redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα νταξει :Sκαι εσεις δεν θα φτάσετε ποτε σε ευρωπαικο τελικο στην μπαλα.αα και στα τρια αυτα αθληματα που αναφερθηκες συνολικα 5 έχετε
καλα νταξει :Sκαι εσεις δεν θα φτάσετε ποτε σε ευρωπαικο τελικο στην μπαλα.αα και στα τρια αυτα αθληματα που αναφερθηκες συνολικα 5 έχετε
ελα ρε τυπε, ζηλευετε που κανει μαντεψιες ;)Και εξαιρετικο τυχερος στο στοιχημα,με μεγαλα κερδη αυτος και αλλα μεγαλοστελεχη της 7..Ανοιξε προσφατα και καφετερια διπλα στο πλαισιο του πειραια,να πατε να το ενισχυστε το παιδι.
Και εξαιρετικο τυχερος στο στοιχημα,με μεγαλα κερδη αυτος και αλλα μεγαλοστελεχη της 7..Ανοιξε προσφατα και καφετερια διπλα στο πλαισιο του πειραια,να πατε να το ενισχυστε το παιδι.
μια χαρα ειναι για τον θρυλο...λες και εχουμε και καλυτερο απο αυτον στην θεση τουΈρχεται ο Βύντρα?
"Ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αναζητά ο Λουκάς Βύντρα, αφού μετά από μόλις τρεις μήνες στη Λεβάντε, δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους ιθύνοντες του συλλόγου, με αποτέλεσμα να τον θέσουν υπο παραχώρηση.
Οι γκρίνιες και τα πολλά οικονομικά προβλήματα, τον ωθούν στην έξοδο, με τις φήμες να θέλουν ήδη κάποια ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, έχει ρήτρα ύψους 400 χιλιάδων ευρώ, αλλά οι Λεβαντίνοι έχουν πρόθεση να τον δώσουν και με λιγότερα χρήματα."
pamesports.gr
Θα διαβάζει φαίνεται το θρεντ του στοιχήματος
Τα «καυτά» ονόματα της λίσταςΚαι εξαιρετικο τυχερος στο στοιχημα,με μεγαλα κερδη αυτος και αλλα μεγαλοστελεχη της 7..Ανοιξε προσφατα και καφετερια διπλα στο πλαισιο του πειραια,να πατε να το ενισχυστε το παιδι.
τυπε...ο γαυρος σα σωματειο ειναι βρωμερος και τρισαθλιος,οσοι εχουν διατελεσει προεδροι του ειναι κλεφτες λαμογια και απατεωνες ,οι οπαδοι του ειναι ελλεεινοι συνεργατες της αστυνομιας και πληρωμενοι φονιαδες ....οι παιχτες του απατεωνες που βουτανε και κοπροιδευουν τους διαιτητες και κλεβουν το ψωμι απο τους γνησιους και ειλικρινεις συναδελφους τους των αλλων ομαδων....αλλα ελα τωρα πες αληθεια...Και εξαιρετικο τυχερος στο στοιχημα,με μεγαλα κερδη αυτος και αλλα μεγαλοστελεχη της 7..Ανοιξε προσφατα και καφετερια διπλα στο πλαισιο του πειραια,να πατε να το ενισχυστε το παιδι.
Mπραβο καμαρι μου συνεχισε να λες αληθειες..τυπε...ο γαυρος σα σωματειο ειναι βρωμερος και τρισαθλιος,οσοι εχουν διατελεσει προεδροι του ειναι κλεφτες λαμογια και απατεωνες ,οι οπαδοι του ειναι ελλεεινοι συνεργατες της αστυνομιας και πληρωμενοι φονιαδες ....οι παιχτες του απατεωνες που βουτανε και κοροιδευουν τους διαιτητες..
το παλευω ρε μαγκα...ζηλευω εσας τους ακεραιους και αντικειμενικους που δεν ξερετε την λεξη ψεμμα η προπαγανδα και προσπαθω να σας μοιασω...Mπραβο καμαρι μου συνεχισε να λες αληθειες..
το παλευω ρε μαγκα...ζηλευω εσας τους ακεραιους και αντικειμενικους που δεν ξερετε την λεξη ψεμμα η προπαγανδα και προσπαθω να σας μοιασω...
θυμισουμε την ημερομηνια ιδρυσης του παο;;
θυμησε μου τι ειπαμε πως εισαι;;πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος;;
ζηλευω τυπε...ζηλευω που παο ισον αληθεια και ειλικρινεια
γελασαμε ρε μαλακα...εχεις πολυ πλακα χαχαχαχαχαχενω χρηστιδης ισον σφαλιαρα και γοητεια
Αν τα εδινε με φακελακι τοσα λεφτα,πως θα μπορουσαν να τα δικαιολογησουν; Δεν μιλαμε για 10-20 χιλιαρικα.Σου εχω πει να σκεφτεσαι πριν πεις κατι,τιποτα εσυ.Τελικα αποφασισες,ειχε και την διαχειρηση ο κροκους;υστερα μια πολυ χαζη και απλοικη σκεψη για τα υποννουμενα για τσουκαλα και στοιχημα...στα αρχιδια μου βασικα ο τσουκαλας απλα με εκνευριζει η ''αρρωστεια'' σου...
ας πουμε οτι ο σωκρατης ανοιξε τις πορτες στον τακαρο να κονομησει 5.7 μυρια...
αυτα εγινα οπως λεγαμε χτες οταν ειχε την διαχειρηση ο κοκκαλης...
και ρωταω εγω...αν δεν κερδιζε πουστκα τα λεφτα ο τσουκας αυτα που θα πηγαιναν;;μαλλον στην εταιρια ...σωστα;;αρα ο κοκκαλης εδωσε λεφτα που ανηκαν στην ουσια σε αυτον (στον κοκκαλη) στον τσουκαλα τον αντωνιαδη τον σωτηρακοπουλο και τον μανωλα;;σωστα;;
και γιατι ρε τυπε να τα δωσει με αυτον τον τροπο και οχι απευθειας με ενα φακελλακι;;
φέτος τελικά το πήρατε στην Ξιφασκία;Ειναι γραφτο τελικα οι ομαδες που φορανε κοκκινα να ξερουν καλα απο βουτιες και θεατρο.
Μαλλον οι παικτες της Μπενφικα πηραν ιδιαιτερα απο τους παικτες-ηθοποιους του Ολυμπιλαγου.
Γαυροι μια ζωη πρωταθλητες στις βουτιες και στα στημενα θα ειστε