Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (9 μέλη και 16 επισκέπτες)

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αν ηταν ο μπαοκ θα ειχαμε κερδισει ευκολα δεν θα χρειαζοταν ....ο αστερας ειναι καλη ομαδα δεν ειναι πιπες

Σε είδαμε στο Καραιτάβλι στο μεταξύ μας πόσο δεν τα χρειάστηκες τα κοράκια...Οφσάιντ πίσω απο τη σέντρα στον Καμαρά πρώτη φορά στα χρονικά...Πανηγύρισε τώρα σαν πιθήκι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Από ποιούς,πνίγηκε?  :think:......μόλις το βάλαμε,αμέσως έγραψα......(τρομερό γκόλ του Πετρόπουλου,αλλά μισό μέτρο οφσάιντ)........στο διπλανό θρέντ....   :grin: Και πολλά άλλα παιδιά το έγραψαν...
Ανθρώπινο,ή όχι έπρεπε να το δει......γι' αυτό είναι εκεί άλλωστε.......
μαλλον με δουλευεις...πηρε την εκταση που παιρνει το χτεσινο...και στο κατω κατω αφου λες ετσι παραδεχεσαι οτι πρωτος εσυ πατησες επι πτωματος για να σωσεις κατηγορια;;
η λες σαν και μενα οτι στεναχωρεθηκες που δεν πηρε ο αρης τη νικη;;αυτο ρωταω;;εγω εσκασα χτες και σημερα που ενα διαιτητικο λαθος στερησε τον αστερα απο το κυπελλο...ειπες το ιδιο και συ τοτε για τον αρη;;αν ναι ξαναποσταρε το ρε φιλε και ζηταω συγνωμη...
εγω ζηταω συγνωμη απο αστερα...εσυ ζητας απο αρη;;
χρηστιδης...ευχαριστω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσεις αν θυμαμε καλα δεν εισαστε η ομαδα που κλεινει τα φωτα????
Ναι τυπε,και για να μην μας υποπτευθουν ειχαμε κλεισει τα φωτα στη μιση αθηνα εκεινη την μερα.Ασε που ηταν λογικοτατο να τα κλεισουμε εμεις,μιας απο το 60 σας ειχαμε κλεισει στην μικρη περιοχη και το σκορ ηταν 1-1 και παιζατε και με 10 παιχτριες. :cheesy:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πριν καμιά 20ετία (και βάλε) που έπαιζα σε μια ερασιτεχνική, κερδίζουμε πέναλτι, το εκτελεί ο παίκτης μας, αποκρούει ο τερματοφύλακας, πάει η μπάλα στο δοκάρι, γυρίζει μέσα, πετάγεται συμπαίκτης και το βάζει.
Ο διαιτητής δεν πήρε γραμμή πως απέκρουσε ο τερματοφύλακας κι ακύρωσε το γκολ επειδή νόμιζε η μπάλα βάρεσε απ'την εκτέλεση στο δοκάρι.
Με τα πολλά ο τερματοφύλακας παραδέχεται πως απέκρουσε κι ο διαιτητής τον απέβαλε για δυσφήμιση αθλήματος.
Μετά μου λες για δε σου γράφω..
τηρησε το γραμμα του νομου  :grin:

Επισκέπτης
Δυνατα για το ονειρο
thumbnail

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ναι τυπε,και για να μην μας υποπτευθουν ειχαμε κλεισει τα φωτα στη μιση αθηνα εκεινη την μερα.Ασε που ηταν λογικοτατο να τα κλεισουμε εμεις,μιας απο το 60 σας ειχαμε κλεισει στην μικρη περιοχη και το σκορ ηταν 1-1 και παιζατε και με 10 παιχτριες. :cheesy:
σωστα καλα τα θυμασε γιατι καποιος λεει και για καποτε που πεφτατε κατω...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  φεαρ πλει     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θερμη παρακληση...σημερα μην απαντατε στις πουτανες...εμεις ειμαστε παντελονατοι το αποδεικνυουμε συζηταμε μονο με παιδια που εχουν μεν αντιθετη αποψη αλλα δεν ειναι πουτανες...αν απαντατε στις πουτανες χαθηκαμε...ειναι πολλες και δεν θα προλαβουμε να μιλησουμε σοβαρα....

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσεις αν θυμαμε καλα δεν εισαστε η ομαδα που κλεινει τα φωτα????
Ρε ψηλε παλι τα ιδια?Στο σκηνικο με τα φωτα ειχαμε ισοφαρισει το ματσακι και σας παιζαμε στο μισο με μητροπουλο καυλωμενο.
Στον επαναληπτικο χασαμε.Αντε τραβα απο το οακα και κανε το γυρο του θριαμβου στα τρενα η στο ΙΧ σου...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δυνατα για το ονειρο
http://[URL unfurl="true"]www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles/basket/osfp/papanikolaou_27-4.jpg&width=620&height=446[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: πιστεψε και κανε το ονειρο σου πραγματικοτητα    :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
:'( :'(

Συγκινήθηκα πραγματικά...

Ποτε βρε αστείε εσύ είδες τα τελευταία 20 χρόνια παίκτη σου να δείχνει ήθος, σωστή αθλητική συμπεριφορά και φερπλευ για να τα δεις και τώρα? Έτσι είναι μαθημένοι, στην ατιμωρησία και τη πουστιά...Κανένας Μανιάτης δεν φταίει...Αυτά βιώνει και έτσι συμπερίφερεται...Με αυτή τη σαπίλα που σε διοιηκεί αν ο Μανιάτης παραδεχόταν το χέρι του το πιθανότερο θα ήταν ο χοντρός να του έκοβε και τη μπάλα...
Στον τελικό του κυπέλλου το 2000,μεταξύ ΑΕΚ-Ιωνικού,ο Νικολαίδης στο 0-0 έβαλε γκολ με το χέρι.....ο διαιτητής το μέτρησε.....αλλά ο Νικολαίδης πήγε και το είπε στον διαιτητή.....έτσι το γκολ ακυρώθηκε και πήρε και κίτρινη κάρτα.....για την κίνηση του αυτή,πήρε από την ΔΟΕ το βραβείο fair play......

Αυτό που λες για τον Μαρινάκη,τι θα έκανε στον Μανιάτη,δεν θα μου έκανε εντύπωση.....  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στον μικρο τελικο με ποιον ειμαστε;; :bounce-glasses:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ψηλε? β κατηγορια εκει δεν εχει προβολεις......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στον τελικό του κυπέλλου το 2000,μεταξύ ΑΕΚ-Ιωνικού,ο Νικολαίδης στο 0-0 έβαλε γκολ με το χέρι.....ο διαιτητής το μέτρηςε......αλλά ο Νικολαίδης πήγε και το είπε στον διαιτητή.....έτσι το γκολ ακυρώθηκε και πήρε και κίτρινη κάρτα.....για την κίνηση του αυτή,πήρε από την ΔΟΕ το βραβείο fair play......
μαγκια του...αν δεν το εκανε ομως και μετραγε ο διαιτητης εσυ θα ντρεποσουνα που ησουνα αεκτζης οπως καποιοι σκιουροι;;
ειδες γιατι επιμενω για τον μανιατη...ειχε τεραστια ευκαιρια και την κλωτσησε...απλα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Στον τελικό του κυπέλλου το 2000,μεταξύ ΑΕΚ-Ιωνικού,ο Νικολαίδης στο 0-0 έβαλε γκολ με το χέρι.....ο διαιτητής το μέτρηςε......αλλά ο Νικολαίδης πήγε και το είπε στον διαιτητή.....έτσι το γκολ ακυρώθηκε και πήρε και κίτρινη κάρτα.....για την κίνηση του αυτή,πήρε από την ΔΟΕ το βραβείο fair play......

Αυτό που λες για τον Μαρινάκη,τι θα έκανε στον Μανιάτη,δεν θα μου έκανε εντύπωση.....  :grin:

Το  ποσο  σας  εχει  καταστρεψει   η  παραγκα  βαζελες  και  χανουμια  φαινεται  απο

το  γεγονος   οτι  εχετε   πιαστει  και  οι  δυο   επ αυτοφορω  για  δωροδοκια  αλλα  

η  ΠΟΥΤΑΝΑ  η  παραγκα  δε  σας  εριξε   .ΓΙΑΤΙ  ;

Αφηστε  μας  σημερα  να  χαρουμε  τη  ΔΙΚΙΑ  μας  ομαδαρα  στον  τελικο  και  

πηγαιντε  καμια  μπουρδελοτσαρκα  να  ξεχαρμανιασετε........

Α Ν Τ Ε     Γ Ε Ι Α    ...............

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
μαλλον με δουλευεις...πηρε την εκταση που παιρνει το χτεσινο...και στο κατω κατω αφου λες ετσι παραδεχεσαι οτι πρωτος εσυ πατησες επι πτωματος για να σωσεις κατηγορια;;
η λες σαν και μενα οτι στεναχωρεθηκες που δεν πηρε ο αρης τη νικη;;αυτο ρωταω;;εγω εσκασα χτες και σημερα που ενα διαιτητικο λαθος στερησε τον αστερα απο το κυπελλο...ειπες το ιδιο και συ τοτε για τον αρη;;αν ναι ξαναποσταρε το ρε φιλε και ζηταω συγνωμη...
εγω ζηταω συγνωμη απο αστερα...εσυ ζητας απο αρη;;
χρηστιδης...ευχαριστω...
Δεν σε δουλεύω......δεν πήρε την έκταση που πήρε το χθεσινό......ίσως να την είχε πάρει αν ήταν τελευταία αγωνιστική και έπεφτε ο Αρης από αυτή την φάση......κάτι που ευτυχώς δεν έγινε.......λες ότι πάτησα επί πτώματος πρώτος για να σώσω την κατηγορία......άρα σε σχέση με το προηγούμενο ποσταρισμά σου,εδώ λες ότι δεν ήταν ανθρώπινο λάθος.....στην ζωή μου ευτυχώς δεν έχω μάθει να κερδίζω τίποτα εις βάρος του άλλου με δόλιο τρόπο.....έτσι θέλω να κάνει και η ομάδα μου.....Το είχα πει,το είχα γράψει για το οφσάιντ,πολλές φορές.....αυτά!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Στον τελικό του κυπέλλου το 2000,μεταξύ ΑΕΚ-Ιωνικού,ο Νικολαίδης στο 0-0 έβαλε γκολ με το χέρι.....ο διαιτητής το μέτρησε.....αλλά ο Νικολαίδης πήγε και το είπε στον διαιτητή.....έτσι το γκολ ακυρώθηκε και πήρε και κίτρινη κάρτα.....για την κίνηση του αυτή,πήρε από την ΔΟΕ το βραβείο fair play......

και μετα τον κανατε προεδρο και τιναξε την μπανκα στον αερα....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
μαγκια του...αν δεν το εκανε ομως και μετραγε ο διαιτητης εσυ θα ντρεποσουνα που ησουνα αεκτζης οπως καποιοι σκιουροι;;
Εννοείται.......πιστεύω να μη σου κάνει εντύπωση,αλλά εννοείται!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πάμε να το σηκώσουμε σήμερα! Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται όχι εμείς!!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom