Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (13 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ποσοι απο αυτους τους οψιμους υποστηρικτες μιας ομαδας που οι ιδιοι εχουν κατασυκοφαντησει στο παρελθον πιστευετε οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λυπηθηκαν με την χτεσινη διαιτητικη αποφαση;;ρωταω;;τι πιστευετε;;οτι στεναχωρεθηκαν;;εγω προσωπικα πιστευω οχι μονο οτι ΔΕΝ αλλα οτι αντιθετως παμηγυρισαν κιολας...

Σωστό..
Κάτι σαν τα χρυσαύγουλα πέρσι το καλοκαίρι με το βιασμό της πιτσιρίκας στην Πάρο..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έχει πέσει σεντόνι Χρηστίδη για παντελονάτους και αδελφές ή ακόμα?  :grin:
;)φιλε ο παντελονατος παραδεχεται πραγματα...οι αδερφες και τα γιουσουφακια ''χρωνονται'' ευθυνες που δεν τους ανηκουν και τις χρησιμοποιουν για να δηλωσουν υποταγη και να ''αποταξουν τον σατανα''
αν ειναι μαλακας ο γιαχος και εκανε εγκλημα δεν θα απολογηθω εγω για αυτον...
εκτος αν θεωρω οτι εγω τον εκανα να το κανει...αν εσυ πιστευεις οτι ο χοντρος επιασε τον διαιτητη για να παρει το ματς χτες τι να πω.....εγω δεν το πιστευω...εμενα στη λειβαδια φετο εγινε παρεμφερης φαση...θυμασαι μηπως;;η εχετε ολοι ξεχασει;;
σε αδειο τερμα αποκρουει στο 92 με το χερι ο αμυντγικος...πεναλτυ και αποβολη που δεν δοθηκαν...ακουσες τιποτα τοτςςειδες τον ιδιο χαμο;;
ειδες τον γαμικουλοκομπλεξικ να ποσταρει μαιμουδες;;κοζαρεις;; ξερω οτι κοζαρεις μιας και εισαι ονομα και πραγμα...
κατι σκιουρακια - γατακια να εισαι σιγουρος οτι στην κατοχη θα φοραγαν μια ωραια μαυρη κουκουλιτσα και πιο παλια θα ειχαν μια ωραια καμπουριτσα και θα οδηγουσαν τα στρατευματα πισω απο τα στενα απο περιεργα μονοπατια  ;)
αστο σου λεω...αλλο ο μαγκας που νοιωθει και αλλο η αδερφη που θελει να κανει8 το κομματι της...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σωστό..
Κάτι σαν τα χρυσαύγουλα πέρσι το καλοκαίρι με το βιασμό της πιτσιρίκας στην Πάρο..
ρε μαλακα να ξερεις τουτο...
οτι δεν υπαρχει γαυρος που γουσταριζε το χτεσινο...γιτι;;γιατι μπηκε μαγκικα ο αστερας διεκδικησε και σχεδον το πηρε...
εγω σκεφτομαι μονο τους τυπους που εκαναν αυτο το ταξιδι με τι καυλα περιμεναν αυτο το γαμημενο κυπελλο...και ειμαι σιγουρος πως αν εχαναν στα ισα με μια τεσσαρα δεν θα τρελλαινοντουσαν ,θα τουμπεκιαζαν και θα χειροκροταγαν...
αλλα μετα την χτεσινη μαλακια πως να το χωνεψουν;;
το θεμα ειναι οτι δυστυχως πανε να μετατοπιστουν οι ευθυνες...
απο την διαιτησια στον γαυρο...
για σιγα ρε μορτη...
ο αλλος κανει μαλακια εγω χρεωνομαι;;
και ξαναλεω με τη λειβαδια εγινε σχεδον ιδια φαση...οχι πανω στη γραμμη αλλα με πεσμενο αμυντικο και τερματοφυλακα εξουδετερωμενο...αλλα ειναι παλι πενλτυ και αποβολη...εγινε τιποτα;;ειπες κανεις κατι για την λειβαδια;;αυτα γοινονται στην μπαλλα...τι να κανουμε τωρα;;
εδω εγινε με μενα με μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου και αυτοι που τωρα σκυλιαζουν (δημοσιοκαφροι) ποιουσαν τη νησσα...
πλακα κανουμε τωρα;;και επαιζε ελληνικη ομαδα με ξενη...και εκαναν απλα ανφορες ...και τωρα σκυλιαζουν σα να μπαινουν τουρκοι στο χωριο...μαλακες ειμαστε δηλ.;δε νοιωθουμε την μανια και το μισος τους;;

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Xristidi μαγκας εισαι,

να γραψω και γω μια αράδα για να δεις ποσο στημενη ηταν η διαιτησία ΥΠΕΡ του ΟΣΦΠ και δεν ηταν απλά ενα λάθος που μπορει αν γινει:
Δεν δινει πεναλτι μαρς στο χέρι του Μανιάτη, βαζει γκολ ο Τζεμπουρ και αμεσως μετά γινεται πέναλτι χειρότερο απο το πρωτο  που και ο Μαρινάκης θα το έδινε και ο ξεφτιλισμένος συμπολιτης του προέδρου της ντροπης της επο λεει παιζεται και αμέσως μετά δινει πεναλτι φάντασμα υπερ του Ολυμπιακού.

Χαιρομαι ειλικρινα που υπάρχουν ακόμη υγιείς φίλαθλοι στις τάξεις του ΟΣΦΠ .Ισως μετα από το χθεσινο να ξημερώνει μια νεα μερα για το μπουρδέλο που λεγατι ελληνικό ποδόσφαιρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα να ξερεις τουτο...
οτι δεν υπαρχει γαυρος που γουσταριζε το χτεσινο...γιτι;;γιατι μπηκε μαγκικα ο αστερας διεκδικησε και σχεδον το πηρε...
εγω σκεφτομαι μονο τους τυπους που εκαναν αυτο το ταξιδι με τι καυλα περιμεναν αυτο το γαμημενο κυπελλο...και ειμαι σιγουρος πως αν εχαναν στα ισα με μια τεσσαρα δεν θα τρελλαινοντουσαν ,θα τουμπεκιαζαν και θα χειροκροταγαν...
αλλα μετα την χτεσινη μαλακια πως να το χωνεψουν;;
το θεμα ειναι οτι δυστυχως πανε να μετατοπιστουν οι ευθυνες...
απο την διαιτησια στον γαυρο...
για σιγα ρε μορτη...
ο αλλος κανει μαλακια εγω χρεωνομαι;;
και ξαναλεω με τη λειβαδια εγινε σχεδον ιδια φαση...οχι πανω στη γραμμη αλλα με πεσμενο αμυντικο και τερματοφυλακα εξουδετερωμενο...αλλα ειναι παλι πενλτυ και αποβολη...εγινε τιποτα;;ειπες κανεις κατι για την λειβαδια;;αυτα γοινονται στην μπαλλα...τι να κανουμε τωρα;;
εδω εγινε με μενα με μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου και αυτοι που τωρα σκυλιαζουν (δημοσιοκαφροι) ποιουσαν τη νησσα...
πλακα κανουμε τωρα;;και επαιζε ελληνικη ομαδα με ξενη...και εκαναν απλα ανφορες ...και τωρα σκυλιαζουν σα να μπαινουν τουρκοι στο χωριο...μαλακες ειμαστε δηλ.;δε νοιωθουμε την μανια και το μισος τους;;
Για ποια φαση λες;Εχεις κανα βιντεο;

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Η λυση ειναι μια και απλή:

Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να μπούν ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ που θα ελεγχουν τα παντα. Η διαιτησία να ειναι με ξενους διαιτητές από άλλα ευρωπαικά πρωταθλήματα ετσι ωστε να αναβαθμιστει η αξιοπιστία του μπουρδέλου.

Μονοι μας δεν ειμαστε άξιοι για τιποτε. Τοσο απλά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εχει και το όνομα για στοιχηματική εταιρεία....  :grin:
Παρεμπιπτόντως,πριν λίγο στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,στα αθλητικά "έπαιξε" δηλώσεις του Μαρινάκη ο οποίος είπε,ότι δεν έγινε τίποτα χθες και ότι όλα αυτά,τα λένε οι άλλες ομάδες,για να συκοφαντούν τον Ολυμπιακό....  :hmm: :hmm: :hmm: :dunno: :dunno: :dunno: :priest: :priest: :priest:
δεν ειποε αυτο ρε τυπε...απλα ειπε οτι οι γραφικοι τραβανε το σχοινι...φυσικα και εγινε...αλλο αυτο αλλο να χρωνεις σε ενα διαιτητικο σφαλμα συνεργεια της ομαδας...
και σε ρωταω αντικειμενικα...
επιασε ο χοντρος τον γιαχο και πηγε παραταση;; :think:ελεος...απλη λογικη...ανθρωπινο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λαθος και τελος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η λυση ειναι μια και απλή:

Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να μπούν ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ που θα ελεγχουν τα παντα. Η διαιτησία να ειναι με ξενους διαιτητές από άλλα ευρωπαικά πρωταθλήματα ετσι ωστε να αναβαθμιστει η αξιοπιστία του μπουρδέλου.

Μονοι μας δεν ειμαστε άξιοι για τιποτε. Τοσο απλά.
Το ειχαν προτεινει αυτο καποτε ο Νικολαιδης με τον Πετρο Κοκκαλη,αλλα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μιλα για τον ευατο σου γιατι εγω απο την αλλη "απο μικρο παιδακι θυμαμαι κατι απλο.." που λεει και το γνωστο συνθημα
που δεν ειναι τοσο καινουργιο..η μονη ομαδα που εκπροσωπει τους ελληνες ειναι η εθνικη..

ο γαυρος εκπροσωπει τους "γαυρους",οποτε ας τη στηριξουν αυτοι!
http://[URL unfurl="true"]www.novasports.gr/media/2012/12/c68b0c91-2871-4bde-88ff-9141c13d27bb_3.jpg[/img[/URL]]

**εξυπακουεται πως χθες μαζι με το χριστιδη ΕΧΥΣΑ και εγω
για αυτο που επαθε ο αστερας του μποροθρυλου και του σακαρου του τσιωλη..

[/quote]ελα μου ομως που στην πραγματικοτητα ο χρηστο=ιης οχι μονο δεν εχυσε αλλα εσκασε...
ποτε επιτελους θα με μαθετε;;
με τους μαλακες μαλακας με τους σωστους σωστος....ελεος ρε χιτ...τοσα χρονια φουρναρης ακομα να με μαθεοις;; :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειποε αυτο ρε τυπε...απλα ειπε οτι οι γραφικοι τραβανε το σχοινι...φυσικα και εγινε...αλλο αυτο αλλο να χρωνεις σε ενα διαιτητικο σφαλμα συνεργεια της ομαδας...
και σε ρωταω αντικειμενικα...
επιασε ο χοντρος τον γιαχο και πηγε παραταση;; :think:ελεος...απλη λογικη...ανθρωπινο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λαθος και τελος...
Για την φάση με τον Λεβαδειακό που λες,ποια αγωνιστική έγινε?.....Εκρινε τίτλο?.....όχι βεβαίως....
Αν έπιασε ο χοντρός,όπως λες τον Γιάχο......μόνο ο Γιάχος έχει ευθύνη?.......Ο Τριτσώνης που ήταν βοηθός πίσω από την εστία,δεν το είδε?.......τι πιστεύω?.......ότι ο Μαρινάκης κάνει επίδειξη δύναμης!!!......Αυτό πιστεύω.......το κάνει καιρό τώρα και το κάνει με πολύ κακό τρόπο......ίσως για να δείξει στους επόμενους,π.χ Σαββίδη,ότι όσο είμαι "εγώ" κανείς άλλος δεν θα πάρει τίποτα......Αλαζονεία σε μέγιστο βαθμό...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ποσοι απο αυτους τους οψιμους υποστηρικτες μιας ομαδας που οι ιδιοι εχουν κατασυκοφαντησει στο παρελθον πιστευετε οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λυπηθηκαν με την χτεσινη διαιτητικη αποφαση;;ρωταω;;τι πιστευετε;;οτι στεναχωρεθηκαν;;εγω προσωπικα πιστευω οχι μονο οτι ΔΕΝ αλλα οτι αντιθετως παμηγυρισαν κιολας...
και ρωταω τωρα εγω ...ποιοι αγαπανε πραγματικα το ποδοσφαιρο;;
Χυστους ρε μαλακα στα μουτρα....γαμω την αντικειμενικοτητα τους

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για την φάση με τον Λεβαδειακό που λες,ποια αγωνιστική έγινε?.....Εκρινε τίτλο?.....όχι βεβαίως....
Αν έπιασε ο χοντρός,όπως λες τον Γιάχο......μόνο ο Γιάχος έχει ευθύνη?.......Ο Τριτσώνης που ήταν βοηθός πίσω από την εστία,δεν το είδε?.......τι πιστεύω?.......ότι ο Μαρινάκης κάνει επίδειξη δύναμης!!!......Αυτό πιστεύω.......το κάνει καιρό τώρα και το κάνει με πολύ κακό τρόπο......ίσως για να δείξει στους επόμενους,π.χ Σαββίδη,ότι όσο είμαι "εγώ" κανείς άλλος δεν θα πάρει τίποτα......Αλαζονεία σε μέγιστο βαθμό...
γαμησε το το ματς με την λειναδια τωρα...εγινε αλλα βαριεμαι και δεν εχει νοημα...
σεβαστη η αποψη σου προσωπικα διαφωνω...οτι ολοι οι ισχυροι διακρινονται απο μια αλλαζονεια ειναι σιγουρο ...αλλα το χτεσινο ειναι καθαρα εγκληματικο ανθρωπινο λαθος...ο χοντρος να σφυραγε το εδινε...και διορθωνε σε αλλη φαση...δεν γινονται αυτα τα πραγματα τοσο χοντρα...τεσπα δεν θα προσπαθησω να σε πεισω...
οσο για τον σαββιδη δε νομιζω να ειναι μαλακας ο χοντρος και να μην θελεθι ανταγωνιστη....δεν τον κοβω για τοσο μαλακα...
τεσπα η ιστορια εγραψε και δυστυχως για μια πολη επαρχιακη ηταν αδικως μαυρη....κριμα πραγματικα τιποτα αλλο...ειτε επιτηδες ειτε κατα λαθος ο χρονος πισω δεν γυρναει...
οσο για τον μανιατη για μενα δεν εχει αρχιδια...ναι μεν τον δικαιολογω γιατι ειναι ακαριαια και αμεση αντιδραση που την κανουν πολλοι ασυναισθητα αλλα επρεπε να ειχε αρχιδια να παει στον γιαχο στα ισα και να του πει σφυρα πεναλτυ...θα γινοτανε στα ματια μου πρωτος μαγκας...γαμω το κυπελλο και τα πριμ και τα αρχιδια...παντελονια μωρη τρυπα...πως κλεβεις τους αλλους ετσι ισα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χυστους ρε μαλακα στα μουτρα....γαμω την αντικειμενικοτητα τους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτους που επρεπε τους εβρεξα πρωι πρωι...τους υπολοιπους δεν υπαρχει λογος...
ειμαι σκασμενος απο χτες...κριμα πραγματικα...μακαρι να εχανε 4-0 ο αστερας ...αλλα αυτο ηταν αλλο πραγμα...φταιει ο μανιατης...εγω απο χτες τον εκαψα...ειχε την ευκαιρια να γινει μαγκας αλλα φανηκε λιγος...

Επισκέπτης
Tώρα θα με κάνουν κάποιοι να υπερασπιστώ το γαύρο την ώρα που έκραξα απ'τους πρώτους εδώ μέσα.
Ο Αστέρας χθες πέρασε χειρουργείο χωρίς αναισθητικό κι όταν μία επαρχιακή ομάδα χάνει τίτλο τζάμπα και βερεσέ είναι ότι χειρότερο.
Αυτό μπορώ να το βεβαιώσω σαν επαρχιώτης που η ομάδα της περιοχής του έστω και σε μικρότερης εμβέλειας άθλημα έφτασε στο παρά πέντε, χωρίς χειρουργείο μάλιστα.
Από κει και πέρα, είναι το λιγότερο υποκριτικό από κάποιους να φωνάζουν για φάση που έκρινε τίτλο όταν οι ίδιοι ωφελήθηκαν σε αντίστοιχη φάση κάποια στιγμή στο 90 φεύγα η οποία παραλίγο να κρίνει μια κατηγορία.
Είμαι σίγουρος πως κανένας Αστέρας δεν έχει ανάγκη τη "συμπόνοια" σας. Έτσι κι αλλιώς είναι πλέον αρκετά σκαλοπάτια πάνω από σας.
Και μακάρι κι άλλες επαρχιακές ομάδες να φτάσουν και να κρατηθούν σε τέτοιο επίπεδο.
Για να το βουλώσουν κάποτε τόσο αυτοί που στήνουν παράγκες όσοι κι αυτοί που σκούζουν επειδή δε μπορούν να στήσουν τη δική τους παράγκα.
Βαρεθήκαμε ν'ακούμε τις κλαούρες σας..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παμε για μπασκετακι τωρα...ειπαμε αστερας κυπελλουχος 12-13 και τελος...
ελειπα και δεν μ,πηκα μετα την αρκουδα...μεγαλη μπαλλα εχυσα...χαμηλα το κεφαλι σημερα υπομονη και αμυνα...η ομαδα εχει δειξει οτι μπορει εγω τα ελεγα απο την αρχη και εχω φαει απο πουστηδες ατελειωτο κραξιμο αλλα στο καβλι μου...αν κατσω να ψαξω παλια ποστ θα ειχε πλακα αλλα σιγα μην ασχοληθω με κωλοτρυπιδες που ολη τη μερα βαρανε το πουλακι τους και ανεβαζουνε μαιμουδες στο μπου...
σεμνα λοιπον και ταπεινα ειμαστε η ανερχομενη δυναμη στο ευρωπαικο στερεωμα ,προσωπικα τα λεω απο περσυ....το θεμα ειναι να μεινουμε ψηλα...και την κουπα να μην παρουμε αυτη η ομαδα αξιζει στηριξη...μην ξεχναμε οτι σπαει στο παρκε αποστημα χρονων...οτι διαλυει μια αληθινη παραγκα που την καλυπτει μαφια ...ομερτα...μασονια,,,
διπλη η αξια λοιπον καθε επιτυχιας...
στηριξη και πιστη...ηρθαμε και θα μεινουμε για παααααρα πολλα χρονια...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Tώρα θα με κάνουν κάποιοι να υπερασπιστώ το γαύρο την ώρα που έκραξα απ'τους πρώτους εδώ μέσα.
Ο Αστέρας χθες πέρασε χειρουργείο χωρίς αναισθητικό κι όταν μία επαρχιακή ομάδα χάνει τίτλο τζάμπα και βερεσέ είναι ότι χειρότερο.
Αυτό μπορώ να το βεβαιώσω σαν επαρχιώτης που η ομάδα της περιοχής του έστω και σε μικρότερης εμβέλειας άθλημα έφτασε στο παρά πέντε, χωρίς χειρουργείο μάλιστα.
Από κει και πέρα, είναι το λιγότερο υποκριτικό από κάποιους να φωνάζουν για φάση που έκρινε τίτλο όταν οι ίδιοι ωφελήθηκαν σε αντίστοιχη φάση κάποια στιγμή στο 90 φεύγα η οποία παραλίγο να κρίνει μια κατηγορία.
Είμαι σίγουρος πως κανένας Αστέρας δεν έχει ανάγκη τη "συμπόνοια" σας. [size=20pt]Έτσι κι αλλιώς είναι πλέον αρκετά σκαλοπάτια πάνω από σας.[/size]
Και μακάρι κι άλλες επαρχιακές ομάδες να φτάσουν και να κρατηθούν σε τέτοιο επίπεδο.
Για να το βουλώσουν κάποτε τόσο αυτοί που στήνουν παράγκες όσοι κι αυτοί που σκούζουν επειδή δε μπορούν να στήσουν τη δική τους παράγκα.
:thumbsup: :thumbsup: καποιος με ειπε καραγκιοζη επειδη εχω ακριβως την ιδια αποψη....το νου σου

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
γαμησε το το ματς με την λειναδια τωρα...εγινε αλλα βαριεμαι και δεν εχει νοημα...
σεβαστη η αποψη σου προσωπικα διαφωνω...οτι ολοι οι ισχυροι διακρινονται απο μια αλλαζονεια ειναι σιγουρο ...αλλα το χτεσινο ειναι καθαρα εγκληματικο ανθρωπινο λαθος...ο χοντρος να σφυραγε το εδινε...και διορθωνε σε αλλη φαση...δεν γινονται αυτα τα πραγματα τοσο χοντρα...τεσπα δεν θα προσπαθησω να σε πεισω...
οσο για τον σαββιδη δε νομιζω να ειναι μαλακας ο χοντρος και να μην θελεθι ανταγωνιστη....δεν τον κοβω για τοσο μαλακα...
τεσπα η ιστορια εγραψε και δυστυχως για μια πολη επαρχιακη ηταν αδικως μαυρη....κριμα πραγματικα τιποτα αλλο...ειτε επιτηδες ειτε κατα λαθος ο χρονος πισω δεν γυρναει...
οσο για τον μανιατη για μενα δεν εχει αρχιδια...ναι μεν τον δικαιολογω γιατι ειναι ακαριαια και αμεση αντιδραση που την κανουν πολλοι ασυναισθητα αλλα επρεπε να ειχε αρχιδια να παει στον γιαχο στα ισα και να του πει σφυρα πεναλτυ...θα γινοτανε στα ματια μου πρωτος μαγκας...γαμω το κυπελλο και τα πριμ και τα αρχιδια...παντελονια μωρη τρυπα...πως κλεβεις τους αλλους ετσι ισα;;;
Οχι καλέ,ο καθένας λέει την αποψή του......πάντως δεν ήταν μόνο η συγκεκριμένη φάση......έγιναν και άλλες,που επηρέασαν.....
Οσο για τον Μανιάτη,γιατί να το κάνει?......έτσι έχουν μάθει (δυστυχώς),να ενεργούν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Είμαι σίγουρος πως κανένας Αστέρας δεν έχει ανάγκη τη "συμπόνοια" σας. Έτσι κι αλλιώς είναι πλέον αρκετά σκαλοπάτια πάνω από σας.
μιλας πολυ σωστα ...το ειπα και εγω για υποκριτες που σε ισοπφαρισαν στο 96 με οφσαιτ και τωρα δακρυζουν για την τριπολη...
μην εχεις αγχος ρε μαλακα μη σε που υποστηρικτη του γαυρου...ετσι και αλλοιως οποιος παει να πει αληθεια τετοιον τον λενε...οποτε τι αλλαζει;;οσοι πρεπει θα καταλαβουν για τους αλλους στη καρακαβλαρα σου....

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: καποιος με ειπε καραγκιοζη επειδη εχω ακριβως την ιδια αποψη....το νου σου

Δε μ'απασχολεί αν θα με πουν καραγκιόζη, άσε που ο καραγκιόζης μια χαρά τύπακλας ήταν.
Η αλήθεια είναι πως ο Αστέρας αυτή τη στιγμή είναι κάποια σκαλοπάτια πάνω κι απ'τη δικιά μου ομάδα και μαγκιά του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom