Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το  ποσο  σας  εχει  καταστρεψει   η  παραγκα  βαζελες  και  χανουμια  φαινεται  απο

το  γεγονος   οτι  εχετε   πιαστει  και  οι  δυο   επ αυτοφορω  για  δωροδοκια  αλλα  

η  ΠΟΥΤΑΝΑ  η  παραγκα  δε  σας  εριξε   .ΓΙΑΤΙ  ;

Αφηστε  μας  σημερα  να  χαρουμε  τη  ΔΙΚΙΑ  μας  ομαδαρα  στον  τελικο  και  

πηγαιντε  καμια  μπουρδελοτσαρκα  να  ξεχαρμανιασετε........

Α Ν Τ Ε     Γ Ε Ι Α    ...............
και εσεις πιαστηκατε τυπε μην βγαζεις την ουρα απεξω.Το 88 επι κοσκωτα,μην ξεχνιομαστε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εννοείται.......πιστεύω να μη σου κάνει εντύπωση,αλλά εννοείται!!!!
το πιστευω αλλα διαφωνω...δεν θα επρεπε...ντρεπεσαι για κατι κακο που εκανες εσυ...ομως αποδειχθηκε οτι αν μετραγε το γκολ ηταν ανθρωπινο λαθος μιας και με την υποδειξη του κοντου το ακυρωσε/...
δεχομαι να μου πεις θα ησουνα στεναχωρημενος για την αδικια σαν φιλαθλος αλλα οχι να ντρεπεσαι...πως μπορεις να ντρεπεσαι για κατι που δεν εχεις εσυ ευθυνη;;η η ομαδα σου;;εδω ειναι η διαφορα και αυτο προσπαθω να πω...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Δεν ηθελα να γραψω αλλά με προκαλείς ρε φίλε...Τι εγραψες μόλις τωρα....[size=20pt]"τι φταιει ο Ολυμπιακος για τα σφυριγματα του διαιτητη ?" !!!!!!!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΣΥ? ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ?????ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ??????
Χαρειτε το κυπελλό σας, ναι, εμεις δε δικαιούμαστε να μιλάμε, αλλά μην ενισχύεις την πεποίθησή μας ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Την καλημερα μου στους υγιείς Ολυμπιακούς-ναι, υπαρχουν ακόμα,το εδειξαν χτες βραδυ με τη ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ,συγνωμη της κούπας... :headbang: :headbang:

ρε καμμενε παλιοπιλαφα κοιτα τι γραφω και μετα ελα να μας πεις τελειωμενους δημοσιε υπαλληλε

ψαξτε βρειτε ρε χαμενοι ποιος και αν εβαλαν τους διαιτητες να κανουν τα αισχη που εκαναν χθες και ελα να μας πεις. κωλογλυφτες ειναι τα κορακια ρε , κανουν αυτα που κανουν μπας και δουν καμμια ασπρη μερα

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
θερμη παρακληση...σημερα μην απαντατε στις πουτανες...εμεις ειμαστε παντελονατοι το αποδεικνυουμε συζηταμε μονο με παιδια που εχουν μεν αντιθετη αποψη αλλα δεν ειναι πουτανες...αν απαντατε στις πουτανες χαθηκαμε...ειναι πολλες και δεν θα προλαβουμε να μιλησουμε σοβαρα....
Επειδη ειχαμε καιρο να τα πουμε και δεν εχω ουτε διαθεση ουτε ορεξη ουτε ειμαι απο τους τυπους που θα βρισω μαναδες και πατεραδες πισω απο την οθονη μου,ειχες δεν ειχες τα εριξες παλι ολα στα κορακια που ολος τυχαιος υποστηριζουν παντα μια ομαδα.
Η μεγαλυτερη τιμωρια σας φιλε μου ηταν η αποχωρηση του κοσμου στον τελικο των λιγων οπαδων οπως αποδειχθηκε αλλα και το κραξιμο αρκετων αγωνων του πρωταθληματος στο καραισκακης.
Ο κοσμος σας επιτελους μετα την καζουρα του οφσαιντ του κατσουρανη εζησε αλλο ενα καζο και αντεδρασε.
Καλα να παθει φυσικα και ο αστερας,αυτη η πουτανιτσα που ανοιξε τα ποδια στον αρη για να φυλαξει τους παικτες του και καλα.Ας παιξει τωρα με μιση ομαδα στα πλεη οφ...
Λοιπον Χρηστιδη δεν σου φταιει κανενας κετσετζογλου και κανενας τσακιρης.Δες την αληθεια και προχωρα μην κανεις αλλο κακο στην ομαδα σου...Ο ολυμπιακος δεν χρειαζεται ουτε πλατανιαδες ουτε λεβαδειακους για να μεγαλωσει.Δουλεια χρειαζεται,γιατι στο τελος βλεπω μονο κατι λιγους στα πεταλα να κανουν εξεδρα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχθες ο Ολυμπιακος πηρε ακομη ενα κυπελο και το ελληνικο ποδοσφαιρο εχασε οποια αιγλη του ειχε απομεινει !!!!!!

Τελικα δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με το ελληνικο ποδοσφαιρο.....
Μποχα και δυσωδια μυριζει συθεμελα και δεν γιατρευεται δυστυχως η αρρωστια !!!!!!

Θα ηταν πολυ καλο για το ελληνικο ποδοσφαιρο να δουμε τον αστερα τριπολεως κυπελουχο
Θα επιαναν τοπο οι ποδοσφαιρικες επενδυσεις στην επαρχια !!!!!!

Δυστυχως αυτοι ειμαστε και αυτο μας αξιζει !!!!!!!!

Πανηγυριστε ορνια και προβατα για το καλπικο !!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
και εσεις πιαστηκατε τυπε μην βγαζεις την ουρα απεξω.Το 88 επι κοσκωτα,μην ξεχνιομαστε.

Δεν  ξερεις  τι  σου  γινεται  ,εχεις  χασει  τα  αβγα  και  τα  πασχαλια...........

ρωτα  στις  Σερες  να  μαθεις  για  την  ομαδα  σου  .............

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν σε δουλεύω......δεν πήρε την έκταση που πήρε το χθεσινό......ίσως να την είχε πάρει αν ήταν τελευταία αγωνιστική και έπεφτε ο Αρης από αυτή την φάση......κάτι που ευτυχώς δεν έγινε.......λες ότι πάτησα επί πτώματος πρώτος για να σώσω την κατηγορία......άρα σε σχέση με το προηγούμενο ποσταρισμά σου,εδώ λες ότι δεν ήταν ανθρώπινο λάθος.....στην ζωή μου ευτυχώς δεν έχω μάθει να κερδίζω τίποτα εις βάρος του άλλου με δόλιο τρόπο.....έτσι θέλω να κάνει και η ομάδα μου.....Το είχα πει,το είχα γράψει για το οφσάιντ,πολλές φορές.....αυτά!
οχι ανθρωπινο λαθος το θεωρω εκατο τα εκατο...εκφραση ειναι το πατησες επι πτωματος...ειτε επιτηδες ειτε κατα λαθος...και εγω πατησα σε πτωμα για να παρω την κουπα χτες...δεν το ηθελα αλλα ομως εγινε...
φυσικα και θεωρω ανθρωπινο λαθος την φαση στο βικελιδης...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
το πιστευω αλλα διαφωνω...δεν θα επρεπε...ντρεπεσαι για κατι κακο που εκανες εσυ...ομως αποδειχθηκε οτι αν μετραγε το γκολ ηταν ανθρωπινο λαθος μιας και με την υποδειξη του κοντου το ακυρωσε/...
δεχομαι να μου πεις θα ησουνα στεναχωρημενος για την αδικια σαν φιλαθλος αλλα οχι να ντρεπεσαι...πως μπορεις να ντρεπεσαι για κατι που δεν εχεις εσυ ευθυνη;;η η ομαδα σου;;εδω ειναι η διαφορα και αυτο προσπαθω να πω...
Δεν έχει σημασία για 'μένα ανθρώπινο λάθος ή όχι......είναι αδικία για την άλλη ομάδα......για οποιαδήποτε ομάδα.........γι 'αυτό ντρέπομαι.......και επειδή αυτοί δεν έχουν έστω λίγη τσίπα πάνω τους......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Επειδη ειχαμε καιρο να τα πουμε και δεν εχω ουτε διαθεση ουτε ορεξη ουτε ειμαι απο τους τυπους που θα βρισω μαναδες και πατεραδες πισω απο την οθονη μου,ειχες δεν ειχες τα εριξες παλι ολα στα κορακια που ολος τυχαιος υποστηριζουν παντα μια ομαδα.
Η μεγαλυτερη τιμωρια σας φιλε μου ηταν η αποχωρηση του κοσμου στον τελικο των λιγων οπαδων οπως αποδειχθηκε αλλα και το κραξιμο αρκετων αγωνων του πρωταθληματος στο καραισκακης.
Ο κοσμος σας επιτελους μετα την καζουρα του οφσαιντ του κατσουρανη εζησε αλλο ενα καζο και αντεδρασε.
Καλα να παθει φυσικα και ο αστερας,αυτη η πουτανιτσα που ανοιξε τα ποδια στον αρη για να φυλαξει τους παικτες του και καλα.Ας παιξει τωρα με μιση ομαδα στα πλεη οφ...
Λοιπον Χρηστιδη δεν σου φταιει κανενας κετσετζογλου και κανενας τσακιρης.Δες την αληθεια και προχωρα μην κανεις αλλο κακο στην ομαδα σου...Ο ολυμπιακος δεν χρειαζεται ουτε πλατανιαδες ουτε λεβαδειακους για να μεγαλωσει.Δουλεια χρειαζεται,γιατι στο τελος βλεπω μονο κατι λιγους στα πεταλα να κανουν εξεδρα...
ειναι η αποψη σου...εχω την δικη μου...σεβαστη απο μενα η δικη σου...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ψηλε? β κατηγορια εκει δεν εχει προβολεις......
Εκτος απο προβολεις δεν εχει ουτε μπριακους ουτε ποντικηδες.
Μετα λετε εμας κλαψιαρηδες.
Βασικα θα επρεπε να εισασταν Αγγλια οχι να δινετε απαντησεις απο εδω,οπαδοι του κωλου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εξαλλου για να προλαβω κατι ποστ σα το δικο σου ειπα για τη φαση στη λειβαδια...αλλα τελικα την δικια σας αληθεια θελετε...
ολως τυχαιως οι φασεις ειναι υπερ μου...λες...τωρα εγω πως σου ειπα ιδια φαση κατα μου αλλα μαλλον δεν σου αλλαξα την αποψη ειναι αλλο θεμα...λειβαδια θρυλος φετος χερι χοσεμι στο 92...
ετσι και αλλοιως εσυ θες εναν κοσμο οπου ο κακος γαυρος βιαζει και κλεβει...πως να σε πεισω οτι μπορει και να μην ειναι ετσι;;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε ποιοι κανουν μαθηματα!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αποφασισατε β η γ εθνικη ρε σεις να σας χαριστουν για πολλοστη φορα τα χρεη???

ασε ρε ψηλε

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
οχι ανθρωπινο λαθος το θεωρω εκατο τα εκατο...εκφραση ειναι το πατησες επι πτωματος...ειτε επιτηδες ειτε κατα λαθος...και εγω πατησα σε πτωμα για να παρω την κουπα χτες...δεν το ηθελα αλλα ομως εγινε...
φυσικα και θεωρω ανθρωπινο λαθος την φαση στο βικελιδης...
Οκ......απλά γίνονται πολλά και κραυγαλέα,από τα λεγόμενα "ανθρώπινα" λάθη που πλέον σε κάνουν να αναρωτιέσαι.....  :hmm: :hmm: :hmm:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν  ξερεις  τι  σου  γινεται  ,εχεις  χασει  τα  αβγα  και  τα  πασχαλια...........

ρωτα  στις  Σερες  να  μαθεις  για  την  ομαδα  σου  .............

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Εγω δεν ειπα οτι δεν το εκαναν οι δικοι μου τοτε.Απλα ενημερωσα οτι τα ιδια σκατα εκαναν και οι τρεις.
Ξεχνας την υποθεση Ντινου Μπαλη μαλλον.Η εισαι πολυ πιτσιρικος και δεν την εχεις ακουστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom