Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αφου ρε μαγκες δεν ασχολειστε με επεισοδια,πως στο διαολο μαθαινετε τα νεα κ ερχεστε δηθεν για καζουρα ? παντα με τα αρχιδια των αλλων βεβαια που ηταν στο εκαστοτε συμβαν.

αφου ρε μαγκες δεν ασχολειστε με πανο,συνδεσμους κ τα ρεστα γιατι μπλεκεστε στο θεμα κ μου χαλατε το αλμπουμ ?

εσεις ειστε καλα κ καθως πρεπει παιδια κ δεν ασχολειστε με την ομαδας σας οπαδικα αλλα την βλεπετε σαν φιλαθλοι του ποδοσφαιρου γενικοτερα.αφου λοιπον δεν γουσταρετε την κατασταση εδω σ'αυτο το θρεντ που γραφω εγω με τις παροπιδες,εγω ο μαλακας κ τρελος ταυτοχρονα,εγω που με πληρωνει ο κοκκαλης,εγω που ειμαι τσιρακι κ οτι αλλο φανταζεστε,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ Κ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ ?

σας παρακαλω,οπως εγω σας σεβομαι κ δεν χαλαω με ασχετα ποστ τα θεματα σας μην χαλατε το δικο μας θρεντ εκτος κ αν θελετε να συζητησουμε επι παντως θεματος αλλα με τη δικια μας νοοτροπια.

ευχαριστω.

*δεν λεω σε κανενα να μη γραφει εδω μεσα ή να μην κανει οτι θελει,απλα προτρεπω γιατι βλεπω οτι παρολο που δεν συμφωνειτε μ'εμας σε κανενα θεμα αλλα ουτε καν στον τροπο σκεψης σαν ανθρωποι,παντα ξεκινατε κατι που σχεδον παντα αφηνετε στη μεση λεγοντας πως ειστε υπερανω κ αρχιδια.

*συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
Συχωρεμενος απο εμενα. :rockon:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ζητειται λαγος με ''επετειακη γουνα''για να μου τη δανεισει για λιγο.λογω κρυου δε ζηταω απο πειραια μερια αλλα απο κεντρο αθηνας.πληροφοριες-καρφωματα δεκτες :grin:οσοι τισ παραδιδουν μονοι τους θα εχουν και την αναλογη συμπεριφορα :2funny:

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
....

Συνημμένα

• beergay.jpg
    beergay.jpg
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 19

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αφου ρε μαγκες δεν ασχολειστε με επεισοδια,πως στο διαολο μαθαινετε τα νεα κ ερχεστε δηθεν για καζουρα ? παντα με τα αρχιδια των αλλων βεβαια που ηταν στο εκαστοτε συμβαν.

αφου ρε μαγκες δεν ασχολειστε με πανο,συνδεσμους κ τα ρεστα γιατι μπλεκεστε στο θεμα κ μου χαλατε το αλμπουμ ?

εσεις ειστε καλα κ καθως πρεπει παιδια κ δεν ασχολειστε με την ομαδας σας οπαδικα αλλα την βλεπετε σαν φιλαθλοι του ποδοσφαιρου γενικοτερα.αφου λοιπον δεν γουσταρετε την κατασταση εδω σ'αυτο το θρεντ που γραφω εγω με τις παροπιδες,εγω ο μαλακας κ τρελος ταυτοχρονα,εγω που με πληρωνει ο κοκκαλης,εγω που ειμαι τσιρακι κ οτι αλλο φανταζεστε,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ Κ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ ?

Εχεις δικιο elvis ....Δεν ειχα προθεση να σε ταραξω ,μια απορια μονο για τα κρυμμενα προσωπα.
Συνεχισε το αλμπουμ σου ,φτιαξου μονος σου οπως και μονος σου θα εισαι αυριο στο γηπεδο αφου με τις μαλακιες ολων των οπαδων χαθηκε η χαρα ολων μας να πικαρουμε τους αντιπαλους οπαδους στα γηπεδα....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαυρακιααααααα......έμαθα για τον podo..την έκανε από εδώ και απο την...μαρίνα...ΓΙΑΤΙ δεν μπορούσε να αντέξει την διπλή διακόρευση που έρχεται...μέχρι μια μου είπε αντέχει..δύο όχι......τον καταλαβαίνω απόλυτα....εσείς να δούμε... :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγώ πάντως την δευτέρα θα κάνω προσκλητήριο παρόντων και πεσόντων γαύρων και βάζελον να δω αν λείπει κανένας.
Και στους ηρωες που επεσαν στη μαχη θα φωναζουμε ολοι μαζι ΠΑΡΩΝ:grin:

Επισκέπτης
γαυρακιααααααα......έμαθα για τον podo..την έκανε από εδώ και απο την...μαρίνα...ΓΙΑΤΙ δεν μπορούσε να αντέξει την διπλή διακόρευση που έρχεται...μέχρι μια μου είπε αντέχει..δύο όχι......τον καταλαβαίνω απόλυτα....εσείς να δούμε... :2funny:
[youtube=425,350]OGnPuhGHL98[/youtube]

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ΟΕ ΑΙΩΝΙΟΣ ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!!!!!!!!

Τελος τα ψεματα λαγοι ερχεται η μερα της κρισης και θα πληρωσετε για τα αμαρτηματα σας. Θα σας κανουμε αυριο τη φιεστα της ζωης . Μας εφτιαξε μια χαρα ο μαλακας ο σοφερ και τωρα θα θερισει οτι εσπειρε σε... στενο οικογενειακο κυκλο.
elvis7 παλι με το φοτοσοπ επαιζες? Ειναι γνωστο οτι πανο δεν τους παιρνουμε με τιποτα. Ειναι τοσο γρηγοροι που δεν τους προλαβαινουμε :2funny: :2funny:

ΘΥΡΑ 7 ΠΑ...ΝΤΟΥ

Επισκέπτης
[youtube=425,350]i8cEuACO7e8[/youtube] και στην λεωφορο ηρθαμε & ξανα σας κυνηγησαμε..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σιχαμενη βρομοκαλτσα το εβαλες παλι το χερακι σου.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν ή κάθεστε να χάσετε και τις δύο φορές ...ή κανω πουτάνα το θρέντ σας..... >:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom