Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Λέμε για το Γιαννακόπουλο και ο Μαρινάκης όμως δεν πάει πίσω...
Κανείς δεν είναι αθώος από ΟΛΟΥΣ αυτούς τους παράγοντες......έτσι και χειρότερα θα συνεχιστεί η κατάσταση,όσο θα υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες....δημοσιογράφοι......οπαδοί......

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κανείς δεν είναι αθώος από ΟΛΟΥΣ αυτούς τους παράγοντες......έτσι και χειρότερα θα συνεχιστεί η κατάσταση,όσο θα υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες....
αυτοι οι παραγοντες υπαρχουν παντου,  το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα οι πολιτεια τους αφηνει ανεξελεγκτους να κανουν οτι θελουν

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ  ΣΤΗΝ  ΟΜΑΔΑΡΑ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΜΑΣ...........

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Προσωπικά εύχομαι καλη επιτυχια στον μπασκετικό Ολυμπιακό, που πραγματικά (αν και δε ξέρω πολλά για το μπάσκετ) με εκπλήσσει ευχάριστα με την απόδοση/πείσμα αλλά και υγεία που βγάζει και ελπίζω να ολοκληρώσει την αποστολή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
αυτοι οι παραγοντες υπαρχουν παντου,  το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα οι πολιτεια τους αφηνει ανεξελεγκτους να κανουν οτι θελουν
Σωστά,γι' αυτό τόνισα με κεφαλαία την λέξη,ΟΛΟΥΣ.......
Στην Ελλάδα πάντα έτσι γινόταν και δυστυχώς έτσι θα συνεχιστεί η ιστορία.....
Η πολιτεία που λες τους αφήνει ανεξέλεγκτους να κάνουν ότι θέλουν......μα αυτοί "κυβερνάνε".....αυτοί αποφασίζουν,οι άλλοι είναι απλά πιόνια.......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχει πέσει σεντόνι Χρηστίδη για παντελονάτους και αδελφές ή ακόμα?  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επειδη μας πιασανε ολους και καλα οι "ενοχες"...αφηστε τα μαγκες μπουρδελο ποδοσφαιρο εχουμε απλα εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν φταιει ΜΟΝΟ ο ολυμπιακος....
το εγραψα και πριν οι αλλοι "μεγαλοι" του ποδοσφαιρου μας ας δουνε και ας αντιγραψουν στο κατω κατω πως ο Αστερας χωρις φραγκα χωρις παραγκα εφτιαξε μια ομαδα προτυπο για τα ελληνικα δεδομενα.Ο τιτλος ηθικα ειναι δικος τους αλλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι,του εκτου, της υποβιβασμενης και της αρκουδας απο τον βορρα .....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
επειδη μας πιασανε ολους και καλα οι "ενοχες"...αφηστε τα μαγκες μπουρδελο ποδοσφαιρο εχουμε απλα εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν φταιει ΜΟΝΟ ο ολυμπιακος....
το εγραψα και πριν οι αλλοι "μεγαλοι" του ποδοσφαιρου μας ας δουνε και ας αντιγραψουν στο κατω κατω πως ο Αστερας χωρις φραγκα χωρις παραγκα εφτιαξε μια ομαδα προτυπο για τα ελληνικα δεδομενα.Ο τιτλος ηθικα ειναι δικος τους αλλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι,του εκτου, της υποβιβασμενης και της αρκουδας απο τον βορρα .....
Είδες τώρα και 'σύ.......ενώ ξεκίνησες σωστά,στο τέλος τα περί......."δεν είναι του έκτου,της υποβαθμισμένης και της αρκούδας απο τον Βορρά",τι τα ήθελες?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Είδες τώρα και 'σύ.......ενώ ξεκίνησες σωστά,στο τέλος τα περί......."δεν είναι του έκτου,της υποβαθμισμένης και της αρκούδας απο τον Βορρά",τι τα ήθελες?
γιατι μου ζαλιζουνε τα αρχιδια 12 ωρες τωρα? οι αντικειμενικοι λατρεις του ποδοσφαιρου και για την ταμπακιερα γιοκ...κανεις δεν μιλησε για το ποσο καλη ειναι η ομαδα του αστερα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ολοι να σηκωσουμε το χαλι να κρυψουμε τα σκατα απο κατω   

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

ΕΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ...και αν το χασουμε να βγουν οι αντικειμενικοι να πουν δεν πειραζει εχετε ομαδα που αποπνει υγεια (αλλο μαλακια σλογκαν και αυτο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
μην αντιλεγετε στον kartakh.οφειλουμε να σεβομαστε καποιες παραδοσιακες φιγουρες :grin:
images

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
γιατι μου ζαλιζουνε τα αρχιδια 12 ωρες τωρα? οι αντικειμενικοι λατρεις του ποδοσφαιρου και για την ταμπακιερα γιοκ...κανεις δεν μιλησε για το ποσο καλη ειναι η ομαδα του αστερα
Ε,εντάξει όχι όλοι.......είναι και αυτό άλλο ένα Ελληνικό φαινόμενο....  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειπαμε ο Αστερας αυτη την στιγμη ειναι η καλυτερη ελληνικη ομαδα και μπραβο στους ιδιοκτητες του.Μακαρι να τον ακολουθησουν και οι υπολοιποι.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ειπαμε ο Αστερας αυτη την στιγμη ειναι η καλυτερη ελληνικη ομαδα και μπραβο στους ιδιοκτητες του.Μακαρι να τον ακολουθησουν και οι υπολοιποι.

Nα  τους  ακολουθησετε  εσεις............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΡΕ  ΠΕΣΤΕ  ΚΑΤΩ  ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να πω λοιπον και εγω την αποψη μου...που θεωρω πως για αντικειμενικα και υγιη μυαλα θα ειναι ''ευαγγελιο'' και θα κουνησουν συγκαταβατικα το κεφαλι...
για τα υπολοιπα καμμενα και κομπλεξικα μυαλα ουτε με ενδιαφερει ουτε με απασχολει και μονο αφορμη για να τους ριχνω μπινελικια ειναι τα σχολια τους και οι αποψεις τους...
παμε λοιπον...
εγινε ενα ματς...ενα ματς που οπως ολα επηρεαστηκε απο εξωτερικους παραγοντες...αλλα πολυ αλλα λιγο ολα επηρεαζονται...το συγκεκριμενο επηρεαστηκε χονδροειδως ,βαναυσα και ακομψα και πιθανα ο συγκεκριμενος εξωτερικος παραγοντας που το επηρεασε (διατησια) καθορισε το αποτελεσμα.εδωσε σε λαθος χερια ενα τιτλο η καλυτερα ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΧΕΡΙΑ αυτον τον τιτλο...
λεω πιθανα γιατι ας πουμε οτι σφυριζε σωστα ο παπαρας και το πεναλλτυ μπορει να μην ενμπαινε αλλα και να εμπαινε ομως στην πορεια και με παιχτη λιγοτερο να ισοφαριζα (ετσι κιαλλοιως με παιχτη λιγοτερο σκοραρα στην παραταση μιας και ο χολεμπας στην ουσια δεν επαιζες)
αλλα ας μην κοροιδευομαστε η συγκεκριμενη διαιτητικη αποφαση ηταν μαχαιρια στην καρδια του αστερα αλλα και του ποδοσφαιρου γενικοτερα μιας και κρινοταν ενας τιτλος και ειδικα για μια ομαδα που πρωτη φορα τον διεκδικουσε ,μια οπμαδα τιμια και υγιη που οι σημερινοι ΟΨΙΜΟΙ υποστηρικτες της την εχουν ουκ ολιγο στολισει με λασπη δηλητηριο και συκοφαντιες...σωστα;;σωστα...
για μενα κατοχος; του κυπελλου 2012 -13 ειναι ο αστερας τριπολης...
γραφτηκε στο παλμαρε το δικο μου ο τιτλος αλλα για μενα το αξιζε ο αστερας και σαν τετοι εγω προσωπικα τον θεωρω...
τωρα η αναλυση...
εχουμε δυο δεδομενα...
ενα διαιτητικο σφαλμα κατεστρεψε ενα ματς τιτλου...σφαλματα τετοια γινονται πολλα σε ολα τα ματς...το θεμα ειναι αν εγινε με σκοπο να ευνοηθει η ομαδα που τελικα ευνοηθηκε αν δηλ/ ηταν εσκεμμενο η αν πραγματικα δεν ειδαν οι αρμοδιοι την φαση και ηταν ανθρωπινο λαθος...
αν ισχυει το πρωτο καλως βαλλεται ο ολυμπιακος ...αν ομως συμβαινει το δευτερο (που για μενα αυτο ισχυει) απλα ειναι αλλη μια μαυρη σελιδα στην ιστορια των απανταχου κομπλεξικων πικραμενων που με μανια προσπαθουν να πληξουν τον θρυλο....
εγω προσωπικα οπως και οι περισσοτεροι γαυροι αν οχι ολοι ειμαστε παρα πολυ στεναχωρημενοι που ενας διαιτητης μας εδωσε ενα τιτλο που ισως να μην αξιζαμε...
ας σφυραγε σωστα και υστερα αν ειχαμε αρχιδια (οπως εχουμε αποδειξει σαν ομαδα στο παρελθον οτι εχουμε) ας γυρναγαμε το ματς και ας παιρναμε την κουπα...οχι ομως ετσι...
εγω προσωπικα σαν φιλαθλος (του ποδοσφαιρου) πραγματικα στεναχωρεθηκα που ο τροπος που κερδισε ο τελικος νικητης δεν ηταν δικαιος...θελω να κερδιζει ο καλυτερος και τουλαχιστον να μην επηρεαζει τον νικητη εξωτερικος παραγοντας....
θα ρωτησω κατι και θελω απαμτηση με το χερι στην καρδια...
ποσοι απο αυτους τους οψιμους υποστηρικτες μιας ομαδας που οι ιδιοι εχουν κατασυκοφαντησει στο παρελθον πιστευετε οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λυπηθηκαν με την χτεσινη διαιτητικη αποφαση;;ρωταω;;τι πιστευετε;;οτι στεναχωρεθηκαν;;εγω προσωπικα πιστευω οχι μονο οτι ΔΕΝ αλλα οτι αντιθετως παμηγυρισαν κιολας...
και ρωταω τωρα εγω ...ποιοι αγαπανε πραγματικα το ποδοσφαιρο;;
εμεις που αν και μια διαιτητικη αποφαση μας ευνοει στεναχωριομαστε που την παιρνουμε οι αυτοι που αν και δεν συμετεχουν ετσι και αλλοιως χαιρονται μιας και τους βολευει να την χρησιμοποιησουν στην τιτανια προσπαθεια που κανουν ριχνοντας λασπη;;
δεστε τι εχει γινει απο χθες το βραδυ...παρελασε στον συγκξεκριμενο ιστιοτοπο αλλα και αλλου ο καθε πικραμενος...ανθρωποι που δεν γραφανε ποτε ξαφνικα ''ευαισθητοποιηθηκανε''(ποση υποκρισια πια;;) και χυνουν κροκοδειλια δακρυα στη μνημη του αμοιρου ελληνικου ποδοσφαιρου  :jerking: :jerking:
ποση υποκρισια πια;;ποση;;τι καταντια να εχεις φτασει στο σημειο οι μοναδικες δικες σου στιγμες χαρας να ειναι οι στιγμες λυπης του αντιπαλου σου...
γιατι ναι...για ολη την ολυμπιακη οικογενεια η χτεσινη ηταν μερα λυπης...
αυτα και επεται συνεχεια...
ξαναλεω...ευαγγελιο για τους υγιεις σκουπιδια για τους αρρωστους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom