Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!

http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2013/03/Eleni-Matzourani-red-olympiacos-kanoni-tv-2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2013/03/Eleni-Matzourani-red-olympiacos-kanoni-tv-3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2013/03/Eleni-Matzourani-red-olympiacos-kanoni-tv-4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2013/03/Eleni-Matzourani-red-olympiacos-kanoni-tv-5.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2013/03/Eleni-Matzourani-red-olympiacos-kanoni-tv-11.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2013/03/Eleni-Matzourani-red-olympiacos-kanoni-tv-12.jpg[/img[/URL]]

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
All Euroleague team A ο Σπανούλαρος μαζί με Διαμαντίδη,Ρούντι,Τόμιτς και Κρίστιτς..
Για MVP της διοργάνωσης πιστεύω θα κριθεί ανάμεσα σε Σπανούλη-Κρίστιτς.. Για να δούμε!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Συνέντευξη Ζαρντιμ στο sport.gr

"Πιστεύω πως δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό. Ο πρόεδρος πιστοποιούσε πως με το υπάρχον ρόστερ μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Χρειαζόταν όμως κάτι περισσότερο. Προσπάθησα σκληρά και δούλεψα με τους παίκτες, που είχα στη διάθεσή μου. Αν είχαμε παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα, τότε θα ήταν διαφορετική και η ομάδα. Ισως να υπερεκτιμήθηκε το ρόστερ"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
2-3 σχόλια γιατί έχω καιρό να γράψω:
1. Ο Ολαϊτάν εμένα μου αρέσει σαν παίκτης, έχει δύναμη, χαρακτηρα, μου αρέσει. Και είναι περισσότερο winger από αυτούς που έχουμε που δεν ξέρουνε τι σημαίνει σέντρα.

2. Ανάμειξη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ. Δεν με απασχολεί προσωπικά. Ο χώρος γενικά είναι σάπιος. Και το ξέραμε πριν από αυτό με τόσους και τόσους που έχουνε περάσει σε όλες τις ομάδες. Αυτό έχω βαρεθεί να το λέω στους Αεκτζήδες, στους Παναθηναικούς και στους Παοκτζήδες που είναι μονίμως κλαψιάρηδες πως ο Ολυμπιακός είναι η κακή ομάδα και η βρώμικη και οι δικές τους είναι άσπιλες. Τα ίδια είναι όλοι.
Και είναι γελοίο, γιατί αυτά που λένε τα λούζονται μετά αλλά δεν τα παραδέχονται. Στα χαρτιά λέγανε αυτοί, τα ίδια κάνανε και στο μπάσκετ και τώρα προσπάθησαν στο ποδόσφαιρο και στο βόλλευ ο ΠΑΟ ... Για παράγκες λέγανε (που και καλά δεν έχουνε κάνει αυτοί), αλλά τρέχουνε να πανηγυρίσουνε που φτιάχνουνε σιγά σιγά τη δική τους τώρα.

Πραγματικά απορώ με τους ανθρώπους που τσακώνονται για να αποφασίσουνε το ποιος είναι πιο πολύ λαμόγιο από όλους αυτούς.

3. Για τον Ολυμπιακό στο Φ4. Θα τον πιούμε στον ημιτελικό. Η ΤΣΣΚΑ έχει δύναμη ακριβώς εκεί που πονάμε εμείς. Μοναδική περίπτωση είναι να σεληνιαστεί ο άφαντος.

4. Για το στοίχημα κλπ: Αυτό που κανείς δεν λέει είναι που πάνε τα αδιάθετα ποσά από τα παιγμένα δελτία. Κάποια οκ, χρησιμοποιούνται για μισθούς κλπ. Έλα όμως που μένουν 1-2 μύρια που δεν πάνε πουθενά. Και βεβαίως δεν πάνε κουμπαρά, συνειδήσεις αγοράζουνε και τρέφουνε λαμόγια. Δεν αλλάζει τίποτα στη γαμωχώρα....

5. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε μας στους Γιώργηδες ετεροχρονισμένα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
2-3 σχόλια γιατί έχω καιρό να γράψω:
1. Ο Ολαϊτάν εμένα μου αρέσει σαν παίκτης, έχει δύναμη, χαρακτηρα, μου αρέσει. Και είναι περισσότερο winger από αυτούς που έχουμε που δεν ξέρουνε τι σημαίνει σέντρα.

2. Ανάμειξη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ. Δεν με απασχολεί προσωπικά. Ο χώρος γενικά είναι σάπιος. Και το ξέραμε πριν από αυτό με τόσους και τόσους που έχουνε περάσει σε όλες τις ομάδες. Αυτό έχω βαρεθεί να το λέω στους Αεκτζήδες, στους Παναθηναικούς και στους Παοκτζήδες που είναι μονίμως κλαψιάρηδες πως ο Ολυμπιακός είναι η κακή ομάδα και η βρώμικη και οι δικές τους είναι άσπιλες. Τα ίδια είναι όλοι.
Και είναι γελοίο, γιατί αυτά που λένε τα λούζονται μετά αλλά δεν τα παραδέχονται. Στα χαρτιά λέγανε αυτοί, τα ίδια κάνανε και στο μπάσκετ και τώρα προσπάθησαν στο ποδόσφαιρο και στο βόλλευ ο ΠΑΟ ... Για παράγκες λέγανε (που και καλά δεν έχουνε κάνει αυτοί), αλλά τρέχουνε να πανηγυρίσουνε που φτιάχνουνε σιγά σιγά τη δική τους τώρα.

Πραγματικά απορώ με τους ανθρώπους που τσακώνονται για να αποφασίσουνε το ποιος είναι πιο πολύ λαμόγιο από όλους αυτούς.

3. Για τον Ολυμπιακό στο Φ4. Θα τον πιούμε στον ημιτελικό. Η ΤΣΣΚΑ έχει δύναμη ακριβώς εκεί που πονάμε εμείς. Μοναδική περίπτωση είναι να σεληνιαστεί ο άφαντος.

4. Για το στοίχημα κλπ: Αυτό που κανείς δεν λέει είναι που πάνε τα αδιάθετα ποσά από τα παιγμένα δελτία. Κάποια οκ, χρησιμοποιούνται για μισθούς κλπ. Έλα όμως που μένουν 1-2 μύρια που δεν πάνε πουθενά. Και βεβαίως δεν πάνε κουμπαρά, συνειδήσεις αγοράζουνε και τρέφουνε λαμόγια. Δεν αλλάζει τίποτα στη γαμωχώρα....

5. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε μας στους Γιώργηδες ετεροχρονισμένα.

Ο άφαντος ποιος είναι?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σπανούλης μάλλον;

Ναι το κατάλαβα από μία αρχή..Βλέπει μπασκετάκι ο τύπος.. Λίγος ο Χάινς(ένας από τους καλύτερους αμυντικούς και από τους πιο αθλητικούς), άφαντος ο Σπανούλης που βγήκε πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης και ίσως και MVP την Πέμπτη.. Δυνατοί χαρακτηρισμοί.. Θέλει Xάουαρντ και Τόνι Πάρκερ στην ομάδα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι υπόλοιποι σε κάθε περίπτωση θα παίξουνε τουλάχιστον στον μέσο όρο τους. Αν αυτός παίξει στο μέσο όρο του...τη γαμήσαμε πατόκορφα.

Μόνο με περιφέρεια δεν περνάμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι το κατάλαβα από μία αρχή..Βλέπει μπασκετάκι ο τύπος.. Λίγος ο Χάινς(ένας από τους καλύτερους αμυντικούς και από τους πιο αθλητικούς), άφαντος ο Σπανούλης που βγήκε πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης και ίσως και MVP την Πέμπτη.. Δυνατοί χαρακτηρισμοί.. Θέλει Xάουαρντ και Τόνι Πάρκερ στην ομάδα..
σύνελθε
το οτι ο Σπανούλης έπαιζε τον τελευταίο μήνα με σβηστές μηχανές δεν σημαίνει πως είναι κακός παίκτης ή πως είναι άφαντος.
Όσο για τον Χάινς, όταν ο αντίπαλος έχει Κρίστιτς και Κάουν και εσύ έχεις Χάις σκέτο με λίγο από μπασκετμπολίστα Πάουελ....ε, είναι λίγος, τι να σου κάνω. Θες και ένα ψηλό αθλητικό σέντερ. Τύπου Λαβρίνοβιτς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είμαι σαφής
στο 5 πονάμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υστερα μια πολυ χαζη και απλοικη σκεψη για τα υποννουμενα για τσουκαλα και στοιχημα...στα αρχιδια μου βασικα ο τσουκαλας απλα με εκνευριζει η ''αρρωστεια'' σου...
ας πουμε οτι ο σωκρατης ανοιξε τις πορτες στον τακαρο να κονομησει 5.7 μυρια...
αυτα εγινα οπως λεγαμε χτες οταν ειχε την διαχειρηση ο κοκκαλης...
και ρωταω εγω...αν δεν κερδιζε πουστκα τα λεφτα ο τσουκας αυτα που θα πηγαιναν;;μαλλον στην εταιρια ...σωστα;;αρα ο κοκκαλης εδωσε λεφτα που ανηκαν στην ουσια σε αυτον (στον κοκκαλη) στον τσουκαλα τον αντωνιαδη τον σωτηρακοπουλο και τον μανωλα;;σωστα;;
και γιατι ρε τυπε να τα δωσει με αυτον τον τροπο και οχι απευθειας με ενα φακελλακι;; :think: :think:
ώρες ώρες όμως λες κι εσύ κάτι κουφά ρε γμτ... πρέπει να ήσουνα κουρασμένος εκείνη τη στιγμή.

Επισκέπτης
Ρε μαγκες η ομαδα τη Παρασκευη τι ωρα παιζει?
Πρωτος ημιτελικος ειναι η δευτερος?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
CSKA Moscow vs. Olympiacos Piraeus  18:00 CET

FC Barcelona Regal vs. Real Madrid  21:00 CET

Επισκέπτης
σύνελθε
το οτι ο Σπανούλης έπαιζε τον τελευταίο μήνα με σβηστές μηχανές δεν σημαίνει πως είναι κακός παίκτης ή πως είναι άφαντος.
Όσο για τον Χάινς, όταν ο αντίπαλος έχει Κρίστιτς και Κάουν και εσύ έχεις Χάις σκέτο με λίγο από μπασκετμπολίστα Πάουελ....ε, είναι λίγος, τι να σου κάνω. Θες και ένα ψηλό αθλητικό σέντερ. Τύπου Λαβρίνοβιτς.
Λοιπόν, είναι και λίγο έτσι αλλά και λίγο γιουβέτσι.
Αυτοί μπορεί να παίζουν για 10+ λεπτά έχοντας στην ίδια πεντάδα Τεόντοσιτς,Γουίμς,Χριάπα,Καούν και Κρστιτς.
Να έχουν δλδ δημιουργία, ριμπάουντ,σουτ, παιχνίδι από το χαμηλό και το ψηλό ποστ ,κλειστή τη ρακέτα τους στην άμυνα,παιχνίδι πάνω απ'τη στεφάνη και το μουνί της μάνας τους που λένε (και με καλύτερο προπονητή απ'το δικό μας.)
Και πέρυσι είχαν επιπλέον Κιριλένκο,Σβεντ και Σίσκα αλλά σου έκλασαν και θα'χουν να το λένε για μια γενιά όπως εμείς έχουμε να λέμε για την Μπανταλόνα και στα παιδιά μας.
Χωρίς πολλά πολλά,ας πάει κλειστά το παιχνίδι μέχρι το τέλος και βλέπουμε πόσο φαβορί θα τελειώσουν το ματς.
Ασφαλώς και θα είναι χρήσιμοι οι back up ψηλοί σου.Την ΤΣΣΚΑ δεν θα την κερδίσεις με 2 παίχτες,αλλά φέτος ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα βάλει την σπίθα για να ανάψει φωτιά στην ομάδα.
Ο Χάινς πρέπει να προφυλαχθεί και να μείνει ως το τέλος στο παιχνίδι.Ας είναι κι οι περιφερειακοί μας όπως πρέπει σε άμυνα κι επίθεση και μη φοβάσαι το παιχνίδι,θα γίνει μάχη.
Αθλητικός ψηλός ο Λαβρίνοβιτς για το επίπεδο αυτό μην το πεις παραέξω.
Μ'αυτόν αντίπαλο έχει κάνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους με την Εθνική ο Σόφο. :grin:

Επισκέπτης
Λοιπόν, είναι και λίγο έτσι αλλά και λίγο γιουβέτσι.
Αυτοί μπορεί να παίζουν για 10+ λεπτά έχοντας στην ίδια πεντάδα Τεόντοσιτς,Γουίμς,Χριάπα,Καούν και Κρστιτς.
Να έχουν δλδ δημιουργία, ριμπάουντ,σουτ, παιχνίδι από το χαμηλό και το ψηλό ποστ ,κλειστή τη ρακέτα τους στην άμυνα,παιχνίδι πάνω απ'τη στεφάνη και το μουνί της μάνας τους που λένε (και με καλύτερο προπονητή απ'το δικό μας.)
Και πέρυσι είχαν επιπλέον Κιριλένκο,Σβεντ και Σίσκα αλλά σου έκλασαν και θα'χουν να το λένε για μια γενιά όπως εμείς έχουμε να λέμε για την Μπανταλόνα και στα παιδιά μας.
Χωρίς πολλά πολλά,ας πάει κλειστά το παιχνίδι μέχρι το τέλος και βλέπουμε πόσο φαβορί θα τελειώσουν το ματς.
Ασφαλώς και θα είναι χρήσιμοι οι back up ψηλοί σου.Την ΤΣΣΚΑ δεν θα την κερδίσεις με 2 παίχτες,αλλά φέτος ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα βάλει την σπίθα για να ανάψει φωτιά στην ομάδα.
Ο Χάινς πρέπει να προφυλαχθεί και να μείνει ως το τέλος στο παιχνίδι.Ας είναι κι οι περιφερειακοί μας όπως πρέπει σε άμυνα κι επίθεση και μη φοβάσαι το παιχνίδι,θα γίνει μάχη.
Αθλητικός ψηλός ο Λαβρίνοβιτς για το επίπεδο αυτό μην το πεις παραέξω.
Μ'αυτόν αντίπαλο έχει κάνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους με την Εθνική ο Σόφο. :grin:
Εχει κανει φοβερη αναλυση ο Ιτουδης στο γκαζετα,με φοβιζει πολυ η ψυλη και δυνατη 5αδα  της ΤΣΚΑ,οι πιθανοτητες για εμενα ειναι 75-25.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom