Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Είδα γαμημένο όνειρο.. Μπήκα τάχα σε αθλητικό σάητ και έλεγε ¨δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός" και είχε βίντεο από youtube 1 ώρα και 47 λεπτά τον αγώνα..

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
το πειστευεις τυπε :think: :think: :think:

όχι τύπε, αλλά μου γάμησε το πρωινό ξύπνημα.. Δεν είναι ότι καλύτερο να ξυπνήσεις από εφιάλτη για την ομάδα σου.. Το ότι οι πιθανότητες είναι κατά μας είναι γνωστό.. Αλλά εδώ τους κερδίσαμε πέρσι..Γιατί όχι φέτος..

Επισκέπτης
Εχει κανει φοβερη αναλυση ο Ιτουδης στο γκαζετα,με φοβιζει πολυ η ψυλη και δυνατη 5αδα  της ΤΣΚΑ,οι πιθανοτητες για εμενα ειναι 75-25.
Είναι πολύ καλή ομάδα ρε ,τι να λέμε τώρα;
Καλά κι ωραία τα λέει ο Ιτούδης,είναι γάτος,δεν είναι χθεσινός.
Εχουν κι αυτοί αδυναμίες.Εγώ τον σάπιο τον Κρστιτς δεν τον φοβάμαι. Άμα είχες ακόμα κανά χαζοΜπουρούση στο 5 να το καταλάβω.
Θα πρέπει να αποφασίσουμε πότεθα δίνουμε βοήθεια στο μαρκάρισμά του για να μην έχουν την έξτρα πάσα,ιδιαίτερα στους Γουίμς/Χριάπα στην αδύνατη πλευρά.
Θα σημαδεύουμε τα αργά πόδια του σε κάθε μας πικ εν ρολ για να τον φθείρουμε,κάτι που θα κάνουμε και με τον Μίλος
Το θέμα είναι ότι έχουν αυτόν τον κερατά τον Χριάπα ο οποίος είναι μπαλαντέρ στην άμυνα(σαν τον Κιριλένκο) και δύσκολα ποστάρεται άμα σταυρώνουν τα 3άρια μας μαζί του,ενώ σκάει πέρα-δώθε,πάνω-κάτω σε βοήθειες.
Θα έχει πολυ τακτική το ματς και φέτος δεν έχουμε το πλεονέκτημα όπως πέρυσι,όχι τόσο επειδή είναι μυρωδιάς ο δικός μας(που δεν είναι) αλλά επειδή δεν είναι μυρωδιάς ο δικός τους(που πέρυσι ήταν)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
όχι τύπε, αλλά μου γάμησε το πρωινό ξύπνημα.. Δεν είναι ότι καλύτερο να ξυπνήσεις από εφιάλτη για την ομάδα σου.. Το ότι οι πιθανότητες είναι κατά μας είναι γνωστό.. Αλλά εδώ τους κερδίσαμε πέρσι..Γιατί όχι φέτος..
δεν νομιζω και φετος αυτοι θα παιξουν σαν λυσασμενοι θα θελουν να παρουν εκδίκηση

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Ο ΟΣΦΠ εχει πολυ ταλεντο ως ομαδα ομως πιστευω οτι οι της ΤΣΚΚΑ θα παιζουν βόλει μεσα στην ρακέτα ακαι εκει πιστευω οτι θα κριθει το παιχνιδι. Κριάπα Κρστιτς θα ειναι οι τυποι που θα κρινουν το παιχνιδι. Μακαρι να βγω λάθος και ο ΟΣΦΠ να περασει όμως και αυτοί θα ειναι πολύ υποψιασμένοι και το παιχνιδι το περσινό δεν θα εχει καμία απολύτως σχεση με το φετινό

όπως και να χει καλη επτυχία στον ΟΣΦΠ΄

:dancing: :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα 3 μειον του ολυμπιακου για μενα ειναι

ο τροπος που παιζει η τσσκα με τους ψηλους,και οτι εχει καλυτερους απτον ολυμπιακο

ο προπονητης,αλλα ντουντα-υπναουσκας και αλλο μεσσινα-μπαρτζι

η διαιησια,που μετα απο αυτα που ειδα στο παιχνιδι καχα τσσκα στην καλυτερη περιπτωση να ειναι 55-45 υπερ της τσσκα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα συν του ολυμπιακου για μενα ειναι

ειναι μονο το παιχνιδι,σε σειρα αγωνων δεν ειχε καμια τυχη

ειναι ο περσινος πρωταθλητης,και ο πρωταθλητης πουλαει παντα ακριβα το τομαρι του

η τσσκα εχει τεοντοσιτς που μπορει ευκολα να γαμησει την ομαδα του,και αγωνιστικα και με καραγκιοζιλικια που συνηθως κανει

Επισκέπτης
Τύπε καλά τα είπες.
Τί φρούτο είναι ο γκαρντ που πήρατε, ξέρεις; :think:

Επισκέπτης

ο τροπος που παιζει η τσσκα με τους ψηλους,και οτι εχει καλυτερους απτον ολυμπιακο

η διαιησια,που μετα απο αυτα που ειδα στο παιχνιδι καχα τσσκα στην καλυτερη περιπτωση να ειναι 55-45 υπερ της τσσκα
εισαι μπασκετικος και το δειχνεις
συμφωνω σε ολα αυτα
ειμαι ολυμπιακος και εγω βλεπω φαβορι την τσσκα αλλα
ειναι ενας μονο αγωνα και ολα μπορει να συμβουν

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

και ενα τεταρτο μειον τυπε και πιο σημαντικο οτι ειναι ο ολυμπιακος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε καλά τα είπες.
Τί φρούτο είναι ο γκαρντ που πήρατε, ξέρεις; :think:
δεν ξερω τυπε
δεν τον ειχα δει ποτε να παιζει
ουτε μου λεει κατι το ονομα
φυσικα η πρασινη λεει οτι ειναι ο νεος ντουραντ :grin:

το πιο πιθανο να βγει αλλη μια μαλακισμενη επιλογη αρτζι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άρτζι παραιτήσου; :grin:
sostos-o-artzi.jpg

:rolleyes:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αν βαλουμε κατω τις απουσιες που εχουμε εμεις σε σχεση με περσι , δηλαδη Ντουντα + Μαντζαρη + Ντορσει κι αυτες που εχει η ΤΣΣΚΑ Σισκα + Σβεντ + Κιριλενκο , δε φαινομαστε και τοσο ριγμενοι , αλλα για καποιο λογο αυτο που πιστευω κι εγω αλλα και το κλιμα που επικρατει γενικα σε ολους τους Ολυμπιακους ειναι οτι φετος εχουμε αρκετα λιγοτερες πιθανοτητες για την υπερβαση .
Θες η διαιτησια ( που αναμφιβολα θα ειναι υπερ τους , μενει να το διαπιστωσουμε και με τα ματια μας σε 2 24ωρα) , θες οτι θα εχουν σκυλιασει αυτοι λογω του περσινου , θες οτι η φροντ-λαιν τους λογικα θα παιζει με κλειστα ματια εναντια στην δικη μας ( Καουν και Κριαπα πανε τρενο φετος σε πρωταθλημα κ Ευρωπη ) θες η μεγαλη διαφορα κ εμπειρια στον παγκο , δυστυχως δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για τον ημιτελικο , παρ'ολα αυτα ποιος δε θα μπορουσε να στηριζει και να εχει πιστη στην ομαδα αυτη μετα απο οσα περασε και φετος για να βρεθει εκει που ειναι ?
Ελπιζω στην πραγματικη υπερβαση του Παουελ , μπας και καταφερει και δε γινει παιχνιδι στα χερια των ψηλων Ρωσων και μια αρχιδατη ηγετικη εμφανιση απο Σπανουλη , που οπως και να το κανουμε τετοιο παικτη η αρκουδα δεν εχει στο ροστερ της αυτη τη στιγμη ( η εμπειρια του Παπαλουκα απο μονη της τι να σου κανει ) . Για να μη τα λεμε κατοπιν εορτης εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος και με το επιτευγμα του Φ4 μονο του, δε γινεται καθε χρονο να το σηκωνουμε ,η ομαδα μενει να δειξει μονο απο τι ειναι φτιαγμενη γιατι επονται και εσωτερικα ζητηματα μετα το Λονδινο...

Επισκέπτης
Πρωτάθλημα ξανά + η πρόκριση στο φάιναλ φορ, κάνουν τη χρονιά επιτυχημένη,συμφωνώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom