Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τραβα αγγλια ρε και μη μιλαςρε ποιοι κανουν μαθηματα!!!!!!
αποφασισατε β η γ εθνικη ρε σεις να σας χαριστουν για πολλοστη φορα τα χρεη???
ασε ρε ψηλε
τραβα αγγλια ρε και μη μιλαςρε ποιοι κανουν μαθηματα!!!!!!
ασε ρε ψηλε
σωστο...Εγω δεν ειπα οτι δεν το εκαναν οι δικοι μου τοτε.Απλα ενημερωσα οτι τα ιδια σκατα εκαναν και οι τρεις.
Ξεχνας την υποθεση Ντινου Μπαλη μαλλον.Η εισαι πολυ πιτσιρικος και δεν την εχεις ακουστα.
Δεν παω ρε μαλακα !!!!!!!! εδω θα μεινω να τους τηγανιζωτραβα αγγλια ρε και μη μιλας
Ηταν η μοναδικη φορα μετα απο χρονια που ειδα τον λεβαδειακο να σας παιζει στα ισια,σε ενα πρωταθλημα που ξεραμε τον πρωτο απο τον Αυγουστο.εξαλλου για να προλαβω κατι ποστ σα το δικο σου ειπα για τη φαση στη λειβαδια...αλλα τελικα την δικια σας αληθεια θελετε...
ολως τυχαιως οι φασεις ειναι υπερ μου...λες...τωρα εγω πως σου ειπα ιδια φαση κατα μου αλλα μαλλον δεν σου αλλαξα την αποψη ειναι αλλο θεμα...λειβαδια θρυλος φετος χερι χοσεμι στο 92...
ετσι και αλλοιως εσυ θες εναν κοσμο οπου ο κακος γαυρος βιαζει και κλεβει...πως να σε πεισω οτι μπορει και να μην ειναι ετσι;;
Εγω δεν ειπα οτι δεν το εκαναν οι δικοι μου τοτε.Απλα ενημερωσα οτι τα ιδια σκατα εκαναν και οι τρεις.
Ξεχνας την υποθεση Ντινου Μπαλη μαλλον.Η εισαι πολυ πιτσιρικος και δεν την εχεις ακουστα.
αυτο θα ελεγα τωρα...δεν αποδειχτηκε αρα ΕΠΙΣΗΜΑ δεν εγινε...αλλα για μενα ειχε γινει...θεωρητικα ομως δεν μπορεις να πεις πως πιαστηκε και κλεισανε τα ματια...πως κλεισανε τα ματια και δεν πιαστηκε ισως...αλλα ειναι αλλο θεμα...Δεν αποδειχτηκε ποτε ΤΙΠΟΤΑ με τον Μπαλη.ΜΟΝΟ ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ........
Το ονομα ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ αν δεν κανω λαθος τι σου θυμιζει ;;;;;;;;
Απαντα αν θυμασαι γιατι μα πηραν λιγο τα χρονια και δε μπορω να θυμηθω.......
Τωρα πλακα κανεις προφανως,καταδικαστηκε ο Μπαλης αλλα αθωωθηκε ο ολυμπιακος..Δεν αποδειχτηκε ποτε ΤΙΠΟΤΑ με τον Μπαλη.ΜΟΝΟ ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ........
Το ονομα ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ αν δεν κανω λαθος τι σου θυμιζει ;;;;;;;;
Απαντα αν θυμασαι γιατι μα πηραν λιγο τα χρονια και δε μπορω να θυμηθω.......
Στα δυσκολα φαινονται αυτοι που αγαπουν.ρε ποιοι κανουν μαθηματα!!!!!!
ασε ρε ψηλε
μαγκα καλα κανετε και μαγκια σας....και οι γαυροι παντα εδω ειναι.Στα δυσκολα φαινονται αυτοι που αγαπουν.
Εμεις μειναμε,κλαψαμε,ακουσαμε για β' κ.λ.π. αλλα μειναμε,δεν φυγαμε μαγκα ;)
Ραντεβου σε ολα τα νταμαρια της Αττικης τωρα με τρακτερ η με φρεζα αμα λαχει...
Εδω ειναι ελλαδα φιλαρακι και το ξερεις καλα.μαγκα καλα κανετε και μαγκια σας....και οι γαυροι παντα εδω ειναι.
Αληθεια ομως, δειτε πως εφτιαξε ομαδα ο αστερας και μην κυνηγατε μονο φαντασματα
Και μία Ρωσίδα για.....Mια 24αδα μπυρες,καμια 10 σουβλακια και Θρυλο τελικο,τι αλλο να ζητησει κανεις απο αυτη τη ζωη?
Τελευταία δεν αισθάνομαι και πολύ καλά.Mια [size=30pt]24αδα[/size] μπυρες,καμια 10 σουβλακια και Θρυλο τελικο,τι αλλο να ζητησει κανεις απο αυτη τη ζωη?