Σωστό..
Κάτι σαν τα χρυσαύγουλα πέρσι το καλοκαίρι με το βιασμό της πιτσιρίκας στην Πάρο..
ρε μαλακα να ξερεις τουτο...
οτι δεν υπαρχει γαυρος που γουσταριζε το χτεσινο...γιτι;;γιατι μπηκε μαγκικα ο αστερας διεκδικησε και σχεδον το πηρε...
εγω σκεφτομαι μονο τους τυπους που εκαναν αυτο το ταξιδι με τι καυλα περιμεναν αυτο το γαμημενο κυπελλο...και ειμαι σιγουρος πως αν εχαναν στα ισα με μια τεσσαρα δεν θα τρελλαινοντουσαν ,θα τουμπεκιαζαν και θα χειροκροταγαν...
αλλα μετα την χτεσινη μαλακια πως να το χωνεψουν;;
το θεμα ειναι οτι δυστυχως πανε να μετατοπιστουν οι ευθυνες...
απο την διαιτησια στον γαυρο...
για σιγα ρε μορτη...
ο αλλος κανει μαλακια εγω χρεωνομαι;;
και ξαναλεω με τη λειβαδια εγινε σχεδον ιδια φαση...οχι πανω στη γραμμη αλλα με πεσμενο αμυντικο και τερματοφυλακα εξουδετερωμενο...αλλα ειναι παλι πενλτυ και αποβολη...εγινε τιποτα;;ειπες κανεις κατι για την λειβαδια;;αυτα γοινονται στην μπαλλα...τι να κανουμε τωρα;;
εδω εγινε με μενα με μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου και αυτοι που τωρα σκυλιαζουν (δημοσιοκαφροι) ποιουσαν τη νησσα...
πλακα κανουμε τωρα;;και επαιζε ελληνικη ομαδα με ξενη...και εκαναν απλα ανφορες ...και τωρα σκυλιαζουν σα να μπαινουν τουρκοι στο χωριο...μαλακες ειμαστε δηλ.;δε νοιωθουμε την μανια και το μισος τους;;