βασιλακοπουλος απο την ευρωπη και ολως τυχαιως το πηρε αλλη ομαδα, και οχι απλα αλλη, το πηραμε εμεις, και οχι απλα το πηραμε, καναμε 2 στα 2. Γι' αυτο και repeat θα κανουμε και three-peat θα κανουμε, αλλα οσο ζει ο βασιλακοπουλος θα μας σφυρανε σαν τον κολοσσο στην ελλαδα.Εφυγε ο βασιλακοπουλος απο την ευρωπη τελειωσαν και τα ευρωπαικα για τον παναθηναικο.Που θα παει θα φυγει και απο την ΕΟΚ καποια στιγμη.Με τα σφυρισγματα τους εκνευρισαν και τον κοσμο, για να τιμωρηθει ο ολυμπιακος και να τον αποδυναμωσουν και στην ευρωπη. Αλλα αυτο δεν θα γινει, στην ευρωπη δεν εχει βασιλακοπουλο πια.

Καλα τους κανεις μαρινακη, οχι για 20,για 40 χρονια να μην σηκωσουν κεφαλι.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
κατ αρχάς οι βάζελοι να πάνε σε δικό τους θρεντ να "παίξουν" και να μη μας τα κανουν τσουρέκια με τις μαλακίες τους..
κατα δεύτερων να δούμε τι τιμωρία θα έχει ο ολυμπιακός..!!! γιατι τον Γιαννακόπουλο το τιμώρησαν πολύ βαριά !!! 3 μήνες (Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο) δεν θα μπορεί να μπει σε γήπεδο...  :2funny: αυτοί είστε βάζελοι...βάλτε το πρωτάθλημα στο πάτο σας..έτσι κι αλλιώς χοράει τα πάντα !!!  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom